Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Billy Aaron Brown, Travis Schiffner en Jonathan Breck
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 30 oktober 2003
Plot Jeepers Creepers II
"He can taste your fear."
De Creeper is het vleesetende monster dat zich elke 23 jaar gedurende 23 dagen moet voeden met mensenvlees. Het is zijn laatste dag voordat hij weer 23 jaar verdwijnt. Dit keer heeft hij het gemunt op een bus met scholieren... Het monster terroriseert een groep basketbalspelers, cheerleaders en coaches die door een lekke band zijn gestrand op een verlaten snelweg. De scholieren raken in paniek omdat de bus niet meer verder kan en de Creeper om hen heen cirkelt. Ze proberen hun eigen angsten en vooroordelen de baas te blijven terwijl ze zich in de bus verschansen om uit de klauwen van het monster te blijven. Hulp is onderweg maar dat een aantal scholieren slachtoffer zal worden van zijn laatste feestmaal lijkt echter niet te voorkomen...
- Trailer (YouTube)
- Jeepers Creepers 2 (MusicMeter)
Jack Taggart, Sr.
Jake Spencer
Jack Taggart, Jr.
Deaundre 'Double D' Davis
Kelsey16
deel 1 vond ik echt geweldig maar dit deel viel me erg tegen, een paar schrikmomentjes maar daar is het ook verder mee gezegd, de kracht van 1 was dat je eigenlijk het monster niet zag, en tja dat verpeste het bij deze een beetje
2**
Mr.Crow
Deel 1 was zoveel malen beter.
Dit tweede deel hadden van ze van mij weg mogen laten.
1.5*.
brymj
soms echt ontzettend goedkoop vormgegeven, deze film, maar heb me best vermaakt toen, die jongen speelde echt té overdreven, dat het gewoon grappig werd
zoals toen ze achterna werden gezeten in de auto, die moordenaar in die grote bak, geweldig die uitdrukking op die jongen's gezicht, ook als op het einde zijn ogen eruit zijn gesneden, tis gewoon een foto van hem, waar zijn ogen uit zijn geknipt, ook erg lullig als die vent door die gaten heenkijkt
FilmFreakDimi
Veel slechter dan de 1e maar wel met een mooie eind, ik was benieuwt of er nog een derde zou komen helaas niet dus.
horrorfriek
kutfilm. de hele film bestond uit dezelfde omgeving een gele schoolbus en een weiland.
Wassup !
Ik had 'm gezien op Kanaal 2 en ik vond Jeepers Creepers II bij vlagen vermakelijk, maar ik zou hier geen geld aan willen uitgeven. Ik schrok mij nooit, het was een film die ik nu gezien heb, maar niet voor herhaling vatbaar... Cijfer: 2,5/5!
raymondg
in 1 woord: Geweldig. Dit is een van mijn favoriete horrorfilms. Zeker een stuk beter dan deel 1 weet dit pareltje een mooi staaltje horror neer te zetten. Het concept is gewoon super en de implementatie werkt gewoon.
Gael
deel 1 vond ik goed maar deze is een stuk minder. veel minder spannend.
Pastichio Rocker
Geen spanning en irritante personages die je graag zo snel mogelijk het loodje ziet leggen kan nooit goed zijn voor een film zoals dit. Het eerste deel was best aardig, totdat werd verklapt wat de reaper precies was, maar dit was echt helemaal niks. Overslaan deze troep.
NightWolf
Ben geen fan van komedie's. Dus als ik eens wil laggen zet ik een filmpje zoals deze op. Dat ze zoiets horror durven noemen vind ik te ver gaan. Geen enkel moment maar iets of wat spanning. Heb wel moeten lachen met het dansende lijk zonder hoofd..
2*, meer kan ik dit misbaksel niet geven.
Vreselijk! Om 3 redenen: Vreselijk slechte film en vreselijk jammer dat ie is gemaakt en het vreselijkst vind ik dat ik hem heb bekeken.
Wat een wanproduct zeg. We trekken weer een groep tieners uit de kast en pakken het zelfde neppe monster uit deel 1 waarna we niks nieuws verzinnen maar gewoon ouderwets proberen de tieners bang te maken en ze 1 voor 1 te doden. Nou nou, pak de Oscar maar....
En als het nou een beetje leuk was uitgevoerd...maar het tenenkrommend slecht. Klote acteerwerk in een stompzinnig en saai verhaal.
