• 9.381.199 stemmen

Met onder meer: Tobey Maguire, Kirsten Dunst en James Franco

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 1 mei 2007

Plot Spider-Man 3

"The greatest battle lies within."

Een buitenaardse symbiote van een andere wereld geeft Peter Parker, alias Spider-Man, nieuwe krachten en een zwart pak die hij goed kan gebruiken om enkele nieuwe vijanden mee te bestrijden. Peters leven lijkt geweldig te zijn met zijn nieuwe pak, totdat hij en zijn geliefden merken dat er iets niet klopt in zijn gedrag...

Spider-Man / Peter Parker

Dr. Curt Connors

avatar van Olivia

Olivia

N811 schreef:

ik had begrepen dat venom ook een rol speelde in spidey 3.

En ik zie het op imdb:

Topher Grace ... Eddie Brock/Venom

Spidey heeft in Spidey 3 dus 3 vijanden.

Als je nou deze bladzijde(ik bedoel waar deze post waarvan ik quote vandaan komt, da's volgens mij blz 10?) eens gaat lezen en die daarvoor dan zie je van alles staan over Topher Grace's rol als Venom....dat-ie aardig wat screenplay kreeg wist iedereen al volgens mij.

Spartaan schreef:

Tom Cruise is inderdaad iets teveel van het goede, maar kom op, je kan niet ontkennen dat zo'n Tobey Maguire met zijn onschuldige kinderlijke kop weinig angst inboezemd.

Als villain moet je je gewoon rot lachen.

De echte Spider-man liefhebber weet heel goed dat de bedenker van Peter Parker/Spider-man helemaal geen stoere man voor ogen had toen hij PP/S-m bedacht. Hij wilde juist een figuur neerzetten waar mensen zich mee konden identificeren, een superheld van vlees en bloed.

Overigens zien de villans helemaal geen Peter Parker, maar Spider-man, die helemaal niet als een soft kindje word neergezet.

avatar van Zellof

Zellof

ik denk dat deel 4 gaat over venom en die ene (kom even niet op zijn naam ) die een vapier wordt met felica die ik volgens mij al zag in de trailer van 3.

Real_Movie

Een vriend van mij heeft spiderman 3 op dvd natuurlijk gedownload maar het waren meer stukjes deels verhaal

maar het zag er mooi uit dus kan niet wachten tot ie in de bioscoop is.

avatar van morpheus

morpheus

Inmiddels valt er weer een nieuwe trailer de bewonderen die meer plotonthullend is dan de vorige. Spoilerwaarschuwing dus op zijn plaats!

KLIK

via comcast

avatar van IcU

IcU

Stoer. Ik kan niet wachten!

nog 2 maanden en 1 week.

avatar van Hananas

Hananas

woohoo eindelijk een spiderman die de moeitje waard wordt

zou carnage in de latere films ook nog een rolletje krijgen

Ik heb zo zin in deze film. harry osborn wil zijn vriend doden. Peter doet stom tegen mary jane. en venom komt.

Maar wat is er nou zo bijzonder aan die venom

ik vind hen juist niet zo leuk.

avatar van as

as

stoere spiderman schreef:

avatar van filmfreak33

filmfreak33

venom wordt best wel gruwelijk en hoop dat zellof gelijk heeft dat die vampier komt want die was altijd wel vet

avatar van mnrk

mnrk

Dit wordt gewoon weer kijken, de trailers zien er al leuk uit !!

Blijft toch leuk al die strips die verfilmd worden, van mij mogen ze gewoon doorgaan daarmee.

Real_Movie

Exclusief spiderman 3 van 7:31 min.

Het is de moeite waard vooral het einde.

Hij komt eraan nog 1maand

davey jones

moet....hem...zien....aarg mei word echt een super film maand

avatar van Phoenix

Phoenix

Net de final trailer gezien en ben bang dat dit niet de laatste film wordt. 3 Villains is gewoon te veel om in 1 film mee af te rekenen.

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Nee niet. In één van de trailers neemt ie het al tegen allen op. Zo zie je zelfs Venom een paar klappen uitdelen.

avatar van Materny

Materny

Hahahah, 1 mei al

Had hem ergens achterin mei verwacht, heb ook niet echt veel aandacht geschonken aan deze aangezien transformers, Hp5 & Potc 3 me meer intresseerde.

Maar ook voor deze wip ik wel even de bios in.

Duur filmjaar aan het worden al.

avatar van ReMyTje86

ReMyTje86

Materny schreef:

Duur filmjaar aan het worden al.

word het zeker

kan zeker niet w8ten btw een m8 die hem al gezien heeft vond er geen kut aan -.- eerst zien dan geloven

veeenom

avatar van MDOE

MDOE

Eerste versies zijn al van het net te plukken!

Ben zeer benieuwd naar deze film

avatar van 606

ik ben erg benieuwd de voorgaande waren voor mij al erg goed.

en deze poster ziet er al super uit

kan niet wachten.

deel 1 komt op tv

avatar van Wassup !

Wassup !

Nu komt die release wel heel dichtbij .

avatar van anne J

anne J

Trailer heb ik volgensmij nog niet gezien... Maar ik wil wel graag naar deze film in de bioscoop Ik heb deel twee wel al lang niet meer gezien, toen hij in de bios was voor het eerst en laatst.. Zal nog wel eens gauw deel 1 en 2 weer kijken voor ik hier heen ga. Wel zo nodig denk ik, deel twee vooral. Ik herinner met alleen nog met een man die een soort lange spinachtige stalen poten had uit zijn rug en op het einde het groene masker van film 1.
Hopelijk wordt het een groot cinematische film Daar houd ik van, lekker in de bioscoop en heel veel actie en wat humor!

anne J schreef:

dat is dock ock hij is cool

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

op 30 april is het in uopolis wereld premiere prcies om middernacht.

ik ga er zeker heen , want zo een premiere wil ik niet missen.

dat is op een maandag , maar dat maakt niet uit want de volgende dag is het een feestdag : dag van de arbeid.

weer iets om naar uit te kijken

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

Real_Movie schreef:

Exclusief spiderman 3 van 7:31 min.

Het is de moeite waard vooral het einde.

Hij komt eraan nog 1maand

die clip is echt gigantische goed , vooral met het deel peter parker tegen Harry osbourne.

volgens mij gaat dat echt niet goed met die twee ( grapje )

avatar van 606

-jack_sparrow- schreef:

volgens mij gaat dat echt niet goed met die twee ( grapje )

ja zeker die is echt giga goed.

nu ben ik helemaal benieuwd.

avatar van xROBIN

xROBIN

Oeee, naar deze film ga ik zeker toe.

Tot nu toe vond ik beide films erg leuk!

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

xROBIN schreef:

Oeee, naar deze film ga ik zeker toe.

Tot nu toe vond ik beide films erg leuk!

Ik ook, deze komt geloof ik in mei uit.

Dat worden dat 2 films in mei, deze en Pirates of the Caribbean.

Deze lijkt me niet slecht ze behouden geloof ik wel allemaal dezelfde mensen als in Spider-man 2 alleen de componist van de muziek is vervangen door Christopher Young. De Trailer is geweldig ik heb deze wel 5 keer achter elkaar gekeken. MOOI.

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Vind dat youtube filmpje nog niet heel veelbelovend, maar deze film an sich lijkt me prima. Waarschijnlijk evneals de andere delen 3,5*. Gewoon een zeven voor fraai uiterlijk en lekkere actie, meer niet.