- Home
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot Johnny English
"He knows no fear. He knows no danger. He knows nothing."
Nadat alle agenten van de Britse Geheime Dienst in één klap worden vermoord bij een aanslag, rest Pegasus (het Hoofd van de Britse Geheime Dienst) niets anders dan geheim agent Johnny English (Rowan Atkinson) op de zaak van de gestolen kroonjuwelen te zetten. Het spoor leidt naar de Franse zakenman, Pascal Sauvage (John Malkovich). Natuurlijk wil de baas van English hier niets van weten, want de heer Sauvage geniet een uiterst goede reputatie en is geliefd in de hogere kringen.
Johnny English
Dieter Klein
Official at Funeral
Prime Minister
BoordAppel
Van Malkovich verwacht ik dat hij goed acteert, dat doet hij helaas niet in deze film. Van Atkinson verwacht ik dat hij grappig is, dat is hij helaas niet in deze film. Van Imbruglia verwacht ik dat ze er gewoon goed uit ziet, dat deed ze dan gelukkig wel in deze film.
Volgens mij is ze ook de enige reden om dit te kijken want als komedie slaat het nergens op. Uitgekauwde grappen die ik al vaker en veel beter uitgevoerd gezien heb. Heb een keer moeten lachen (met de flitskast) en dat was het. Het plot is ook totaal belachelijk, al was dat misschien wel de bedoeling aangezien dit een parodie moet voorstellen. Het komt in ieder geval totaal niet uit de verf. Erg overbodige film dus, voor een goede James Bond parodie kijk ik Austin Powers wel.
2* maar omdat ze een scene uit The Naked Gun 2 1/2 letterlijk jatten een 0,5* strafpunt.
1,5* dus...
Probleem met Rowan Atkinson is dat hij gewoon niet leuk genoeg is voor een hele film. 90 minuten Rowan Atkinson is gewoon te veel van het goede. In het begin is het nog grappig maar na 30 minuten heb je het wel gehad met Rowan Atkinson. De film is niet eens zo slechts en zou zelfs redelijk tot goed zijn geweest als men hem had ingekort tot 45 minuten.
Hij moet zich gewoon bezig houden met korte sketches en verder niets.
tommykonijn
Deze maar weer eens uit de kast getrokken na allang niet meer te hebben gezien, ik had samen met een paar vrienden een beetje behoefte aan wat Bean-Humor
De eerste scenes van de film zijn al leuk en de grappen gaan de hele film door maar tegelijkertijd zit er ook veel actie in deze film, wat eigenlijk best goed uitpakt met een soort van Bond-Parody, en zo'n rol kun je heel goed aan Rowan Atkinson overlaten. Zelfs eigenlijk vind ik het beste, de problemen waarin de agent zich begeeft zijn echt geweldig grappig en wisten ons velen malen aan het bulderlachen maken. Ook de muziek was best goed voor een komedie, Ook de rollen van Malkovich en Imbruglia zijn goed gecast.
Normaal gesproken vind ik sommige Bond-Parody's wat aan de slappe kant (ik heb er tot nu toe 2 gezien, English en nog ene maar die kan ik me niet meer herinneren) maar deze wist me erg goed aan het lachen te maken.
De film kent een behoorlijk tempo, maar helaas is de grappendichtheid net niet groot genoeg om écht grappig te zijn. Atkinson zet een leuke variatie op zijn stuntelige typetje neer en Malkovich schmiert lichtelijk als de zoveelste Franse malloot. Een film vol goede bedoelingen, maar waar het bij de uitwerking vooral ontbeert aan wat meer scherpere grappen...
hellblazer93
Prima wegkijkertje die mij niet verveelde en er zaten een antal hilarische scenes in. Typisch een Bond parodie, maar wel eentje die goed gelukt is.
3 sterren.
Joan D.
