Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
hellblazer93
Mwah.. Tegenvaller. Wel leuke film, maar wel de minste van de 3. Wel leuk dat Barbossa terug is en zoals we gewend zijn van de Pirates films dat er goed effecten zijn. Toch had de film een slechtere sfeer vond ik.
jester
Aardige film, maar wel chaotisch en véél te lang. Rush was zeer overtuigend, mooie rol:
Elizabeth Swann: [Pearl is heading towards maelstrom] Captain Barbossa! We need you at the helm!
Barbossa: [turns to her] Aye, that be true!
Barbossa: [while going down the Maelstrom] It be too late to alter course now, mateys!
NielsP
Ohjee, wat heb ik de film met moeite kunnen uitkijken. Ik had het kijken heel lang uitgesteld en had op het goede moment gewacht, maar uiteindelijk vond ik er echt heel weinig aan.
De Piratestovenarij van de eerste film was er bij deze echt helemaal niet meer. Ik vond het verhaal echt nergens op slaan, ik volgde het echt niet meer en er zaten subverhalen als de Mutiple Jacks in die ik niet eens begreep en waarvan ik niet vatte wat de bedoeling was. Daarnaast is het ook allemaal veel te langzaam en zit er bijna geen lijn meer in.
Enig toppunt blijft de muziek en de special effects, maar dat kan de film alleen een meerwaarde geven en daarvoor heb je eerste en waarde nodig. En ik vond niet dat deze Derde Pirates dat had.
Car-freak
Deze film vond ik opzich wel goed maar ik snapte er soms hellemaal niets meer van. Opeens waren ze weer in een stad en dan weer ergens anders. Het verhaal had korter gemoeten en beter uitgelegd ook. Wel vond ik iedereen wel weer goed spelen en was die Battle op het eind natuurlijk waanzinnig goed, soms wat overdreven maar het is en blijft natuurlijk een echte Hollywoodfilm. Dat kon je ook wel zien eigenlijk want veel dingen waren echt wel Hollywood-achtig. Depp speelde iedereen weer uit en dit keer vond ik Geoffrey Rush wat minder goed als in de 1ste film. Een goeie film maar dus soms echt moeilijk om te volgen.
Car-freak
Zoals ik al zei, het verhaal is erg moeilijk te begrijpen. Het is maar goed dat ik ook de 1ste 2 delen had gezien want sommige grappen moest je echt begrijpen.
Rubenkl
Met afstand het slechtste deel uit de serie. De film gaat zich in dit deel veel te serieus nemen en de humor was juist het gene wat de films zo sterk maakte. Ook had deze film te veel "o ja hoor"- momenten (bijv wanneer die vrouw opeens gigantisch wordt). Ook is de film moeilijk te volgen door absurde situaties, deze deden zich ook voor in de eerste 2 delen maar daar werden ze goed uitgelegd en erg grappig gebracht. Nee deze film stelde mij echt zeer teleur en krijgt van mij een krappe voldoende omdat je wel duidelijk kan zien dat er heel veel werk in zit.
- 20609 berichten
in deze film gingen ze gewoon veels te veel over de top, dan kan je waarderen(zoals ik) of niet wat ik dan wel weer begrijpelijk vind.
en over de absurde situaties ben ik het niet mee eens, al vanaf deel 1 word er gezegd PIRATE dus zou je moeten weten dat iedereenelkaar in de zeik neemt.helaas klopt het verhaal op dat gebied niet en dan is het ook niet meer te volgen idd. als je er een geheel van wilt maken, wat niet kan omdat het dus niet klopt.
nou zal ik vertellen wat niet klopt, heb het namelijk nog niet terug gelezen behalve dat er teveel plotwendingen inzitten wat dus niet zo is als je het woord PIRATE in beschouwing neemt, maar ok het verhaal wat niet klopt is van Will namelijkhet moment dat iedereen voor het eerst bij elkaar komt bij de black pearl en lizz erachterkomt dat will niet alles tegen haar verteld had, hij zou de pearl krijgen voor zijn verraad (PIRATE) maar krijgt die niet, terwijl ik vind dat het dan onmogelijk is dat hij alsnog de verrader blijft aangezien hij die lijken in de zee dumpt, wat gewoon erg onlogisch is.
de muziek is trouwens het beste van alle delen alleen klinkt het niet meteen lekker in de oren zodat een herziening of 2 a 3 op dat gebied wonderen zou kunnen verrichten, maar kan me goed voorstellen dat men daar geen zin in heb.
Sasja
het feit dat hij de rest heeft verraden blijft hem gewoon achtervolgen. en dat will die lijken in de zee dumpt is zodat Beckett naar shipwreck cove kan komen. Dus dan verraad hij zijn mede piraten toch weer?
klopt toch aardig hoor
serpico
Ja ik geloof dat ik het verhaal een keer ontleed heb en dat het best aardig klopte. Trouwens, Will wil ook zijn pa redden en daarom verraadt hij ook nog een paar man geloof ik.
erwku
Gratis gekregen, anders nooit gekeken. Wat een groteske film is dit.
