Crocodile Dundee in Los Angeles (2001)
Genre: Komedie
Australië / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Simon Wincer
Met onder meer: Paul Hogan, Linda Kozlowski en Jere Burns
Releasedatum: 9 augustus 2001
Plot Crocodile Dundee in Los Angeles
"He heard there was wildlife in L.A. He didn't know how wild."
Mick 'Crocodile' Dundee heeft een rustig leventje met de toeristen die willen zien hoe hij krokodillen vangt. Zijn vriendin Sue krijgt plots het voorstel om haar vader te vervangen op de krantenredactie in Los Angeles. Dundee vindt dit een buitenkans want op die manier kunnen ze hun zoon Mikey iets van het stadsleven laten zien. Eens aan het werk stort Sue zich meteen op de zaak van een kleine filmmaatschappij die behoorlijk vreemde zakelijke beslissingen neemt. Haar vermoeden is dat de maatschappij een smokkeloperatie verbergt. Mick Dundee neemt een baantje op de filmset om bij het onderzoek te helpen.
Michael J. 'Crocodile' Dundee
Mikey Dundee
Jean Ferraro
Diego
Knarf Kenobi
Zwaar ondergewaardeerde film. Waarschijnlijk omdat het leuke, vriendelijke humor is. 4*
Diana...
hmm hij valt best mee. Grappige stukjes zitten er tussen
. Maar het is zeker niet mijn favoriet
Wat een rare voorkant heeft de film eigenlijk.
veron35
deze vind ik erg goed .
vooral de scenes in l.a .
best grappig de scenes in universal studios ( denk ik )
ik geef deze 3.5
hoezo denk je?
dafoefan
Een aardige film, ik vond deze beter dan CD uit 1986, al klinkt dat vreemd.
Goed geacteerd door Paul Hogan.
Gelukkig hield SBS-6 zich vanavond wel aan de geplande tijden, dat is nog wel eens anders.
Demoniac
Ik vond het eigenlijk wel meevallen. Het is gewoon een leuk familiefilmpje. Niet heel erg grappig ofzo, maar wel leuk.
tommykonijn
Tja .... het was wel een leuke film maar als Komediefilm vind ik hem niet erg geslaagd omdat hij helemaal niet Grappig is vind ik en een beetje té overdreven op sommige momenten kortom : ik was niet helemaal onder de indruk van deze film en oh ja de acteerprestaties : Nou die vielen dan nog mee maar ze waren niet extreem goed vind ik.
jumpstylemovie
Ik heb deze net iets te vaak gezien.
vind hem nu ook nogal vervelend.
maar op zich is het wel een leuke film.
2.5*** is wel genoeg.
ps. vinden jullie ook dat vaak op tv komt!?!!
Tha Luz
Leuke kind vriendelijke humor film die soms erg ongewaardeerd is.
Volgens mij heeft paul hogan ook alleen in deze triliogie gespeeld en nooit in een andere film toch?
Deze komt dus vanavond volgens de site van RTL 4 te vervallen voor Dead poets society.
bazillion
Ja, fijn.
lucdecoster
Redelijke komedie, aparte humor, soms toch goed gelachen maar natuurlijk ook een paar flauwe grappen zoals in de meeste komedies, de beste scènes in deze film zijn zoals altijd met Crocodile Dundee, die met de dieren. Het allerbeste vond ik de beginscène met die grote krokodil en de 2 krokodillenjagers die op een tak moesten zitten. Spijtig dat de tak niet brak... . Toch 3* waard voor mij.
Sjaako
Best leuk filmpje, met leuke (ja nette) grappen.
Misschien een beetje voorspelbaar en niet helemaal meer van deze tijd, maar wel leuk.
mister blonde
Zelden een film gezien die zo pijnlijk faalt in ‘leuk zijn’. Ongelooflijk dat mensen hier van genoten hebben. Ben ondertussen wat anders gaan doen. 0,5 ster
Eric§Cartman
Heb hem juist gezien, de film valt mee alleen wat "lame" met die leeuwen maar dat is mijn mening.
Deze komedie is, vergeleken met de andere twee uit de reeks, de minste van de drie. Benedengemiddelde komedie.
GinolaEHV
Ondergewaardeerde film, die net als deel 1 en 2 zeer vermakelijk is. Paul Hogan blijft ijzersterk als Dundee, en zet een reeks van prachtige (humoristische) scènes neer. Tikje minder dan deel 1, op gelijke voet met deel 2: 3,5*.
Stinkyweasel
Genant slecht. Deze komt ergens bovenaan mijn lijstje domste film ooit. Plaatsvervangende schaamte voelde ik bij de "humor". Zo pijnlijk dat hem niet heb kunnen uitkijken.
Erg jammer want deel 1 & 2 vind ik nog steeds toppers in hun genre.
gizmoart
Lol zwaar overdreven en dan een afbeelding van jim carrey op je profiel hebben
the.real.deal
best wel een tegenvaller maar toch ook wel weer geinig mischien omdat ik dundee vroeger altijd geweldig vond dus ik KAN niet eens te negatief doen dus ik houd het op een 6je oftewel 3*
aburex
Heb deze film eens gekocht als low budget film in Free Record Shop voor 4,99 € in 2006 omdat ik de 2 vorige films wel goed vond. Wel ik moet zeggen, deze film val best mee en Paul Hogan is best grappig in deze film.
Donkerwoud
Bassie en Adriaan op z'n Australisch, komt nooit boven hetzelfde abominabel kinderachtige niveau.
xxc
Hmm ja, oké..
Ik heb de vorige 2 delen nog nooit gezien.. Ik kwam er net pas ook achter dat er nog 2 delen zijn. Dus die zal ik binnenkort ook eens gaan bekijken..
Een leuke man, die Paul Hogan. Vond het absoluut leuk om naar hem te kijken gedurende de film. Ook de jongen die zijn zoontje speelt heeft een leuke uitstraling en acteert goed.
Ja, het verhaal zelf..
Voor mij is het een film waar je van geniet als je hem bekijkt, maar die je daarna snel weer vergeten bent.. Het is allemaal iets te gemaakt, iets te onwaarschijnlijk.
En ja, zoals ik hieronder allemaal lees.. Het is een beetje op het niveau van Bassie en Adriaan. Hopelijk zijn de andere twee delen niet zo.
Ook was de film nogal voorspelbaar..
Toch heb ik ontzettend genoten van de film, maar hij blijft niet helemaal hangen bij me..

Crocodile Dundee II
1988

Crocodile Dundee
1986

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Horrorfilm 'Bring Her Back' komt zeer binnenkort naar Netflix: 'Geld zeker waard'

Patrik 1,5
Komedie / Drama, 2008