Ik vind de orginele James Bond - films altijd wel leuk, en aangezien deze een soort van komische trant van Bond zou zijn. Heb ik het een kijkbeurt gegeven. Rowan Atkinson, beter bekend als ''Mr. Bean'' is hier zeker wel goed bezig, natuurlijk was zijn ''Bean'' personage al leuk, maar hier praat hij ook dus dit maakt het extra leuk. John Malkovich, ook gewoon goed als altijd. Hilarische scenes volgen zich op in een hoog tempo, afwisselend met hier en daar een wat 'ruigere' scene.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
vond ik toch een hoogstvermakelijke film destijds, heb hem lang geleden gezien, maar weet wel dat ik me toen heb vermaakt
alhoewel rowan atkinson niet een van me favorieten in het komedie-genre is, moet ik zeggen dat hij z'n vak verstaat, en geknipt is voor deze rol..:)
simonvinkie
Johnny Englisch
Een geslaagde comedie gebaseerd op james bond. Rowan Atkinson zet een erg grappige rol neer als de domme en stuntelige Englisch. Ook Malkovich deed het leuk. Imbruglia acteerde bagger maar omdat ze er leuk uitziet kon ze er nog mee door. Soms in een deuk gelegen maar ook waren er scenes die te kinderachtig of te flauw waren.
Gewoon een grappige comedie 3 sterren.
movie acteurs
Luchtige geinige komedie.
Rowan Atkinson doet het weer erg grappig en was altijd een van mijn favoriete komiek. Grappige film met leuke momenten. Tot nu toe een 3,5.
chevy93
Vandaag weer eens gekeken. Wat een meesterlijke komedie blijft het! Een geweldig acteur die dit soort rollen als geen ander kan spelen.
Het is nu al de 4e of 5e keer dat ik deze film kijk, dus het 'schijten in je broek van het lachen'-effect is er wel een beetje af, maar het blijft lachen. Elke keer vind ik weer wat nieuws. Ditmaal bv. de Tomtom op zijn horloge bij de parachutesprong
Snap de lage score eigenlijk ook niet. Komedies zijn nooit perfect en er zal altijd (genoeg) mensen die het gemiddelde omlaag halen, aangezien ze een ander gevoel voor humor hebben.
4,5* blijft mooi staan.
TMP
Geslaagde comedy, met Rowan Atkinson, die natuurlijk vooral bekend staat als Mr. Bean. Verhaal is niet zeer hoogstaand, zoals meestal in dit soort films, maar voldoende om het boeiend te houden.
martijn011
- 2034 berichten
Een typische hate-it of love-it film.. Voor mij geldt absoluut het laatste!
Als groot 'Mr Bean'-fan durf ik te zeggen dat dit z'n beste speelfilm is. De grappen volgen mekaar in enorm hoog tempo op en zorgden voor zere kaakspieren van het lachen.
Niemand heeft zo'n 'droog hoofd' als Rowan Atkinson. Op het moment dat hij in beeld komt is het al grappig. Ik besef natuurlijk dat dit zeer subjectief gezien wordt, maar voor mij is er geen grotere komiek dan hij.
John Malkovich als bad-guy met een Frans accent werkt fantastisch. Een goed acteur die z'n rol prima invult.
Op de set moest menig scene over omdat hij helemaal dubbel lag van het lachen vanwege die maffe Atkinson.
Ik heb deze film nu een keer of 5 gezien maar het blijft hilarisch in mijn ogen. Een dikke 4 sterren is dan ook helemaal op z'n plaats..
Ben blij dat binnenkort deel 2 uitkomt!
Minotaures
''Your face is made of plastic.''
Een vermakelijke spionage-film waarop er flink geblunderd wordt.
Als eerst is het wel een makkelijk en simpel verhaal die wel leuk blijft vanwege de vele situatie's die ze konden verzinnen. Uiteraard gaat niet alles zoals English het wilt en moet die zichzelf en zijn collega's uit verschillende posities zien te bevrijden. Er zijn een paar leuke personages, English was zeker het allerleukst en zijn 'side-kick' was ook een leuke aanvulling. Elk spionage-film hoort een vrouwelijke schoonheid te hebben en dat is bij deze Imbruglia. Prachtige vrouw die weinig films heeft gemaakt. Van mij mag ze in vele anderen spelen, want ze zou elk film toch omhoog krikken. Haar personage is het tegenovergestelde van English, zij verstaat haar vak. Dat is iets waar English nog wat moeite mee heeft.
