Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Billy Aaron Brown, Travis Schiffner en Jonathan Breck
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 30 oktober 2003
Plot Jeepers Creepers II
"He can taste your fear."
De Creeper is het vleesetende monster dat zich elke 23 jaar gedurende 23 dagen moet voeden met mensenvlees. Het is zijn laatste dag voordat hij weer 23 jaar verdwijnt. Dit keer heeft hij het gemunt op een bus met scholieren... Het monster terroriseert een groep basketbalspelers, cheerleaders en coaches die door een lekke band zijn gestrand op een verlaten snelweg. De scholieren raken in paniek omdat de bus niet meer verder kan en de Creeper om hen heen cirkelt. Ze proberen hun eigen angsten en vooroordelen de baas te blijven terwijl ze zich in de bus verschansen om uit de klauwen van het monster te blijven. Hulp is onderweg maar dat een aantal scholieren slachtoffer zal worden van zijn laatste feestmaal lijkt echter niet te voorkomen...
- Trailer (YouTube)
- Jeepers Creepers 2 (MusicMeter)
Jack Taggart, Sr.
Jack Taggart, Jr.
Deaundre 'Double D' Davis
maximus
Deel 1 was wel aardig maar om er now een
deel 2 bij temaken ??????????
ach we zien wel
Brooklyn
Het zal een hele klus worden om hem nog slechter te maken dan deel 1
Peter
Het zal een hele klus worden om hem nog slechter te maken dan deel 1
Broolyn, Brooklyn... Je kunt toch wel kwaliteit onderscheiden van bagger? Dit is een van de hoogtepunten in het genre. Voor mij zelfs een top 10 film. Victor Salva is voor mij nu al een genie. Ik tel af tot augustus... Ik hoop niet teleurgesteld te worden.
Hobbes
wellicht moet jij feit en mening es van elkaar proberen te onderscheiden.
Chainsaw
Eerste deel was leuk, maar vraag me wel af wat dit zou kunnen toevoegen.
Spider
Coole nieuwe trailer.
Jammer dat dat hele hele mooie meisje van deel 1 niet meedoet.
Heracles
Nou ik heb m net ook ff gezien via mgm maar ik vind het niet veel voorstellen. Moet ik wel bij zeggen dat ik ook niet zo gek was van deel 1.
We zullen zien....
Sjan
Hoesje heeft wel wat weg van dat van de Blair Witch 2. Deze film lijkt me overigens barweinig aan.
iman
Vermakelijke film... niet speciaal eng... maar wel grappig... de film viel me echt heel erg mee
Hemdale
Een standaard sequeltje, weinig bijzonders verder. Meer dan 2,5 ster kan ik er in ieder geval niet van maken.
WB
Zeer goeie en spannende film! Heb em gister in de Sneak Preview gezien, en vond em beter dan deel 1 (een Happy End doet veel
)! Van het begin tot het eind errug spannend, en af en toe goedgeplaatste humor! Echte horror is dit niet, maar een thriller des te meer! Leuke frisse cast ook...
Gewoon een zeer lekkere wegkijker!
4 sterren...
De eerste 10 min van de film waren wel aardig maar al snel was de spanning weg en viel de film echt door de mand. De speciale effecten leken wel van de jaren '70 want die waren het aller slechts van de film. Wanneer gaan de lui uit hollywood weer eens een echte horror, griezelfilm maken , waar je echt met de billen zit samen geknepen. We hebben nu wel weer genoeg van die nuts gehad. De titel van de film is jeepers creepers maar de song van Billie Holiday is NIET EENMAAL te horen geweest. Een magere 4 dus 2 *
zeus
Een zeer slechte film, heb er meer om moeten lachen dan moeten rillen wat waarschijnlijk de bedoeling van de makers is geweest. Gauw vergeten en ik had deel 1 niet gezien maar ik heb er ook niets aan gemist. Hoeveel delen komen er nog??
www.goeie.tk
Een goeie film is anders, maar was wel vermakelijk! Kloppen maar weinig details wat de film beter zou maken....
2,5 *
Willem-Jan
Kvond hem gewoon leuk.. paar super droge opmerkingen man in die film...
Quido
Vond 1 totaal niks, zit dan ook niet te springen om 2 te zien. Vinden jullie hem beter?
Peter
Ik vond deel 1 super. Ook deel 2 kijkt lekker weg en is beter dan de gemiddelde horrorfilm. Special effects vond ik (in tegenstelling tot berichten hierboven) wel sterk. Vooral de geluiden zijn lekker goor... Aanrader. 3.5 sterren.
WB
Ik wel! 'Enger' issie niet, maar wel leuker/vermakelijker...
Vyvre
Waarom begin ik uberhaupt nog aan horrorfilms. De geloofwaardigheid danwel logica in het handelen van de acteurs danwel het schrikeffect danwel de verhaallijn danwel de kwaliteit van de acteerprestaties zijn meestal erg ver te zoeken..ten minste zo ervaar ik het. Ook Jeepers Creepers II is weer geen uitzondering op mijn regel. 0.5*
tovenaar
Waarom begin ik uberhaupt nog aan horrorfilms.
Omdat er ook hele goede zijn? (Shining, Haunting, etc.)
Chainsaw
Film viel me flink tegen. De sfeervolle openingsscène is veelbelovend, maar het niveau zakt eigenlijk meteen in als de jongeren in de bus aan bod komen. Totaal oninteressante karakters, die enkel als simpel slachtvee dienen. De Creeper zelf is nog best geinig en zorgt voor wat leuke momenten en geinige slachtingen, maar verder heeft de film maar weinig om het lijf. Hier en daar amusant, maar verder totaal niet meer te vergelijken met het spannende en verrassende eerste deel.
Kleine 3 sterren. Voor de Creeper.
dartviper
Ik vondt het een goede film. Alleen geen verhaal maar echt een ouderwetse slachtpartij. Maar dat is te verwachten naar deel 1. In deel 1 is al bekend gemaakt wat het is en hoe het eruit ziet vandaar dat ze geen andere keuze hadden. De special effects zijn goed. Ik geef hem 3.5 sterren.
dartviper
Chainsaw! deze film is te vergelijken met deel 1 alles wijst erop neer. Na 23 jaar komt dat beest weer naar buiten om te eten en gaat het weer na eten zoeken. Hetzelfde als deel 1 dus!!!!!

Jeepers Creepers: Reborn
2022

Jeepers Creepers 3
2017

Jeepers Creepers
2001

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
Documentaire, 2010

Are You There God? It's Me, Margaret.
Komedie / Drama, 2023

The Last House on the Left