• 9.381.296 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

Joshamee Gibbs

Cutler Beckett

avatar van Metalfist

Metalfist

Een draak van een film is juist dat het een verschrikkelijk slechte film is.

serpico

En deze film is een dijk van een film

avatar van meijer13

meijer13

Sommige stukken val je gewoon bijna in slaap :/

Jammer dat ze het zo uitmelken, ze hadden het gewoon bij de eerste 2 hooguit moeten houden.

meijer13 schreef:

Sommige stukken val je gewoon bijna in slaap :/

Het einde van DMC vroeg om een vervolg, dus moest je het bij de de eerste 2 gelaten hebben zou POTC in zijn geheel veel minder geweest zijn dan nu...

avatar van anne J

anne J

Kevin13 schreef:

Met dan een afgesloten einde aan 2 natuurlijk.

Kevin13

nee bedankt, dit deel vind ik nog altijd een prachtige afsluiter (een echte afsluiter is het niet want er komt nog een vervolg aan), Johnny Depp die weer grappig word wat ik gemist heb in DMC. Beter acteerwerk van Orlando en Keira. En niet te vergeten de prachtige special effects. Dat mensen hier iets kunnen tegen hebben, als ze TCOTBP mooi vonden moeten ze zeker dit deel ook mooi vinden...

serpico

De eindscène in de maalstroom is ontzettend knap gemaakt. Sowieso onbegrijpelijk dat ze de oscar voor special effects niet gewonnen hebben. Maar die eindscène is ook nog eens vreselijk cool

serpico schreef:

vind ik ook. ook Davy Jones is hier toch wel een onvergetelijk personage. Look boys, A lost bird, a lost bird that never lurned to fly

op zen Davy Jones natuurlijk

Minotaures

Davy Jones' accent is inderdaad erg leuk. Er komt waarschijnlijk een 4de Pirates. Dat las ik begin van deze week in de krant, waarin wordt verteld dat Depp het niet erg vind om z'n piratenhoed weer op moet doen. Waarover het 4de deel gaat, is niet beschreven. Ikzelf vind het niet al te erg dat er een 4de deel komt. Ze worden er alleen niet van beter op, naar mijn mening.

Minotaures

Ah, dan is mijn post erover oud nieuws. Dan kunnen sommige personen het alsnog weten, dat is - (als ze het lezen). Want niet iedereen gebruikt de forum over bepaalde onderwerpen.

avatar van joeri592

joeri592

vind dit de minste, maar toch is deze ook redelijk vermakelijk

Kevin13 schreef:

Look boys, A lost bird, a lost bird that never lurned to fly

Dit vind ik ook nog een mooie zin (Jones): Ah, love... A dreadful band(ah!).

Minotaures schreef:

Dit vind ik ook nog een mooie zin (Jones): Ah, love... A dreadful band(ah!).

And yet ... so easily broken!

avatar van Jaxxx

Jaxxx

Die Johnny Depp is lekker bezig zeg! Hij krijgt 41 miljoen voor Pirates deel 4! Ik zou zegge ga door met uitmelkerij en maak de rijke mensen nog rijker!

avatar van Sasja

Sasja

wen er maar aan, ze doet het toch wel met bijna elke film

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Dat valt hard mee, lijkt wel een trend om tegenwoordig niet veel meer te vragen voor films, zijn dan wel meestal van die vrienden films.

avatar van Sasja

Sasja

ik doelde eigenlijk op het uitmelken van films

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Oh ja dat gebeurt jammer genoeg vaker, soms is het niet erg, als ze er maar de tijd voor nemen.

avatar van roc12345

roc12345

Jack Sparrow terug voor 41 miljoen

Geplaatst op 07-10-2008 om 12:17 door Aadil Chaudry

Een aantal weken geleden werd bekend dat Toby Maquire 50 miljoen dollar krijgt voor zijn rol in Spider-man 4 en 5. Het kan echter nog gekker... Johnny Depp krijgt voor zijn rol in een vierde Pirates Of The Caribbean een voorschot van 41 miljoen dollar!

Ondanks dat dit 'lichtelijk' boven modaal is, is er enigszins wat voor te zeggen. De eerste drie delen brachten bij elkaar namelijk zo'n 1,9 miljard euro op... Kassa! De vraag is of Depp de centen nodig heeft, want zijn verdiensten over 2008 komen hiermee neer op zo'n 93 miljoen dollar.

Overigens keren Orlando Bloom en Keira Knightley mogelijk niet terug in Pirates 4, die ergens in 2012 uitkomt.

avatar van Reinbo

Zou ik ook vragen om in nog zo'n misbaksel te moeten opdraven.

avatar van Hayabusa

Hayabusa

roc12345 schreef:

Jack Sparrow terug voor 41 miljoen

Geplaatst op 07-10-2008 om 12:17 door Aadil Chaudry

Tsja, als de fans nou eenmaal een kaartje kopen, dan kun je de formule uitmelken. De vervolgen worden steeds minder.

avatar van The One Ring

The One Ring

2012? Hopelijk betekend deze opvallend lange periode van 4 jaar dat ze extra tijd gaan steken in het script.

Van mij hoeft het allemaal niet meer overigens. Het begon erg leuk met deel 1, maar de serie is intussen wel flink uit de hand gelopen.

avatar van Reinbo

The One Ring schreef:

Hebben ze de tijd om het record aantal van 32 verschillende schrijvers te breken...

avatar van Zinema

Dit derde en overduidelijk minste deel van de serie zou eigenlijk het einde moeten betekenen. Helaas is dit niet het geval. De uiers van de melkkoe zullen ondanks de schraalheid nog wat glaasjes melk moeten produceren. Na deel een had men echter ook gelijk kunnen stoppen. Het schmieren van Depp begint nu lichtelijk te irriteren en er is weinig wat de film biedt om dit te kunnen verkroppen. Matig.

avatar van mnrk

mnrk

serpico schreef:

Mee eens...ik vond dit deel persoonlijk het beste deel uit de serie tot nu toe...

Afwachten wat ze met deel 4 gaan doen.

avatar van lucdecoster

lucdecoster

Wat een gedrocht. De eerste 2 uren was er niets te beleven. Na 2 uren eindelijk een gevecht te zien maar dan was de film bijna gedaan. J.Depp moest zich schamen zoveel geld te krijgen voor deze film.

avatar van Tommy De Vito

Tommy De Vito

Tegenvaller, minste van de 3.

avatar van White Trash

White Trash

Minste van de drie.. tijd geleden gezien is niet veel blijven hangen maar vond het verhaal dan ook erg warrig en zwaar over the top gaan

avatar van evadege

evadege

Samen met deel één t leukst, maar toch jammer van t einde. T is dan wel een soort 'eind goed al goed', maar toch ook weer niet, want Will gaat dood.. Ach..:p

*4,0