- Home
Releasedatum: 3 juli 2003
Bekijk via Videoland
Bekijk via NLZIET
Plot Charlie's Angels: Full Throttle
"This summer the Angels are back."
Natalie, Alex en Dylan moeten twee gemiste ringen terughalen, die belangrijke informatie bevatten over de nieuwe identiteit van FBI-mensen. Daarbij worden de Angels gevolgd door een gevallen engel, Madison. Wanneer 5 mensen dood worden gevonden, kunnen alleen de Angels de zaak nog redden.
Natalie Cook
Thin Man
Max Petroni
Pete Kominsky
Jordy
Erg vermaakt, heerlijk over-the-top weer. In de tweede helft zakt het een beetje in waardoor ik de drie sterren van deel één nét iets te veel vind voor deze film
Was wel aardig met vele hints naar andere films en acteurs, maar de scene met Jaclyn Smith ( een van de echte angels) die met haar 56 jaar nog steeds de mooiste vrouw was die in de film te zien is. De actie scenes waren een beetje over the top wat ik persoonlijk jammer vond. Lucy Liu maakt wel kans op de meest lelijke vrouw in de film wereld. Alles bij elkaar genomen een dikke 6 dus 3*. Wat ik nog even wou toevoegen is dat de soundtrack van de film echt top is.
otherfool
Iets beter dan de waardeloze eerste film, maar daar houdt het prijzen dan ook wel op. Vooral Heel Erg LUID.
2*.
Chainsaw
Voorspelbaar, ongeloofwaardig en compleet over-the-top. Tja, je weet eigenlijk precies wat je moet verwachten van Charlie's Angels: Full Throttle. De actie is naast bespottelijk gelukkig ook amusant, het script bevat een paar aardige vondsten en vooral het zooitje bijrollen (Glover, Theroux, Willis, Patrick, Cleese) maken de film het bekijken nog wel waard. Het vrouwelijke drietal zijn geen straf om naar te kijken, maar ze begonnen op een gegeven moment wel wat te irriteren. Nog vervelender was het steeds terugkerende moraaltje. Waarom blijven dit soort films nu nooit gewoonn puur hersenloos vermaak van begin tot eind? Dat was een stuk leuker geweest.
2,5 sterren.
Baggerman
Grappig dat zoveel mensen mijn ergenissen hebben gedeeld!
Elke aktiefilm moet je met een korrel zout nemen, maar hier heb je hele strooiwagens vol nodig!!!! Een béétje geloofwaardiger had wat mij betreft wel mogelijk geweest!
Dus:
+5 punten voor alle lekkere wijven.
+ 2 punten voor de allstar cast (altijd leuk: sterrretje spotten!)
+2 punten voor de incidenteel geslaagde pogingen tot humor...
-3 punten voor het totaal ongeloofwaardige plot...
-1 punt voor de totaal over the top actiescenes....
-3 punten voor Matt le Blanc (zijn er tijdens de montage per ongeluk beelden uit 'Joey' tussen de film belandt???? Wat een hopeloze acteur!)
= 2*
tommykonijn
Aardig filmpje, de actie was wel voldoende (dacht ik zo, voor een actie/komedie!) maar soms een beetje té, veel te overdreven soms maar dat was deel 1 ook. Van de humor had wat meer gekund vind ik, want ik heb niet echt veel gelachen. Maar ja aardige wegkijker in ieder geval. Leuke (wel overdreven maar wel leuke) special-effects en drie goed acterende dames zorgen dan nog wel voor een gemiddeld cijfer.
Alles wat Michael Bay mist in zijn films, lijkt McG goed te maken met dit tweede deel van Charlie's Angels. Drie superchicks in de hoofdrol, die grandioos openen door het onmogelijke voor elkaar te krijgen in het begin: van een dam afrijden in een truck, al vallende in de helikopter klimmen die op de truck stond, wachten tot iedereen binnenboord is en ten slotte de heli starten en net op tijd wegvliegen voor het hele zooitje ontploft.
Nimmer zo gelachen tijdens een openingsscène. Hilarisch en geweldig tegelijk.
Verder neemt Charlie's Angels zich gelukkig niet zó heel serieus, zonder per sé het genre op de hak te nemen. Uiteraard heeft het verhaaltje weinig om zijn lijf, maar visueel gezien kom je niets. En dat de drie chicks zo nu en dan superhelden lijken, als ze weer zonder schrammetje uit een gevecht op leven en dood komen, neem je bij een film als deze wel voor lief.
