• 9.378.933 stemmen

Met onder meer: Sem Veeger, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Melody Klaver

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 5 oktober 2006

Plot Afblijven

Melissa springt een gat in de lucht als haar gevraagd wordt mee te dansen in een videoclip. Jordi, die al jarenlang veel met Melissa optrekt, is ook razend enthousiast. Melissa kan zo keigoed dansen dat ze vast en zeker ontdekt wordt. Maar al snel blijkt dat het niet goed gaat met Melissa. Om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen, slikt ze pillen. En dat worden er steeds meer. Haar vrienden staan machteloos. Wat kunnen ze doen om Melissa te helpen?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van AmazingPP

AmazingPP

OK, ik weet dat ik met mijn 38 jaar niet de doelgroep voor deze film ben, maar wat een matige acteerprestaties van deze jonge mensen. Matthijs is een uitzondering, hij is, wat mij betreft, een natuurtalent, maar Sem mag nog eerst wel eens een paar filmpjes kijken of lessen gaan nemen! Tjonge, wat leest die haar tekst op, zeg! Jim B. gaat al zoenend door de film en de drie regels tekst die hij heeft... Ach... Er is ook geprobeerd om een soort vlotheid in de film te krijgen door te knippen en te plakken, maar door het bar slechte acteerwerk is er gewoonweg niet naar te kijken. Jammer! Het boek is honderden malen beter. 2 *.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Marly schreef:

acteerwerk niet top maar de rest prachtig, Matthijs (Jordy) speelt misschien slecht maar dat knappe gezicht mag er zekker zijn. ik let door zijn knap heid niet meer op hoe die achteerd! leukste stukje waneer Jordy zegt: Melissa, Als ik verdomme niet weet of ik links of rechts moet rijden. echt het leukste stukje tekst;)

Waar heb jij leren schrijven, of in jouw taal:

War geb jei leeren schreiven??

avatar van .Gangster.

.Gangster.

goed verhaal slecht geacteerd

*3.5*

avatar van pinkbee

pinkbee

verhaal wijkt heel veel af van het boek

dat is wel jammer

vooral het begin dat hij die man vind in de wc.

dat komt hellemaal niet voor in het boek.

maar wel erg aangrijpend.

avatar van *Chrissie*

*Chrissie*

Ik vond het een super film, je aandacht word er goed bijgehouden. Ook ligt er veel nadruk op het feit dat drugs gebruiken slecht voor je is. Het einde was wel voorspelbaar maar dat hinderde me niet.

Het boek van deze film heb ik nooit gelezen, dus ik zou het niet weten van die wc. Maar mischien willen de filmmakers daarmee wel duidelijk maken dat Jordi goed is geschrokken van wat drugs met je kunnen doen.

*Chrissie* schreef:

Ik vond het een super film,

Ik vind dat altijd zo vaag .

avatar van LisaLuna

LisaLuna

Ik vind het een beetje slecht geacteerd.

Maar die hiphop dansjes ofzo. vind ik wel erg gaaf.

whitedevil

ik vond het wel een leuke film.

waarom? omdat ik veel van die dingen op me school zie/zag en dat zo'n beetje deed vergelijken. verder vond ik het van sem vegeer toch knap om in haar eerste film redelijk goed te acteren. was een vermakelijke film vond ik.

je zag wel dat sommige dingen beter konden maarja het is geen amerikaanse film

daarom een 3.5

avatar van soom

soom

whitedevil schreef:

je zag wel dat sommige dingen beter konden maarja het is geen amerikaanse film

Dus als het Amerikaans is, is het automatisch beter..? Erg vreemd om zoiets te zeggen .

whitedevil

volgensmij zijn jullie erg serieus aangelegd met die is bedoelt als grapje/sarcasme

whitedevil schreef:

Maar dan nog snap ik het doel ervan niet?

by_the_way schreef:

Maar dan nog snap ik het doel ervan niet?

vond het wel leuk/grapppig om dat er gewoon bij te zetten. zo van ja die amerikanen weer snap je?

maar wat ik niet snap is dat er weer zo'n drama over word gemaakt

avatar van seeg

seeg

Sorry, maar dit vind ik dus een absoluut slechte film. In het boek is het leuk geschreven, maar dit verhaal is NIET VOOR VERFILMING!! Het verhaal wijkt af van het boek, soms onduidelijk gesproken, en ga zo maar door. Typisch nederlandse film. (Ik hou absoluut niet van nederlandse/belgische/duitse films.)

