• 9.379.408 stemmen

Met onder meer: Coen van Vrijberghe de Coningh, Nelly Frijda en Tatjana Simic

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 29 juni 1995

Plot Flodder 3

Het 25-jarig jubileum van Zonnedael komt eraan en de buurtbewoners willen dit graag in stijl vieren. Tijdens de voorbereidingen voor dat feest willen ze graag voor altijd van die Flodders af zijn, zodat zij dit ook niet zullen verzieken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Ma Flodder

Neighbor Neuteboom

Neighbor Neuteboom

avatar van Kricky

Kricky

Jaa ik vind dit ook een leuk deel

Coen Van Vrijbeghe De Koning zet hier een leuke rol neer als Sjonnie. Ik vind hem net iets grappiger als Huub Stapel. Die was meer een ladykiller en deze besodemieterd de boel dat vind ik wel mooi

7,5

raymon

volgens mij liggen de rechten van de flodder films, dus de Laurens Geels en Dick Maas productie ( FFF) bij A-film het bedrijf van San Fu Maltha.

Waarom denk ik dat?

Omdat de rechten van Abel en De Noorderlingen ( FFF productie allebij) bij A-film licht. Dus dan zou het zo kunnen zijn dat A-film de rechten heeft overgekocht...

maar ik weet het niet zeker natuurlijk.

avatar van Quido

Quido

Dat staat er los van. De dvd-rechten voor de Flodder films liggen voorlopig nog even nergens. Bovendien heeft A-Film (voorlopig) ook alleen maar toestemming om Abel en De Noorderlingen in de Kalverliefde box en Van Warmerdam box uit te brengen.

raymon

de rechten van de Flodder serie liggen bij universal, dat is wel zeker.

Quentin

Ja de dvd-rechten, maar dat is nogal logisch als ze recent de box hebben uitgebracht ...

avatar van gotti

Is er sprake van een volgend deel dan?

raymon

nee! nou je weet het nooit.

maar hoop dat ze de films van FFF nou is op dvd zetten en dat kan alleen de maatschappij met de rechten

raymon

Trouwens bestaat de First Floor film factory in Almere nog of is deze met de grond gelijk gemaakt?

raymon schreef:

Volgens mij is in het Flodder huis de eerste reeks van Big Brother gefilmd, maar weet dit niet zeker.

avatar van P8rb

P8rb

flodder ownt!

3,0

avatar van kees vz

kees vz

een word voor deze film super !!!

avatar van Kricky

Kricky

Flodder blijft leuk ook dit deel en de serie, Je wordt er vrolijk van(tenminste ik) als je het ziet. leuke begin scene op het vliegveld. Ook in dit deel zitten leuke grappen en het heeft ook een grappig verhaal. Ik kan de flodderfilms keer op keer kijken. Kortom Flodder blijft leuk

Kricky schreef:

Ook in dit deel zitten leuke grappen

Familie Flodder zit bij de veiling om hun huis helaas te moeten verkopen door een fout van Sjakie. Veiler zegt:'We openen het bod op 2(,)50'...

Kees: twee-vijftig, da's een knaak. Kunnen wij ook nog meedoen.

avatar van robertus65

robertus65

Een bijna twee uur aaneenschakeling van komische momenten en daarmee evenaart Flodder 3 Flodder 1. Leukere films bestaan er niet in Nederland dan de Flodders. Uniek in zijn soort. De vervanging van Stapel door Vrijberghe de Coning en van 't Hof door de Walle doen de film goed, deze acteurs zijn grappiger. De Flodders op hun top. De TRIPLE F RATING IS VOLTOOID.

Conflict over rechten tv-serie Flodder

Men was bezig met een vervolg van de serie in een serieus staduim de opnames liggen nu plat door een conflict met Dick maas en de produceten over ondere het budget van de serie

Lees hier het hele artikel:

Quentin

Wat een vreemd verhaal zeg, nog nooit gehoord dat er een vervolg op de serie zou komen .

avatar van gotti

Zit er niet echt op te wachten moet ik zeggen. Na drie films en een seriereeks is Flodder wel een beetje opgebrand volgens mij...

Quentin

Na de eerste twee films had ik het al gezien ... maar op een vervolg door andere makers zit ik al helemaal niet te wachten.

avatar van Maximovie

Maximovie

Tja van wat er nu is van Flodder kan ik niet genoeg krijgen, maar ik heb ook mn twijfels bij een nieuwe serie. Maar ben wel benieuwd.

avatar van Filmi Corleone™

Filmi Corleone™

wel wel wel ! een nieuwe serie

avatar van Theatertje

Theatertje

Van de hele serie is dit wel de minst goede film, in mijn ogen. Tuurlijk heb ik mij ook met deze FLODDERfilm weer weten te amuseren, maar toch niet zoveel als met de andere twee eersten.

by_the_way

Heerlijk fragment uit deze film:

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Ja echt wel! Maar eigenlijk lig je bij alle drie films gewoon de hele tijd dubbel! Prachtig....!

het enige waarom ik flodder kijk is omdat ik tatjana simic een lekker ding vind.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Geweldige film. 4.0 Waard.

Voorral het einde vind ik SUPER!

avatar van 606

Chattingforum schreef:

Geweldige film. 4.0 Waard.

Voorral het einde vind ik SUPER!

dat had ik nou ook vurend hard,

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

tsja wat moet je hier nou over zeggen...

Het blijft toch flodder he

avatar van Horrordude

Horrordude

Het aller aller leukste : Me rug op! NU!

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Ik ben je vader.....!

avatar van dr maikel

dr maikel

huub Stapel was echt veel beter.