Ik kijk enorm uit naar de nieuwe Terminator. McG heeft me met deze film in ieder geval overtuigd.
jumpstylemovie
Een aardig vermakelijk en nu redelijk bekende film. Cameron Diaz is altijd wel charmant. Verhaal is niet veel speciaals, Special Effects ook niet maar het is wel lekker verstand-op-0 vermaak.
movie acteurs
Net zoals bij deel 1 weer geërgerd aan Cameron Diaz. Vreselijke actie scene's slecht verhaal en ook nog eens een slechte regisseur die deel 1 ook al regisseerde. Net zoals bij deel 1 een 1,0 voor Lucy Liu alhoewel ik zelfs twijfel of een 1.0 al niet te veel is.
maxo922
Ik snap niet dat mensen hier zo zeiken over onrealistisch gedoe. Het is, zoals boven duidelijk vermeld, actie/KOMEDIE! De meeste scènes zijn inderdaad ongeloofwaardig, maar het is toch zeer duidelijk dat deze film zichzelf niet serieus neemt! Het is een feelgoodfilm, bij wijze van spreken.
Nu de recensie
Gave film!
De film is leuk in elkaar gezet. Coole stunts, goede vechtscenes. Ook zit er een flinke dosis (geslaagde) Komedie in. En zoals eerder gezegd, Ik kon het onrealisme wel waarderen
. Het verhaal was dan misschien wel redelijk prut, maar in welke actie/komedie niet!
* 3,5 voor deze Hippe spy film!
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Deze film afkraken op ongeloofwaardigheid of over-the-top-heid is onzin, want deze film probeert overduidelijk noch serieus noch realistisch te zijn.
Maar anyways aardig vervolg, wederom mooie dames, fijne soundtracks, leuke cast en lekker kijkvoer.
Aardig vervolg en wederom een leuke Actie / Komedie om naar te kijken. Komt natuurlijk ook door de vele mooie dames
Er zit iets meer humor in dan in het eerste deel en dat is vooral te danken aan Bernie Mac.
Deze film is eigenlijk beter dan z'n voorganger. Leuke rol van Bernie Mac die beter past in het genre. Verder leuke cameo's, betere uitwerking van de personages en iets steverige actie. Het blijft een foute film met meer humor (toch zo bedoeld) dan actie, maar er zijn slechter films.
Minotaures
Een waardige opvolger.
Ook hier barst het vol van de actie. De humor is ietsje minder, maar ook aanwezig. Evenals de dames in strak.
Er zijn een aantal personages bijgekomen, waaronder Moore en Patrick. Ook zijn er natuurlijk weer nieuwe vijanden, zoals O'Grady; die erg overdreven was en in de vorm van een halve superman verscheen. Deze film is met sommige punten inderdaad over-the-top. Nog wel leuk om 'Thin Man' hier weer terug te zien en zijn laatste daad was.
Verhaal en acteerwerk moet je links laten liggen. De actie was wel aan de andere kant vermakelijk om naar te kijken, dat geldt dus ook voor de Angels en Madison.
Van het zelfde niveau als zijn voorganger.
Dat wil ook gelijk zeggen dat je wel weet wat je hier kunt verwachten. Een film vol actie, soms behoorlijk ongeloofwaardig, en een voorspelbaar verhaaltje, ingevuld met een aantal leuke charmante dames. Het werkt allemaal redelijk goed hier, al moet je er verder niet te veel van verwachten. De openingsscène is enorm spectaculair, maar daarnaast wel zo onrealistisch, dat het haast grappig wordt. De film wordt daardoor bedoeld of niet op sommige momenten best grappig.
Het script stelt weinig voor en is niet veel anders dan zijn voorganger. Het tempo is hoog, de film redelijk vermakelijk, ook dankzij de vele cameo’s van bekende acteurs, zoals Bruce Willis en John Cleese. Hoogstaand wordt het nooit, maar het is tevens een film die niet verveelt en best amuseert, zolang je er maar niet teveel bij gaat nadenken.
Iets beter dan deel 1.
Op zich een redelijk standaard vervolg, dat gewoon wat groter en impressionanter probeert te zijn dan het eerste deel. Meer van hetzelfde dus en dat durft wel eens wat saaier aanvoelen. De enige remedie die een film als deze dan heeft is om merkelijk meer te bieden.
En dat gebeurt ook wel. De juiste toon van de film wordt wat makkelijker gevonden, waardoor het eigenlijk vanaf de eerste scene lekker over-the-top is. CG blijft soms echt wel wat achter (leuk hoor, die scene van de dam, maar het zag er wel écht slecht uit), maar het is in ieder geval functioneel, dus dat valt wel te vergeven. Iets minder vond ik de drie actrices, die bij momenten té vervelend werden. Het leek er soms iets teveel op dat ze zélf heel veel lol op de set hadden, maar het publiek er niet meteen wouden bij betrekken.
Verder veel onzinnigheid, hopen cameos en spectulaire scenes (al ogen ze dan niet écht spectaculair vanwege het camp-gehalte). Enige echte probleem met deze film is dat McG heel veel moeite heeft de openingsscene te overtreffen, waardoor het tweede deel wat aan impact mist. Maar verder grappig vermaak, deze film wilde verder ook niet teveel bieden had ik de indruk.
Vinokourov
De openingsscene is duidelijk het hoogtepunt! Zelden zulke onbenullige actie gezien met de drie babes Diaz, Barrymore en Liu. Het concept rond deze drie dames blijft geinig, maar al gauw wordt het minder boeiend en zorgen alleen nog wat andere actiescenes voor wat leuke momenten. Iets meer camp (zoals in het eerste deel) had deze sequel meer goed gedaan.
W.V.
Ik heb het al vaker op dit forum laten weten, verwacht bij dergelijke films geen grootse acteerprestaties, let op de actie en neem de verhaallijnen niet al te serieus. Je zit bij deze film dus goed, de actie is voldoende aanwezig en wordt goed in beeld gebracht. De dames, inclusief Moore zijn fantastisch om naar te kijken en duidelijk is te zien dat ze r lol in hebben en zichzelf niet al te serieus nemen, dat komt de film ten goede. De actie, samen met de verwijzingen naar andere films en de muziek maakt dit tot een leuke film om met je verstand op nul te kijken.
Haalt het niet bij de eerste film. Daarvoor is het allemaal te rommelig en zit er wel heel weinig lijn in het verhaal. Dat het onrealistische flauwekul is maakt me niet uit, dat is nog best leuk en zelfs iets wat ik bij dit soort films als een pluspunt zie. De 3 dames zijn ook weer bijzonder aantrekkelijk, waarbij ik vooral Diaz een plaatje vind. Zij was in die periode echt hot. Gelukkig hebben ze dit ook door en brengen ze zulke sexy scènes geregeld met een knipoog. Maar na een vrij coole openingsscène kabbelt de film daarna een beetje verder en wordt het nooit meer echt vermakelijk. Leuk om een keer te kijken, that's it.
Shadowed
Ondermaats voor McG.
Nu lijkt het vooral een regisseur die ervoor is om grote budgets tot leven te brengen. Ook hier speelt duidelijk wel een groot budget. Maar ik ben wel blij dat McG na de Charlie's Angels reeks naar andere films is gegaan, want dit is niks.
Vooral het acteerwerk doet ten onder. Barrymore en Liu doen het nog wel redelijk, maar Diaz is echt vreselijk misplaatst. Daarnaast hebben we een erbarmelijke prestatie van Moore. Dit was echt heel erg. Zeer jammer weer.
Het is vooral een uiterst irritante film die veel te kinderachtig en irritant is. Allemaal lawaai maken, schreeuwen en af en toe compleet random dingen doen. Het is allemaal iets te veel het gevoel dat het vooral een feestje onderling was.
De actie is wel wat grootser opgezet dan in deel 1, maar niet perse beter. Alhoewel het vooral de regie zelf is die de boel wat omhoog helpt. Een lekker warm sfeertje en felle kleurtjes, met veel details en prima geschoten actie.
Het is dan ook eeuwig zonde dat het trio er qua actie echt weinig van bakt, en vooral de regie het werk laten doen. Echter is het jammer dat de film dan vervolgens zo ongelooflijk irritant moest zijn met zeer mislukte komedie en pijnlijk domme humor.
Hier en daar nog wel aardige momentjes tussendoor, maar wel nog net iets te min. De actie had wel iets harder, iets opvallender gemogen i.p.v. rennen, springen en krijsen. En zodra Moore definitief haar intreden maakt, stort de film finaal in.
Jammer dat het regietalent van McG een beetje ten onder gaat in een oliedom verhaal. Deel 1 ging destijds nog wel, maar de film heeft vervolgens iets te veel zelfvertrouwen gekregen.
Sergio Leone
Amusant.
Het eerste deel heb ik jaren geleden gekeken, ook niet meer opnieuw gekeken toen dit tweede deel voorbij kwam. Misschien dat ik het ooit eens moet doen. Mijn score voor die film is bijzonder laag, hetgeen ervoor zorgde dat ik totaal geen verwachtingen had voor deze. En eerlijk: zonder verwachtingen valt Full Throttle best goed mee. Enorm zelfbewust (soms té) en totaal over-the-top op alle vlakken. Denk maar aan belachelijke actiescènes in slow motion of de rol van Crispin Glover - goed om kunnen lachen.
De film vliegt zo voorbij. Als je het écht wil analyseren, is de conclusie dat het een kakofonie is. Er zitten dusdanig veel verhaaltjes, cameo's en andere dingetjes in waar je je van kan afvragen of het nut heeft, maar dat zou ik niet doen. De film is plezant voor 'n keertje en door dat hoge tempo is er ook geen tijd om stil te staan bij alles wat onlogisch is (want dat is nogal wat).
TragieStar.*
11de film van de Cameron Diaz marathon!
Ook al vaker gezien dus opnieuw gekeken voor de marathon. Sluit mooi aan op deel 1. De voorganger is net wat beter, al bevat deze toch net iets lekkerdere actiescenes. Het verhaal vind ik zelf wel wat warriger te volgen. Leuk dat die creep The Tin Man er ook ineens weer bij is. En een lekkere duivelse bijrol van Demi Moore maakt de film compleet. De Angels doen het weer zoals we gewend zijn.
Blijft 3,5*

Charlie's Angels
2000

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Io La Conoscevo Bene