• 9.381.208 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

Cutler Beckett

avatar van AjaxRulezzz

AjaxRulezzz

• 2085 berichten

Gewoon weer een prachtige film, ik vond deze minstens even goed als de 1ste. Wat goeds voor het oog (Keira Knightley), een goed acterende Johnny Depp en Orlando Bloom die het ook aardig deed. Ik hoop dat er een 4de komt!

avatar van Only_Mandy

Only_Mandy

In het begin is deze film oersaai.
Maar dat komt omdat ik op Johnny/Jack zat te wachten.
Er zitten leuke stukken en minder goede stukken in de film.
Leuk: zoals de scene roll the boat, of dat die boot van de berg komt zetten haha. Geweldig!
Hoe kom je erop.
Minder goed: Dat calipso gedoe met die krabben, het lange voorstuk
4,5 sterren van mij.
Nu op naar deel 4
Deel 4 komt uit als Johnny Depp tekent!
Keira en Orlando zitten er waarschijnlijk niet meer in!
Maar er komt een deel 4 mensen

avatar van Mattson

Mattson

De 1ste was ok, de 2de kon me ook vermaken, maar dit is gewoon pure commerciele brol. Depp en co moeten zich toch ontzettend schamen voor deze film. Het script is toch echt wel naar het belachelijke toe, en deze film heeft ook de charme van de eerste film niet meer.

Mattson schreef:

...en deze film heeft ook de charme van de eerste film niet meer.

Dat is maar bij zeer weinig film vervolgen zo. De 1ste is (bijna) altijd de beste, omdat deze nog vernieuwend is.

Angrod_Pallanén

Ja, maar deel 2 had toch ook wel dat gegein door de film heen, gekke situaties, eindeloze avonturen, die sfeer zat er nog best goed in voor een film die tegelijkertijd met dit misbaksel is gefilmd.

RSmovie91

Wat ook vaak gebeurt in deel 3 van trilogieën, is dat alles op maximale schaal moet gebeuren. En dus wordt alles uit de kast gehaald om er een zo groot mogelijk spektakel van te maken.

En voor veel mensen is dit niet de goede manier.

Ik kan er best in komen, maar ik ben wel gek op al dat grootse gedoe

Angrod_Pallanén

Dat vooral, deel 3 is vaak bombastisch of moet een twist geven aan het origineel, maar het mislukt altijd. Goede opvolgers zijn er wel, maar een derde deel dat eer doet aan de serie? Ik heb hem nog niet voorbij zien komen.

RSmovie91 schreef:

En voor veel mensen is dit niet de goede manier.

Ik kan er best in komen, maar ik ben wel gek op al dat grootse gedoe

Daar zit inderdaad wat in. Maar ik vind dat niet echt erg bij deze films

Ik vind het alleen jammer dat er enkele beroemdheden erin spelen in dit vervolg.

Chow Yun Fat en Keith Richards. Laatst genoemde kan ik nog een beetje begrijpen , maar Chow Yun Fat?

Kevin13

Ze praten al sinds The Curse of the Black Pearl over Singapore. Zo gek is het dan toch niet dat ze een Aziatische acteur gaan vragen.

Kevin13 schreef:

Dat bedoelde ik niet. Ze hebben Chow Yun Fat gekozen voor die rol en dat vond ik niet bij passen. Dat hij Aziatisch is, dat snap ik, maar hij deed die rol niet geweldig.

Kevin13

In mijn ogen deed hij het veel beter dan Keira Knightley en Orlando Bloom.

Kevin13 schreef:

In mijn ogen deed hij het veel beter dan Keira Knightley en Orlando Bloom.

In mijn ogen niet.

Die rol had Ken Watanabe misschien beter gedaan, maar ja das mijn mening.

avatar van planet_of_death

planet_of_death

In ieder geval beter dan Bloom, maar dat is niet zo moeilijk, lijkt me.

avatar van Mattson

Mattson

Peter Ho schreef:

Ze namen chow yun fat gewoon om in china beter te verkopen omdat hij daar een echte superster is.

Puur commercieel dus.

avatar van Katharina

Katharina

Angrod_Pallanén schreef:

Derde deel van Lord of the rings .

Maar ook dit derde deel deed eer aan de serie. Hij was weer erg grappig met mooie muziek en beelden. Ik zie uit naar deel vier!

Katharina schreef:

Derde deel van Lord of the rings .