Qua humor was het niet altijd geslaagd en kwam het af en toe geforceerd over. In dit geval vond ik Carell's Get Smart of Myer's Austin Powers wel leuk wat betreft blunder-agenten. Speelduur en tempo waren goed en niets mee aan de hand, gewoon een lekkere korte speelduur voor zo'n soort film. En wat betreft de keuze's is Atkinson geknipt voor zulke belachelijke rollen. Momenteel ben ik Carell helemaal gewend, maar Atkinson is op zeker geen slechte keuze. De bad-guys vond ik niet zo leuk, Malkovich ook niet. Maar dat was vanwege Atkinson's geweldige personage die de hele film in z'n knip heeft.
Deze film zou leuk naast de agenten-collectie staan wat uit Get Smart en Austin Powers bestaat.
eddyeddy
Als fan van Bean is dit een must-see. Een film met Dean humor die voor de nodige ontspanning zorgt en die een flinke belasting voor de lachspieren is...
koningflatius
Toffe film , veel beter dan Mr. Bean , waarvan ik de humor soms overdreven vind.
Herzien; is me niet slechter of beter bevallen vergeleken met de eerste keer kijken, enkele jaren terug. Met het oog op deel 2 die ik binnenkort hoop te zien was dit wel weer een mooie gelegenheid voor een herziening.
De film is verre van briljant, maar kent wel een paar geweldige momenten (neem de begrafenis, de landing in de verkeerde toren, de confrontatie met Sauvage tijdens de kroning onder andere) waar ik ook een tweede maal toch wel om moest lachen.
Maar het manco van Johnny English is dat de makers een slecht gevoel voor timing hebben. De meeste grappen gaan veel te lang door, waardoor de lol er eigenlijk weer vanaf is. Grappen moeten niet te lang duren. En het plot is wel heel erg simpel, had wel wat meer tijd aan besteed mogen worden.
Rowan Atkinson doet het verder naar behoren, heeft best komisch talent. Natalie Imbruglia niet, maar zij is wel weer een sexy verschijning dus het is haar vergeven. John Malkovich zijn rol als Sauvage viel me tegen, veel te karikatuur en niet erg boeiend. Hij heeft wel betere rollen gespeeld.
Uiteindelijk is de film een kleine voldoende waard. Niet meer en niet minder.
blurp194
Ontzettend flauw.
Het grootste deel van de grappen is te voor de hand liggend en erg voorspelbaar. Dat er af en toe toch nog wat te lachen valt komt vooral door de zorgvuldige timing. En een goed oog voor detail.
John Malkovich - toch van naam verreweg de beste acteur hier - laat nogal wat liggen. En Natalie Imbruglia had beter de titelsong kunnen zingen.
Johnny English pretendeert een soort van parodie op James Bond te zijn. Op zich niets mis mee, want dat soort films kunnen best grappig zijn.
Helaas behoort Johnny English niet tot die categorie. Het is vooral een komedie die veel vooral flauwe grappen bevat. Atkinson is leuk als Mr. Bean, maar in elke andere rol die ik van hem zag vind ik hem vaak irritant en niet leuk. Zo ook hier. De grappen zijn vaak zo voorspelbaar, dat ze meestal niet leuk zijn. Alleen de scène, waarbij Johnny de verkeerde begrafenisauto volgt en uitkomt op een begrafenis, is echt grappig. Verder wordt het nooit echt heel leuk. Ook iemand als Malkovich is hier niet grappig. Daarnaast zijn het op English na, allemaal behoorlijk vlakke personages.
Nee geef mij maar liever een film als the Naked Gun, die zie ik toch stukken liever dan dit.
Ajacied16
Johnny English is gewoon erg leuk, of beter gezegd Rowan Atkinson. Natuurlijk is het flauw en grotendeels voorspelbaar, maar het is gewoon erg komisch om te zien. 3.5*
John Barry
Johnny English is een leuke parodie op de Bond films, een aantal script schrijvers van de Bond films hebben ook meegewerkt aan deze film . Veel grappen vond ik geslaagd , Een paar andere grappen vond ik wat flauw.
