• 9.375.082 stemmen

Geregisseerd door: Raman Hui en Chris Miller

Met onder meer: Mike Myers, Eddie Murphy en Cameron Diaz

Releasedatum: 21 juni 2007

Plot Shrek the Third

"He's in for the royal treatment."

Shrek (Myers) en Fiona (Diaz) zijn waarnemend koning en koningin. Ze vinden er maar niets aan, dus gaat Shrek samen met Donkey (Murphy) en Puss In Boots (Banderas) op zoek naar de ware troonopvolger. Dat blijkt een neef van Koningin Lillian te zijn, Artie, die op kostschool zit en totaal geen interesse heeft in het koningschap. Terwijl Shrek weg is, is Prince Charming bezig met een staatsgreep om Far Far Away over te nemen.

Shrek (stemrol)

Merlin (stemrol)

Prince Artie (stemrol)

Evil Queen (stemrol)

IMDb:

Wanneer de vader van Fiona (John Cleese) sterft moet Shrek de kroon bestijgen, echter, Shrek wil die verantwoordelijkheid niet. Daarom moeten Shrek (Mike Myers), Fiona (Cameron Diaz), Donkey (Eddie Murphy) en Puss (Antonio Banderas) op zoek naar een nieuwe koning, en zover, lijkt King Arthur (Justin Timberlake) de beste mogelijkheid..

Shrek 3 komt volgens IMDb 2007 in de bioscopen, volgens ComingSoon.net word dat zomer 2006. Het moet weer een spannend avontuur worden maar of deel 3 de vorige delen overstijgt is nog te zien...

Andere site: KeyFrameOnline

stan

nou ik ben er heel trots op want shrek 3 komt volgens countingdown op 18 mei in de bios en dat is op mijn verjaardag

Shrek the Third (2007) - Amy Poehler , Justin Timberlake , Antonio Banderas , Amy Sedaris , Mike Myers , Eddie Murphy - countingdown.com

Angrod_Pallanén

Ik kijk niet zo heel erg uit naar het derde deel nu ik het plot weet. Ik had gehoopt op de beloofde Shrek kinderen nu Ezel ook kleintjes heeft. Maar nee, dreamworks komt met een onorigineel verhaal aan met waarschijnlijk veel van hetzelfde. Ik ben benieuwd hoe dit deel ons evenveel vermaak kan bieden als deel 1 en 2 en hoe de bijpersonages (wat dat gebeurde in deel 2 wel) de film kunnen redden.

stan

Ach de film lijkt me wel leuk

avatar van IcU

IcU

Verhaal klinkt ook niet veel belovend. Laten we maar afwachten...

avatar van BlueSword

BlueSword

ze hadden inderdaad wel met een beter verhaal kunnen komen.

maar we zien wel, ben wel benieuwd of het net zo grappig word als de vorige delen.

avatar van Gizzmann

Gizzmann

Stiekem heb ik zoiets van "Shrek 3, dat zal wel weer niks worden" maar dat had ik bij deel 2 ook en die vond ik beter dan het eerste deel. Al voorspel ik dat ze allebij binnenkort uit mijn top 10 zullen verdwijnen.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Gizzmann schreef:

Je hebt sowieso een bijzondere top10, zo te zien.

avatar van Respekked

Respekked

van een kale koe kan blijkbaar toch nog geplukt worden..

avatar van Marcsdvds

Marcsdvds

Ik verwacht er niet erg veel van, vooral omdat Shrek 2 tegenviel tegenover Shrek 1.

Angrod_Pallanén

Dat is niet helemaal waar, tenslotte was Shrek 2 toch nog erg leuk, maar zoals Respekked al zegt: ze plukken het concept Groene Oger die sprookjes belachelijk maakt helemaal kaal. En met een plot als dit zakt het niveau waarschijnlijk tot alléén maar grappen en grollen en geen serieuze ondergrond met een fatsoenlijk portie drama zoals in deel 1 (Wil iemand me even knuffelen?).

