Genre: Drama / Romantiek
Geregisseerd door: Alejandro Agresti
Met onder meer: Keanu Reeves, Sandra Bullock en Willeke van Ammelrooy
Releasedatum: 20 juli 2006
Plot The Lake House
"How do you hold on to someone you've never met?"
Als Alex in 2004 een huis aan een meer koopt, vindt hij brieven in de brievenbus van de vorige eigenaresse, Kate Forster. Hij wil de brieven bij haar huidige adres afleveren, maar komt er dan achter dat het adres niet meer bestaat. Kate en Alex beginnen elkaar te schrijven en ontdekken tot hun grote schrik dat Alex in 2004 leeft en Kate in 2006. Ze proberen een manier te vinden om elkaar te ontmoeten, want de twee worden hopeloos verliefd op elkaar.
- Trailer (YouTube)
- The Lake House (MusicMeter)
Alex Wyler
Merci
lijkt me wel een gave film reeves en bullock in 1 film wordt een toppertje
tovenaar
jassonn
Misschien dat ze allebei precies hetzelfde mee maken maar de 1 steeds 2 jaar eerder dan de ander?
fritsy
Trailer gezien bij (www.dtheatre.com)
Lijkt mij maar een saaie film. Niet mijn genre.
Deze genre is voor mensen die ook op de woensdag avond op rtl4 afstemmen rond half negen.
~Jewel~
Ik heb ook net de trailer gezien, lijkt me een prachtige film, die ik zeker wil zien!
raymon
lijkt me ook een prachtige film leuk dat Willeke van Ammelrooy de moeder van Sandra Bullock speelt ik ga er zeker heen al is het voor het feit dat Willeke er in speelt!
Doom
Hmm na het zien van de trailer vrees ik toch het ergste voor The Lake House. Ik hou het maar bij het originele Siworae, pracht film.
Hollywood moet echt eens gaan stoppen met non-stop remakes.
neo
Componist Paul M. Van Brugge schreef hiervoor zijn eerste score voor een Amerikaanse film. Gun hem het succes en vertrouw erop dat dit weer prima werk van hem zal zijn.
Angrod_Pallanén
Trailer in de bioscoop gezien, lijkt me een aparte film, erg mooi. Ik heb het idee dat Keanu Reeves aan het einde dood gaat.
neo
Zal ook nog eens even op zoek gaan naar dat ene nummer van een Nederlands filmvakblad waar een of andere film-editor genaamd ter Burg de componist interviewde
Stond volgens mij wel een leuke gedeelte in over dit.
Angrod_Pallanén
Haha, zolang het niet te veel over de muziek gaat en wel wat over de film zelf
neo
Meer over zijn gedachtes erover om dat in het buitenland te doen, en niet zo zeer over de film. Was ook nog in een te vroeg stadium gehouden om nog maar iets echt nuttigs te zeggen over de film zelf.
movie-freak
Keanu Reeves Sandra Bullock
betere combinatie kun je je toch niet voorstellen
Zane
Ik kijk heel erg naar uit deze film.
En door de trailer alleen nog maar meer.
Mc
- 2092 stemmen
Keanu Reeves Sandra Bullock
betere combinatie kun je je toch niet voorstellen
Speed
dje-em
zeer goede en boeiende romantische drama. op wat kleine slordigheden na is dit gewoon een keurige film die je in de categorie van ik noem een notebook kunt scharen.
het is uiteraard niet het doel van de film, maar als je iets in de tijd verandert verandert het hele verhaal dan niet? desalniettemin is het toch een boeiende film.
SebasC
Heb de film hier in Amerika in de bios gezien erg goed als je van romantische films houd. dus samen met je vriendin of vrouw.
Alaniya
Dit vind ik echt een super combi.. Keanu en Sandra..
Heb de film inmiddels al gezien, goed verhaal, goede acteurs,.. gewoon helemaal super!!
Demeter
Ik vond dit een hele goede romantische film. Er wordt goed geacteerd en het gerommel in de tijd maakt het verhaal extra interessant. 4*
Angel25
ben benieuwd! lijkt mij wel een leuke film. zeker omdat Keanu er in mee speelt haha
NinaJ
Het Koreaanse origineel 'Siworae' vond ik behoorlijk ok. Grootste pluspunt was het originele scenario en goede acteerwerk in de film. Nu hopen dat de Amerikaanse versie het gaat halen hierbij...
arcticmonkey
Ik wil deze film heel graag zien
Ik heb de trailer al zo'n 30 keer gezien, krijg er geen genoeg van.
Het doet me denken aan mezelf en aan een vriend van me..
Ik wil Siworae dan ook wel zien, en het is inderdaad stom dat hollywood telkens remakes maakt van Japanse films.. alsof ze niks zelf kunnen bedenken
lekker origineel...

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Shooting Dogs

The Blind Side
Drama / Sport, 2009

Kolja
Drama / Komedie, 1996
chicago, illinoiswritingarchitecttoekomstlove lettertimetijdreizenremakearchitectuurmysterious letter first kisspassage of timelove letters lake house