Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Billy Aaron Brown, Travis Schiffner en Jonathan Breck
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 30 oktober 2003
Plot Jeepers Creepers II
"He can taste your fear."
De Creeper is het vleesetende monster dat zich elke 23 jaar gedurende 23 dagen moet voeden met mensenvlees. Het is zijn laatste dag voordat hij weer 23 jaar verdwijnt. Dit keer heeft hij het gemunt op een bus met scholieren... Het monster terroriseert een groep basketbalspelers, cheerleaders en coaches die door een lekke band zijn gestrand op een verlaten snelweg. De scholieren raken in paniek omdat de bus niet meer verder kan en de Creeper om hen heen cirkelt. Ze proberen hun eigen angsten en vooroordelen de baas te blijven terwijl ze zich in de bus verschansen om uit de klauwen van het monster te blijven. Hulp is onderweg maar dat een aantal scholieren slachtoffer zal worden van zijn laatste feestmaal lijkt echter niet te voorkomen...
- Trailer (YouTube)
- Jeepers Creepers 2 (MusicMeter)
Jack Taggart, Sr.
Galantje0012
deze leuker dan 1 ze weten niets van van het monster

geen gezaag meer over ik ken hem in mij droom bha
4,5
Toch wel!Minxie kreeg visioenen over hem.
Galantje0012
Vond hem wel leuk, aardige spanning vooral in het begin. De 1 vind ik toch iets beter.
Don_Mat
Was wel leuk om een keer te kijken, en staat ook wel stoer tussen je dvd's, maar kben het met iedereen eens dat hij iets mist. Misschien de spanning van wat het precies voor monster was in deel 1, en of het wel een monster was. Toch wil ik hem wel een 3 geven.
TheRisingSun
Ik word door de Veronicagids wat in de war gebracht, doordat ze bij het filmoverzicht het verhaal van deel 1 beschrijven en bij de dag zelf staat de beschrijving van deel 2?! Dus is het nu dit deel dat wordt uitgezonden of deel 1?
ja dat vind ik ook erg raar ???
geen idee hoop dat iemand het weet
Thomas83
Ze zenden deel 2 uit als het goed is. Dat staat in elk geval in de gids die ik hier heb liggen, en dat is niet de Veronica-gids.
Ik heb alleen deel 1 gezien. Die begint echt heel veelbelovend. Maar zodra je het monster ziet zakt de film enorm in elkaar, zoals bij zoveel horrorfilms op het moment van de 'openbaring'. Heel jammer. Net te weinig laten zien is vaak beter dan net teveel.
Deel 2 ga ik kijken, maar ik verwacht er maar niet al teveel van. De beschrijving van het plot ziet er zelfs verschrikkelijk uit. Ik zie de highschool-typetjes alweer voorbijkomen. Als ze erg irritant zijn dan zijn ze op zich wel leuke slachtoffers voor het monster, maar je ziet dit wel erg vaak in horrorfilms. Tenminste, in wat ik altijd puberhorror noem.
P8rb
gebeurd best vaak dat ze delen van films door elkaar halen in de gids merk ik..
JustOneDude
Heb beide films nog niet gezien. Dus zal vanavond is gaan spieken. Het is inderdaad wel verwarrend wat in de tvbode staat.
Ga er maar vanuit dat het deel 1 gaat worden. IK heb namelijk nog niet eerder beide delen op tv gezien.
Ik ga er iedergeval niet vanuit dat het een spectaculaire film zal gaan worden, na het lezen van jullie comments...
deze film is echt wel spannend en verdient meer dan deze stemmen.
zeker meer dan 3
Dutchmeister
Ik vond dit ook nite zo goede film, het was gewoon minder boeiend dan de eerste. Dat monster ook. De film is minder dan de 1e.
thunderball
Gisteren zitten kijken en wanneer je uitgeblust vh werk thuis bent gekomen, gedouched, gegeten en op de bank met chips dan zit te kijken is ie lang niet gek, eigenlijk!
Heb me wel vermaakt!
Verhaal stelde niks voor natuurlijk, maar is ook niet echt belangrijk. Het gaat er om dat zo veel mogelijk tieners afgeslacht worden en dat de creeper er een beetje cool en onsmakelijk uit ziet.
Wel nu, dat was allemaal dik in orde!
Wat mij betreft: drie sterren!
Thomas83
Door het voetbal ben ik laat ingehaakt, en ik ben ook zeer snel weer weggezapt. Na een paar minuten zag ik wel voldoende. Echt een heel slechte film vind ik persoonlijk.
Het is misschien niet helemaal eerlijk om een film te beoordelen als je hem niet in zijn geheel hebt gezien, maar bij een oppervlakkige productie als deze hoeft dat ook amper.
maxcomthrilla
De 1ste keer dat ik hem zag vond ik hem wel leuk. Net zoals in deel 1 begon de film goed en sfeervol. Er zitten zelfs een paar goede scènes in: de vogelverschrikker die tot leven komt en de droomsequentie waarin het meisje de creeper naast de bus ziet opduiken . Maar ook hier verdwijnt alle spanning als de creeper voor het eerst in beeld komt. Het wordt dan echt lachwekkend slecht. Ik bedoel een vliegende creep! Dat kon mij geen angst aanjagen. Juist het gegeven van met z`n allen strandden in the middle of nowhere zorgde voor onderhuidse spanning, wat als sneeuw voor de zon verdwijnt als de creeper zich openbaart. Hoe nep! bijna identiek aan het uitgangspunt in deel 1, ook daar werd een leuk gegeven verpest en begon het steeds meer te lijken op een slechte b - film. Op een gegeven moment wordt je er heel erg immuun voor en denk je van: ah, daar hebben we hem weer. Verlaagt naar 1,5*
