• 9.376.798 stemmen

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: Simon Fellows

Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Stephen Rea en Mark Dymond

Plot Until Death

Anthony (Jean-Claude Van Damme) is een aan heroïne verslaafde politieman en niemand mag hem. Na een aanslag op zijn leven raakt hij in coma, waaruit hij als een beter persoon ontwaakt. Nu wil hij alle verkeerde dingen die hij gedaan heeft rechtzetten.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Dit is al de vierde film met Van Damme waar het woord 'death' in voorkomt. Mogelijk een verwijzing naar zijn carrière?

avatar van Doom

Doom

Hehe inderdaad. Veel leven zit er niet meer in zijn carrière, maar ja vind je het logisch met die slappe B-films van hem.

avatar van 100%VANDAMME

100%VANDAMME

Ik denk dat deze film nog best wel eens goed zou kunnen worden, het verhaal klinkt goed, de still ziet er vet uit, en met nu image gaat het ook goed, ook de grote producties worden ook nu daar gedaan, rambo 4, en morgan freeman en nog een aantal A-Film acteurs hebben een contract bij Nu Image, ik wacht af....

avatar van stan

stan

Mij lijkt het ook niks

avatar van Respekked

Respekked

haha hij is een heroïne verslaafde en niemand mag hem.. hou eens op!! Ga iets productiefs met je leven doen ipv dit soort bij voorbaat gedoemd te mislukken projecten maken

avatar van damon

damon

weer geen martial arts

avatar van jex

jex

De vraag is of hij nog wel goed is in karate. Na het zien van zijn laatste 5 films niet.

avatar van damon

damon

Respekked schreef:

ik denk dat jij niet beseft dat dit soort films heel goed verkopen.

Denk je nou echt dat al zijn films floppen, en studiobazen blind geld blijven investeren in zijn films.

gelukkig heeft niet iedereen jouw "smaak"

avatar van mos18

mos18

ik denk dat hij ergens anders mee bezig is andere dingen proberen maar als ik hem in zijn laatste film gezien heb second in command kan ik ook wel zeggen volgens mij weet hij niet meer karate maar hij is ook op leeftijd

avatar van 100%VANDAMME

100%VANDAMME

Voor deze film heeft Van Damme weer een contract met Nu Image/Millennium, dit laat iedereen denken, ja dit word een direct to video film, maar nee hoor, deze maakt best kans op een bioscoop release, waarom???

Kijk eens wie er nog allemaal werkt met Nu Image behalve Van Damme: Sylvester Stallone, Paul Walker, Laurence Fishburn, Morgan Freeman en ga nog maar even door, allemaal grote namen, dus misschien gaat deze wel naar de bioscopen, ik hoop van wel natuurlijk.

avatar van streeter

streeter

Nu Image/Millennium doet beide Direct-to-Video en grote bioscoop films, en ook goedkope TV films. The Wicker Man bijvoorbeeld is een grote film die binnenkort in de bioscoop te zien zal zijn, maar veel van hun andere titels zijn videofilms. Zelfs met de sterren die je noemt kunnen ze hun films soms niet de bios in krijgen: Edison, met grote namen als Morgan Freeman, Kevin Spacey en Justin Timberlake, gaat in de VS direct naar de videotheek.

In de VS is echt geen interesse meer voor Van Damme in de bioscoop.

Ik zou er dus geen geld op zetten, 100%.

De samenvatting klinkt wel interessant dus ik zal wel kijken als het hier hoge stemmen krijgt.

avatar van PascaL

PascaL

avatar van as

as

Weird dat een rasacteur als Stephen Rea hier in meespeelt. Afgaande op de CV van regisseur Fellows vermoed ik dat we ook hier maar weinig van hoeven te verwachten.

avatar van Bertil

Bertil

Respekked schreef:

Waarschijnlijk doet (de inmiddels bijna tien jaar niet meer aan drugs verslaafde) Jean Claude productievere dingen dan jij met z'n leven. De trailer ziet er goed uit.

Waarschijnlijk vecht hij minder omdat hij ook wel andere dingen wil doen. Ik ben er van overtuigd dat hij nog steeds kan wat hij vroeger kon. Als je dat soort dingen bijhoudt, blijft dat in je.