Een leuke scene vond ik bijvoorbeeld de scene dat English iemand probeert geruststellen dat we op de best beveiligde locatie zitten, en dan gaat er een bom af. Een kleine grap, maar toch leuk. Ook een leuke scene vond ik dat English en zijn collega parachute gaan springen en English springt op het verkeerde gebouw. English komt in een ziekenhuis terecht, maar hij denkt dat het een laboratorium is. Een hilarische scene. De kroning scene aan het eind van de film vond ik ook goed. Al vond ik dat billen moment een beetje te flauw. Maar de rest van de scene vond ik geslaagd. Vooral dat stuk was leuk als die dvd word opgezet en we zien niet Sauvage die zijn plannen uitlegt, maar English die rare dingen doet in de badkamer. En we moeten natuurlijk niet de hilarisch versie van de schietstoel scene uit Goldfinger aan het eind van de film vergeten. Een leuke afsluiter van de film.
Een aantal grappen vond ik wat minder geslaagd. Zo vond ik dat gedoe met de spierverslapper een beetje te flauw. Ook de scene dat English en later zijn collega in die vieze buis kruipen vond ik een beetje te flauwe humor.
Om veel grappen kon ik dus wel lachen, maar om sommige grappen kon ik wat minder lachen , maar de mindere momenten worden vaak genoeg afgewisseld door leukere momenten. Dit zorgt ervoor dat de film wel makkelijk weg te kijken is.
Rowan Atkinson acteert erg goed als Johnny English. Toch knap dat Atkinson zo typetje kan neerzetten. In positieve zin valt naast Atkinson vooral Natalie Imbruglia als Lorna Campbell op. Natalie zet een leuk en een pittig personage neer, een goed gevecht van haar met een mannetje van Sauvage krijgen we aan het eind van de film te zien. Natalie Imbruglia zet een goede rol neer. De rest van de cast acteert aardig maar niet hoogstaand.
De muziek die we in deze film voorgeschoteld krijgen vond ik ook goed. De muziek past goed bij de film.
Al met al vond ik deze film een leuke wegkijker. Deze film heeft een aantal leuke grappen, maar ook een aantal mindere. Toch is deze film wel vermakelijk.
3 sterren voor deze film.
Daniël44
Aardige film met leuke flauwe humor. Rowan Atkinson speelt weer heel goed en grappig. Ik heb er van genoten.
De film kan niet tippen aan de echte parodiefilms als The Naked Gun, maar heeft wel zijn momenten. Natalie Imbruglia is leuk om zien, maar meer doet ze ook weer niet. Rowan Atkinson kent wisselend succes. Eens hij in actie kan schieten valt het best wel mee. De man moet het meer van visuele humor hebben dan bij echte parodierollen. Malkovich is dan weer slecht. Jammer van zijn rol, want het irriteert met momenten. Beste is nog wel Ben Miller als tegenpool van Atkinson. De komedie kent voldoende komische scènes om van de film te kunnen genieten, maar het is zeker geen topfilm. Ben toch licht benieuwd naar het vervolg.
Fisico
Mr Bean die de rol overneemt van James Bond, zo lijkt het wel in Johnny English. Iets minder als wereldvreemde excentrieke man en ook niet de pure slapstick die je mag verwachten bij Mr Bean, maar toch krijg je dat idee als je Atkinson in dergelijke rol ziet kruipen. Als bediende had hij bij de Britse Geheime Dienst toch zijn spuuglelijke bruine pak aan, dus de link is gauw gelegd. Waarschijnlijk ten gevolge van zijn ontslag als museumopzichter ...
Wat volgt is een lauwe komedie met grappen en grollen en de traditionele "ik-geloof-je-niet", "blijf-uit-zijn-buurt", "ik-haal-je-van-de-zaak" en "ik-luister-niet-naar-mijn-baas". Tuurlijk heb ik me geamuseerd. Atkinson blijft een plezier om naar te kijken, maar dat wil nog niet zeggen dat de film in zijn geheel kwalitatief een hoogvlieger is (maar dat weet je vooraf wel).
De sfeer van Bond komt hier en daar luchtig terug en dat is best geslaagd. Zijn partner (rol van Miller) is een ideale aanvulling op English. Tot op het absurde af volgt hij zijn partner en dat levert soms hilarische scènes op zoals bvb op de begraafplaats of wanneer English het verkeerde gebouw betreedt.
Topmomenten worden afgewisseld met erg flauwe grappen en clichés, maar alles in beschouwing is deze English een geslaagde parodie op Bond. Leuke film om je eens te ontspannen, maar zeker niet meer dan dat.
