• 9.377.553 stemmen

Charlie's Angels: Full Throttle (2003)

Actie / Komedie | 107 minuten

Genre: Actie / Komedie

Alternatieve titel: Charlie's Angels II

Geregisseerd door: McG

Met onder meer: Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu

Gesproken taal: Engels, Mandarijn en Spaans

Releasedatum: 3 juli 2003

Plot Charlie's Angels: Full Throttle

"This summer the Angels are back."

Natalie, Alex en Dylan moeten twee gemiste ringen terughalen, die belangrijke informatie bevatten over de nieuwe identiteit van FBI-mensen. Daarbij worden de Angels gevolgd door een gevallen engel, Madison. Wanneer 5 mensen dood worden gevonden, kunnen alleen de Angels de zaak nog redden.

Natalie Cook

Max Petroni

Pete Kominsky

avatar van Liesjj_x

Liesjj_x

Ik vind hem beter dan de eerste, hij is spannender(vooral met die ex) en de nieuwe bosley is veel leuker, grappiger

Het verhaal vindt ik ook beter

avatar van Peojuzi

Peojuzi

ik kijk liever naar dead or alive

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

net opnieuw gekeken , en ik vond hem nog altijd goed.

ik wist niet dat hier zo veel sterren in zaten ,

ik verhoog mijn nummer naar 4.0

avatar van *Nientjah*

*Nientjah*

Net als de vorige Charlie's Angels best amusant, de Angels maken veel goed omdat het voor de rest een matig verhaaltje is. Wel wat leuke acties.

3 sterren.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Moet ik nog altijd zijn...de 1ste was in ieder geval erg goed!

avatar van Bluebell

Bluebell

Keigoede film!!!

ze passen gewoon met zn 3en bij elkaar!!

4,5**

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Dat zag ik ook al in het eerste deel!

avatar van timburton

timburton

Bluebell schreef:

Keigoede film!!!

ze passen gewoon met zn 3en bij elkaar!!

4,5**

Tja... Maar dat was in deel 1 ook al, he.

Vertel me een ding wat nieuw originale in deze film is.

avatar van nightbreed

nightbreed

Belachelijke film, daar kunnen zelf de 3 mooie dames niets moois meer van maken.

avatar van markq1

markq1

Redelijke film zaten wel goede/grappige stukken tussen

avatar van missl

missl

1 was leuk, 2 is jammer.

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Leuke film, niks bijzonders aan. Het verhaal is redelijk. Verder zitten er leuke grappen in. Ik vind dat ze het alle 3 wel leuk doen.

Als je niks te doen hebt, is deze wel film wel geschikt.

avatar van Amazing

Amazing

1 ster voor de DVD-cover. Belachelijke stunts die mij erg irriteerde.

avatar van markie1978

markie1978

Film zwaar over de top, de stunts zijn gewoon te nep voor woorden.

Ik weet nu niet wat ze met deze film nu eigenlijk willen, het lijkt meer op een sterke parodie op zichzelf. Heb in tijden niet zo slechte film gezien met zo'n groot budget. De dure special effects maaken het ook niet beter op, vooral de effects tijdens de motercross is gewoon te nep voor woorden. Het is jammer dat ik voor deze film geen 0 kan geven, een 0.5 hebben ze namelijk nog niet eens verdient.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Een aardig begin wordt ondergesneeuwd door chaos. Dat de film over de top is, lijkt me een understatement. Maar ook al is een film over de top, dan hoeft een film niet zó flauw te zijn als Full Throttle. Met name de scènes met het trouwaanzoek is erg flauw en zag je van mijlenver aankomen.

2,5 *

avatar van Baggerman

Baggerman

Grappig dat zoveel mensen mijn ergenissen hebben gedeeld!

Elke aktiefilm moet je met een korrel zout nemen, maar hier heb je hele strooiwagens vol nodig!!!! Een béétje geloofwaardiger had wat mij betreft wel mogelijk geweest!

Dus:

+5 punten voor alle lekkere wijven.

+ 2 punten voor de allstar cast (altijd leuk: sterrretje spotten!)

+2 punten voor de incidenteel geslaagde pogingen tot humor...

-3 punten voor het totaal ongeloofwaardige plot...

-1 punt voor de totaal over the top actiescenes....

-3 punten voor Matt le Blanc (zijn er tijdens de montage per ongeluk beelden uit 'Joey' tussen de film belandt???? Wat een hopeloze acteur!)

= 2*

avatar van Scarecrow

Scarecrow

Auw. Na het verfrissende, vlotte en grappige deel 1 was dit deel toch beduidend minder. De humor van deel 1 wordt nergens geeevenaard, en alhoewel de Angels er over het algemeen goed utizien (maar zelfs dit is niet in alle scenes...) is dit nergens geneog om de film te dragen.

