Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Billy Aaron Brown, Travis Schiffner en Jonathan Breck
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 30 oktober 2003
Plot Jeepers Creepers II
"He can taste your fear."
De Creeper is het vleesetende monster dat zich elke 23 jaar gedurende 23 dagen moet voeden met mensenvlees. Het is zijn laatste dag voordat hij weer 23 jaar verdwijnt. Dit keer heeft hij het gemunt op een bus met scholieren... Het monster terroriseert een groep basketbalspelers, cheerleaders en coaches die door een lekke band zijn gestrand op een verlaten snelweg. De scholieren raken in paniek omdat de bus niet meer verder kan en de Creeper om hen heen cirkelt. Ze proberen hun eigen angsten en vooroordelen de baas te blijven terwijl ze zich in de bus verschansen om uit de klauwen van het monster te blijven. Hulp is onderweg maar dat een aantal scholieren slachtoffer zal worden van zijn laatste feestmaal lijkt echter niet te voorkomen...
- Trailer (YouTube)
- Jeepers Creepers 2 (MusicMeter)
Jack Taggart, Sr.
Jake Spencer
Jack Taggart, Jr.
Deaundre 'Double D' Davis
Nandini80
Ik ben volgens mij 1 van de weinige die deel 2 beter en spannender vond dan deel 1.
Vind ze allebei trouwens niet slecht!
Waar deel een enigszins origineel valt te noemen is dit een wel erg clichématig horrorwerkje. Best vermakelijk maar niet echt goed. Behoorlijk gemiddeld.
guylopez93
vermakelijke film
ik snap die lage beoordeling ook helemaal niet!!
hij is misschien wel minder goed dan het eerste deel want die was gewoon heel erg spannend maar dat betekend nog niet dat deze film zo'n lage beoordeling moet krijgen
jammer want deze film verdiend wel een hoger cijfer
Jack_Frost
Totaal onzinnig vervolg. Alhoewel ik uit de trailer heel wat verwachtingen trok, boeide de film me echt niets. Het was gewoon de spanning in deel 1, van het mysterieuze wezen, waar deze film niets van heeft! 2* voor dit matige en overbodige vervolg!
maxo922
dat stukje dat ze gaan vluchten van die bus vond ik het leukst...voor de rest niet echt bijzonder. * 2,5
starwars321
vermakelijke film
ik snap die lage beoordeling ook helemaal niet!!
jammer want deze film verdiend wel een hoger cijfer
vind ik ook
Op de een of ander manier vind ik het begin ijzersterk (in het maïsveld). Daarna wordt het allemaal minder interessant, maar overall heb ik er van genoten
Hij is wel minder dan deel 1.
Liiesbet
Ik heb net deze film afgekeken, en ik heb zeker geen bevredigend gevoel. De eerste film rond Creepers vond ik echt eng. Gewoon een goede spanning hing rond dit deel.
De tweede film vind ik minder geslaagd, en zeker minder spannend en eng. Er zijn verschillende gebeurtenissen die ronduit langdradig zijn. Ook zijn er vaak scene's waarvan ik het eerder grappig vond, dan eng of spannend. Ook Jeepers Creepers zelf kwam eerder menselijker in beeld, dan monsterlijk. Maar dan ben ik weer aan het vergelijken met het eerste, en het geslaagde, deel.
Dus ik ben niet zo tevreden met deze film. Het is heel voorspelbaar wanneer Jeepers Creepers in beeld ging komen.
Ik vind het dus jammer dat men na een goed deel 1, een deel 2 heeft gemaakt.
Laten we kijken wat Jeepers Creepers 3 zal geven ...
kaholiic
leuke film...
vond het leuke actie en het acteren kwam best wel geloofwaardig over.
Princetongirl537
Jeepers creepers.
Tot de dag van vandaag ben ik nog steeds bang savonds haha
I know i know .. i acting like a little girl.
Jeepers-creepers 2;
Vond ik veel beter dan deel 1!
Vooral dat ene scene.
Dat die jongeren dan in een rijtje staan in de bus.
& Dat de ''jeepers creeper'' ze dan 1 voor 1 weigeren, tot bij een jongen waar hij naar verlangt.En dan t raam likt.
4 sterren!
Greeneyelady1
Princetongirl, je hebt de film nog geen 4 sterren gegeven.
thunderball
Nu ik hem voor de tweede keer gezien heb vind ik drie sterren toch wel te hoog.
Waar het eerste deel toch op zijn minst de eerste helft zeer goed was (daarna werd het helaas te veel doorsnee), vond ik eigenlijk alleen de openingsscene (jongen in maisveld met "vogelverschrikker") bij dit tweede deel goed.
Wanneer ze dat niveau de rest van de film ook hadden weten te houden was het een goede, spannende film geweest.... helaas.
Zo ongeloofelijke tienerdoosneehorror... pfffff! Originaliteit was moeilijk te vinden.
Geef hem nu nog maar twee sterren.
Respekked
Saaie horror film waarin een bus sukkels een bij vlagen enge demoon van zich af moeten slaan. Heel af en toe een schrik moment (die zichzelf wel duidelijk van te voren aankondigt met een spannend muziekje) maar verder totaal mislukte horror/thriller
