Flodder 3 (1995)
Met onder meer: Coen van Vrijberghe de Coningh, Nelly Frijda en Tatjana Simic
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 29 juni 1995
Bekijk via Videoland
Dinsdag 24 februari in één bioscoop (Amsterdam)
Plot Flodder 3
Het 25-jarig jubileum van Zonnedael komt eraan en de buurtbewoners willen dit graag in stijl vieren. Tijdens de voorbereidingen voor dat feest willen ze graag voor altijd van die Flodders af zijn, zodat zij dit ook niet zullen verzieken.
Ma Flodder
Jacques "Sjakie" van Kooten
Neighbor Neuteboom
Neighbor Neuteboom
Ambtenaar
Als je dat vindt, kun je toch niet zeggen dat hij onvervangbaar was ?!!
U-96
- 2081 stemmen
Ik had het over CvVdC; hij is onvervangbaar. Ik denk dat Huub Stapel nu iets te oud is om nog voor Johnny te spelen mochten Laurens Geels en Dick Maas verder gaan met de serie.
Ja, Huub Stapel kon dus prima CvVdC vervangen. Dat zeg ik. En 'nu' zijn we bijna 10 jaar verder, maar toen kon Huub Stapel nog best mee.
93.9
Ik heb waarschijnlijk verdrongen dat er ook nog een deel drie was
Deel een was absoluut top, de rest zooooo slecht
Om misselijk van te worden!
master_yoda
jullie nederlanders toch
ma flodder en kees zijn de max, echt waar. Sjakie is ook wel leuk.
toffe namen hebben jullie daar in je landje
grtzzz
master yoda
Beejeej
en zo zie je 'Ludo' ook nog even en passant langskomen als de zoon van de miljonair
Esteban
Ik heb nooit begrepen wat mensen leuk vinden aan 'Flodder'. Het is pijnlijk ongrappig, zit vol personages die té idioot zijn om lachwekkend over te komen en als komedie op zicht is dit gewoon zo flauw als maar kan zijn. Natuurlijk, dat allemaal imo.
Flodder - *
Flodder 2 - 0.5
Flodder 3 - 0.5
Dat is nou juist het punt. Heerlijke flauwe over-the-top komedie wat betreft deel 1. Daarna twee overbodige vervolgen.
Esteban
I know what's supposed to be the point. "Zo flauw dat het hilarisch gaat worden, of op z'n minst grappig." Maar voor mij geldt het niet voor Flodder, dit is zo idioot dat het walgelijk slecht gaat worden.
GFM
Ik vond dit verreweg het de minste van de reeks, begrijp niet dat je deze beter kan vinden dan deel 1....
benjamin_007
Goed bezig! Misschien wel de beste Nederlandstalige film ooit!
gemaster
VERSCHRIKKELIJK! Echt een dramatische film. Deel 1 was meesterlijk, deel 2 alleraardigst maar deel 3 is gewoon stront. De nieuwe Sjonnie is nog wel te behapstukken, maar de nieuwe Kees slaat nergens op. In 1 en 2 was hij een niet al te snugger straatschoffie. In deel 3 is het een halve randdebiel die nog net geen luier nodig heeft. De humor is ver te zoeken en het scherpe randje is eraf. Dit is net zo leuk als de gemiddelde aflevering van de tv-serie, of te wel pijnlijk onleuk. 0,5 ster.
Captain Pervert
Tsja, Flodder.
Flodder 1 en 2 waren grof, expliciet, hadden naakt, gescheld, dat maakte het cool.
Toen ging Huub Stapel eruit en kwam Coen Langenaam erin en kwam er een televisieserie, deze was heel erg soft. Johnny liep niet langer zijn pik achterna maar hield zich meer bezig met dealtjes enzo, het werd allemaal veel te lief. Die lijn zet zich door in deze film (zelfde cast als de serie) maar desondanks is deze film erg vermakelijk.
Vooral de veldslag is cool, met die ninja's, echt meesterlijk. En gelukkig fikt de hele wijk af aan het eind, en zal dit het laatste Flodderprodukt zijn.
2.5 *
Ik zit 'm nu te kijken, die Toet en Henkie acteren echt tenenkrommend slecht zeg. Jasses...
Hehe, ik wilde bijna mijn waardering daarom verlagen, zie ik nu weer die tenniskakkers, die zijn echt supercool. Potverdeurie!
"He stap euve opzee meesje, we wille die viespeuck even een lesjuh lerah."
Geef die man een lintje!!!! HAahahhaha
The One Ring
Ook deze is best grappig, maar minder dan deel 1.
2,5 sterren
b-iancaatjuh
ze worden langzaam maar zeker minder maar dat weerhoudt de humor niet :evil
CAPIpsv
alledrie de delen spreken mij wel aan, ik keek ook altijd naar de tv series van flodder, de humor op zich is nog niet eens zo lachwekkend, maar er zit wel een goed lopend verhaal in , en de acteurs met name van flodder 3, met Coen van Vrijberghe de coning als johnny, spelen erg goed. Zeker mooier dan de oude sjonnie als huub stapel.
Er zal nu absoluut geen vervolg meer van komen. maar ik had het zeker niet erg gevonden als dat wel het geval zou zijn.
Gwn_rxn
Hallo ik vind flodder 3 een super film alle films van dick maas vind ik goed behalve "Do not Disturb" heeft iemand foto's van zonnedael ik vind het amerikaanse stijltje heel goed neergezet mede door deze villa wijk die eigenlijk maar uit 12 "huizen " bestaat
avdj
IJzersterke film. Veel beter dan de voorganger. Snap niet dat het stemgemiddelde zo laag is.
Bulletproof
mensen mensen mensen wat zitten we weer toch te klagen. Als je niet van de flodder houd waarom kijk je ut dan.. hijs gewoon kei lache.. maar als je geen humor heb kijk um dan ook niet! zeikers hier.
Ramon K

See You in Vegas
Documentaire, 2007

Flodder in Amerika!
Komedie, 1992
shepherdblock party chaosfest buurmanconflictfamily conflict