• 9.374.065 stemmen

Geregisseerd door: Alejandro Agresti

Met onder meer: Keanu Reeves, Sandra Bullock en Willeke van Ammelrooy

Releasedatum: 20 juli 2006

Plot The Lake House

"How do you hold on to someone you've never met?"

Als Alex in 2004 een huis aan een meer koopt, vindt hij brieven in de brievenbus van de vorige eigenaresse, Kate Forster. Hij wil de brieven bij haar huidige adres afleveren, maar komt er dan achter dat het adres niet meer bestaat. Kate en Alex beginnen elkaar te schrijven en ontdekken tot hun grote schrik dat Alex in 2004 leeft en Kate in 2006. Ze proberen een manier te vinden om elkaar te ontmoeten, want de twee worden hopeloos verliefd op elkaar.

avatar van Merci

Merci

lijkt me wel een gave film reeves en bullock in 1 film wordt een toppertje

avatar van tovenaar

tovenaar

Wanneer zij ontdekken dat ze een verschil van twee jaar tussen hun beide levens hebben
Wat is een verschil van 2 jaar tussen levens hebben?

Nogal vaag inderdaad.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11906 berichten

Hier zit Willeke van Ammelrooy in.

avatar van jassonn

jassonn

Misschien dat ze allebei precies hetzelfde mee maken maar de 1 steeds 2 jaar eerder dan de ander?

Overigens een remake van Siworae

avatar van fritsy

fritsy

Trailer gezien bij (www.dtheatre.com)

Lijkt mij maar een saaie film. Niet mijn genre.

Deze genre is voor mensen die ook op de woensdag avond op rtl4 afstemmen rond half negen.

avatar van ~Jewel~

~Jewel~

Ik heb ook net de trailer gezien, lijkt me een prachtige film, die ik zeker wil zien!

avatar van raymon

raymon

lijkt me ook een prachtige film leuk dat Willeke van Ammelrooy de moeder van Sandra Bullock speelt ik ga er zeker heen al is het voor het feit dat Willeke er in speelt!

avatar van Doom

Doom

Hmm na het zien van de trailer vrees ik toch het ergste voor The Lake House. Ik hou het maar bij het originele Siworae, pracht film.

Hollywood moet echt eens gaan stoppen met non-stop remakes.

neo

Componist Paul M. Van Brugge schreef hiervoor zijn eerste score voor een Amerikaanse film. Gun hem het succes en vertrouw erop dat dit weer prima werk van hem zal zijn.

Angrod_Pallanén

Trailer in de bioscoop gezien, lijkt me een aparte film, erg mooi. Ik heb het idee dat Keanu Reeves aan het einde dood gaat.

neo

Zal ook nog eens even op zoek gaan naar dat ene nummer van een Nederlands filmvakblad waar een of andere film-editor genaamd ter Burg de componist interviewde Stond volgens mij wel een leuke gedeelte in over dit.

Angrod_Pallanén

Haha, zolang het niet te veel over de muziek gaat en wel wat over de film zelf

neo

Meer over zijn gedachtes erover om dat in het buitenland te doen, en niet zo zeer over de film. Was ook nog in een te vroeg stadium gehouden om nog maar iets echt nuttigs te zeggen over de film zelf.

Angrod_Pallanén

Damn, was ook te veel van het goede

avatar van movie-freak

movie-freak

Keanu Reeves Sandra Bullock

betere combinatie kun je je toch niet voorstellen

avatar van Zane

Zane

Ik kijk heel erg naar uit deze film.

En door de trailer alleen nog maar meer.

avatar van Mc

betere combinatie kun je je toch niet voorstellen

Speed

avatar van dje-em

dje-em

zeer goede en boeiende romantische drama. op wat kleine slordigheden na is dit gewoon een keurige film die je in de categorie van ik noem een notebook kunt scharen.

het is uiteraard niet het doel van de film, maar als je iets in de tijd verandert verandert het hele verhaal dan niet? desalniettemin is het toch een boeiende film.

avatar van SebasC

SebasC

Heb de film hier in Amerika in de bios gezien erg goed als je van romantische films houd. dus samen met je vriendin of vrouw.

avatar van luckyluke172

luckyluke172

deze film is heel goed,een echte feel good movie!!

avatar van Alaniya

Alaniya

Dit vind ik echt een super combi.. Keanu en Sandra..

Heb de film inmiddels al gezien, goed verhaal, goede acteurs,.. gewoon helemaal super!!

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Geweldige film!!!

avatar van gotti

Recensie in VPRO gids was niet best.

avatar van michelnijmegen

michelnijmegen

ik vind de poster in elk geval wel erg mooi...

avatar van Demeter

Demeter

Ik vond dit een hele goede romantische film. Er wordt goed geacteerd en het gerommel in de tijd maakt het verhaal extra interessant. 4*

avatar van Angel25

Angel25

ben benieuwd! lijkt mij wel een leuke film. zeker omdat Keanu er in mee speelt haha

avatar van NinaJ

NinaJ

Het Koreaanse origineel 'Siworae' vond ik behoorlijk ok. Grootste pluspunt was het originele scenario en goede acteerwerk in de film. Nu hopen dat de Amerikaanse versie het gaat halen hierbij...

avatar van arcticmonkey

arcticmonkey

Ik wil deze film heel graag zien

Ik heb de trailer al zo'n 30 keer gezien, krijg er geen genoeg van.

Het doet me denken aan mezelf en aan een vriend van me..

Ik wil Siworae dan ook wel zien, en het is inderdaad stom dat hollywood telkens remakes maakt van Japanse films.. alsof ze niks zelf kunnen bedenken

lekker origineel...