Genre: Komedie / Actie
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot Johnny English
"He knows no fear. He knows no danger. He knows nothing."
Nadat alle agenten van de Britse Geheime Dienst in één klap worden vermoord bij een aanslag, rest Pegasus (het Hoofd van de Britse Geheime Dienst) niets anders dan geheim agent Johnny English (Rowan Atkinson) op de zaak van de gestolen kroonjuwelen te zetten. Het spoor leidt naar de Franse zakenman, Pascal Sauvage (John Malkovich). Natuurlijk wil de baas van English hier niets van weten, want de heer Sauvage geniet een uiterst goede reputatie en is geliefd in de hogere kringen.
Johnny English
Dieter Klein
Official at Funeral
Prime Minister
notorious_kim
deze film vond ik irritant, zoals bijna elke film met Atkinson. hij geraakt niet meer aan zijn niveau van zijn oude Bean serie
Dark Knight
Ik moet toegeven dat ik Bean beter vindt maar Johnny English is ook heel goed, weer eens wat anders , grappige versie van Bond en volgens mij is Get Smart ook zoiets als dit.3,0*****
maxo922
leuke film met veel grappige stukjes. ook leuk om mr bean is anders te zien. * 3,0
JohnWilliams
Grappige film met Rowan Attkinson in de hoofdrol. Een lollige film wat mij betreft. Vooral het laatste half uur beviel mij erg goed.
Jeauhan
Film die het natuurlijk voornamelijk moet hebben van de komische momenten van Rowan Atkinson. En hoewel het eigenlijk gewoon een parodie is, zijn die komische momenten iets te doorzichtig en zie je ze van mijlenver aankomen.
Neemt niet weg dat Atkinson ze uitvoert in een stijl die hem helemaal eigen is.
Jammer van het vergezochte einde, maar al met al toch een vermakelijke film voor de vrijdagavond op de bank.
JoostB.
Een leuke film, met grappige momenten. Alleen zoals Mr. Olaf al zei: af en toe net iets te flauw.
jazeker dat had ik nou precies zo
JohnWilliams
Tsja, sommige momenten kunnen wel flauw zijn maar ik vond ze echt grappig. Maar ik hou dan ook van de gewone series. Ik moest wel lachen op het begin, toen had Atkinson PRECIES hetzelfde pakje aan als bij de series.
trouwens ik vond dat franse accent van john erg goed gedaan
kwam erg realistisch over naar mijn mening
Kwam inderdaad héél goed over!
en weet niet of hij al frans kon praten of het voor deze film geleerd heeft
Nephilim's Son
Een totale verspilling van tijd, het kijken naar dit wanproduct. Kan me niet heugen dat ik iets leuks ben tegengekomen. Een belediging voor alle liefhebbers van Engelse humor.
Dreiwerf bah.
JohnWilliams
Engelse humor is toch echt wel wat anders.
En vreemd dat mensen hier toch echt 0,5* voor geven. Je weet toch dat dit Bean humor is, kijk dan gewoon niet...
Probleem met Rowan Atkinson is dat hij gewoon niet leuk genoeg is voor een hele film. 90 minuten Rowan Atkinson is gewoon te veel van het goede. In het begin is het nog grappig maar na 30 minuten heb je het wel gehad met Rowan Atkinson. De film is niet eens zo slechts en zou zelfs redelijk tot goed zijn geweest als men hem had ingekort tot 45 minuten.
Hij moet zich gewoon bezig houden met korte sketches en verder niets.
Miss Bean
Altijd lachen met bean, ook johnny english is een leuk karakter van hem.
Scholes
Ontzettend leuke film. Kijkt lekker weg, en heb een paar keer ontzettend hard gelachen. Eén van mijn favoriete films, absoluut!
riefenstahl
Aardige komedie waar meer mee gedaan had kunnen worden.
Malkovich's accent is het leukst.
Het bekijken wel waard; er zitten toch wel een aantal scenes in die echt om te lachen zijn .
tommykonijn
Deze maar weer eens uit de kast getrokken na allang niet meer te hebben gezien, ik had samen met een paar vrienden een beetje behoefte aan wat Bean-Humor
De eerste scenes van de film zijn al leuk en de grappen gaan de hele film door maar tegelijkertijd zit er ook veel actie in deze film, wat eigenlijk best goed uitpakt met een soort van Bond-Parody, en zo'n rol kun je heel goed aan Rowan Atkinson overlaten. Zelfs eigenlijk vind ik het beste, de problemen waarin de agent zich begeeft zijn echt geweldig grappig en wisten ons velen malen aan het bulderlachen maken. Ook de muziek was best goed voor een komedie, Ook de rollen van Malkovich en Imbruglia zijn goed gecast.
Normaal gesproken vind ik sommige Bond-Parody's wat aan de slappe kant (ik heb er tot nu toe 2 gezien, English en nog ene maar die kan ik me niet meer herinneren) maar deze wist me erg goed aan het lachen te maken.
De film kent een behoorlijk tempo, maar helaas is de grappendichtheid net niet groot genoeg om écht grappig te zijn. Atkinson zet een leuke variatie op zijn stuntelige typetje neer en Malkovich schmiert lichtelijk als de zoveelste Franse malloot. Een film vol goede bedoelingen, maar waar het bij de uitwerking vooral ontbeert aan wat meer scherpere grappen...
damianodebeste
Slechte film met slechte humor zeg ik had wel beter verwacht van Rowan Atkinson en John Malkovich een zeer irritante film is dit.
hellblazer93
Prima wegkijkertje die mij niet verveelde en er zaten een antal hilarische scenes in. Typisch een Bond parodie, maar wel eentje die goed gelukt is.
3 sterren.
tommykonijn
Ik vind het liedje van Robbie Williams ook erg mooi voor deze film.
Roel-
- 1978 berichten
Vandaag voor de derde keer gezien. Heb me wederom helemaal kapot gelachen. Vandaar ook de ophoging naar een voldoende.
crack1
Hij moet zich gewoon bezig houden met korte sketches en verder niets.[/quote]
Inderdaad,wordt redelijk flauw na een tijd.
gipspoot
Redelijk voorspelbare komedie dit. De grappen zie je echt te duidelijk aankomen vaak. Maar voor een keertje kijken met verstand op nul kan het nog wel. Sowieso een beetje jammer dat ik die Atkinsonfilms vaak vergelijk met zijn sketches die ik gewoon geweldig vindt.
dikkop
Dat mensen deze film veroordelen tot een middelmatig ordinair flauw komedie filmpje is wel een schande. Er zit gewoon heerlijke English humor in met wat actie erbij is ie erg geslaagd en voor herhaling vatbaar...

Johnny English Strikes Again
2018

Johnny English Reborn
2011

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

The Music Box
Komedie, 1932