• 9.379.078 stemmen

Geregisseerd door: Raman Hui en Chris Miller

Met onder meer: Mike Myers, Eddie Murphy en Cameron Diaz

Releasedatum: 21 juni 2007

Plot Shrek the Third

"He's in for the royal treatment."

Shrek (Myers) en Fiona (Diaz) zijn waarnemend koning en koningin. Ze vinden er maar niets aan, dus gaat Shrek samen met Donkey (Murphy) en Puss In Boots (Banderas) op zoek naar de ware troonopvolger. Dat blijkt een neef van Koningin Lillian te zijn, Artie, die op kostschool zit en totaal geen interesse heeft in het koningschap. Terwijl Shrek weg is, is Prince Charming bezig met een staatsgreep om Far Far Away over te nemen.

Shrek (stemrol)

Prince Artie (stemrol)

Evil Queen (stemrol)

avatar van Skuller

Skuller

Erg mooi gemaakt weer .maar van de 3 delen vond ik dit de minste kwa grappen enz.

avatar van great ape

great ape

is best leuk maar overdreven

avatar van paradis

paradis

zitten een paar leuke grappen in maar over het geheel viel het een beetje tegen

avatar van Jefferson019

Jefferson019

ik hoop dat ze na dit deel er een einde aan breien , want vond dit niet echt een leuke deel. bijna nix in de film kon me boeien heb dus ook regelmatig weg gekeken terwijl ik dat met deel 1 en 2 niet heb gedaan.

2,5

avatar van Nohands

Nohands

Weinig humor vergeleken bij de eerste twee delen, heb eigenlijk niet gelachen of geglimlacht.....jammer gemiste kans.

avatar van menie

menie

Sassia schreef:

Een goede film, maar kan zeker niet tippen aan deel 1 en 2.

Het is een Hele Goede Film.

avatar van menie

menie

Het is een Leuke Film en Veral Voor de Hele Famillie

avatar van james_cameron

De rek is er duidelijk uit. Flauwe en voorspelbare grappen, matige animatie en een plichtmatig verhaaltje. Hier en daar een leuk moment, maar het is allemaal erg geforceerd. Ik pas voor een vierde.

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Shrek blijft leuk, al is het vernieuwende er wel van af.

De animatie vind ik wel van een hoog niveau.

De grappen blijven geweldig.

avatar van MrAmsterdam

MrAmsterdam

Leuke vermakelijke film, zeker niet beter dan 1 en 2, maar toch een grappig en nogmaals zeeeer vermakelijke film!

avatar van The_Game

The_Game

Opzich wel vermakelijk, maar zeker geen topper. Het lijkt allemaal als eens eerder en beter gedaan te zijn.

avatar van rocco101

rocco101

The_Game schreef:

Maar natuurlijk, kijk maar naar de films van Pixar. Zelfs een kort filmpje van hen is leuker dan 3 films van Dreamworks bij elkaar. Pixar zit ook nooit te pronken met alle bekende acteurs die de stemmen doen in dit soort films.

Daar komt ook nog eens bij dat het alleen maar irritant is om te weten wie de stemmen doen van een bepaald personage.. Zo ben ik er ooit (klinkt mischien beetje raar) achter gekomen wie de stemmen deden bij de Simpsons, vanaf dat moment keek ik heel anders naar de Simpsons.

Zodra je weet wie de stem bij een personage doet, zie je alleen maar de acteur in zo'n hokje zitten met een koptelefoon op dom te doen.

Geef mij maar Pixar!

avatar van neo

neo

Alle drie de delen zijn even vervelend met al die flauwe verwijzingen en humor en animatie die totaal geen indruk op mij maakt. Goed, sommige stemmen zijn nog leuk ingesproken en een enkele keer kan er een glimlach van af. 1.5 sterren

avatar van Sarasani

Sarasani

• 1924 stemmen

Stuk minder dan de eerste 2 maar toch nog aardig

avatar van garlic senior

garlic senior

Geef mij maar Pixar!

