Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
Noodless
Humor en de actiescènes zijn weer top in deze derde film. Maar wat duurde het allemaal lang !!! Ook het verhaal wordt heel vaag verteld en de gevechten bleven soms eindeloos duren. Te veel is te veel. De concentratie vervaagde bij mij ook bij al die gevechten. Sommige scènes hadden wel degelijk ingekort kunnen zijn. Opmerkelijk vind ik wel dat er zoveel actiescènes zijn, maar dat er geen enkele echt bij blijft. Dat had je bij de vorige delen zeker wel.
Toch nog een 7/10 voor de knappe beelden, de sfeer, humor en Johnny Depp.
Bitking
Heel mooie 3de deel! Valt mij goed op dat hier veel meer humor is ingestoken dan de vorige delen. Heel leuk gedaan alweer!
komerad
Na de 1e had ik vrij hoge verwachtingen van de volgende delen.. nefast. Deze doen de naam van sequel alle eer aan.
Middelmaat.
pompoen
Van alle acteurs in deze film vondt ik de acteurs Barbossa (geoffrey rush) en Sao Feng (Yun-Fat Chow) het meest overtuigende overkomen in tegenstelling tot de 3 hoofdrolspelers.
Mischien omdat de rol van harde piratenkapiteins hun beter afgaan dan Orlando Bloom als stille jogen die alles voor zichzelf uitmaakt.
Johnny Depp doet het goed maar al veel minder overtuigend overkomen als in Dead man's chest en zeker Curse of the black pearl.
Het verhaal die verder gaat met Davy Jones is zo onnodig.
Davy Jones had al een groot main character verhaal in Dead mans chest.
In At worlds end lijkt het fel bergaf te gaan met de figuur die iedereen vreesde in de 2e film.
In deze film is hij eerder een emotionele freak die onmiddelijk in de macht is van The east indian trading company.
Als je dan Dead mans chest herbekijkt lijkt Davy Jones totaal niet zo stoer meer.
Een beetje hetzelfde geval met Captain Barbossa die ongeveer hetzelfde was in Curse of the black pearl, maar in deze film aan de touwen hangt van Elisabeth Swann en Tia Dalma.
Maar bij het herbekijken van de eerste film na het zien van At World's end, is het toch niet zo erg als het herbekijken van de glorieuze Davy Jones als bad guy.
Het verhaal loopt ook een beetje uit de hand ergens in het midden van de film.
Sparrow loopt veel te overdreven in de kijker dat het op sommige vlakken zelfs irritant kan overkomen.
Hij kan zich op geen enkel moment gedeisd of ernstig houden wat hij wel kon in de eerste film toen hij kost wat kost wraak wou nemen op zijn muiters.
De film is goed te bekijken tot de omkanteling van The black pearl.
En het verhaal tegen Becket pas begint.
De ophanging in het begin van de film was ongewoon voor een Disney film.
Leuke film en zeker voor herhaling vatbaar.
Alleen moet ik in de helft van de film doorbijten.
Het extra stukje film na de aftitteling maakt ook nog een beetje goed.
serpico
Nou, gelukkig ben je wel in staat om realistisch te blijven over de kwaliteit van de film. Als je zoveel kritiek hebt en dan nog steeds op 5* uitkomt
MarazRecep
Een film van topkwaliteit!
De verhaal, acteurs, humor en effecten alles weer dik in orde.
Vooral de droge humor van Jack Sparrow, lig altijd in een deuk door die gast. De Pirates reeks moet je gezien hebben, ben benieuwd naar de nieuwe deel.
4.5* (9/10)
R1992
in de bios gezien, duurde véééeeeeeeeelste lang.
als je op het begin de draad alkwijt bent hoef je de rest van de film ook niet te zien, wat ik had
te langdradige dialogen die te weinig met aktie worden afgewisseld, óf humor zoals in deel 1 en 2.
Te veel verhalen en personages die door elkaar lopen, waardoor et voor mij niet duidelijk werd welk persoon wat aan het doen was en wat het doel daarvan was.
Op het einde komt iedereen bij elkaar zodat ze kunnen vechten, waardoor voor mij de voorgaande 2 uur verspilde kijkmoeite was.
Al lang geleden dat ik deze film zag maar voor mij nog steeds onduidelijk wat al die personages de 2 uur voor t gevecht aan het doen waren.
Toch strak geacteerd, vooral Barbossa en t gevecht was vet, vond alleen jack sparrow slechter dan in deel1 en 2.
mooie locaties;)
Movie Jim
Goeie film. Maar ze hadden geen 3de deel moeten maken want na het tweede deel vond ik het al wat slechter worden.
MaxiJazz
helemaal niet slecht deze film.alleen raar (open) einde.Ze hadden de andere wereld ook beter kunnen uitdiepen.Zo was het allemaal een beetje voorspelbaar maar nog steeds leuk.
Rich_B
Die volgens geruchten dit jaar of volgend jaar zou uitkomen !
Johnny depp is namelijk wel gevraagd en hij heeft ja gezegd, Alleen Keira niet.. Wel jammer !
MaxiJazz
Triztan
Die volgens geruchten dit jaar of volgend jaar zou uitkomen !
