• 9.374.591 stemmen

Met onder meer: Rowan Atkinson, John Malkovich en Natalie Imbruglia

Gesproken taal: Japans, Engels en Frans

Releasedatum: 10 april 2003

Plot Johnny English

"He knows no fear. He knows no danger. He knows nothing."

Nadat alle agenten van de Britse Geheime Dienst in één klap worden vermoord bij een aanslag, rest Pegasus (het Hoofd van de Britse Geheime Dienst) niets anders dan geheim agent Johnny English (Rowan Atkinson) op de zaak van de gestolen kroonjuwelen te zetten. Het spoor leidt naar de Franse zakenman, Pascal Sauvage (John Malkovich). Natuurlijk wil de baas van English hier niets van weten, want de heer Sauvage geniet een uiterst goede reputatie en is geliefd in de hogere kringen.

Johnny English

Official at Funeral

Prime Minister

avatar van NERD

NERD

heheheh, klinkt wel leuk.

avatar van Macmanus

Macmanus

avatar van coenloef

coenloef

Lijkt me een (te late) Austin Powers imitatie

avatar van Mindflight

Mindflight

dees lijkt me zooooo fout!!! kzag gister de trailer bij catch me if you can (díe moet je zien, niet deze ). echt als je dan toch een grappig james bond imitatie wil zien doe dan austin powers!!!! dát is grappig!

avatar van EmDee

EmDee

Ik zag de trailer ook ja. En ik koop alleen al een kaartje voor Natalie.

avatar van Vyvre

Vyvre

Er is inmiddels een versie uit op internet..heb in tijden niet zo gelachen. Opgenomen met een handycam in de stoel helemaal rechtsonderin de zaal op rij 1..dus je ziet de film als opgenomen door een soort colafles. Zal zometeen wel even een screenshot online zetten..prachtig .

avatar van Vyvre

Vyvre

Maar even van een website geplukt, lukte zo snel niet. Dit zou je een goede impressie moeten geven van de film..heb me rotgelachen tijdens het korte stukje dat ik hem heb gezien.

Deze lijkt me echt helemaal geweldig. Heb nu al een paar keer de trailer gezien en lig echt helemaal in een deuk.
die jas uit het raam

Zo flauw, maar oh zo geweldig. Prachtige humor vind ik dit. Kan echt niet wachten op deze!!!

avatar van Riel

Riel

Ach ja james bond imitatie... Je gaat gewoon voor de engelse humor, toch?

avatar van legendlink

legendlink

humor van de bovenste plank?????(not)

same old shit

avatar van legendlink

legendlink

humor van de bovenste plank?????(not)

same old shit 0<1 sterren

avatar van FeZ

FeZ

Hmmmm, is de film al ergens op de wereld uit? Bij imdb staan nog geen stemmen en hier wel... Misschien een over-enthousiaste fan die 'm nog niet gezien heeft?

avatar van Jordy

Jordy

stem is weer weg..

bioscoopzaal

Hij was gisteren bij ons in de sneak, maar ik ben niet blijven zitten. Ergens heb ik het gevoel dat ik niet erg veel heb gemist ... al was ik wel een van de weinigen die het na de eerste mop al voor bekeken hield.

Dit soort films komen me echt ff de strot uit. Er is momenteel een overdosis James Bond-achtge films: Spy Kids, Austin Powers, xXx, Die Another Day en nu weer Johnny English ... zo kan die wel weer hoor jongens

avatar van Wolkenmeter

Wolkenmeter

Je hebt inderdaad niet veel gemist: de meesten grappen waren al duizend keer beter gedaan in pakweg The Naked Gun en The Pink Panter. Erg voorspelbaar allemaal: er is mij maar één leuke grap bijgebleven, maar dat is niet genoeg om dit vehikel meer dan een halve ster te geven. Bizarre rol van John Malkovich overigens.

avatar van gotti

bioscoopzaal schreef:Er is momenteel een overdosis James Bond-achtge films....Die Another Day ....

Ik kan me vergissen, maar als ik het goed heb is Die Another Day toch dé echte James Bond.

gotti schreef:

Da's natuurlijk wel waar, maar zelfs de échte Bond was deze keer maar een flauw (en vooral lawaaierig) afkooksel van betere tijden ... persoonlijk vind ik "Tomorrow Never Dies" de beste '90s-Bond, die nieuwe dingen zijn maar gewoon middelmatige actiefilms ...

avatar van Eraser

Eraser

lijkt me wel grappig deze film maar HET ORGINEEL is natuurlijke veeeel beter:D

avatar van EmDee

EmDee

Welk origineel?

avatar van Padd0

Padd0

Misschien bedoelt eraser de reclamefilmpjes waar het karakter johnny english op gebaseerd is.

Eraser schreef:

lijkt me wel grappig deze film maar HET ORGINEEL is natuurlijke veeeel beter:D

Het zal wel over de originele James Bond-films gaan ...

avatar van Eraser

Eraser

bioscoopzaal schreef:

Het zal wel over de originele James Bond-films gaan ...

Het orgineel ging over de bond films

avatar van 007 MR. Bean

007 MR. Bean

007 Mr Bean kan het nog leuker!!

avatar van Phooze

Phooze

007 MR. Bean schreef:

007 Mr Bean kan het nog leuker!!

Aan de stemmen te zien kan het veeeel leuker...

avatar van bylar

bylar

Lijkt me best grappig, die Beans verslond ik vroeger als een madman!

avatar van Ansje

Ansje

Heb ontzettend genoten van de Bean bond , goede grappen goed over nagedacht geweldig mijn avond kon niet meer stuk

avatar van stinissen

Vermoeiend, flauw, matig, ja dat vond ik er van.

avatar van tovenaar

tovenaar

Had je meer verwacht dan?

avatar van stinissen

tovenaar schreef:

Had je meer verwacht dan?

Je weet ik kijk alles en ik dacht dat deze film me mischien een klein beetje zou verrassen, nee dus .

avatar van Gekke_Ed

Gekke_Ed

Ik denk dat men teveel aan Mr.Bean denkt en dat moet je nu juist niet doen. Ik vond hem geweldig. Wat een absurde humor. 4 sterren.