ILDIB
Op zich is ie prima te kijken want hij weet de spanning vast te houden, maar o wat een hoop suffigheid en slechte dialogen. Echte angstmomenten komen ook niet goed over vrees is. Inderdaad is alleen de droomscene met de creeper in het maisveld goed..
%%%%%%
Vond minder als deel 1.het speelde zowat aleen in de bus af dus op een moment word het wat eentonig.En is ook een stuk minder boeiend dan deel 1. 1,5 sterren
code9
Jeepers Creepers 2 wordt genekt door een chronisch gebrek aan gore; daar waar de creeper in deel 1 nog lekker een tong uit een afgerukte schedel zuigt en opvreet, zie je in dit deel niets van dit soort scenes. Ja, heel af en toe wat bloed, een half hoofd, en een belachelijk onthoofd lijk dat nog een paar seconden doorgaat met bewegingen maken.
Forse gemiste kans, want het standaard horrorpulpverhaaltje heeft de nodige vaart, verveelt daardoor niet en heeft gewoon met de creeper een lekkere engerd in huis. Dat ie wel wat te vaak in beeld komt ligt voor een sequel bijna voor de hand. Maar met de vele potentiële slachtoffers wordt nauwelijks iets 'leuks' gedaan. Zonde.
De droomscenes van één van de met het honkbalteam meegereisde huppeltutjes zijn totaal overbodig. De in deel 1 nog zo uitstekend opgewekte creepy sfeer wordt hierdoor eerder onderuit gehaald dan versterkt. Met de nodige humor had dit wellicht gecompenseerd kunnen worden, maar ook daar schort het helaas aan in dit 2e deel.
Het had dus allemaal véél beter gekund, maar toch ook wel veel slechter. Hersenloos tussendoortje, zoiets als een hamburger van de Mac waar te weinig ketchup op zit en die ook nog eens te lang op de warmhoudplaat heeft gelegen. Je vreet 'm wel op, maar verder...
HorrorFilms4Life
Heel weinig schrikmomenten, bovendien weinig ranzige stukken. En dat bij het weinige verhaal dat er al standaard in horror films zit maakt het een niet bepaald geweldige film. Verder weinig over te zeggen.
SanniePannie
ik vond deze film echt supersaai! ik vond het langdradig de hele tijd in de bus en eigenlijk gebeurd er 0,0. Deel 1 vond ik nog wel mee vallen maar dit vond ik niks. het is hierboven al gezegd dat als het monster vliegt het helemaal nep is. Schrikmomenten zaten er ook echt niet in (althans ik ben geen een keer geschrokken).
thesleepinghero
De eerste vondt ik al slecht. waarom een 2de maken??... Deze was helemaal slecht... 1*
otherfool
Het blijft een leuk monster, maar JP2 is minder eng dan z'n voorganger. Salva kiest voor sillyness en dat komt de film niet ten goede. 2*.
Boeikens
We zijn de 22ste dag van de 23 om de 23 jaar, waarom ons monster dan steeds komt weten we nog steeds niet maar we zullen al snel 23 jaar gerust zijn voor een verder vervolg komt!
In dit deel worden sneller en meer slachtoffers gemaakt dan in het vorige deel maar toch wordt de gore minder goed in beeld gebracht. Ook die hele busscène wordt nogal langdradig.
Ik had gehoopt op een genre deel 1 maar met meer en langere spanning, maar neen.
Lilyroos
Ik heb het niet zo voor films als deze, maar na de eerste Jeepers Creepers te hebben gezien was ik toch aangenaam verrast.
(vooral de scenes in de pijp.)
Omdat het verhaal zo rustig verteld werd en niet direct 20 slachtoffers uit de kast vielen, keek ik graag naar de 2de film.
Deze vond ik dan iets minder, omdat, zoals Boeikens zegt, de busscene te lang aansleept en omdat een groep domme Amerikaanse tieners mij snel irriteert. Het "monster" vind ik dan wel geslaagd.
horrorjp
wel een leuke film had er veel minder van verwacht toen ik het verhaal las en deel 1 zag
android325
deel 1 is 10 x beter, deze speelt zich veel in donker af. na deel 1 gezien te hebben had ik meer verwachtingen hiervan, maar nee hoor. dit was echter slechte verhaal. ik hoop dat er deel 3 komt maar dan met een veel beter verhaal..
bootylicious
Dit tweede deel van Jeepers Creepers was zo lachwekkend!
Dat monster was humoristisch gewoon,
Hahaha
Horror? me ass.
een 2 voor die leuke lachmomenten*
_::Astrid::_
Het is vaak zo dat een deel 2 minder goed is en dat blijkt hier ook maar weer eens. Er zaten hier ook wel goede momenten in maar kan zeker niet tippen aan deel 1
hellblazer93
Goede horror met gaaf monster en leuke aanvallen. Iets minder waren de schrikmomenten. Acteurs waren middelmatig, maar hier heb ik me weinig aan geirriteerd. Vrij veel komische stukjes trouwens. 3.5*

Jeepers Creepers: Reborn

Duitse spionageserie 'Unfamiliar' nu beschikbaar op Netflix

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
Documentaire, 2010

Are You There God? It's Me, Margaret.
Komedie / Drama, 2023

The Last House on the Left