• 9.371.015 stemmen

Crocodile Dundee in Los Angeles (2001)

Komedie | 92 minuten

Genre: Komedie

Oorsprong: Australië / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Simon Wincer

Met onder meer: Paul Hogan, Linda Kozlowski en Jere Burns

Releasedatum: 9 augustus 2001

Plot Crocodile Dundee in Los Angeles

"He heard there was wildlife in L.A. He didn't know how wild."

Mick 'Crocodile' Dundee heeft een rustig leventje met de toeristen die willen zien hoe hij krokodillen vangt. Zijn vriendin Sue krijgt plots het voorstel om haar vader te vervangen op de krantenredactie in Los Angeles. Dundee vindt dit een buitenkans want op die manier kunnen ze hun zoon Mikey iets van het stadsleven laten zien. Eens aan het werk stort Sue zich meteen op de zaak van een kleine filmmaatschappij die behoorlijk vreemde zakelijke beslissingen neemt. Haar vermoeden is dat de maatschappij een smokkeloperatie verbergt. Mick Dundee neemt een baantje op de filmset om bij het onderzoek te helpen.

Michael J. 'Crocodile' Dundee

Sue Charleton

Arnan Rothman

Milos Drubnik

Nugget O'Cass

Mikey Dundee

Jean Ferraro

Jordy

Ik heb de eerste twee delen niet gezien, maar deze film zorgt er echt niet voor dat ik morgen gelijk naar de videotheek ren. Ongelofelijk stompzinnig verhaal, een heleboel scenes die gewoon totaal niet bijdroegen aan het plot, en (veel belangrijker) totaal NIET grappig. Ik heb 3x moeten glimlachen in anderhalf uur. Anderhalve ster.

avatar van Blindfold

Blindfold

Je brengt me gelijk op een idee welke films ik moet toevoegen (HAHA)

8D

avatar van neo

neo

ik haat de eerste 2 films,dus dze zal ik denk ik niet gaan kijken

avatar van Etienne U

Etienne U

Uhm ik heb deze wel eens waar niet gezien. Maar de eerste 2 vond ik zeker wel lache.....ik heb ze alweer een tijd niet gezien maar ze zijn leuk voor mensen van 9 t/m 16 ofzo dus ja jordy daarom vind je het misschien niet leuk! de eerste 2 zijn zeker beter dat weet ik gewoon zeker ondanks dus dat ik deze niet gezien heb zoals ik al zei. Ik weet niet of hij wer helemaal op nieuw naar de grote staat gaat maar in 1 was hij al geweest en in 2 speelt de gehele film zich eraf (new york) In 2 begint hij al gelijk kewl...........maar ja je blijft toch bij je stand punt jordy dat weet ik =]

Jordy

ik geloof best dat 1&2 leuker waren (vond jeroen ook).. maar goed ik ga nou niet gelijk naar de videotheek rennen

avatar van Blindfold

Blindfold

Ik vond de eerste twee nog best ok (vooral de eerste), maar dit is gewoon overduidelijk te snel in elkaar geflanst. Hopelijk heeft Paul Hogan er nu genoeg van

avatar van Etienne U

Etienne U

toch nog best vermakelijk......had hem veel slechter verwacht....kwam hem toevallig nog tegen op het net dus heb hem maar effe gedowncheckd 3 sterren

avatar van jay-s-

jay-s-

Nou, deze melkkoe is wel uitgemolken!!! Wat een slechte film. En hij was toch al eens in de 'grote' stad geweest. Geen moment gelachen.

avatar van Conan

Conan

Het enigste wat ik een beetje gaaf vind is zijn mega mes. Hacksore!!!

avatar van dttom

Erg saai !

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Jammer dat deel drie (zo lang na dato) nog gemaakt is. Het betreft slechts een standaard actie/avonturenfilm met slechts zeer sporadische vleugjes humor. Het plot steekt wat rommelig in elkaar en al met al komt de originele Crocodile Dundee-formule ('Man-uit-jungle-moet-zien-te-overleven-in-de-bewoonde-wereld') geen moment van de grond. Jammer, jammer, jammer; ik snap niet waarom Hogan de toentertijd goed uitgewerkte formule NOG verder uit wilde melken. Zat 'ie misschien te krap in zijn dollars? ** is meer dan genoeg!

avatar van Infected

Infected

Viel me mee.. het verhaal is natuurlijk zo uitgeperst als een sinaasappeltje kan zijn, maar dat kon je verwachten.