Die vond ik na drie keer kijken pas een 4,5 waard. Helaas ook té bombastisch en buiten het noodzakelijke einddeel van het verhaal, veel te langdradig. Hetzelfde geld voor Shrek, Spidey, Pirates enz. Maar de trend van een slechte sequel en een laatste film in een trilogie verschuift een beetje naar alle vierde delen die er tegenwoordig verschijnen...Deel 4's lijkt terug naar het begin te gaan, met een twist!

avatar van Ninto

Ninto

Eerste deel vond ik nog goed en bovenal grappig. Tweede deel ging echt bergafwaarts. En dit deel is echt belachelijk. Dat dit nog een 3.48 krijgt is echt belachelijk.

Volgens mij stemmen veel mensen hier al een 5 simpelweg omdat Johnny Depp erin speelt. Wat ie goed doet in alle 3 de delen. Maar enkel deel 1 heeft een goed verhaal en lekkere actie.

Kevin13

Met een gemiddelde van 3.48* is dat wel een rare vaststelling hoor.

avatar van Pasion

Pasion

Ik dacht dat na het 2e deel van POTC het zou stoppen maar ik ben blij dat dat niet is gebeurd want dit is gewoon weer een pracht film die ik minstens net zo goed vind als het eerste deel van POTC!

Pasion schreef:

Ik vond deel 2 juist een erg open einde hebben en zat eigenlijk al te wachten op deel 3 toen ik klaar was met kijken van 2.

avatar van boozebelly

boozebelly

• 1908 stemmen

Ninto schreef:

Helemaal met je eens Ninto, ze knijpen per deel de tiet steeds verder leeg en er blijft maar weinig van over.

Deel 1 vond ik top, 4*, deel 2 was al een stuk minder, 3,0* en dit deel is gewoon strontvervelend en overbodig om te kijken. Ik heb hem ook in 2 delen gezien, omdat ik hem niet in één keer kon uitzitten.

Nu hoor ik dat ze nog een Pirates gaan maken. Ik houd mijn hart vast..... Ik zit er totaal niet op te wachten

Kevin13

Je bent ook niet verplicht hem te kijken.

avatar van Ceeda7

Ceeda7

Toch wel pijnlijk om te zien dat Keira Knightly tijdens haar speeches en handelingen in deze film, geen ballen heeft aan haar lijf(figuurlijk dan).

En de humor en actie en alle verhaaltjes erond steken na 3 lange films over deze piraten toch wel flink tegen. De eerste blijft een unicum, de rest zijn flauwe aftreksels van het suc6 van de eerste film.

En die trouwscene... Ik zakte wel dieper in mijn zetel moet ik zeggen.

flauwe 2.5 sterren.

avatar van pooper

pooper

bah bah bah wat jammer. zo'n goed deel 1 en 2, en dan komen ze met dit. dankzij dit deel wil ik pirates of the caribbean 4 ook niet zien en kijk ik er ook niet naar uit.

2,0* (voor de actie)

avatar van AGE-411

AGE-411

Zaterdag 21:20 op VT4

avatar van neo

neo

Reacties op vermelding van tv-uitzending verwijderd.

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Raar gedoe. We vielen hem toch niet aan? Is best ergerlijk als je ergens denkt een interessante recensie te gaan lezen en dan staat die aankondiging er weer. Ik heb die zender niet, dus dan is het nog ergerlijker. Laat de modjes het dan gewoon bij een film zetten zoals jullie bij de gewone zenders ook doen.

moviemafketel schreef:

Raar gedoe. We vielen hem toch niet aan?

Dat leek er wel op. Had je de laatste reactie waarschijnlijk niet gelezen.

Ergelijk vind ik niet echt. Dan maar wachten op de volgende recensie, er komen nog genoeg meningen van anderen.

Ik ben het wel met je eens dat het fijner is om het onder de beschrijving te vermelden.

avatar van simonvinkie

simonvinkie

Pirates of the Caribbean: At World's End

Daarnet het derde deel van de POTC trilogie gekeken, en ook deze film zakt in de beoordeling. Waar de eerste twee delen in ieder geval nog vermakelijk waren is dit deel helemaal een ramp.

Alleerst is de speelduur te lang. 168 minuten is veel te lang voor deze film. Ook zitten er flink wat stompzinnige scenés in de film. Bijvoorbeeld dat liedje in het begin, en de scenes in het dodenrijk. Dat sloeg echt helemaal nergens op .

Acteerprestaties waren wel weer gewoon in orde. Johnny Depp blijft het leuk doen als Jack Sparrow. Orlando Bloom is en blijft een matige acteur vind ik.

Ik zit nou niet echt te wachten op een deel 4. Ik hoop dat die wel wat beter word. De effecten en acteerprestaties waren in orde dus daarom nog.

Twee hele punten naar benenden dus.