Flodder 3 (1995)
Met onder meer: Coen van Vrijberghe de Coningh, Nelly Frijda en Tatjana Simic
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 29 juni 1995
Bekijk via Videoland
Dinsdag 24 februari in één bioscoop (Amsterdam)
Plot Flodder 3
Het 25-jarig jubileum van Zonnedael komt eraan en de buurtbewoners willen dit graag in stijl vieren. Tijdens de voorbereidingen voor dat feest willen ze graag voor altijd van die Flodders af zijn, zodat zij dit ook niet zullen verzieken.
Ma Flodder
Neighbor Neuteboom
Neighbor Neuteboom
Ambtenaar
ChielB
mensen mensen mensen wat zitten we weer toch te klagen. Als je niet van de flodder houd waarom kijk je ut dan.. hijs gewoon kei lache.. maar als je geen humor heb kijk um dan ook niet! zeikers hier.
Klagen is inderdaad overdreven, maar dat heeft totaal niks te maken met het 'niet hebben van humor'.
Het zijn gewoon flauw films waar je van moet houden. De een vindt het briljant en kijkt gewoon lekker de boel weg, de ander verwacht meer van een film (diepgang, acteerwerk e.d.) en vindt zo'n film helemaal niks.
Tja, ieder zo z'n smaak he.
Zelf vond ik het wel een aardige film, al blijft zo nu en
dan een aflevering van de tv-serie leuker.
Exxon
Ik vond deze cast (en TV-Serie dus) beter dan de cast van Flodder 1 en 2 (andere Johnnie en Kees) en vond het 3e deel geslaagd. Ik vind deel 2 toch de beste en ik ben geloof ik de enige.
Amrod Calaelen
Beetje middelmatig, maar omdat het weer gewoon een typische Flodder-film was met Flodder-humor heb ik toch 3* geven. Hun humor is gewoon schitterend!
Kees en Sjakie vond ik ook gewoon goed spelen. Ja, het zijn natuurlijk geen über-topacteurs, maar dat had ik ook niet verwacht.
forelli
Asociaal , maar toch leuk. Terwijl er eigenlijk nog geen eens echt een verhaal inzit.
Dylan Blanker
Vond dit zeker wel het minste deel, maar ik vond dat er wel meer (leukere) humor in zat, dan in deel 2. De film begon een beetje matig, maar daarna werd het wel wat leuker opgebouwd, met sommige leuke humorscenes. Maar tegen het einde vond ik wel helemaal SCHITTEREND en behoorlijk lachwekkend worden, moet ik zeggen. De Flodders gingen helemaal los! Alleen ik miste in deze film wel een typisch Floddersfeertje (op het einde na dan), en dat was in deel 1 en deel 2 wel het geval.
Deze film behoort zeker niet tot mijn favoriete (Flodder)films, maar vind ik nog wel een ** en een half waard (2,5), vanwege het leuke einde, en omdat er wel meer (leukere) humor in zat, dan ik deel 2.
Gewoon leuk om te kijken: Punt.
zap338
heej hebben jullie soms wat informatie over coen van vrijberghe de coningh (johhny flodder) ? ik moet namelijk een werkstuk over hem maken en het is moeilijk info te vinden
SmuttWars
Hij is dood.
Doom
Beetje moeite doen om op internet te zoeken bij ZOEKmachines mag ook wel.
Kaffeefiltjer
Ik vond het enorm raar dat Opa weer meedeed
Maar blijkbaar was dit geen vervolg 3;
maar weer een soort van eerste film denk ik...
forelli
deze is wel op dvd uitgekomen, maar weet iemand vaar deze te koop is?
Quido
De dvd van Bridge is 'out of print' en niet meer te krijgen in de reguliere handel. Bridge bezit de dvd rechten ook niet meer.
forelli
oh... ik hoop deze dvd binnenkort te krijgen, ik heb hem tweedehands gekocht op origineel dvd
Wembleyfever
Het artikel op Wikpedia bevat een hoop informatie over Van Vrijberghe de Coningh. Ook moet je eventjes kijken op de imdb.com (uiteraard), het archief van de Telegraaf (wel zoeken op langer dan een jaar geleden) en de site www.flodder.tv. Op laatstgenoemde site zijn ook allerlei achter-de-schermen-beelden te zien en interviews met Dick Maas en Wijo Koek.
Elk seizoen van de TV-serie bestond overigens uit 13 afleveringen, behalve seizoen drie. Deze bestond uit 10 afleveringen. De laatste 3 afleveringen zijn gebruikt voor deze film.
raymon
Coen van Vrijberghe de coningh is na Flodder 3 overleden net na een feestje van First Floor Features, wel jammer leuke acteur....
Hilarious
Ja. Ik vond hem wel goed, ook in de tv-serie.
pimp-juice
ik ben het volledig met je eens !!! goede film, goede humor kortom een toppertje.. ofja 3,5*
Hilarious
Nog eens herzien en ik vond hem veel beter dan ik dacht. Echt goeie humor. En ma Flodder was weer meesterlijk en de nieuwe Johnnie was ook heel goed.
Wembleyfever
Van Vrijberghe de Coningh overleed niet vlak na deze film, die in 1995 uitkwam. Hij overleed pas twee jaar later, op 15 november 1997, niet lang na de opnames van seizoen 5 van de serie. Anders was er zeker nog een zesde seizoen gekomen.
foreli
Ik vind het goed dat ze Flodder hebben gestopt nadat Coen is overleden, ook uit respect voor Coen en voor de andere.
Mescaline
jammer dat hij is overleden vond flodder altijd goed vermaak, deze film is dat zeker ook een 3,5
Jupilerman
Wel,het is tenminste niet zo slecht als die tv-serie.Eigenlijk beter dan Flodder in Amerika ook,de Flodders hadden daar gewoon niks te zoeken
Dyster
Ik heb een vraagje, hopelijk is deze nog niet gestelt.
Wanneer de flodders aan het feesten zijn in deze film, speelt er van die typische jaren 90 muziek. Weet er iemand welke groep/zanger/dj dit is?
dank bij voorbaat
Quentin
Verschillende, maar volgens mij onder andere "Dreams" van 2 brothers on the 4th floor.

Flodder in Amerika!

See You in Vegas
Documentaire, 2007

Flodder in Amerika!
Komedie, 1992
shepherdblock party chaosfest buurmanconflictfamily conflict