• 9.382.672 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

Joshamee Gibbs

Cutler Beckett

avatar van dikkop

dikkop

Lekkere einde van de reeks hoor en weer goed dat ie zo lang duurt.

avatar van jordandejong

jordandejong

de slechtse vind ik

• 1901 stemmen

Het minste van de drie delen, het leek wel of de schrijvers niet goed wisten waar naartoe te gaan met het verhaal. Johnny Depp daarentegen wist het niveau hoog te houden, maar dat zijn we dan ook van hem gewend (From Hell, Finding Neverland,...). Keira Knightley doet het ook uitstekend en - naar mijn mening - hadden ze niemand beter kunnen nemen voor de rol dan haar. De muziek en de effecten waren ook weer in orde...

avatar van Nijmegen

Nijmegen

Komt er een nieuw deel?

Nee, het is een Triologie.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Komt er een nieuw deel?

Check anders even het forum: POTC 4.

En ja, er zijn geruchten genoeg maar of ze allemaal waar zijn...tsja.

avatar van Sjoerd111

Sjoerd111

Verblinski heeft al getekend, toch.

avatar van Reinbo

Slechter dan deel 3 kan het nooit worden...

avatar van Sasja

Sasja

JohnWilliams schreef:

Check anders even het forum: POTC 4.

En ja, er zijn geruchten genoeg maar of ze allemaal waar zijn...tsja.

tja, bij zaterdag (in veronica magazine) stond een stukje over deel 1 en er stond dat deel 4 in 2010 moest komen

Sjoerd111 schreef:

Verblinski heeft al getekend, toch.

Nee, verbinski heeft naar mijn weten niet getekend, en komt ook volgens mij niet terug. Depp heeft volgens mij wel getekend voor een deel 4, dat ergens in 2010 uit zal komen.

avatar van Sjoerd111

Sjoerd111

Het is dan in ieder geval zeker dat er een deel vier komt.

Sjoerd111 schreef:

Het is dan in ieder geval zeker dat er een deel vier komt.

Hopelijk verassen ze me dan want ik vond het na deel 3 wel mooi geweest. Die was opeens een stuk minder dan de andere...

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Deze was veel te lang, veel te veel actie en te weinig verhaal. de minste. deel 2 blijft toch het leukst. en ik hoop niet op een deel 4

Starmaster501 schreef:

Helaas voor jou is het al bevestigd dat er wel degelijk een deel 4 komt.

jumpstylemovie

Zolang ze het maar op zee houden met goede special effects en weinig andere locaties. Dit had deel 1 erg goed geregeld.

avatar van lulni

lulni

minst van de drie toch nog leuk om te kijken

In deel 3 heb je veel minder leuke locaties, en dan vooral de Japanse!

Dat Japanse vond ik juist heel erg leuk. Dat vond ik het beste stuk (buiten het gevecht in de climax) van de film.

Albus Dumbledore schreef:

Vooral het stukje waarin Knightley daar met dat bootje aankomt (Begin) ziet er saai uit. Geeft een saaie sfeer.

avatar van horsefilmfan

horsefilmfan

Vind het jammer dat ze de relatie van Jack/Elizabeth niet doorgevoerd hebben,ik vond het Sparrabeth koppel het leukste van allemaal.Ik vond deze film ook de minste,hoewel er wel leuke stukken in zaten bijvoorbeeld dat stuk met de vader van Jack,zijn vader noemt hem Jackie en zegt als hij aan komt lopen:'You're in my way,boy'Dat vind ik een leuk stuk omdat Jack Sparrow steeds als de hoogste,stoerste en ga zo maar door gesteld word,en het is grappig om te zien dat zelfs over hem iemand de leiding heeft.
Depp speelt weer uitstekend.Vond Orlando Bloom nogal saai,niet echt overtuigend.Keira Knightley deed het wel goed.

4,5 ster (omdat ik ondanks dat ik dit de minste vind,de hele reeks toch echt fantastisch vind)

avatar van Nijmegen

Nijmegen

jumpstylemovie schreef:

Nee, het is een Triologie.

avatar van Don MN

Don MN

In deel 3 heb je veel minder leuke locaties, en dan vooral de Japanse!

Eén is minder "shiny" dan DMC en AWE, wat hem direct die oude sfeer geeft. Daarnaast is Johnny Depp het beste in één, en het script 't origineelste en grappiger.

Toch heb ik wel zin in vier. Ik ga binnenkort de trilogie nog eens kijken en kritiek leveren natuurlijk.

Depp heeft al getekent voor een nieuwe?!

Disney wil PotC nog verder uitmelken en maakte onlangs bekend om er nog maar en filmpje over te maken. Johnny Depp en Orlando Bloom tekenden bij voor een vierde film maar Keira Knightley besloot om er toch maar mee te stoppen.

wyatt earp

Ik kan me niet herinneren dat orlando bloom ook terug zou komen.

@ wyatt earp

Aangezien dat er over Orlando Bloom niets vermeld wordt gaan ik er maar van uit dat hij net als alle andere vertrouwde personages (buiten Keira Knightley) terug meedoet in de volgende film.

Depp heeft al getekent voor een nieuwe?!

Op dat moment was mij dat nog niet duidelijk.

avatar van Don MN

Don MN

@ wyatt earp

Denk het niet, hij heeft in een interview laten blijken wel klaar te zijn met Pirates.

Maar aan de andere kant vond hij de sfeer op de set zo geweldig, dus je weet maar nooit.

Don MN schreef:

tja.. dan word de film zeker hopeloos slecht als 2 van de 3 hoofdpersonages verdwijnen..

MNV2 schreef:

Valt denk ik wel mee, hoor. Als ze voor mij een goede Pirates film willen leveren en het niet willen gaan uitmelken, dan moeten ze helemaal de andere weg opgaan. Nieuwe regisseur en alleen Johnny Depp als Jack Sparrow en voor de rest geen personages uit de vorige delen (misschien Barbossa, omdat je daar niet goed omheen kunt).

MNV2 schreef:

De film word pas hopeloos slecht als Johnny Depp er niet meer in speelt. Barbosa zal zeker wel terug keren denk ik. Met Jack Sparrow en Barbosa kun je een hoop lol beleven hoor.

• 1901 stemmen

Johnny Depp is natuurlijk belangrijk voor de POTC-franchise maar ik vond Keira Knightley toch ook wel een sterk personage in de films, Orlando Bloom daarentegen is naar mijn mening vervangbaar.