Flodder 3 (1995)
Met onder meer: Coen van Vrijberghe de Coningh, Nelly Frijda en Tatjana Simic
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 29 juni 1995
Bekijk via Videoland
Dinsdag 24 februari in één bioscoop (Amsterdam)
Plot Flodder 3
Het 25-jarig jubileum van Zonnedael komt eraan en de buurtbewoners willen dit graag in stijl vieren. Tijdens de voorbereidingen voor dat feest willen ze graag voor altijd van die Flodders af zijn, zodat zij dit ook niet zullen verzieken.
Ma Flodder
Neighbor Neuteboom
Neighbor Neuteboom
Ambtenaar
kimberlyVD
niet mijn ding, deze film...
hier en daar wel eens gelachen maar dat maakt hem niet tot een echt goede film voor mij...
desteven007
In het begin een leuke achtervolging in de haven, daarna een aantal leuke verhaaltjes die goed op elkaar aansluiten, en een prima afsluiter van de triologie.
INSTITUT777
ook de derde film is een goeie ook al zitte er andere acteurs in, maar er valt genoeg te lachen net als in de tv-serie
Quentin
Op ongeveer 1/4 - 1/3 behind the scenes beelden:
Pastichio Rocker
Ik kan me niet zo heel goed herinneren wat er allemaal gebeurde in de film, behalve het explosieve einde, en er was iets met een zwerver en een trouwerij. Maar dit is meer een film gebaseerd op de serie, dan een vervolg van de eerste 2 films. Wel weet ik nog dat ik me bekocht voelde toen ik deze toendertijd in de bios zag. Coen van Vrijberghe de Coningh is een prima vervanger van Huub Stapel's Johnnie, maar die Stefan de Walle (Kees) vind ik maar een debiel vergeleken met de meesterlijke René van 't Hof. Ze hebben 'm ook extra dom gemaakt in de serie voor het slapstick-effect. Nou ja, nog maar even geen cijfer, hij komt vast nog wel eens op tv.
Lad
Ik herinner me nog dat ik deze film echt leuk vond! Vooral het einde was chaotisch...
3,5 sterren maar met kans op verandering...
jumpstylemovie
Aangezien ik deze (3***) wel leuker vind als F.I.A (3***) verhoog ik deze met 0.5*
3 + 0.5 = 3.5
hasjing
Gast, dat is juist een held man! Ik vond die vorige Kees maar een grijze muis. Deze is debiel goed. Wijlen Coen vond ik ook fijner kijken dan Huub. Vooral de chemie is duidelijk zicht baar tussen de 'nieuwe' Kees en Johnnie.
3* Vooral vanwege de karakters en niet vanwge het verhaal dus!
Real_Movie
Vanavond flodder kijken.
Gewoon een leipe familie waar alles kan gebeuren.
FunkStarr
- 1922 berichten
Gister gezien en hij blijft inderdaad leuk, goede grappen en Lou Landré doet het geweldig als het sukkelige ambtenaartje Sjakie.
Flodder blijft top comedy van Nederlandse bodem.
Ik vind Coen van Vrijberghe de Coningh wel veel leuker als Johnny dan Huub Stapel.
Voor Kees geldt hetzelfde, die René van 't Hof vind ik echt een saaie vogel, terwijl Stefan de Walle zeer komisch overkomt.
hellblazer93
Toch wel weer vermakelijk deel uit de Hollandse komedie serie. Deel 1 is natuurlijk ook de nummer 1, maar deel 2 en 3 waren in mijn ogen ook niet slecht. Zeker niet voor een Nederlandse film. Het maakt mij overigens niet erg veel uit wie Johnny speelt. Het maakt wel een erg groot verschil wie Kees speelt. Ik vind Stefan van de Walle wel een leuker personage dan René van hett Hof. Al met al wel een leuk filmpje.
3 sterren.
Wolfenstein
Gisteravond nog eens bekeken op Veronica.
Redelijk vermakelijk filmpje, maar kan niet tippen aan de twee voorgaande films. Dat Zonnedael afbrandt vind ik wel erg vergezocht en zo zijn er nog wel een paar aanmerkingen.
Zo ziet die auto die in de haven die container inrijdt er wel erg houterig uit. Ik geef 3* voor de moeite.
Mr. Olaf
Ik heb 'm ook gisteren eens helemaal zitten kijken... OMG.... Een verlengde tv aflevering, flauwe humor, alles al een keer eerder gezien en een overdreven einde. 2*
sabsabsab
stel je niet zo aan man. en dat jij deze al eerder gezien hebt dat is dan jou probleem. dit is wel de beste deel van flodder
Pastichio Rocker
De enige die zich hier aanstelt ben jij.
Pacino88
Deze had ik in mijn gedachten als matig. Absoluut onterecht, merkte ik gisteren. Flodder 3 zit weer vol van de geniale dialogen en humor. Eigenlijk wordt niks serieus genomen door de Flodders.
Geniaal wanneer ze bij die veiling zitten.
Johnny: Kees, neutelaan (?) is ons huis.
Kees: Hoe moet ik dat weten als je telkens een ander adres opgeeft als we worden opgepakt.
Of iets in die trend.
sabsabsab
De enige die zich hier aanstelt ben jij.
het is flodder dus je moet van te voren al weten dat het flauwe humor is oenow
The Goss
Na lange tijd herzien. Veel flauwe humor, maar in mijn ogen niet zo slecht als de eerste keer dat ik 'm zag. Verhoogd met een halve ster omdat ik het blijkbaar de moeite vond hem helemaal uit te kijken.
JohnWilliams
Flodder blijft lachen, vooral Kees (man), Sjonnie en vergeet opa niet! Oh en ma natuurlijk!
Mr. Olaf
Doe eens even rustig, man. Ik geef alleen mijn mening. Dat jij het de beste uit de Flodder reeks vind, is jouw probleem.
Stapel doet al niet meer mee in dit wederom matige deel uit de serie. De derde en hopelijk de laatste. Overigens niet eens slechter dan deel twee.
huilen?

See You in Vegas
Documentaire, 2007

Flodder in Amerika!
Komedie, 1992
shepherdblock party chaosfest buurmanconflictfamily conflict