Veel plezier met de 0,5.
Moge de Creeper de makers vinden en straffen.
Goblin
Nee, deze film doet het niet voor mij.
Deel 1 was ijzersterk en ik was dus ook benieuwd naar deel 2.
Had ik beter niet kunnen doen, ontzettende tegenvaller. Voor mij nergens eng maar eerder lachwekkend en dat kan toch de bedoeling niet zijn voor horror.
TheJoker
Zeer slecht vervolg op een uitstekende film. Bij dit deel komen alle flauwe cliché's die bekend zijn in griezelfilms weer tevoorschijn. Een groep tieners (paar dikke tieten) die één voor één afgeslacht worden op saaie wijze. En de film speelt zich grotendeels af in een schoolbus, wat nu ook niet bepaald geweldig is.
Deel 1 had nog mysterie, goede sfeer, goede scenes, originaliteit e.d. maar dat is met dit vervolg in één keer van de tafel gevaagd!
Tonypulp
Deel 1 was goed, niet geweldig.
Deel 2 voelt echt als een ''deel 1 was een succes, laten we dat monster nu een stel tieners te grazen nemen'' film..
Jammer, nog steeds wel leuk voor een keertje.
VeendamManiacs
Ben nu ongeveer een uur aan het kijken, is reclame nu. Hij valt hij ontzettend mee, tot nu toe super film! Misschien ook omdat ik deel 1 niet heb gezien;)
Tot nu toe 4*
Redlop
Deel 1 was goed tot een half uur. Toen wisten ze het niet meer en werd het een mix van horrorcliché's.
Deel 2 heeft het nadeel dat de spanning van het eerste deel bij voorbaat weg is. In dat opzicht viel het me niet eens erg tegen. 2*
Chucky92
Matig, beetje vergezocht dat monster. Dat die ken vliegen, en dat hoofd was lelijk gemaakt. *2.5
DMF
Ik vond het maar niets. Te cliché, zelden écht spannend en dat monster... wát een afknapper. Niets voor mij.
Materny
Redelijke opvolger van de eerste film.
Er wordt inderdaad de grootste horror cliché uit het boekje weer tevoorschijn getoverd, maar zolang het goed uitgevoerd wordt zie ik geen reden tot stemverlaging.
3.0
Lui (crew films)
- 11911 stemmen
Heb zin in deel 3:D:D
ik hoop toch niet dat die komt
A.J
Goede film!Niet zo goed als zijn voorganger maar toch soms wel eng.3 sterren!
Zoals gewoonlijk moest er op het eerste deel van Jeepers Creepers natuurlijk een vervolg komen. En zoals gewoonlijk is vrijwel ieder vervolg minder dan het eerste. En dat geldt ook voor Jeepers Creepers.
Er zit weliswaar meer actie en geweld in deze film maar deze film is juist niet spannend wat juist in het eerste deel wel was. Het enige spannende gedeelte in deze film was het begin in het korenveld. Voor mij hoeven ze geen deel 3 meer te maken (zal er waarschijnlijk toch wel van komen).
dwid
Om ff terug te komen op een eventueel deel 3, check this:
-----------------
Jeepers Creepers 3: Cathedral to Enter Pre-Production
Source:Fangoria July 9, 2008
Jeepers Creepers creator Victor Salva reveals to Fangoria that pre-production is about to begin on Jeepers Creepers III: Cathedral for MGM.
"One aspect of the third film features Trish Jenner [Gina Philips], who, 23 years later, has a teenage son of her own, named Darry after her long lost brother," Salva tells the site. "Trish is having a terrible recurring dream where her son meets the same terrible fate as her brother. Now a rich and powerful woman, Trish is determined to stop the Creeper once and for all."
Salva, who penned and directed the first two lucrative entires in the franchise, adds that the long-rumored "Old West" approach to the Creeper will be seen in the beginning of the film. The origin of the Cathedral subtitle is one thing he is remaining mum about. Look for actors Ray Wise, Jonathan Breck (as the Creeper) and the first film's menacing truck to return.
-------------------

Jeepers Creepers
2001

Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
Documentaire, 2010

Are You There God? It's Me, Margaret.
Komedie / Drama, 2023

The Last House on the Left