• 9.381.042 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

Joshamee Gibbs

Cutler Beckett

avatar van roomzzie

roomzzie

Mooie film, een goed einde van de reeks. Johnny Depp speelt weer ongelooflijk goed! hij maakt Jack Sparrow een onwijs goed karakter. Orlando speelt goed samen met Keira. Alle 3 de film zijn erg goed!

*5,0

avatar van Ilhem_

Ilhem_

Deze film vond ik wel mee vallen. Nadat ik de eerste 2 heb gezien. Had ik meer verwacht van deze film.

avatar van lil j

lil j

Johnny Depp... Het blijft een klasse acteur

Een 5 dik verdiend

avatar van Superkalusha

Superkalusha

Ik dacht na deel 2 de ellende wel gehad te hebben, nou mooi niet. Wat een triestigheid.

avatar van combi

combi

• 20609 berichten

Superkalusha schreef:

waarom kijk je dan uberhaupt deel 3 als het toch alleen maar ellende is, je kan vast je tijd voor iets anders gebruiken.

DVD-T

Met het einde van deel 2 de terugkeer van Barbossa had ik de hoop dat dit deel weer een stuk beter zal worden dan deel 2.Dit is helaas niet het geval,de makers draven nóg meer door met het verhaal van At World's End dan dat ze in DMC al deden.Het begin was heel leuk maar daarna vervalt de film eigenlijk in veel langdraderige scénes en het verhaal zit gewoon zo dicht in elkaar en ze volgen zoveel verhaal lijnen,dat er werkelijk geen touw meer aan vast te knopen is.De actiescenes zien er weer fenomenaal uit natuurlijk en met name de laatste scene in de maalstroom maar de cast lijkt er niet erg veel zin meer in te hebben met uitzondering van Geoffrey Rush die het zeer goed doet en Bill Nighy die weer lekker de slechte Davey Jones speelt. Jammer dat met de laatste 2 Pirates al het leuke van deel 1 eraf is,het had zoveel leuker kunnen zijn.

avatar van SanderSander88

SanderSander88

Deel 1 en 2 heb ik van genoten maar dit was echt een draak van een film. Ik weet niet of die andere films even lang duurde maar bij deze stoorde ik me aan de lengte, er kwam maar geen einde aan.

avatar van Sasja

Sasja

idd echt een draak van een film, daarom is deze film ook echt een 5.0 waard

(btw voor mij betekend 'draak van een film' Dat die erg goed is)

avatar van KdB

KdB

1 en 2 vond ik schitterend, maar deze vond ik bijzonder ondermaats..

het verhaal springt van de hak op de tak, je kan moeilijk volgen.

avatar van SanderSander88

SanderSander88

Sasja schreef:

idd echt een draak van een film, daarom is deze film ook echt een 5.0 waard

(btw voor mij betekend 'draak van een film' Dat die erg goed is)

Voor mij helaas niet, erg jammer voor de serie.

avatar van Abebe69

Abebe69

Absolute top trilogie!

avatar van fiene10

fiene10

Vond dit deel het minst van de drie, maar toch nog heel goed. Misschien was het soms wel te langdradig op sommige momenten.

avatar van helleke

helleke

fiene10 schreef:

"Minste van de 3,te langdradig" en dan nog een 4 geven?

Gij zijt ook wel gul met uw quotering

avatar van Dead01

Dead01

• 1978 stemmen

Na lange tijd endelijk het vervolg gezien en moet zeggen was soms wel wat ingewikkeld maar toch goed einde.

Wel ook niet zo een doorgangs einde vond ik ook.

Mooie afsluiter.

4 stemmen

avatar van Hayabusa

Hayabusa

Gisteren op tv (Film 1) nogmaals bekeken, vond het eerste een 3 waard, maar ik ga mijn cijfer omlaag halen omdat ik sommige scénes ontzettend vond tegenvallen. De film was af en toe chaotisch, het verhaal ging nergens over, waar deel 1 simpel en briljant was, proberen ze met dit deel een gigantisch lang verhaal te proppen in 1 film.

Jack Sparrow was zelfs saai op sommige momenten en als hij niet eens in deze film zat dan was het drie keer niks. Keira Knightley is irritant, druk en veel te voorspelbaar. Orlando Bloom acteert pijnlijk slecht. Waar er in de twee eerdere films de bijrollen van die twee domme piraten en de andere twee oelewappers van het leger leuk waren, brachten ook zij niks in dit film.

Ik moet wel toegeven, nu ik de film in HD-kwaliteit heb gezien moest ik bijna watertanden van de special effects, helaas was de film nogal middelmatig.

avatar van bobolinski

bobolinski schreef:

spannende film,

alleen een vaag verhaal, 1 was beter

2 moet ik nog zien...

dan had je beter deel 2 voor deze kunnen zien. dan begrijp je iets meer van het verhaal

Sasja schreef:

Misschien dat je er dan iets meer van begrijpt idd, omdat 3 ook op 2 aansluit. Maar het verhaal blijft een grote warboel'óók als je 2 gezien hebt.

een warboel ?

ik vond dat alles goed op elkaar paste, geen loshangende scenes of scenes met totaal geen nut.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Echt niet, meen je dat nou serieus Kevin13? De hele films was een grote loshangede scene.