1,5*.
Banjo
- 2035 berichten
ik vond het best een leuke film! alleen het acteren is wat cheesy/halfgebakken. Ik kijk nu al uit naar deel 3..
dammit
maar zoals sommige mensen zeggen en gelijk hebben
blijft er niks meer van het mysterieusche monster over.
in deel 1 moest je nog kijken van huh wat is dat nou weer.
maar in dit deel kan je het monster gewoon simpel zien.
waardoor je het niet meer zo spannend vind maar voor de rest wel beter dan 1
P8rb
Wel een aardige horror als tussendoortje.
Horrors met een groepje tieners op een afgelegen plaats weten me altijd wel te vermaken. Dit keer een bus op een verlaten snelweg.
"De Creeper" had er uiteindelijk van mij wel wat angstaanjagender uit mogen zien, maar een tof personage was het wel. Op het begin weet de film het aardig spannend te houden maar gaandeweg zien we het monster zo vaak dat de spanning wat wegvalt. 3*
aburex
Goed vervolg op de eerste film met nog meer speciale effecten. Een aanrader voor dit genre.
Tyva
Bij allebei is het eerste half uur geweldig en spannend en eng, maar daarna wordt het bij beide wat minder en ook de Creeper valt erg tegen. Toch blijf je er naar kijken en zijn het wel vermakelijke films, omdat je meeleeft met de hoofdrolspelers. Het einde van deel 2 is daarnaast geweldig. 3/5
Steinson
Ook een geweldige film! naar mijn belevenis, heb toch meer met deel 1, maar dat heb ik vaker gehoord.
toch vond ik deze film zeker niet saai, en krijgt hij een dikke 4* omdat ik nog net de puntjes op de i miste.
killerfreak
toch een tegenvaller voor mij; had een beter vervolg verwacht, maar dat was het duidelijk niet. 2.5*
Metalfist
He can taste your fear
Een tijd geleden had ik deel 1 wel eens gezien maar wist er eigenlijk bijna niets meer van. Even was ik aan het twijfelen of ik dit 2e deel goed zou kunnen volgen maar toch de gok gewaagd en blijven kijken.
Jeepers Creepers 2 begint ontzettend sfeervol met de vogelverschrikkers. Het kleurrijke maisveld, een gezin dat is aan het werken en dan opeens de Creeper die één van de 2 zonen meeneemt en verdwijnt. En dan begint het echte verhaal eigenlijk, de bus die crasht. Ze crasht wel op een geweldige manier door het werpen van een soort van ninja sterren dat trouwens ook nog eens een 2e keer mooi wordt weergegeven in die droomscène
Het design van de Creeper ziet er trouwens echt wel geweldig uit. De hoed, de jas, ... alleen jammer dat hij dan wordt 'tentoongesteld' want voor de rest ziet hij er echt creepy uit.
De cast acteert wel redelijk, meer eigenlijk van een B-film niveau maar in een slasher vind ik dat nu niet echt erg. Ze gaan 9/10 toch allemaal dood.
Vermakelijk vervolg al ga ik binnenkort deel 1 toch ook nog eens bekijken want ik heb het gevoel dat ik hem toch wat heb te kort gedaan.
3.5
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Een meer komischer vervolg, alhoewel in de eerste naar het einde toe ook wel komische elementen zaten. De openingsscène is sterk en geeft de film meteen al een goede toon. Dit is de tweede keer dat ik de film nu gezien heb, maar blijkbaar had ik op deze nog niet gestemd.
Na de openingsscène maken we kennis met de voetballers, de coach, de cheerleaders en busdriver Betty, het leukste personage uit de film. Wel jammer dat het leukste personage het niet lang trekt, maar ja.
De rest van de film is erg veel van hetzelfde, evenals de locatie. De griezelige jeep uit deel 1 komt hier niet voor, wat toch wel angstaanjagend was. Ook jammer dat hij in deze film zo overdreven veel vliegt en dat zijn identiteit volledig onthuld wordt, waardoor er een mysterieuze waas wegvalt, iets wat in deel 1 zo goed opgebouwd werd. Als ik de Creeper zag rennen door het maïsveld vind ik hem toch wel geslaagd en angstaanjagend. Maar als ik het gezicht tegoei bekijk, moet ik wel zeggen dat ik meteen aan Freddy Krueger denk.
De film is bekijkbaar en brengt simpel vermaak. Toch is dit zoals vele sequels niet meteen een schot in de roos. Ik ben benieuwd naar het derde deel.
2,5
laulau
Vind ze allebei trouwens niet slecht!
dragonlady1982
ik vond deel 1 ook beter als deel 2
maar krijgt van mij toch nog 3,5 *
MNV2
- 1900 stemmen
Matig vervolg op een van de meest enge horrors ooit gemaakt, desondanks toch weer dik anderhalf uur vermaak.

Jeepers Creepers: Reborn

Mysteryfilm 'Identity' van James Mangold verdwijnt binnenkort van Netflix

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
Documentaire, 2010

Are You There God? It's Me, Margaret.
Komedie / Drama, 2023

The Last House on the Left