Kondoro
Vandaag heb ik dan eindelijk het eerste deel uit de duo-films gezien van de ‘Johnny English’ franchise en ik moet zeggen dat de film me misschien toch een tikkeltje beter bevalt dan het tweede deel, alleen was hij niet zo goed dat hij een hogere cijfer verdient. Ik heb zeker in een deuk gelegen om Atkinson in zijn rol, een heerlijke rol die soms wel even wennen is voor het ‘gezicht’ van Mr. Bean. Toch is de film soms iets te simpel waardoor je concentratie soms wel wat naar beneden keldert al is dat uiteraard niet goed, de film weet zich daar vaak wel weer uit te trekken.
De cast is leuk met uiteraard de hoofdrol weggelegd aan Atkinson die English speelt. Geniale rol voor een leuke acteur maar daar vond ik ook alles wel mee gezegd, en de cast verder was niet echt bijzonder. Ben Miller deed het leuk als de ‘sidekick’ van English en de dame was knap maar niets zeggend. John Malkovich vond ik grandioos irritant.
Het verhaal was wel komisch. We volgen English, een nog nietszeggende kantoor mannetje die werkt bij de MI7 die ingezet word als nieuwe agent (nadat bijna het hele team was uitgeschakeld en er bijna geen MI7 agenten meer overvaren, wat me sterk lijkt) om de zo geheten ‘Agent 1’ te vervangen. ‘Agent 1’ was iets op het spoor en English moet er achter komen wat, tot dat hij er achter komt dat een zekere ‘Pascal Sauvage’ de koningin wil laten aftreden om zo zelf koning te kunnen worden van Engeland waarvan hij zegt daar recht op te hebben. English moet achter Sauvage aan gaan om hem zo te stoppen, alleen gaat dit niet helemaal goed en moet hij een weg slaan door stomme en domme fouten, leuke scénes en vooral een te hoge hilariteit gehalte.
Dan heb ik toch wel een beetje tevreden met deze film, die ik heb gevonden in de kringloophal in Raalte voor maar liefst dertig cent. En daar zeg ik dan geen nee tegen, want de film heeft de dertig cent echt wel opgeleverd.
IH88
“English, we can't afford any mistakes. Not tonight.”
Aardige komedie. Dat komt vooral door het spel van Atkinson, en de man heeft als persiflage van 007 weer de lachers op zijn hand. De humor is niet eens zo sterk maar door de manier waarop Atkinson het uitvoert, en vooral de manier waarop hij op bepaalde situaties reageert, zorgt ervoor dat een scene al snel geslaagd is. Imbruglia is als 'bondgirl' vooral aangeefster, en dat doet ze uitstekend. Malkovich vond ik tegenvallen, en hij weet volgens mij niet goed wat hij met de rol van excentrieke bad guy aan moet. Gelukkig valt er genoeg te lachen, en dat maakt de missie van Johnny English eigenlijk al geslaagd.
Mnee, niet al te best.
Bond is blijkbaar een eenvoudig te parodiëren serie, ook deze film waagt een poging. Maar zonder al te veel succes, want veel originaliteit valt er niet te ontdekken. En wat er bij een film als deze dan overblijft is wat makkelijke en vooral luie humor.
Atkinson heeft niet zo heel veel om mee aan de slag te gaan. Een sullige detective, die toch ook niet teveel een typetje mag zijn blijkbaar. Waar Nielsen in The Naked Gun lekker over de schreef mocht gaan, blijft Atkinson's personage te braafjes binnen de lijntjes. Dat maakt een film als deze er niet grappiger op.
Malkovich is een vreselijke miscast, met z'n slechte Franse accentje. Z'n pruik is zo'n beetje het enige komische aan zijn hele personage. En ook Imbruglia loopt er maar een beetje bij alsof ze eigenlijk niet weet wat ze op deze set stond te doen.
De humor is gewoon te belegen, qua regie loopt het stroef en is het vooral functioneel en Atkinson, waar het uiteindelijk toch om draait, mist hier gewoon materiaal en context om er iets leuks van te maken. Het verbaast me eigenlijk dat hier sequels van gemaakt zijn.
Shadowed
Wel leuk.
Maar dan ook echt alleen een film waar Atkinson in past, en de enige rol die door Atkinson vervuilt kan worden. Die man is een van mijn favoriete komieken, omdat hij elke keer zo'n droge uitstraling heeft. Net als bijvoorbeeld Bill Murray.