Pixar gebruikt ook bekende stemmenacteurs zoals Willem Dafoe (Finding Nemo) en Tom Hanks (Toy Story) dus Pixar is geen haar beter wat dat betreft.

avatar van MASTERS

MASTERS

garlic senior schreef:

DAAROM zei hij ook dat Pixar er iig niet zo mee loopt te pronken met bekende acteurs die stemmen inspreken.....Hij zei niet dat Pixar ze niet heeft. . . . . wel goed lezen voor je een opmerking maakt.

Leuke film maar sluit me aan bij het gros: het vernieuwende is er vanaf 2.5*

avatar van Rocco1984

Rocco1984

MASTERS schreef:

Leuke film maar sluit me aan bij het gros: het vernieuwende is er vanaf 2.5*

Ja precies, ik wist niet eens dat Willem Dafoe die stem heeft gedaan, ik probeer daar expres nooit achter te komen. Maargoed, ook kwalitatief gezien zijn de films van Pixar veel beter dan Dreamworks, Dreamworks is een wannabe. En nee, het feit dat Shrek 3 beter wordt bezocht dan een Pixar film zegt niets over de kwaliteit, de Telegraaf wordt bijv. ook het meest gelezen van alle kranten, en wat voor soort krant is dat?? Precies

avatar van denbosch75

denbosch75

Wat een tegenvaller!

Zo veel meer van hetzelfde. De leukste grappen zaten trouwens al in de trailer... En er komen waarschijnlijk nog twee delen. Laat de merchandise-machine maar weer rinkelen, maar creatiever wordt het er allemaal niet van.

Nou vooruit 2 sterren voor de baby-shrekjes en de baby-draak-Donkey's

avatar van crazykenny

crazykenny

leuke fim!

Heb erg gelachen...

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

Viel wel mee deze film.Maar had er niet veel van verwacht van de derde.

Verhaal was iets minder maar vond de achtergrond wel goed gedaan,met al die sprookjes figuren enzo.

3 sterren voor deze.

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Bwoa.... eerlijk gezegd vond ik deze beter dan de vorige twee. Toch iets sterker "verhaal" vond ik. Het gezever over moraal en vriendje en al de andere crap nam ik er maar bij. Shrek is zoiezo compleet afgezaagd. De graphics leken me teveel van een computerspel te hebben.

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

hm duidelijk minder als de eerste 2 delen twijfel tussen de 2,5 en de 3 *.. maar omdat ik em geen voldoende wil geven geef ik em toch 2,5*

avatar van film88888

film88888

Leuke familie film. Zeer intresante cast, maar je kan niet oordelen over acteerprestaties, omdat het maar alleen hun stemmen zijn. Verhaaltje was ongeveer het zelfde als de vorige 2. De film is zeker voor jong, en oud, en alles is ook weer zo mooi gemaakt, en weer een happy sfeertje. Een 3,5

avatar van Baklap

Baklap

Grappig, leuk, geinig maar hij/zij blijft achter bij deel 1 (en ook 2 trouwens). Voor de vorm moet je hem zien en dan snel weer naar andere films gaan kijken . hele magere 3*

avatar van FillumGek

FillumGek

Minder als de vorige 2, maar nog steeds een aantal leuke grappen. Jammer van het kotsmoraaltje maar de babies van Donkey en Shrek waren wel erg grappig

avatar van B100!

B100!

Vond de eerste twee ook beter dan deze..

Heb de film in de ned.versie en in de eng.versie gezien. Jammer dat ze in de ned.versie niet meer de zelfde stemmen hebben als in de andere twee.

avatar van lagaiske

lagaiske

Mooie animatie en degelijke grappen.

Al komt er bij deze 3 de film toch wat sleet op de formule te zitten.

Toch nog 2.5 sterren.(de kleine ezel-draak babytjes zijn de max).

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Teleurstellend verhaal, animatie, humor, acteren. Nee, geen schim van de eerste twee delen. Een krappe:

2,5 sterren

avatar van Dridge

Dridge

Ben na dit derde deel wel uit-geshrekked.

2,5**

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Voorspelbaar, cliché en niet origineel meer. Wat Hollywood toch blijft doen voor geld..