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

Vond de eerste 2 delen leuk maar ze mogen niet porfiteren als de films goed lopen.Dus hoop dat ze het nu niet slecht maken met dit vervolg,word natuurlijk afwachten e.

avatar van Julie

Julie

deze derde lijkt me leuk

maar hopelijk stoppen ze dan

anders gaat het leuke ervan af

avatar van Esteban

Esteban

Na het zeer matige vervolg een voltreffer? Ik betwijfel het.

avatar van Juvefan

Juvefan

Julie schreef:

deze derde lijkt me leuk

maar hopelijk stoppen ze dan

anders gaat het leuke ervan af

sorry julie maar er zijn, hoe merkwaardig het ook klinkt, al sinds de zomer van 2004 plannen voor een deel 4. 3 jaar voordat deel 3 uit komt.

Angrod_Pallanén

Maar die plannen zullen geheid gedwarsboomt worden als deel 3 flopt.

avatar van Juvefan

Juvefan

jah vast en zeker. maar ik verwacht hoop vooral niet dat deel 3 zal floppen. ik heb globaal de verhaallijnen gelezen en t ziet er goed uit.

avatar van suuz

suuz

ik verheug me heel erg op nummero 3, ik vond de vorige 2 echt leuk!!

avatar van PaasKiekes

PaasKiekes

Watte???? Gaan ze een shrek drie maken. De eerste shrek was wou en orgineel, de 2de was een beetje minder, de derde mmmmm zal er niet veel meer overblijven van de orginaliteit

avatar van Film Pegasus

Angrod_Pallanén schreef:

Maar die plannen zullen geheid gedwarsboomt worden als deel 3 flopt.

Het is net als met Scary movie, dat toch ook al aan z'n 4e deel bezig is. Eens de films bekend worden, zullen ze financieel wel niet floppen.

avatar van Lientjuh

Lientjuh

ik kijk er enorm naar uit!

avatar van Kaffeefiltjer

Kaffeefiltjer

Persoonlijk vond ik deel 2 meer humor bevatten dan 1,

en ik hoopte op een deel 3; omdat ik dacht dat er kleine ogers gingen komen, en Donkey's kinderen zouden groeien.

Jammer dat het niet zo is, maar misschien valt het verhaal nog mee.

Slecht of niet, deze film wordt zeker een kassucces.

Ik hoop alleen dat er wat evolutie in de stijl zit,

voor opnieuw een verbluffend resultaat te hebben

avatar van Bob Cremers

Bob Cremers

Wordt een mooie film

avatar van Materny

Materny

Zal me benieuwen, maar als dit faalt moeten ze er meteen en acuut mee stoppen.

Deel 1 was leuk, 2 wat minder en als blijkt dat deze nog slechter is kun je wel raden wat met deel 4 gebeurd.

Zo gaat het met zoveel films.

avatar van Eftel-Freak

Eftel-Freak

Dit wordt echt een geweldige film, deel 2 was echt al super gaaf, dus deze zal ook wel moeten lukken!!

avatar van Ms. H.

Ms. H.

Wist niet dat er een deel 3 zou komen!

Maar wel leuk!

Het verhaal klinkt inderdaad niet zo geweldig.

Maar als je echt alleen naar de verhaallijn van 1 en 2 kijkt zijn die ook zo fantastisch niet. Maar wel een enorme portie humor in beide films.

Ik zal er zeker heen gaan.

Shrek:

- Oger woont alleen op moeras

- Kleine Heerser stuurt sprookjesfiguren naar moeras

- Oger wordt boos op Kleine Heerser

- Oger wordt lastig gevallen door pratende Ezel

- Kleine Heerser wilt Prinses in Toren

- Oger gaat Prinses halen inruil voor moeras

- Ezel gaat mee

- Oger red Prinses van Draak

- Oger en Prinses worden verliefd

- Prinses heeft geheim...

Ach joh, de verhaallijn is harstikke geniaal!

stan

Als je het zo bekijkt niet maar hoe het in beeld is gezet wel

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

Van een kale Shrek kan je wel plukken, mijn verwachtingen zijn laag maar dan zal je zien dat alles best wel meevalt.

avatar van Ikkeuh

Ikkeuh

Het verhaal klinkt eigenlijk behoorlijk zwak.

Ik ga natuurlijk gaan in bioscoop, ik hoop dat het wat wordt, maar ik denk het niet...

Nja, op hoop van zegen.