Kevin13

ik begreep alles hoor, en voor mij paste elk stukje. wat vond je dan zo loshangend ?

Kevin13 schreef:

een warboel ?

Naar mijn mening is er aan het verhaal geen touw vast te knopen.Voor mij maakt het een warboel omdat ze te veel in het verhaal hebben willen stoppen en zich niet echt hebben willen vastklampen aan 1 verhaal, in plaats daarvan volgen ze tientalle andere verhaal lijnen en scenes wat totaal niks met de film te maken had.Nou maakt dat niet echt wat uit maar dat had veel beter gekund door er iets meer plot uit te halen. Ze springen van de hak op de tak met de plot om iets uit te leggen/laten zien wat totaal overbodig is voor het verhaal.dat vind ik echt onnodig.waar het dus op neer komt is dat ik het verhaal te rommelig vind.

Kevin13

Maar wat was dan zo rommelig ?

ik vond alles perfect samengaan, soms springen ze wel van de ene scene naar de andere maar daar had ik geen last van.

Kevin13 schreef:
Maar wat was dan zo rommelig ?

Dat ze van de ene scene naar de andere springen maakt het voor mij al rommelig.Dat getuigt voor mij al de Verbinski niet echt wist welke verhaal lijnen hij wou volgen,en waar hij zijn aandacht nou op wou vestigen.Becket die de heerschappij over de wereld wil het tragische verhaal van Davy Jones en Calypso de liefde tussen Will en Elizabeth, of nee laten we ons toch maar richten op iets anders.En dat is wat het voor mij eigenlijk een beetje rommelig maakt, het niet weten welk verhaal lijn te volgen in het verhaal. Neem bijv de scene met de piraten raad, de bewaarder van de code wordt geintroduceer, wat dan Jack's vader is.Leuk maar heeft dat nou enige toevoeging gehad op het hele verhaal van DMC of AWE. Of dat alle piraten de strijd in gingen, volgens mij had The Black Pearl dit makkelijk zelf afgekund want de andere schepen zie je op geen enkel moment meevechten.Heeft ook totaal niks aan het verhaal toe te voegen.

Wat het voor mij dus een warboel maakt zijn de hele zij verhaal lijnen waar het verhaal ook prima had zonder gekund.

DVD-T schreef:

Dat ze van de ene scene naar de andere springen maakt het voor mij al rommelig.Dat getuigt voor mij al de Verbinski niet echt wist welke verhaal lijnen hij wou volgen,en waar hij zijn aandacht nou op wou vestigen.Becket die de heerschappij over de wereld wil het tragische verhaal van Davy Jones en Calypto de liefde tussen Will en Elizabeth, of nee laten we ons toch maar richten op iets anders.En dat is wat het voor mij eigenlijk een beetje rommelig maakt, het niet weten welk verhaal lijn te volgen in het verhaal. Neem bijv de scene met de piraten raad, de bewaarder van de code wordt geintroduceer, wat dan Jack's vader is.Leuk maar heeft dat nou enige toevoeging gehad op het hele verhaal van DMC of AWE. Of dat alle piraten de strijd in gingen, volgens mij had The Black Pearl dit makkelijk zelf afgekund want de andere schepen zie je op geen enkel moment meevechten.Heeft ook totaal niks aan het verhaal toe te voegen.

ik zie het op een andere manier. Alles wat jij opnoemt zie ik als verschillende hoofdstukken in de film, alles tesamen zorgt voor het verhaal van de vrijheid van de piraten. Elk hoofdstukje is belangrijk voor de verloop van de film, bijvoorbeeld de Liefde tussen Davy Jones en Calypso. Zonder dat zou de film niet compleet geweest zijn

DVD-T

Ik denk dat ik straks nog even DMC en AWE ga herzien, eens kijken of ik er dan net zo over denk dan jij .Maar ik betwijfel het.

DVD-T schreef:

ik denk het ook niet, ik ben altijd al een rare geweest qua films

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Dat het script nog niet klaar was toen er begonnen werd met het filmen zegt ook al genoeg.

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Martijnnn schreef:

Dat was bij Apocalypse now ook. Wil dus niet altijd genoeg zeggen.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Eindelijk weer eens actie en een duistere sfeer. Vooral de laatste battle is weer lekker onderhoudend. Als geheel is het wel een beetje rommelig en voelt het onafgemaakt. De film heeft materiaal voor zeker nog twee films in een film gestopt, en dat werkt nou eenmaal niet.