DiDa

Vandaag is de testscreening voor het publiek. Een aantal mensen van het vandamme forum gaan hierheen. Ik zal jullie op de hoogte houden van hun reviews.....

DiDa

De testscreening was vorige week en het schijnt, volgens een fan die erheen is geweest, dat Til Death een zeer goede film is!. Veel actie, hard en een sterk acterende Van Damme. Ben benieuwd.

Volgens deze persoon was de titel verandert. In de screening versie was de titel Until Death. Afwachten wat het nu wordt.....

avatar van xbestx

xbestx

trailer is mooi film lijt mij super vet en van damme heeft meer in goede films dan slechte films gespeeld warom zijn veel mensen tegen hem ?

ik weet zeker dat veel mensen tegen :

van damme

stallone

seagal

lundgren

en snipes zijn en vooral veel tegen van damme seagal en lundgren

ik snap niet waarom ik vind hun een van de beste mensen in de actie films

maja deze film moet je dus 100 % gaan kijken !!

avatar van black_shadow

black_shadow

ik snap niet waarom ik vind hun een van de beste mensen in de actie films

Jean-Claude Van Damme en co waren inderdaad wel de beste in aktiefilms, ook al waren ze geen topakteurs toch slaagden ze erin om steeds deftige films af te leveren.

DiDa

De Amerikaanse releasedatum is eindelijk bekent!!

Until Death

Releasedate: April 24th

Runtime: 113 minutes

Rated: R

Studio: Sony Pictures

Cool nieuws!!!

avatar van robby5587

robby5587

wanneer komt hij hier op dvd uit?

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Zou wel ergens in de zomer zijn.

avatar van Q so lang

Q so lang

ziet er wel leuk uit de cover ik hoop dat het een goede film word ik heb alle films van jean claude van damme

maar the hard cops en second in command vond ik wat minder ik hoop dat er ook nog wat knock werk in de film zit ik kijk er naar uit

avatar van finalman

finalman

amai, op imdb zo'n pak punten na bijna 100 stemmen.

Denk dat hij dit keer wel 'goed' geacteerd heeft.

En het ziet er ook serieus uit (voor deze ene keer)

avatar van Quentin

Quentin

Geschreven door de man achter Superman Returns en X-Men 2 ....

avatar van Koos

Koos

Hoe kan een film met Van Damme een 8.3 op imdb hebben, (99 stemmen), fraai, deze film moet ik zien! Verhaaltje hierboven is wel heel erg cliché...

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

IMDB liegt er niet om: een fraaie 7.7 prijkt momenteel als waardering voor deze film. Zelfs al neem je in ogenschouw dat de film in dit stadium (zeer recente release) enkel door fanboys bekeken wordt, dan nog is het niet slecht.

De films van JanKloot worden sowieso steeds beter, met films als In Hell, Replicant, Second in Command maar vooral Wake of Death laat hij zien dat hij ook kan acteren. Robert de Niro zal hij nooit worden, maar het gaat de goede kant op. Dit in tegenstelling tot Steven Seagal, die maar op de automatische piloot films blijft uitschijten waarin hij vaak niet eens meer zelf vecht of dialoog inspreekt. Jammer. Maar Jean-Claude laat zien hoe het moet.

Het beste wat hij nu kan doen met zijn carrière is een bijrol aannemen als badguy in een bioscoopfilm. Stap over die trots heen Van Damme, liever je kop kleiner afgedrukt op een poster in een bioscooop dan je harses prominent op een B-film op de bovenste plank in de videotheek, tussen films van Lorenzo Lamas en Emilio Estevez.

Maar over de film: ik ga deze film zeer binnenkort kijken, in de rol van kritische, argwanende doch respectvolle fanboy-af. Ben benieuwd.

DiDa

Ben inderdaad ook zeer benieuwd. Alleen maar lovende reacties. Ben benieuwd naar de eerste reviews van de media...

avatar van martenaria

martenaria

JCvD hoort samen met Steven Segal thuis in het rijtje; van Damme, Segal.

Er is gewoon geen rijtje zo slecht.

[edit kapp: beledigende opmerkingen verwijderd]