Geen keira, dat klinkt goed vind ik
Angrod_Pallanén
??? Wat is er in hemelsnaam mis met het acteerwerk van Knightley? Ze doet het prima in mijn ogen en werk buiten PotC heeft toch wel bewezen dat ze kan acteren. Kan me nou niet indenken wat er op haar aan te merken valt?
Kevin13
Vond ze hier wat overacteren maar voor de rest niets op haar aan te merken...
brymj
ik ken niet veel van haar werk buiten de potc films maar ik vind haar soms erg en inderdaad overacterend overkomen, maar geldt ook voor orlando bloom en sommige andere acteurs in deze film
Kevin13
Eens. Knightley en Bloom zijn de zwakke schakels in deze film maar met de rest van de cast heb ik geen problemen.
serpico
Ook eens. Bloom en Knightley acteren allesbehalve geweldig. Maar dat maakt het geheel alleen maar charmanter, dus ik heb geen commentaar.
Albus Dumbledore
- 2041 berichten
Ik heb deze film al een tijd niet meer gezien, maar ik heb toevallig Dead Man's Chest en Curse of the Black Pearl pas gezien waar ik Bloom en Knightley toch wel best goed vond acteren. Ze doen wel onder aan de rest van de hoofdrollen (Johnny Depp, Bill Nighy, Geoffrey Rush), maar ik vind dat ze het toch wel goed doen. Ze spelen het lekker aangedikt, maar dat doet iedere acteur in de Pirates films, niet? Lekker aangedikt hun rollen spelen, en dat is wat deze films onder andere ook erg leuk maakt.
jack sparrow42
The Pirats Of The Caribbean Films zijn de ALLERBESTE films op aarde!! betere films zijn d'r gewoon niet.... (feit)
Martijnnn
Eindelijk een memorabele quote waar iedereen het mee eens zal zijn
bollepeer
jah daar ben ik het helemaal mee eens!!
Leno
Het immense budget spat er vanaf, en zorgt voor prachtige beelden. Daarnaast doet Rush weer mee, en speelt wederom zijn rol met verve. Ook is de actie groots en goed in beeld gebracht.
Toch valt er veel aan te merken op dit derde deel, dat gelukkig wel een stuk beter is dan deel 2. De verwijfde rol van Depp is (iets minder) irritant en aan het verhaal is geen touw vast te knopen. Helemaal als het even is geleden dat je deel 2 hebt gezien. Spanning zit er eigenlijk ook niet in, je weet dat het toch wel goed komt allemaal..
jumpstylemovie
Dat het goed komt?
Dat Bloom gescheiden word van Knightley omdat hij gedoemd is kapitein van een DoodSpookschip te zijn, noem ik geen goed einde.
In 2 opzichten.
Leno
Dat het goed komt?
In 2 opzichten.
z'n kop had er al 10 keer af gemoeten! Vooral tijdens die tenenkrommende kusscene (terwijl er gevochten wordt) op het eind..!!
Maar je hebt wel een punt(je)
pompoen
Maar na de eindgeneriek komt er nog een deeltje film....net zoals de 2 vorige trouwens.
Waarin de zoon van Will en Elisabeth 10 jaar na de feiten samen wachten op de terugkomst van de Vliegende Hollander.
Dat maakt de film toch nog een beetje met een happy ending.
Het verhaal van Elisabeth Swann en William Turner was hiermee duidelijk afgelopen.
Hierop een vervolg maken met hun er in zou niet juist zijn aangezien het al 10 jaar later was.
Wel jammer dat het pas na al die generiek komt ipv aan de film geplakt te zijn.
Pirates Of The Carribean: At World's End is het derde en laatste deel van de trilogie en gaat verder waar deel twee ophield. Waar deel een zeer verrassend was, deel twee wat rommeliger, maar wel erg grappig, daar zit dit laatste deel qua verhaal en diepgang van de personages erg goed in elkaar. De rollen van Keira Knightly en Orlando Bloom zijn deze keer beter uitgewerkt en vooral Knightly speelt haar rol erg goed. Johnny Depp is nog steeds prominent aanwezig in zijn grappige rol, maar wordt deze keer zeer zeker geëvenaard door Geoffrey Rush, die zeer goed acteerwerk aflevert. Probleem van deze film is duidelijk het verhaal, dat een beetje in elkaar gekunsteld lijkt en eigenlijk nooit overtuigd.De film springt duidelijk een beetje uit de bocht t.o.v de eerste twee delen. Ook is dit deel erg lang en had best wat korter gemogen zonder aan waarde te verliezen. Desondanks een aardig einde van een trilogie die zeer veelbelovend begon.
Lovely Boy
Zeer vermakelijk. Fijne humor, mooie actie....maar het duurt wel lang voor er lijn in het verhaal komt en een beetje binding met wat er allemaal gebeurd. Niet slecht ,zeker niet slecht maar deel 1 blijft toch het mooiste....
Depp is natuurlijk weergaloos maar die Geofrey Rush mag ook zeker wel wat credits krijgen. Met die angshaas die hij in The Tailor of Panama speelt nog in gedachte zet hij hier toch weer een briljante vertolking neer van de kwade en chagerijnige Barbossa. Top hoor!

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging