• 9.375.245 stemmen

Charlie's Angels: Full Throttle (2003)

Actie / Komedie | 107 minuten

Genre: Actie / Komedie

Alternatieve titel: Charlie's Angels II

Geregisseerd door: McG

Met onder meer: Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu

Gesproken taal: Engels, Mandarijn en Spaans

Releasedatum: 3 juli 2003

Plot Charlie's Angels: Full Throttle

"This summer the Angels are back."

Natalie, Alex en Dylan moeten twee gemiste ringen terughalen, die belangrijke informatie bevatten over de nieuwe identiteit van FBI-mensen. Daarbij worden de Angels gevolgd door een gevallen engel, Madison. Wanneer 5 mensen dood worden gevonden, kunnen alleen de Angels de zaak nog redden.

Natalie Cook

Seamus O'Grady

Max Petroni

Pete Kominsky

Jordy

Erg vermaakt, heerlijk over-the-top weer. In de tweede helft zakt het een beetje in waardoor ik de drie sterren van deel één nét iets te veel vind voor deze film

avatar van Linda

Linda

Nadat ik gistermiddag eerst deel 1 zag (Die mij behoorlijk tegenviel) had ik ineens een stuk minder zin om deel 2 te gaan kijken. Het tweede deel krijgt nog steeds geen voldoende maar ik vond hem toch een stuk leuker dan deel 1. De meeste grappen vond ik weer ontzettend flauw op Diaz in de mannenwc, Liu die 12 zeelui 'pakt' en de 'cape fear stukjes' na. 2,5 sterren.

Jordy

Leuke rol trouwens van Justin Theroux (Mulholland Drive) als psycho. En Carrie Fisher die haar rol uit Jay & Bob herhaalt

neo

Wel vermakelijke onzin met erg leuk gebruik van Bernard Herrmann's muziek van Cape Fear.

avatar van jackie

jackie

Nog wel vermakelijk, maar wel een stuk minder dan deel 1

avatar van Yekezzez

Yekezzez

Heb ik daar zojuist toch even de mooiste (lettelijk) film van de laatste tijd gezien en in de mooiste bioscoop van Nederland. (Voor mij als roker tenminste en als man die van het leven wil genieten onder het genot van een lekker glaasje bier.)

Deze film was veel beter (ik bedoel natuurklijk veel en veel beter) dan deel één. Wie mij durft te beweren dat deze film onrealistisch is krijgt van mij persoonlijk een pak rammel. En eigenlijk ben ik ook veel te vroeg thuis vandaag, maar dat ga ik volgend weekend weer mooi inhalen, dus... Ik geef deze film bij deze ook vier én een halve ster (waarbij ik me ook afvraag waarom ik hem eigenlijk geen vijf geef) Maar goed, het was een mooie avond en ik ga nu even nagenieten in mijn warme bed, weltrusten...

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

Yekezzez schreef:

Nee, tuurlijk joh, het is een hele realistische film .

Misschien wel één van de meest realistische die ik ooit heb gezien.

avatar van EmDee

EmDee

Yekezzez schreef:

Hahahahahaha

Alleen de trailer is al onrealistisch.

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

heren grijp beiden de enkels maar vast beet, want ik zie iemand zich al warm draaien voor een geweldig ouderwets pak rammel.

avatar van Yekezzez

Yekezzez

Twee heren, die ik niet bij naam zal noemen, vragen er om. Ik denk dat ik mijn handen maar alvast ga opwarmen, hehehe...he...hmmm

avatar van BS

BS

je kunt werken dat ze kwa technilogisch inzicht en het krieren van fantastische stunts er best op vooruit zijn gegaan in deze film.De humor is ook weer goed vertegenwoordigt net als de lichamen van de 3 zeer mooie meiden.
Gemaakt om te entertainen dus
Dat lukt ze dan ook erg goed, maar toch stoor ik me aan het iets TE fantastische en aan de soms gewoon slechte Special Effects.
De inbreng van Demi Moore is erg goed geslaagt, ze speelt een erg lekkere en foute meid die lekker met haar goude pistooltjes aan het schieten is.
Wat ik zelf jamer vond is dat Charlie een beetje buiten het verhaal gebleven is deze keer en aan de nieuwe Bosley kan ik niet echt wennen, al is het een best comische rol.

Voor entertaining,mooie meiden, zeer strakke actie en een rederlijk verhaal zeker 4,5 punt waard.
Omdat ik het bij de S.E. soms slecht vond en sommige scenes niet echt lekker vond lopen, zakt hij naar een goede 3.5
Zeker een aanrader,maar verwacht geen tot in detail gemaakte film.Lekker zitten en genieten dus.

avatar van visje1991

visje1991

ik ga er binnenkort heen ben benieuwt

avatar van Ericinho

Ericinho

als ik sommige reacties hier lees, dan moet er misschien binnenkort ook maar de mogelijkheid zijn om naast een aantal sterren ook een aantal tissues te geven aan een film...

Jordy

Charlie's Angels krijgt van mij 3 plakkerige tissues ??

misschien wat voor pornmeter.nl

avatar van automeneer

automeneer

cat fights

neo

Prodigy's Firestarter en het nummer van Ratm aan het begin van de film klinken toch wel weer erg goed.

Goh, origineel zeg.

neo

Wat die tissues of die twee nummers

avatar van stinissen

Was wel aardig met vele hints naar andere films en acteurs, maar de scene met Jaclyn Smith ( een van de echte angels) die met haar 56 jaar nog steeds de mooiste vrouw was die in de film te zien is. De actie scenes waren een beetje over the top wat ik persoonlijk jammer vond. Lucy Liu maakt wel kans op de meest lelijke vrouw in de film wereld. Alles bij elkaar genomen een dikke 6 dus 3*. Wat ik nog even wou toevoegen is dat de soundtrack van de film echt top is.

stinissen schreef:

Lucy Liu maakt wel kans op de meest lelijke vrouw in de film wereld.

[stoere praat]Ik zou d'r niet moeilijk over doen![/stoere praat]

Jordy would hit it.

I Most Definitely Would

avatar van NeoGriz

NeoGriz

nog ff over die animatie-serie, die is toch echt ZO SLECHT!!! The Wild Thornberries serie is nog beter getekent, kots kots

avatar van LauraPalmer

LauraPalmer

Wat een super slik-e, snelle, sexy film zeg!! De muziek vond ik trouwens erg goed gekozen, alhoewel de nummers vrij oud waren. Cameron Diaz speelt echt een leuke rol vind ik. Lekker onhandig en gewoon blijven lachen. En natuurlijk zat ie weer vol met knipogen naar andere films. Ik vond hem denk ik leuker dan deel één, maar dat ligt denk ik voornamelijk aan het feit dat er meer geld is ingepompt.

avatar van Hemdale

Hemdale

Wel een redelijke film, leuke actiescenes en mooie vrouwen maar voor de rest niet al te veel bijzonders.

avatar van bylar

bylar

Smakelijk hoor, die dames, maar moest ik hier nu geld aan uitgeven (antw.: ja, van m'n vriendin)?

avatar van bylar

bylar

Niet dat zij (alleen) van dit soort films houdt hoor, maar we moesten toch ergens naar binnen (al had ik m'n frietje nog niet op)?

avatar van eric™

eric™

Flauwe grappen maar kon er wel om lachen, al was dat meer om de mensen die naast mij zaten

Vond zelf John Cleese wel grappig Dat was ook het leukste uit de film... het hoeren verhaal