• 9.381.094 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

Joshamee Gibbs

Cutler Beckett

avatar van dave

dave

Dit totaal overbodige derde deel bestaat uit ellenlange dialogen, flauwe humor en tegenvallende gevechten.

De stukjes waarin bijna niets te zien is zijn nog wel het best. De witte vlakte deed wat surrealistisch aan (mooie muziek hier) en ook de onderhandelingen op het kleine eilandje staken niet tegen. Less is More. Helaas tref je dit soort rustpunten zelden aan en gaat de film onophoudelijk door met de tentoonspreiding van allerhande onzin.

Het duurt ook allemaal veel te lang. Meer dan tweeënhalf uur was nodig om dit vervolg te ontvouwen. Maar in werkelijkheid kan er dus makkelijk een uur weggeknipt worden.

Spijtig om horen dat het volgend deel al weer in de rij staat. Laat ons hopen dat ze durven afwijken van dit beuzelachtig stramien en een fris pad betreden.

2,50 (2,25)

avatar van maxo922

maxo922

Blij deze eindelijk eens gezien te hebben, heb er erg van genoten.

Niets mis met dit deel, in mijn ogen. Misschien hier en daar iets te veel actie scenes. Verder is de Humor en het acteerwerk van hetzelfde hoge niveau als de eerste twee delen. Het verhaal kaffert langzaam voort tot het einde, maar is zeer onderhoudend.

Verder maken de SFX en de Verbazingwekkende details dit deel tot een fijne en vooral vermakelijke film.

* 4,0

avatar van IJH15

IJH15

Het verhaal is nogal rommelig bij vlagen en de humor is er een stuk op achteruit gegaan. Tot zover de minpunten. De actie in AWE is verreweg de beste van de trilogie, de special-effects doen naar mijn mening niet onder voor die van Avatar (niet vergelijken eigenlijk) en het acteerwerk is gewoon nog steeds goed.

Daarom (net als deel 2) 4sterren

avatar van aspro

aspro

heb ze alle 3 maar de eerste 2 zijn nog de beste.

je ziet het vaker met vervolg films is niet altijd goed.

maar het wil nog niet zeggen dat ze nou uitermate slecht zijn.

Tha-Joker

Deze op Blu-ray in mijn eigen mini-thuisbios! Lovely!

avatar van Parisa

Parisa

Mooi aangeklede zomer blockbuster met lekkere muziek. 3,5*

avatar van Xen0n

Xen0n

Hij is weer iets beter als de 2e, maar toch blijft 1 mijn favoriet!

3,0* blijft staan:)

avatar van berrydrum

berrydrum

wat een slechte film... uit verveling af gekeken

Tha-Joker

Wat een nutteloos en nietszeggend bericht. Motivatie graag. Of geef je alleen maar een 0,5 om je mening sterker uit te drukken?

van duijn

Dit vond ik echt de slechtste uit de pirates reeks. Na deel 1 is het alleen nog maar afgezakt.

Waarom?

van duijn

Ik werd erg teleurgesteld als ik keek naar dat gebeuren met het dodendal.

Bijv als die Jack sparrow op die boot zit met zijn gedachten...Ik kon er niet om lachen.

Eigenlijk de hele film kon ik niet echt lachen. Bij the curse of the black pearl was dat wel anders.

Ook heb ik een enorme hekel aan die davy jones met zijn vliegende hollander.

Pirates 2 ging nog wel maar deze vond ik gewoon slecht.

avatar van KrimpenDrummer

KrimpenDrummer

Twijfel of ik m vanavond ga kijken. Denk het niet. Met om de 20 minuten een reclameblok van 8 minuten kijkt niet erg prettig

KrimpenDrummer schreef:

En dan Piets weerbericht er ook nog is even bij...

avatar van JustMike

JustMike

een beetje te lang.

avatar van dinhus

dinhus

Oh, wat een pracht van een film. Verbinski wist me gedurende de hele film geboeid te houden en absoluut geen saaie momenten te bevinden. Een mooie afsluiter van de trilogy. 5*

avatar van bennyboy

bennyboy

dinhus schreef:

dit is geen afsluiter er komt een nieuwe. pirates of the caribean: On stranger tides. bron potc on stranger tides

en hier meer SCHOKKEND nieuws.
schokkend nieuws-hebben we ...

