Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
Black-Pearl
ik had dat plaatje ook al gepost en nog meer andere..
maar lijk me stug dat jack dat was wat zij in de spoilers heb staan..
ik geloof het niet echt..
-jack_sparrow-
wat is eigenlijk die navigational chart ?
en nog 2 dagen en 12 uur en dan kunnen we verder met de officiele site
soom
Ik heb de trailer nu zo'n 4 keer gezien, en ik word er elke keer weer meer benieuwd naar hoe het gaat worden. Ik heb er een beetje een gemengd gevoel bij, het is mijns inziens echt een beetje te opgeblazen, maar dat is juist de kracht van de Pirates-trilogie? Elk deel word steeds meer bombastisch.. Dan zeg ik: Stoppen hierna, want het is genoeg geweest!
little_lOve
Jajaaa.. Morgen is de eerste officiele screening buiten Amerika en ik ben erbij! dat betekend dus dat ik met nog ± 40 mensen als eerste deze film zal gaan zien
Ben hééél erg benieuwd
J.S.
Tja als een minderjarig(?) nederlands meisje beweert op een site met bijna 50.000 gebruikers dat zij een illegale voorstelling van 1 van de meest gehypte films allertijden 2 maanden voor de officiële releasedatum gaat bijwonen en dat er maar 40 toeschouwers zullen zijn van over de hele wereld... tja dan durf ik wel eens de zwartkijker uithangen en dat niet onmiddellijk geloven.
Maar als je morgen of overmorgen een recensie typt en ik kan die binnen twee maanden vergelijken met wat ik gezien heb geloof ik je wel.
little_lOve
Illegaal zal deze voorstelling absoluut níet zijn! Het is een speciale screening voor o.a. distributeurs. Rene Mioch zal naar alle waarschijnlijkheid ook aanwezig zijn en ik heb ook de mogelijkheid gekregen om daar aanwezig te zijn.
Maar nadat ik morgenochten de film heb gezien z.s.m. een recensie plaatsen.
gideonvdb
Ben hééél erg benieuwd
JOHNNY DEPP(L)
Maar nadat ik morgenochten de film heb gezien z.s.m. een recensie plaatsen.
nou,
die wil ik dan ook wel graag lezen ...
Black-Pearl
Nou geloof er niks van want de film komt haast overal te gelijk uit.. dus kweet niet..
-jack_sparrow-
dus hiermee bedoel jij dat jij de de film al mag gaan zien 2 maanden voor de offieciele release ?
moeilijk te geloven , denk ik
Pieter Montana
Film zal dan wel nog niet het ultieme eindwerk zijn aangezien het visuele effecten team nog altijd zijn werk doet.
little_lOve
Vanochtend toen ik net wakker was had ik een al een voorgevoel: er klopt iets niet. En ja hoor, er klopte iets niet. Ik was helemaal vergeten dat het 1 april was. Dus nog voordat ik ben vertrokken van huis, bedenk ik me dat het 1 april is (normaal een dag waarop ik zo'n beetje iedereen mijd, aangezien ik het haat om voor de gek gehouden te worden
). En inderdaad, daar aan gekomen blijkt het een héle flauwe 1 april grap te zijn.
Ik wacht de volgende keer wel gewoon tot de releasedatum, en ren dán wel overenthousiast naar de bioscoop.
Sugakiss
Arm kind
. Maarja het is toch ook niet erg slim om te geloven dat je de film 2 maanden voor de release mag zien he
. Wacht maar gewoon tot 24 mei zoals de rest
little_lOve
achja. in principe zou ik de mogelijkheid wel kunnen krijgen, maarja.
volgende keer ben ik iets minder goedgelovig...
davey jones
warom staat er op de poster dat hij 25 mei komt, op de site 24 mei, en sommige trailers 23 mei :S
bih
in amerika komen alle films veeeel eerder uit, wij moeten het maar nog afwachten. want als ze in amerika bijv 23 mei uitkomen dan kan je verwachten dat ze in nl een maand of 2 later uitkomen. ik vond zelf deel 1 en 2 geweldig en volgens mij wordt dit ook een topper!
........
kan niet wachten man
ik blijf continu die trailer kijken en die exclusive clip
ja man!
ik ook de trailer!
maar wat is die exclusive clip ?
kun je die ff in een link zetten?
@ JOHNNY DEPP (L) : ga maar naar www.potcfansite.nl
en dan beetje naar beneden scrollen.. en dan zie je exclusive clip
Angrod_Pallanén
Sterker nog, in de VS komt hij één dag na ons uit
Maar volgens mij waren de release data bij deel 2 ook niet helemaal correct.
De film verschijnt in de hele wereld op hetzelfde moment, zoals wel vaker met hele grote releases. Alleen komen in sommige landen er elke woensdag nieuwe films in de bioscoop, in andere elke donderdag en in sommige elke vrijdag. 23, 24 en 25 mei dus. In Nederland is het op donderdag, dus de 24e.
klopt
@ JOHNNY DEPP (L) : ga maar naar www.potcfansite.nl
en dan beetje naar beneden scrollen.. en dan zie je exclusive clip
of op yahoo
iilSe
Misschien is het Jack niet, waar heb je dit plaatje eigenlijk vandaan?
DUH einde van de trailer, heb je die al wel es gezien?
-jack_sparrow-
op mijn site staat die ook.
en inderdaad , die komt van d etrailer
dat is toch duidelijk als je aandachtig naar de trailer kijkt!
Black-Pearl
Ja maar dat wil nog niet zeggen dat hy bemanning was.. of is.. vink beetje gek.. als hy als een normaal persoon terug kom..blijf er bij denk dat het zijn pa is ..

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging