• 9.378.050 stemmen

Met onder meer: Coen van Vrijberghe de Coningh, Nelly Frijda en Tatjana Simic

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 29 juni 1995

Plot Flodder 3

Het 25-jarig jubileum van Zonnedael komt eraan en de buurtbewoners willen dit graag in stijl vieren. Tijdens de voorbereidingen voor dat feest willen ze graag voor altijd van die Flodders af zijn, zodat zij dit ook niet zullen verzieken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Ma Flodder

Kees Flodder

Henkie Flodder

Kees Flodder

Jacques "Sjakie" van Kooten

Neighbor Neuteboom

Neighbor Neuteboom

Dyster schreef:

Ik heb een vraagje, hopelijk is deze nog niet gestelt.

Wanneer de flodders aan het feesten zijn in deze film, speelt er van die typische jaren 90 muziek. Weet er iemand welke groep/zanger/dj dit is?

dank bij voorbaat

je kon een aantal jaar geleden ook Cd kopen met al die muziek erop en ook de eindtrack. Ik Weet niet of die nu nog te koop is

avatar van foreli

foreli

by_the_way schreef:

Jawel die cd van flodder 1 is zéker nog te koop, ik heb 'm zelf ook pas gekocht te gekke cd man

Quido

Waar precies heb je hem gekocht ?

Musicstore stond hij

avatar van Wezze

Wezze

2 Brothers On The 4th Floor - Dreams

--> heerlijk nummer..

Esteban schreef:

Ik heb nooit begrepen wat mensen leuk vinden aan 'Flodder'. Het is pijnlijk ongrappig, zit vol personages die té idioot zijn om lachwekkend over te komen en als komedie op zicht is dit gewoon zo flauw als maar kan zijn. Natuurlijk, dat allemaal imo.

Flodder - *

Flodder 2 - 0.5

Flodder 3 - 0.5

Schijnbaar vind je het nogal leuk omdat je waarschijnlijk de drie films al gezien hebt door je beoordeling, als je Flodder echt geen reet aan zou vinden zou je het ook niet kijken, dus post de volgende keer een beetje positieve reacties a.u.b.

avatar van Wassup !

Wassup !

Niet iedereen vond deze Flodder-film ook niet echt goed aan het gemiddelde te zien. Ik vond de film ook niet super. Maar vermaakte me toch. 3*** .

avatar van bossebol

bossebol

Flodder 3 en de hele tvserie is echt goed. Dat komt omdat in Flodder 1 en 2 Huub Stapel speelde met ook een andere Kees (mannelijke) die veel minder goed zijn.

Weet iemand misschien waar deze film te koop is want kan hem nergens vinden?

Quido schreef:

De dvd van Bridge is 'out of print' en niet meer te krijgen in de reguliere handel. Bridge bezit de dvd rechten ook niet meer.

Quentin schreef:

wie dan wel??

avatar van ViggøJøhnny

ViggøJøhnny

wij hebben hem zelf ook ik vind het best grappig om die nog eens te kijken

ze blijven gewoon grappig ik geef een **3.0**

raymon over DVD-rechten schreef:

wie dan wel??

Voorlopig nog even niemand.

by_the_way

Hij komt weer een keertje op de tv hopelijk krijgt hij dan dit keer een beetje meer erkenning, en een hogere score op moviemeter. De film is geslaagd als komedie en het camerawerk vind ik zeer mooi. (Ondanks dat er 2 schaduw fouten inzitten) Ik ga in ieder geval zeker weer kijken, en vind het zeer jammer dat de film niet op dvd is verschenen.

by_the_way schreef:

vind het zeer jammer dat de film niet op dvd is verschenen.

Is ie dus wel in het verleden bij Bridge. Alleen niet meer verkrijgbaar en Bridge bezit de rechten niet meer. Het wachten is dus op een ditributeur die de rechten wil kopen.

avatar van bascross

bascross

Blijft gewoon leuk, net als de serie.