Dit ligt aan een aantal zaken, waaronder het van de hak op de tak spingend, ongeloofwaardige plot, de bizarre volstrekt onlogische locaties en verkleedpartijen, de mindere soundtrack, de totale over the top actiescenes (deel 1 had dit ergens ook wel, maar was leuk in beeld gebracht en niet zo erg over de top als hier - v.b.: Moore die als slechte Angel met een flapperende jurk van een flatgebouw vliegend wegspringt, de slechte motorcrossscene etc.) en de onnodige zijplots van het priveleven van de Angels. NIet dat dit laatste niet leuk kan zijn in een verhaal, maar in deze film is het allemaal erg cliche, krijgt het bovendien (wat een contrast) te weinig aandacht om leuk te zijn, enz. Ook was de uitleg van de 'creepy guy' overbodig en ongeloofwaardig - in deel 1 wassie duidelijk slecht - en de liefdeskus met Drew, waar sloeg dat nu weer op? Ook zijn veel special effects erg slecht voor een film met dit budget.

Zijn er ook positieve zaken? Jazeker, de vele bijrollen van bekende acteurs - als je hiervan houdt. Cleese, LeBlanc, Bernie Mac, Wilson... nadeel is dat ze allemaal een typetje neerzetten dat we maar al te goed al van ze kennen - ze spelen in andere films nagenoeg dezelfde rol. Verder zit er een goede scene in op het laatst van de film, waarbij de mogelijke kopers (maffiabazen etc.) naar Demi Moore gaan om de ringen te kopen die centraal staan in het 'verhaal'. Dit stukje is goed gefilm, bevat een lekker stukje muziek en doet je snakken naar de ontknoping (op het dak). Jammer dat deze ontknoping weer slecht is.

Tevens vond ik, dit wil ik nog even opmerken, de Angels nergens zo schitteren als in deel 1, alsof veel inspiratie weg was.. Lucy Liu was nog het beste. Apart in een film vind ik elke Angel veel beter acteren en veel meer sympathie opwekken dan in dit 'we zijn en blijven de beste vriendinnen'' verhaal.
Moore was op haar momenten (in haar kleine rol) wel sterk.

Als conclusie kan ik kort zijn: deze film haalt NERGENS het niveau van deel 1 (ook niet geweldig, maar wel een erg leuke film) en als je deze film graag wilt zien zal je bedrogen uitkomen. Alleen mensen die het slechtste verwachten krijgen misschien een paar leuke scenes voorgeschoteld, die alleen niet genoeg zijn om de film echt leuk of spannend te maken. 1,5*

avatar van Cashmyra

Cashmyra

haha, ik verbaas me altijd over de reacties

ik vond m net iets minder dan het eerste deel,

maar nog steeds geweldig

ik hou gewoon van dit soort debiele films denk ik.....

avatar van Midnighttemptres

Midnighttemptres

ik vind het begin helemaal geweldig ik vind deze film even goed als de eerste dus ook 3.5

avatar van niethie

niethie

Weliswaar iets minder als de eerste maar nog steeds redelijk vermakelijk, de dames zien er opnieuw erg leuk uit, de film bevat echt een overvloed aan overdreven cgi- effecten iets wat opzicht wel zorgt voor een paar leuke actiescenes, verder opnieuw niet echt bijzonder maar het kijkt toch best lekker weg als je even niets anders hebt.

2,5 sterren

avatar van maxo922

maxo922

wel een leuke film, alleen de eerste net iets leuker...mooie angels

avatar van Lad

Lad

Toch 3 heel schone dames, en die Lucy is misschien nog het mooist...

avatar van Katharina

Katharina

Ietsje minder dan 1, maar toch errug leuk. Zou er nog een deel 3 komen??

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Grappige standaard komedie.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Aardig filmpje, de actie was wel voldoende (dacht ik zo, voor een actie/komedie!) maar soms een beetje té, veel te overdreven soms maar dat was deel 1 ook. Van de humor had wat meer gekund vind ik, want ik heb niet echt veel gelachen. Maar ja aardige wegkijker in ieder geval. Leuke (wel overdreven maar wel leuke) special-effects en drie goed acterende dames zorgen dan nog wel voor een gemiddeld cijfer.

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Een vrij matige actiekomedie, die het eigenlijk moet hebben van de komedie-kant.

De actie is zwaar onder de maat, de acteerprestaties zijn pover en het verhaal slaat eigenlijk nergens op.

Maar de drie dames (en een aantal andere characters) waren een stuk grappiger dan ik vantevoren had verwacht.

Dat John Cleese zich echter laat lenen voor zo'n film, dat valt wel enigszins tegen.

2*.

avatar van Zonnedaeler

Zonnedaeler

Matt LeBlanc, en John Cleese waren de enige die ik leuk vond aan de film, de rest was gewoon Te overdreven, vooral in het begin met die vrachtwagen en helicopter dah ravijn instort en hun tijdens de val in de helicopter kunnen klimmen, en opstijgen..............

ik heb sowiezo het evoel dat ik een van de weinige ben die Matt LeBlanc echt geweldig vinden haha

avatar van Baggerman

Baggerman

Zonnedaeler schreef:

O, dus jíj bent die fan???

avatar van Zonnedaeler

Zonnedaeler

Baggerman schreef:

O, dus jíj bent die fan???

haha,, jaa Baggerman, leuke naam trouwensXD

avatar van Mellowcard

Mellowcard

Goede grappen, slechte stunts.

Kortom ; 2.