De humor was redelijk te pruimen. Vandaar: ***

avatar van roda

roda

aardig meer niet, deel 1 en 2 zijn stukken beter/leuker.

avatar van remorz

remorz

Ik was ooit zo iemand die naar de Sneak Preview ging om zich eens, lekker te laten verassen...

Ik heb geld betaald voor deze film...

De enige film ooit waar ik halverwege, bewust, mee gestopt ben.

avatar van Esteban

Esteban

Terwijl critici over de hele wereld deze film de grond in boorden vergaten ze vast dat de originele 'Crocodile Dundee'(***) niet zoveel meer om het lijf had dan hier het geval is. Paul Hogan maakt 15 jaar later nog steeds gebruik van diezelfde aangename charme en de humor is nog steeds even flauw als droog. Het enige wat deze laatste aflevering kan verweten worden is het al te idiote plot en de manier waarop dat word gebracht. Verder is het gewoon meer -of moet ik zeggen, net iets te weinig- van hetzelfde.

Crocodile Dundee in Los Angeles **

avatar van benjamin_007

benjamin_007

Behoorlijke film. Paul Hogan is goed!

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

crocodile dundee in Los Angeles *** 1/2

Vermakelijke en simpele komedie waar een verimpelde Paul Hogan de ene na de andere (licht)komische reactie of situatie aan elkaar schakelt. Nergens vernieuwend of uitzonderlijk maar toch best genietbaar.

P.S : zag ik daar nou echt Mike Tyson ?

avatar van JoeCabot

JoeCabot

Vind deze wel grappig. Alles is simpel en flauw natuurlijk. Maar in de flop-100? Zeer leuk om weg te kijken. Geef hem 3.5*...

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Jordy schreef:

Klopt helemaal.

Geen wonder dat ik hem voor 1 euro bij de media markt heb aangeschaft.

Ik kan me zelfs herrineren dat ik niet een keer hoefde te lachen.

Waarom heet zoiets dan komedie? als je niet kunt lachen hetzelfde had ik bij Hitch

avatar van wavanbuuren

wavanbuuren

Volstrekt overbodig vervolg met een wel erg dun verhaallijntje. De grappige momenten uit met name deel een zijn hier wel erg dun gezaaid. Uit jeugdsentiment overwegingen en omdat ik Hogan en Kozlowski goed kan pruimen nog net **

avatar van diesell

diesell

het is een super leuke en lache film mensen die het stom vinden hebben gewoon geen gevoel voor humor

avatar van Thomas83

Thomas83

Weinig bijzondere film.

Heel leuk om de sympathieke Crocodile Dundee weer te zien, maar wat mij betreft komt er niet nog een vervolg, want deel II vond ik al duidelijk minder dan deel I, en deel III is weer beduidend minder dan deel II. Van nog een vervolg zou ik dan ook niet echt hoge verwachtingen hebben. Het is wel goed zo wat mij betreft.

Bye bye Mick. So long mate!

avatar van mirjo 2

mirjo 2

Volstrekt overbodig. Meer valt hier niet over te zeggen (en ik heb best gevoel voor humor).

avatar van jackie chan

jackie chan

ik heb deze zonet op TV gezien.

Geen eens zo'n slechte film, Wel leuke komedie, zo nuchtere grappen heerlijk om naar te kijken

Ik zal eens kijken of ik die andere 2 delen nog kan vinden.

avatar van otherfool

otherfool

Stuk minder dan de eerste 2 films, maar opa Hogan's ontwapende charme red de film van de totale ondergang. Het nogal kinderlijke plot mag geen naam hebben maar echt boos kun je hier niet op worden.

2,5*.

avatar van film_kaza

film_kaza

Bij onze videotheek staat er bij deze film aanrader.

Ik zei al dat hij niet deugde.

avatar van Waku

Waku

De komische magie van de eerste Dundee's zijn echt uitgewerkt.

De film is passe, dat is pijnlijk merkbaar.

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

deze vind ik erg goed .

vooral de scenes in l.a .

best grappig de scenes in universal studios ( denk ik )

ik geef deze 3.5