3 sterren.

avatar van Necroth

Necroth

Morge (Zaterdag 6 Januari) 20:30 SBS 6

raymon

De rechten van de Flodder films, en anders FFF producties als My blue heaven, Oh boy! liggen in de handen van RTL VIDEO eerst bij BRIGDE die ook de film op dvd heeft uitgegeven maar deze is al lang niet meer leverbaar. Op dit moment is Laurens geels ook bezig weer op een film te gaan produceren in samenwerking met RTL VIDEO.

Quido

De uitzendrechten ja, de rechten voor dvd-verkoop (nog) niet.

avatar van M.ike

M.ike

leuke film heb hem al 2 keer gekeken maar ga vananvond weer kijken , ik vind ma flodder het leukste personage vinden 3 *

avatar van themoevie

themoevie

Yes ik heb hem opgenomen echt een supper leuke film ik had hem al weleens eerder gezien maar nu heb ik hem op dvd echt een leuke film. 5.0

by_the_way

Vanavond voor ongeveer de 20e x gezien. En het blijft een geweldige film. Dit is een van de weinige films waar ik echt om kan lachen. Mensen vinden dit uitgemolken maar van mij mochten er nog wel 2 delen komen echt hartstikke sfeervol.

Simpele sythesizer muziek gecomponeerd door Maas zelf is toch wel het beste wat er onder deze film past. Bombastische muziek zou echt niet staan. Ik zat weer met open mond te kijken naar de geweldige eindscene (het afbranden van Zonnedeal.)
Johnny en Ma Flodder zijn echt de leukste typetjes daarbij speelt ook Gees Linnebank en uhh Ruud..? een erg leuke rol. Heel de film houd mijn aandacht vast en ik blijf geboeid bij de zeer flauwe humor, net als in de serie.

De wijk Zonnedeal als de vrachtwagen in Neuteboom's huis rijdt zie je al dat de huizen van beton in elkaar zijn geflansd.
Ik kan me niet voorstellen dat er bij zo'n grote productie geen making of is gemaakt. Zeker bij de eindscene's wel of in ieder geval foto's, op het net is in ieder geval helemaal niks te vinden, erg jammer voor de tv-serie zijn er een aantal huizen weer opnieuw opgebouwd.

Het camerawerk is erg mooi, veel gebruik gemaakt van dolly's en een crane denk ik. 3 schaduw fouten
De beste film van de 3 (Mijn mening)

Quentin

Vroeger tientallen keren gehuurd maar het is toch echt de beroerdste film uit de Flodder-reeks, lijkt gewoon een opgerekte aflevering van de kinderachtige tv-serie met een dik budget. Naast de veel te infantiele humor die uit de serie wordt overgenomen, mede door de twee 'nieuwe' hoofdrolspelers, doet de film ook visueel aan als een tv-aflevering. Ondanks dat het camerawerk wat meer dynamiek kent, oogt het kleurenpalet armoedig. Tevens recycled Maas zijn eigen werk en is de eindscène is megeling van de SRV en Tank sequenties uit het eerste deel. 2*

avatar van HeatWave

HeatWave

Hoewel het af en toe best lachwekkend is vind ik dit 3e deel toch een beetje uitgemolken, hopelijk houd het hier dan ook bij op.

Quido schreef:

De uitzendrechten ja, de rechten voor dvd-verkoop (nog) niet.

ooo dan weet ik het ook niet meer...

avatar van N811

N811

gisteren bijhoorlijk gelachen

avatar van Noudje92

Noudje92

was wel grappig maar we moeten niet ovrdrijven

Prachtig aantal kijkers bij de Tv uitzending gister: 1.014.000

avatar van JFD

JFD

Ik snap niet waarom mensen deze film leuk vinden. Ik vind er helemaal niks aan. Ik heb niet gelachen, ik vond de film zeer nep.

Prachtig aantal kijkers bij de Tv uitzending gister: 1.014.000

Dat de flodder nog steeds zoveel kijkers trekt, geweldig!

We mogen zeggen dat Dick Maas ''meesterwerk'' nog altijd 12 jaar na de laatste film nog steeds populair blijft.