Genre: Actie / Drama
Geregisseerd door: Simon Fellows
Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Stephen Rea en Mark Dymond
Plot Until Death
Anthony (Jean-Claude Van Damme) is een aan heroïne verslaafde politieman en niemand mag hem. Na een aanslag op zijn leven raakt hij in coma, waaruit hij als een beter persoon ontwaakt. Nu wil hij alle verkeerde dingen die hij gedaan heeft rechtzetten.
Anthony Stowe
Gabriel Callaghan
Chad Mansen
Jimmy Medina
DragQueen
Prima film van van damme, die wel weer een stukje ouder en afgeleefder is geworden. en dat valt aan hem te zien naar mijn mening. maar ja, een depressie en coke verslaving is dan ook niet niks he. maar over de film. hij begint vrij sterk, en van damme zit goed in z'n rol. de actie is ook goed, en het verhaal wordt prima gebracht. maar bij het gedeelte waar hij in coma komt, raakt het een deel van z'n snelheid kwijt. en wordt de prent wat langdradig. gelukkig wordt dit weer goed gemaakt door de actievolle eind ontknoping. al met al goed kijkvoer, en gewoon een goede van damme. 3 sterren.
DiDa
Ik heb de film vorige week gehuurd en wat bleek: ik had een andere versie dan degene die ik illegaal had gezien. In onze versie zijn er meer scenes toegevoegd en is het einde heel anders (zelfs beter) en geeft dat einde de film een andere draai. Het past ook meer bij de hele sfeer van de film. De versie die in Amerika is uitgebracht duurt 96 minuten en die bij ons 113 minuten. Toch wel een verschilletje dacht ik zo. Blijft gewoon een goede film. Van Damme is gewoon een goede weg ingeslagen en het is zichtbaar dat hij nog wat voor zijn projecten wil doen. Dat werpt uiteindelijk toch zijn vruchten af....Op naar The Shepherd (wat weer wel een martial arts film wordt)
thijs1967
Redelijke film van Jean Kloot. Net als Steven Seagal zie je nu alleen nog maar b-films. Jammer. Was altijd een fan van Jean Kloot en Steven Seagal, maar helaas vadertje tijd!
wietse67
vond dit mede door de acteerprestatie van de JC van Damme een erg zwakke film.
een echte B film
finalman
volgens mij is hij op de goede weg, na flops als knock off, double team enz. Dit is hier 1 van z'n serieuzere films zonder kickboxen.
De meesten vergelijken hem altijd met seagal, maar naar mijn weten doet Van Damme geen karate of gekickboks meer in z'n laatste films, wat Seagal wel doet. Niet?
Ben zelf geen fan van Van Damme, maar hij doet z'n best wel.
teaser
Niet al te best... De film loopt niet lekker door de stramme montage. Saaie dialogen en eentonige actie. op een gegeven moment schat de arts het herstel in op nul en daar draait de film dan ook op uit. Leuk gevonden camerabeweging werd twee keer achter elkaar gebruikt, en de tweede keer werkte ie niet meer. Aardig shot met twee botsende hulzen, maar dat was het dan ook wel.
Laat JC z'n volgende film maar in het Frans doen. Zag onlangs een 'auditie' en die overtuigde meer dan deze hele film
Cihan78
Weer geen denderende film van Van Damme. Zeer matige en langdradige film. Het heeft me van begin tot eind niet echt geboeid, jammer. Van Damme blijft hangen in de B-film categorie. Eerde films van hem zoals Wrong Bet, Bloodsport, Kickboxer, Hard Target waren plezierig om naar te kijken. Hij wordt ook een dagje ouder natuurlijk... Ben benieuwd hoe zijn nieuwe film wordt: The Shepherd. Van mij krijgt deze film een 2,5.
Timecop
Van Damme's beste sinds 'in hell' uit 2003. Het is een B+ film en dat is een compliment voor van Damme. Kijkt lekker weg en ook van Damme bewijst dat ie kan acteren. Ik merk een stijgende lijn in zijn films, in tegenstelling tot bijv. Wesley Snipes en Steven Seagal.
Een 3.0.
Scorpio11
Samen met mijn zoon (een echte van Damme fan trouwens) deze film gezien en wij hadden op het einde van de film beide van......nee het kon ons niet boeien....... het is zeker niet de slechtste van Damme maar je kan zien dat de jaartjes ook bij hem gaat tellen.
Ik kan de film echt niet hogere waarderen dan 2*.
Van Damme loopt volgens mij de hele "B"-film in het zelfde leren jasje rond.