nu mijn mening.
de film had een sterk verhaal, dat is 1 ding dat zeker is. goeie actie en goeie spanning. de film bleef me boeien. alleen het einde. dat will turner kapitein van de vliegende hollander is geworden
vonk een beetje jammer. ik vraag me af hoe ze dat gaan gebruiken in het volgende deel.

avatar van Xen0n

Xen0n

bennyboy schreef:

en hier meer SCHOKKEND nieuws.
schokkend nieuws-hebben we ...

nu mijn mening.

lijkt me niet, vooral omdat je op die link die je zojuist typte staat dat will turner waarschijnlijk niet terug zal keren. Ook zal er een andere regisseur komen en keira knightly zal waarschijnlijk ook niet meedoen. Lijkt me dat dit zal gaan floppen behalve dan dat Jack en Barbossa wel door de zelfde gespeeld worden.

avatar van DeDennis

DeDennis

aspro schreef:

heb ze alle 3 maar de eerste 2 zijn nog de beste.

je ziet het vaker met vervolg films is niet altijd goed.

maar het wil nog niet zeggen dat ze nou uitermate slecht zijn.

En toch geef je een 5?;p

avatar van Arabyus

Arabyus

DeDennis schreef:

En toch geef je een 5?;p

Dat kan toch gewoon?

avatar van Decec

Decec

Grappig film, niet slecht... er komt toch deel 4 (pas in 2011)

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Gister tijdens het zappen nog het einde gezien. Blijft een geniale scene op de mast

avatar van nickie14

nickie14

Deel 1 & 2 zijn echt briljant, maar deel 3 is dan echt weer een stuk minder. Ik kon niet meer om de grappen lachen en de film duurde net te lang!

Zonde, had er stiekem iets meer van verwacht

avatar van Tejbz

Tejbz

Ik vond 'm wel goed, soms wel droge humor maar zo is het nou
eenmaal. Ik vond het heel erg boeiend en ik moest er gewoon maar naar blijven kijken.

De vechtscéne's konden wel iets beter, het enige wat je zag
is de ene vechten voor z'n leven en de ander die van het schip afspringt ..spoiler]

Het werd na anderhalf uur best wel voorspelbaar, ik had 'm wel liever een half uur/uurtje korter voor een kort en sterk verhaal.

Verder wel een leuke film!

avatar van yeahgot2be

yeahgot2be

Ik vind deel deel 3 het leukste deel

Maar je moet deel 1 en 2 ook gezien hebben

Ik kan niet wachten tot deel 4 uitkomt!!

een dikke 5

avatar van 606

Prachtig in elkaar gezette piraten film, met verbluffende effecten

Acteerwerk kan al helemaal niet stuk zeker Depp niet.

Verhaal is prima.

4,5 ster

avatar van Nand

Nand

Spijtig dat de trilogie zo beëindigd is... Ik vond het eerste deel wel heel goed voor een half-humoristische avontuurfilm.

Het laatste deel duurde gewoon veel te lang, de humor was afgezaagd en het de actie tijdens de vechtscènes was soms meer gericht op de lachspieren dan iets anders...

avatar van notorious_kim

notorious_kim

dit deel is weer iets beter dan het tweede deel, maar kan me nergens toch volledig bekoren. Aan Keira Knightley kan ik me trouwens ook enorm storen, in de eerste ging het nog, maar nu werkt haar "acteertalent" echt op mijn systeem.

Johnny blijft de ster van deze prent, enkel daarvoor heb ik er eigenlijk naar gekeken

avatar van Thom1994

Thom1994

Ik vind deel 2 en deel 3 erg ongeloofwaardig overkomen. Dat is erg jammer. Het verhaal wordt in mijn ogen minder serieus.

avatar van dinhus

dinhus

dave schreef:

Als je dit deel als onnodig beschouwt, moet je ook het tweede deel onnodig vinden, aangezien de hele film op At World's End doelt.