Genre: Familie / Drama
Releasedatum: 5 oktober 2006
Bekijk via Videoland
Bekijk via Viaplay
Plot Afblijven
Melissa springt een gat in de lucht als haar gevraagd wordt mee te dansen in een videoclip. Jordi, die al jarenlang veel met Melissa optrekt, is ook razend enthousiast. Melissa kan zo keigoed dansen dat ze vast en zeker ontdekt wordt. Maar al snel blijkt dat het niet goed gaat met Melissa. Om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen, slikt ze pillen. En dat worden er steeds meer. Haar vrienden staan machteloos. Wat kunnen ze doen om Melissa te helpen?
Melissa
Debby
Rapper
Melissa's Mother
AmazingPP
OK, ik weet dat ik met mijn 38 jaar niet de doelgroep voor deze film ben, maar wat een matige acteerprestaties van deze jonge mensen. Matthijs is een uitzondering, hij is, wat mij betreft, een natuurtalent, maar Sem mag nog eerst wel eens een paar filmpjes kijken of lessen gaan nemen! Tjonge, wat leest die haar tekst op, zeg! Jim B. gaat al zoenend door de film en de drie regels tekst die hij heeft... Ach... Er is ook geprobeerd om een soort vlotheid in de film te krijgen door te knippen en te plakken, maar door het bar slechte acteerwerk is er gewoonweg niet naar te kijken. Jammer! Het boek is honderden malen beter. 2 *.
AmazingPP
acteerwerk niet top maar de rest prachtig, Matthijs (Jordy) speelt misschien slecht maar dat knappe gezicht mag er zekker zijn. ik let door zijn knap heid niet meer op hoe die achteerd! leukste stukje waneer Jordy zegt: Melissa, Als ik verdomme niet weet of ik links of rechts moet rijden. echt het leukste stukje tekst;)
Waar heb jij leren schrijven, of in jouw taal:
War geb jei leeren schreiven??
pinkbee
verhaal wijkt heel veel af van het boek
dat is wel jammer
vooral het begin dat hij die man vind in de wc.
dat komt hellemaal niet voor in het boek.
maar wel erg aangrijpend.
*Chrissie*
Ik vond het een super film, je aandacht word er goed bijgehouden. Ook ligt er veel nadruk op het feit dat drugs gebruiken slecht voor je is. Het einde was wel voorspelbaar maar dat hinderde me niet.
Het boek van deze film heb ik nooit gelezen, dus ik zou het niet weten van die wc. Maar mischien willen de filmmakers daarmee wel duidelijk maken dat Jordi goed is geschrokken van wat drugs met je kunnen doen.
by_the_way
Ik vond het een super film,
Ik vind dat altijd zo vaag
LisaLuna
Ik vind het een beetje slecht geacteerd.
Maar die hiphop dansjes ofzo. vind ik wel erg gaaf.
whitedevil
ik vond het wel een leuke film.
waarom? omdat ik veel van die dingen op me school zie/zag en dat zo'n beetje deed vergelijken. verder vond ik het van sem vegeer toch knap om in haar eerste film redelijk goed te acteren. was een vermakelijke film vond ik.
je zag wel dat sommige dingen beter konden maarja het is geen amerikaanse film
daarom een 3.5
soom
je zag wel dat sommige dingen beter konden maarja het is geen amerikaanse film
volgensmij zijn jullie erg serieus aangelegd met die
is bedoelt als grapje/sarcasme
volgensmij zijn jullie erg serieus aangelegd met die
is bedoelt als grapje/sarcasme
Maar dan nog snap ik het doel ervan niet?
whitedevil
Maar dan nog snap ik het doel ervan niet?
vond het wel leuk/grapppig om dat er gewoon bij te zetten. zo van ja die amerikanen weer snap je?
maar wat ik niet snap is dat er weer zo'n drama over word gemaakt
seeg
Sorry, maar dit vind ik dus een absoluut slechte film. In het boek is het leuk geschreven, maar dit verhaal is NIET VOOR VERFILMING!! Het verhaal wijkt af van het boek, soms onduidelijk gesproken, en ga zo maar door. Typisch nederlandse film. (Ik hou absoluut niet van nederlandse/belgische/duitse films.)
1* voor de moeite.
Fontane
Mooi film, enorm van genoten!
Cijfer: 3.5
De acteer prestaties zijn niet opper best maar als je daar een beetje doorheen kijkt, dan is het echt een leuke frisse film! (Hij is trouwens ook erg lang voor een Nederlandse kinderfilm)
by_the_way
(Hij is trouwens ook erg lang voor een Nederlandse kinderfilm)
'Kruimeltje' duurt 2 uur?
whitedevil
'Kruimeltje' duurt 2 uur?
tel pietje bell er ook maar bij want die duurt ook bijna 2 uur
jassefras
pff wat een bagger film zeg,
acteerwerk is echt slecht alles is veel te erg opgelezen dit kunnen ze beter een luisterboek noemen...
een 0.5
susan**
.ik vind van niet want ik snap hem wel kijk amerika is veel groter dan nederland dus daar heb je gewoon betere acteurs en heb jij ooit een nederlandse film in amerika groot zien worden ofzo iets?
nou ik niet..
trouwens een aardige film de acteurs waren best oké niet super maar het viel mee.
soom
Ik vind van niet, want ik snap hem wel. Kijk, Amerika is veel groter dan Nederland, dus daar heb je gewoon betere acteurs, en heb jij ooit een Nederlandse film in Amerika groot zien worden, ofzo iets?
Nou, ik niet.
Quido
salvatore
- 1937 berichten
Er zaten in de film goeie scenes en hele slechte scenes. Het is jammer dat de slechte scenes toch een beetje de overhand namen. Voorderest werd er ook redelijk onder de maat geacteerd, alleen Matthijs kon nog een beetje het hoofd bieden aan de toch wel lastige 'emotionele' scenes. Ook wil de film iets te 'cool' zijn, vooral in het taalgebruik.
Conclusie: matige film 2*/2.5*
by_the_way
Voor een nederlandse productie is dit een erg goede film.
Vond deze bijzonder matig voor een NL productie.
((love))
goed maar niet zoo leuk niet dat het supper leuk is maaar die dansen is mooii
aerogp1
dat acteerwerk van dat meisje is echt tenenkrommend slecht. Verder zag ze eruit als een 13-jarige wat niet helemaal de bedoeling was geloof ik. Erg jammer dat zij een hoofdrol had en niet bijvoorbeeld die evil girlfriend.
TOthehulk
ik vond het een prachtige film ik heb um 2x achter elkaar gekeken. het is een vooruitgang(net als zwartboek) voor de nederlandse film companie
hinie
goed maar niet zoo leuk niet dat het supper leuk is maaar die dansen is mooii
wat?
Karl_arty
Brainpower.. joechei? Mwah. Matthijs speelt best goed en heeft een aangenaam hoofd ... voor de rest is het ook wel een aardige film.
viewtiful
Ik vond het gewoon een hele goede Nederlandse film. Punt uit.
De acteurprestaties van Sem Veeger waren absoluut niet slecht.
Hoop hele mooie scenes, al zitten er ook een paar tussen die voor mij nogal ongeloofwaardig zijn.
Deze film krijgt van mij een 4.0, en komt in mijn dvdrijtje naast Simon en Zwartboek.

Ben je geboren in de jaren 90? Dan ben je waarschijnlijk opgevoed met deze 3 'vergeten' jeugdfilms

Nog eens vijf vergeten jeugdfilms waarmee kinderen uit de jaren 90 zijn opgegroeid

Achtste-groepers Huilen Niet
Familie / Drama, 2012