Gauw vergeten deze film.
black_shadow
Na In Hell weer een betere film van Van Damme, hij speelt een agent die aan drugs verslaafd is, Van Damme zit wel goed in zijn rol, gezien zijn verleden zal dat wel geen probleem geweest zijn, maar je kan inderdaad ook zien dat hij een jaartje ouder wordt.
De laatste tijd zijn het enkel nog schietfilms, het word tijd dat hij nog eens laat zien dat hij nog altijd kan vechten, althans dat hoop ik toch.
lennox
één van de beter van jean kloot.
wat ik onlangs heb ontdekt, is dat onze belgische actieheld ooit met één klap neergemept werd door zijn voormalige bodyguard chuck zito! vind ik toch wel zielig!
maar goed, heb redelijk genoten van deze film, hopelijk is zijn volgende even goed of beter!
100%VANDAMME
één van de beter van jean kloot.
Denk er wel aan dat van damme toen onder invloed van alcohol en coke was en dat hij daardoor irritant begon te doen en dus ff een corrigerende mep kreeg van chuckie.
Een nuchtere van damme zou nooit iemand irriteren, hij komt in ieder geval altijd heel sympathiek over op tv en intervieuws
lennox
Ik weet dat hij onder invloed was. Ik vind het gewoon zielig dat hij door één mep al tegen het canvas lag!
Cicero83
Wat een boutfilm. De actiescenes zijn zeer slecht net als het acteerwerk. Deze krijgt van mij een 2.0 en dan ben ik nog mild.
Nusi
gOeie film niks over te zeggen alleen ja hij is natuurlijk Oud maar maakt niks uit hij blijft een super acteur zOals altijd en ja iedereen zijn eigen mening over zijn films evengOed braders Jeweetzelluf.
Jean Claude Van damme is Back met The Shepherd 2008!
GEWELLDIG!!
morrie
Goede film, duurt toch maar 96 minuten in Nederland, ondanks hoestijd 113 minuten.
malfunction
Niet om het 1 of ander......maar van damme heeft altijd low budget B-films gemaakt.
Net als Seagal............de films moesten het puiur van de actie hebben, opzich prima ik kon me er altijd goed mee vermaken.
Killerbert
redelijke film, kon beter.
verhaal dat hij in coma raakt is wel jammer (alles wordt langdradig)
leuke film om te kijken. het einde is wel orgineel als je naar de titel kijkt..
Reticulated
Een vermakkelijke film van Van Damme.
Aardige film van van Damme, hoewel het verhaal op zich wel vrij standaard is. De invulling ervan is niet slecht gedaan en van Damma laat zelfs zien een klein beetje te kunnen acteren. Had het niet verwacht, maar deze film viel me nog best mee. Toch is de film echter lang niet zo goed en vermakelijk als bijvoorbeeld Hard target, een film die erg vermakeijk was qua actie. Toch zit van Damme weer in de lift omhoog, in tegenstellling tot zijn vadsige collega S Seagal.
Joän
Persoonlijk vind ik alle films waar in Jean-Claude Van Damme speelt goeie B films.
Until Death is er ook zo een, hij begint erg matig, maar moet eerlijk bekennen dat hij halverwege beter begint te worden.
Film keek lekker weg.
Music die gekozen is voor deze film vind ik waardeloos.
Acteerwerk is matig.
Quentin
Hele degelijke B-film, jammer dat het sterke 'bad-ass' eerste half uur niet de hele film werd aangehouden en alhoewel het script rammelt zit de film best goed in elkaar.
Bijzondere actie-film die Van Damme weer terug zet in het zadel. Dit moet een van zijn beste films zijn. Rauw en goed.
niethie
Laatste film die ik van Van Damme zag en ik vond het voor een standaard dtv filmpje niet eens zo slecht, het verhaaltje is aardig maar het zijn vooral de harde actiescenes en het rauwe sfeertje die het tot een redelijk vermakelijk genrefilmpje maken.
2,5 sterren
lykathea
Niet dé actie-film comeback van Van Damme, dit is gelukkig een meer ingetogen filmpje.
Van Damme beter dan Stephen Rea... tja, dat is toch wel een kleine prestatie, alhoewel Rea's karakter natuurlijk weinig valt uit te diepen. - Jean-Claude is sowieso erg goed bezig de laatste tijd, en laat ook hier zien dat hij toch wel een aardig portie kan acteren.
Movie Jim
Nou zeg deze film lijk wel of van Damme zijn imago aan het veranderen is. Het einde is echt vreselijk dan denkt van Damme al die criminelen moeten dood en ja alleen maar wat geschiet dat hoeft ook niet. En veel te weinig gevechten natuurlijk. Maar de kritiek die ik nu geef heeft niks met de film te maken want ik vond het een topper en deze zal bij mij een plek in de top 10 krijgen dat weet ik zeker.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Tyson