De humor is wat flauw, maar vrij vlot. De parodie op de James Bond films zijn bij vlagen best geslaagd en is het overduidelijk dat de film zichzelf maar weinig serieus neemt. Niet echt kunnen lachen , maar slecht vond ik de film dus niet.
Jammer van Imbruglia, want ze kan nou niet bepaald acteren. Laat haar maar zingen, Malkovich is dan wel weer leuk, maar die speelt zelden slecht. De actie is natuurlijk wat kinderlijk, de humor bij vlagen leuk, maar de film is zo vlot dat het eigenlijk niet uitmaakt.
mjk87 (moderator films)
Matige komedie. Sommige grappen werken nog wel en Atksinson is een goede komiek, maar dan wel voor andersoortige humor en met andere mimiek. Dit is veel meer iets voor Leslie Nielsen. De film is verder als kijkvoer meestal wel oké, maar omdat het nooit echt grappig wordt verlies je als kijker wel wat sneller de aandacht. 2,0*.
Matige film waarin de laatste geheim agent van Engeland de gestolen kroonjuwelen moet terug vinden. Het plot van deze komische actiefilm doet er niet echt toe. De humor is nogal voorspelbaar, maar desondanks valt er hier en daar nog wel wat te lachen. Rowan Atkinson is wel goed gecast als het titelpersonage. Net niet vermakelijk genoeg voor 3.0 sterren.
kissyfur
Here’s a thought: Rowan Atkinson als Johnny English. Maar dan wel Blackadder en niet Mr. Bean. Ongetwijfeld beter.
En Imbruglia? En haar tramp stamp? Why? Er zijn toch genoeg knappe actrices te vinden die wél kunnen acteren of een komisch talent hebben.
Toch wel een paar keer kunnen gniffelen, want ja, Rowan Atkinson.
Panoramix
Uiteraard verwacht je van een dergelijke film geen geniaal verhaal of plot maar deze film is zó voorspelbaar dat veel van de lol er van af gaat. Elke grap kent zo'n beetje een voorzet die maakt dat de grap zelf niet zo boeiend meer is. Dat een en ander wel goed geacteerd is, kan niet genoeg compenseren voor een voldoende.
Brabants
Johnny English is een heerlijke parodie op James Bond reeks met een uitstekende protagonist die dit klusje wel weet te klaren.
Lovelyboy
Johnny English altijd succesvol vermeden omdat ik wel een beetje Rowan Atkinson moe was. Laten we eerlijk zijn, Blackadder is op zijn manier geniaal, en Mr. Bean was dertig jaar geleden leuk maar is nu ook best wel flauw met als hoogtepunt de holiday films, en zo vreesde ik dat Johnny English toch ook wel erg flauw zou zijn en vooral gedateerd, iets dat zich bewijst in de intro/droom die Johnny heeft, en zoiets als dat vreesde ik anderhalf uur lang. Maar gelukkig viel dat mee.
Zoals gezegd was de intro wat ik gedurende de film een beetje vreesde, maar gelukkig blijkt dat een droom en is English verre van de gentleman superspy die het moet lijken. Uiteraard is Johnny English typerend voor de meeste rollen van Atkinson, een kluns van het zuiverste water en het moet gezegd dat er zo nu en dan best aardig opgebouwd wordt naar dingen, maar dat men ook regelmatig zowel voorspelbaar als flauw is. En ik geef toe dat ik niet echt van het komedie genre ben.
Maar Johnny English heeft toch zeker aardige moment met de hondstrouwe assistent Bough, is de achtervolging tussen lijkwagen en sleepauto bijzonder knap en anders dan anders, is Malkovich prima als excentrieke boef, maar de beste reden is toch wel de verschijning van de mooie Natalia Imbruglia die ik toch wel een beetje vergeten was en een welkome verrassing was gedurende de film. Daarnaast mag de assistent van de baas er ook zijn in de vorm van Nina Young en is de muziek en soundtrack van Robbie Williams best aardig.
Toch komt het voor een voldoende allemaal niet in aanmerking, want het is simpelweg niet mijn ding en regelmatig erg flauw.

Johnny English Strikes Again
2018

Johnny English Reborn
2011

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

The Music Box
Komedie, 1932