Genre: Komedie / Actie
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot Johnny English
"He knows no fear. He knows no danger. He knows nothing."
Nadat alle agenten van de Britse Geheime Dienst in één klap worden vermoord bij een aanslag, rest Pegasus (het Hoofd van de Britse Geheime Dienst) niets anders dan geheim agent Johnny English (Rowan Atkinson) op de zaak van de gestolen kroonjuwelen te zetten. Het spoor leidt naar de Franse zakenman, Pascal Sauvage (John Malkovich). Natuurlijk wil de baas van English hier niets van weten, want de heer Sauvage geniet een uiterst goede reputatie en is geliefd in de hogere kringen.
Johnny English
Dieter Klein
Official at Funeral
Prime Minister
Mindflight
dees lijkt me zooooo fout!!! kzag gister de trailer bij catch me if you can (díe moet je zien, niet deze
). echt als je dan toch een grappig james bond imitatie wil zien doe dan austin powers!!!! dát is grappig!
EmDee
Ik zag de trailer ook ja. En ik koop alleen al een kaartje voor Natalie.
Vyvre
Er is inmiddels een versie uit op internet..heb in tijden niet zo gelachen. Opgenomen met een handycam in de stoel helemaal rechtsonderin de zaal op rij 1..dus je ziet de film als opgenomen door een soort colafles. Zal zometeen wel even een screenshot online zetten..prachtig
Vyvre
Maar even van een website geplukt, lukte zo snel niet. Dit zou je een goede impressie moeten geven van de film..heb me rotgelachen tijdens het korte stukje dat ik hem heb gezien.
maarteniscrazy
Deze lijkt me echt helemaal geweldig. Heb nu al een paar keer de trailer gezien en lig echt helemaal in een deuk.
die jas uit het raam
Zo flauw, maar oh zo geweldig. Prachtige humor vind ik dit. Kan echt niet wachten op deze!!!
Riel
Ach ja james bond imitatie... Je gaat gewoon voor de engelse humor, toch?
FeZ
Hmmmm, is de film al ergens op de wereld uit? Bij imdb staan nog geen stemmen en hier wel... Misschien een over-enthousiaste fan die 'm nog niet gezien heeft?
bioscoopzaal
Hij was gisteren bij ons in de sneak, maar ik ben niet blijven zitten. Ergens heb ik het gevoel dat ik niet erg veel heb gemist ... al was ik wel een van de weinigen die het na de eerste mop al voor bekeken hield.
Dit soort films komen me echt ff de strot uit. Er is momenteel een overdosis James Bond-achtge films: Spy Kids, Austin Powers, xXx, Die Another Day en nu weer Johnny English ... zo kan die wel weer hoor jongens
Wolkenmeter
Je hebt inderdaad niet veel gemist: de meesten grappen waren al duizend keer beter gedaan in pakweg The Naked Gun en The Pink Panter. Erg voorspelbaar allemaal: er is mij maar één leuke grap bijgebleven, maar dat is niet genoeg om dit vehikel meer dan een halve ster te geven. Bizarre rol van John Malkovich overigens.
Ik kan me vergissen, maar als ik het goed heb is Die Another Day toch dé echte James Bond.
bioscoopzaal
Da's natuurlijk wel waar, maar zelfs de échte Bond was deze keer maar een flauw (en vooral lawaaierig) afkooksel van betere tijden ... persoonlijk vind ik "Tomorrow Never Dies" de beste '90s-Bond, die nieuwe dingen zijn maar gewoon middelmatige actiefilms ...
Eraser
lijkt me wel grappig deze film maar HET ORGINEEL is natuurlijke veeeel beter:D
Padd0
Misschien bedoelt eraser de reclamefilmpjes waar het karakter johnny english op gebaseerd is.
lijkt me wel grappig deze film maar HET ORGINEEL is natuurlijke veeeel beter:D
Het zal wel over de originele James Bond-films gaan ...
Eraser
Het zal wel over de originele James Bond-films gaan ...
Het orgineel ging over de bond films
Phooze
007 Mr Bean kan het nog leuker!!
bylar
Lijkt me best grappig, die Beans verslond ik vroeger als een madman!
Ansje
Heb ontzettend genoten van de Bean bond , goede grappen goed over nagedacht geweldig mijn avond kon niet meer stuk
Vermoeiend, flauw, matig, ja dat vond ik er van.
Had je meer verwacht dan?
Gekke_Ed
Ik denk dat men teveel aan Mr.Bean denkt en dat moet je nu juist niet doen. Ik vond hem geweldig. Wat een absurde humor. 4 sterren.

Johnny English Strikes Again
2018

Johnny English Reborn
2011

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

The Music Box