1* voor de moeite.

avatar van Fontane

Fontane

Mooi film, enorm van genoten!

Cijfer: 3.5

De acteer prestaties zijn niet opper best maar als je daar een beetje doorheen kijkt, dan is het echt een leuke frisse film! (Hij is trouwens ook erg lang voor een Nederlandse kinderfilm)

Fontane schreef:

(Hij is trouwens ook erg lang voor een Nederlandse kinderfilm)

'Kruimeltje' duurt 2 uur?

by_the_way schreef:

'Kruimeltje' duurt 2 uur?

tel pietje bell er ook maar bij want die duurt ook bijna 2 uur

avatar van jassefras

jassefras

pff wat een bagger film zeg,

acteerwerk is echt slecht alles is veel te erg opgelezen dit kunnen ze beter een luisterboek noemen...

een 0.5

avatar van susan**

susan**

soom schreef:

ik vind van niet want ik snap hem wel kijk amerika is veel groter dan nederland dus daar heb je gewoon betere acteurs en heb jij ooit een nederlandse film in amerika groot zien worden ofzo iets?

nou ik niet..

trouwens een aardige film de acteurs waren best oké niet super maar het viel mee.

avatar van soom

soom

susan** schreef:

Ik vind van niet, want ik snap hem wel. Kijk, Amerika is veel groter dan Nederland, dus daar heb je gewoon betere acteurs, en heb jij ooit een Nederlandse film in Amerika groot zien worden, ofzo iets?

Nou, ik niet.

Ik snap best dat Amerika groter dan Nederland is, maar voor de rest ben ik het zeker niet met je eens. Ook in Nederland heb je kwaliteit, net als met Amerikaanse films. Het is heus niet zo dat er in Amerika alleen maar goede films worden gemaakt, er zit best veel troep tussen. Net als met Nederlandse films. Dit word trouwens erg uit zijn verband getrokken, want whitedevil maakte alleen maar een grappige opmerking. Terug naar de film dus maar?

avatar van Quido

Quido

susan** schreef:

Nog geen argumentatie (en spelling) gehad bij Nederlands?

en heb jij ooit een nederlandse film in amerika groot zien worden ofzo iets?
Ik wel, hoor.

nou ik niet..
Iets beter kijken dan in het vervolg.

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

Er zaten in de film goeie scenes en hele slechte scenes. Het is jammer dat de slechte scenes toch een beetje de overhand namen. Voorderest werd er ook redelijk onder de maat geacteerd, alleen Matthijs kon nog een beetje het hoofd bieden aan de toch wel lastige 'emotionele' scenes. Ook wil de film iets te 'cool' zijn, vooral in het taalgebruik.

Conclusie: matige film 2*/2.5*

avatar van janssen16

janssen16

Voor een nederlandse productie is dit een erg goede film.

*3.5

janssen16 schreef:

Voor een nederlandse productie is dit een erg goede film.

Vond deze bijzonder matig voor een NL productie.

avatar van gotti

Vond hem als Portugese productie echter wel geslaagd...

avatar van ((love))

((love))

goed maar niet zoo leuk niet dat het supper leuk is maaar die dansen is mooii

avatar van aerogp1

aerogp1

dat acteerwerk van dat meisje is echt tenenkrommend slecht. Verder zag ze eruit als een 13-jarige wat niet helemaal de bedoeling was geloof ik. Erg jammer dat zij een hoofdrol had en niet bijvoorbeeld die evil girlfriend.

avatar van TOthehulk

TOthehulk

ik vond het een prachtige film ik heb um 2x achter elkaar gekeken. het is een vooruitgang(net als zwartboek) voor de nederlandse film companie

avatar van hinie

hinie

((love)) schreef:

goed maar niet zoo leuk niet dat het supper leuk is maaar die dansen is mooii

wat?

avatar van Karl_arty

Karl_arty

Brainpower.. joechei? Mwah. Matthijs speelt best goed en heeft een aangenaam hoofd ... voor de rest is het ook wel een aardige film.

avatar van viewtiful

viewtiful

Ik vond het gewoon een hele goede Nederlandse film. Punt uit.

De acteurprestaties van Sem Veeger waren absoluut niet slecht.

Hoop hele mooie scenes, al zitten er ook een paar tussen die voor mij nogal ongeloofwaardig zijn.

Deze film krijgt van mij een 4.0, en komt in mijn dvdrijtje naast Simon en Zwartboek.