- Waardeloos verhaal, een aaneenschakeling van verschikkelijke cliche's , slecht uitgewerkte karakters, onnavolgbare actie en hopeloos eendimentionale dialogen en monologen.
Ik vond Depp totaal niets en geheel niet grappig, laat staan de verschrikkelijke productie van Bruckheimer,
En wat een vermoeiende inspiratieloze actiescenes,
klopt toch aardig hoor
Sasja
De eerste deal die Will maakte was met Sao Feng voor de pearl en daarna maakte hij een deal met beckett. Hij had er gewoon alles voor over om zijn vader te redden
ik_ben_gilles
ik ben het niet met je eens. Ik vind deze veruit de beste van de 3 (ik vind de andere 2 ook fantastisch) en hij is 1 van de beste films die ik ooit gezien heb. Kijk maar in men top 10
schitterende film.
De meeslepende muziek en natuurlijk Johnny Depp (1 van de beste acteurs ter wereld vind ik samen met Tom Hanks, Will Smith, Al Pacino en Robert de Niro) maken dit een echte topper.
Martijnnn
Johny Dep als beste acteurs ter wereld, hmm hij heeft een bepaald soort rol die hij meer dan uitstekend uitvoert maar daar blijft het ook bij.
Johny Dep redt kan deze film jammer genoeg niet meer redden. Ik kan er gewoon niet bij dat mensen deze verkiezen boven het fantastische eerste deel.
serpico
OlafK
Maar deel 1 had naar mijn mening wel een beter verhaal en dat was doorslaggevend.
Johnnydeppfan
Ik vond het een geweldige film!!!! Johnny speelde geweldig, je blijft om hem lachen, hoe hij kijkt, loopt, reageerd. Wat iemand hieronder zei, dat Johnny de rol niet aan kon, is absoluut niet waar, hij speelde super! Ik vond Dead man's chest het mooist, omdat dat het begin is van het verhaal, en er veel verschilldende omgevingen zijn. At world's end zat meer verhaal in, was wat ingewikkelder. Maar wel super mooi!
Jazzthieve
Rommelige film die mij moeite koste om hem uit te kijken. Moest deze film als eerste uit komen zonder alle cult-following dan durf ik wedden dat deze belange niet de score haalt die hij nu krijgt.
Onnozele disney film.
JTV-kijker
- 2017 stemmen
deze film vind ik eigenlijk zeker niet slecht, gewoon de minste van de 3 maar dat kwam denk ik vooral door de hoge verwachtingen die we toen hadden bij de film.
de eerste film had het beste verhaal maar de 2de was beter uitgewerkt en de verrassing van die film was ook groter dan toen deel 3 kwam.
Het is wel goed dat dit deel er nog gekomen is want anders zat je met een groot open einde. Bij dit deel was er ook weer een open einde maar voor mij persoonlijk is Pirats Of The Caribbean gedaan
jkbb
Pirates of the Caribbean... Wat is het toch steeds weer met deze films? Ook ik heb bij elk deel na de eerste de gedachte in me gehad die zei dat het nu wel genoeg was met die Gore, zijn maten en het uitmelkingsproces.
Maar dan zie ik weer Johnny in zijn outfit, dan zie ik weer de schepen, de piraten en die uitgestrekte zee en de grootse vrijheid die daarbij komt kijken, maar hier wel in een heroïsche en bombastische strijd voor moet worden gevochten. Ja, ik val weer als en blok voor deze serie en kijk uit naar die vierde, want die lijkt er toch weer aan te komen.
-happy
mooie film, maar begreep hem niet toen ik hem de eerste keer zag... toen ik hem voor de 2e keer keek snapte ik het verhaal beeter. Maar toch vind ik dit de minste van 3
horrorfreak23
alle 3 de films zijn schitterend maar deze springt er toch wel uit. Je kent de personages ondertussen al en dat geeft toch wel iets extra's aan de film. Je bent veel meer betrokken. Deze film zit vol van spanning romantiek en humor net als de andere maar ik vond de humor bij deze iets minder dan bij 2 en 1 maar de spanning zorgt ervoor dat deze film de bovenhand krijgt.
chasinn
Matige losbandige film. Erg chaotisch, veel te veel acties, nauwelijks te volgen en te korte scenes. Mag niet eens de veters strikken van zijn voorgangers 1 en 2.
JohnWilliams
Alle 3 de delen zijn leuk ^^
Inderdaad, en nu is het klaar. A.U.B. geen Deel 4.
Kierkegaerd
Werkelijk slaapverwekkende onzin. Na een uur in slaap gevallen en geen intenties deze nog af te kijken. Dikke gaap en dikke medelijden voor de mensen die hier geld in hebben gestoken. En dan mensen die hier 5 ***** voor geven, haha, die snappen niets van goede films. Ook wel weer zo triest dat het geestig wordt.
Tha Luz
Minste deel van de triologie,toch nog erg vermakenlijk met een geweldige laatste scene in die draaikolk.
3.5

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging