Genre: Actie / Fantasy
Releasedatum: 1 mei 2007
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot Spider-Man 3
"The greatest battle lies within."
Een buitenaardse symbiote van een andere wereld geeft Peter Parker, alias Spider-Man, nieuwe krachten en een zwart pak die hij goed kan gebruiken om enkele nieuwe vijanden mee te bestrijden. Peters leven lijkt geweldig te zijn met zijn nieuwe pak, totdat hij en zijn geliefden merken dat er iets niet klopt in zijn gedrag...
Spider-Man / Peter Parker
J. Jonah Jameson
Captain Stacey
Dr. Curt Connors
LEIDENAAR
Ja er staat 2 nieuwe vijanden,de nieuwe green goblin en sandman dus.
En deze films zijn een GROOT succes dus een vervolg zal wederom niet uitblijven alhoewel dat niet officeel bekend is maar het was ook niet bekend dat deel 3 zou komen toen deel 2 een open einde had.
Olivia
Ja er staat 2 nieuwe vijanden,de nieuwe green goblin en sandman dus.
Ik ben er op die quote heel zeker van dat het om Eddie Brock/Venom zou gaan en Sandman.
Het was nl. een inleiding van 't stuk over Sandman. Daarvoor ging het artikel over Venom. De Green Goblin komt ook nog steeds in het verhaal voor, maar een groot gedeelte van het artikel ging over de rol van Venom. Ze hebben nl. heel lang geheim proberen te houden wie Topher Grace dan zou gaan spelen. De nadruk gaat zeker op Brock liggen, niet op Harry Osborn.
Volgens het Wikipedia artikel (niet altijd betrouwbaar overigens) heeft Sam Raimi ook bekend gemaakt dat Harry's verhaallijn met dit deel zal eindigen.
Harry zal in deze film niet in de voetsporen van zijn vader treden, noch de Hobgoblin. In plaats daarvan "iets er tussen in".
Ooh, ik kom terug op dat er geen deel 4 zou komen.
Raimi: ""I'm sure they'll keep making Spider-Man pictures," says Raimi, who has signed up for each one individually. (Maguire was contracted for all three.)"Amy [Pascal, Sony cochairman] told me that she would. I love Spider-Man. And I love working with Kirsten, Tobey, James. I don't know if Thomas and Topher will be around in the next one, but probably Bryce will be. But I have to make sure that when I'm done with this picture I'm really still fascinated with the character. At this moment I'm fascinated with him. Whether or not I will be in six months when the movie's done I couldn't say. And I absolutely would not have anything to do with the picture unless I was hungry to tell the story."
Could Raimi imagine doing Spider-Man without Maguire?
"I'd rather not," he says, and then, "No, I couldn't imagine it."""
Bron: http://www.premiere.com/features/3346/the-secrets-of-spider-man-3.html
LEIDENAAR
Oke oke..ik blijf bij mijn mening en als ik er naast zit(wat ook kan gebeure haha) zal ik hier het eerlijk aan je toegeven..
Olivia
Ik ben zelf nogal van 't feitenjagen, als ik spoilers of nieuws post, dan dubbel-check ik dit altijd bij diverse bronnen. Het zijn dus geen dingen die ik zelf verzin, maar ook gewoon maar info die ik uit (betrouwbare)artikelen heb geplukt.
Of die bronnen ook gelijk hebben...Sam Raimi laat expres dit soort geruchten uitlekken, zodat de fans net genoeg informatie krijgen en lekker gaan speculeren. Ze zijn echter nog niet klaar met de post-productie, dus er kunnen best dingen gaan veranderen.
Het enige waar we op dit moment zeker van zijn is dat Venom in deel 3 te zien zal zijn. We weten niet hoe groot zijn rol is.
Raimi zegt dat hij niet weet of Topher er bij zal zijn in deel 4. Daar leid ik dus uit af dat Venom's rol in deel 3 al aardig groot zal zijn en dat Brock's transformatie niet pas aan het eind zal plaatsvinden, anders zou 't zeker zijn dat Topher er bij zal zijn.
Maar goed, het zou ook nog kunnen dat hij dit expres zegt. Hij wil natuurlijk nu helemáál niets loslaten over een vervolg. Ik kan er dus ook naast zitten, wat hij zegt hoeft niet waar te zijn.
LEIDENAAR
Ik hoop dat je gelijk hebt maar denk het niet.
Venom lijkt me veel vetter dan sandman of weer een goblin...
Snitz129
Dit word de beste spiderman ever. Spidey tegen Venom.
geweldige film
Haha, dat moet je maar afwachten, toch?
nummervlinder
Volgens Nederlands (want we hadden het over film) de duurste film ooit
buiten een film van in de '50 (exacte jaartal ben ik vergeten) met als titel War and Peace (volgens mij). Op zich niet de duurste, maar als je hem nu zou maken wel.
serpico
Volgens Nederlands (want we hadden het over film) de duurste film ooit
Bedoel je niet Spider-Man 2? Want daarvan had ik wel zoiets gehoord... Leuk trouwens dat jij het onder Nederlands over film hebt!
nummervlinder
Nee, zeker dat het 3 was, want ze zei er ook nog bij dat de film nog moest uitkomen, dus dan is het 3
. Maar leuk zeker, maar ook een vervelende kant aan, al die begrippen zo "professioneel" kennen. Begrippen als flashback, prequel, producer, regisseur, dolly, travelling, ...
Maar de overhoring er van viel mee en zooo moeilijk was het ook niet
Jantje666
ik hoop toch zo dat Raimi Venom wel echt heel vet maakt.
Dus geen spiderman in een zwart pak maar ECHT Venom.
Dus breed, gemuteerd, een muil zo groot als een huis, lange scherpe tanden, groen slijm overal, een lange slangen tong, klauwen, kortom een gemuteerd beest, 100% over the top.
Movie_fan#
Ik heb het gevoel dat deze de 1e en 2e gaat overtreffen, wat jullie ?
movie*freak
Hmm... het kan natuurlijk wel maar ik denk het niet
Jantje666
het is verre van moeilijk om de 2e te overtreffen...
Angrod_Pallanén
Vond de tweede een topper, echt precies zoals een film hoort te zijn. Betwijfel of deel 3 het beter kan.
lordsnoopy
Ik zie net op IMDB dat er een mogelijke spiderman 4 komt in 2009. Het enige wat ze er nog over willen zeggen is dat Dr. Curt Connors / The lizard een mogelijke rol gaat spelen.
ericos
De trailer maar weer eens bekeken en ik vind hem er echt zo geweldig uitzien!
Kan niet wachten tot ik deze in de bios zie!
Flipman
Ik ben niet zo anti-Spidey als ik anti-Shiteheads Of The Caribbean ben, maar ik vind dat super-Amerikaanse thema in de voorgaande Spider-Man films zéér irritant:
Black-Pearl
Ik heb het niet zo op Spiderman. maar wie weet dat ik hem toch wel ga zien want de trailer maakt me wel nieuwsgierig
lust_for_life
god, wanneer gaan we van al die stripverfilmingen af zijn.?
Ik erger me uitermate aan het flinterdunne verhaal waar meestal zowat niets van inhoud in zit.
N811
ik had begrepen dat venom ook een rol speelde in spidey 3.
En ik zie het op imdb:
Topher Grace ... Eddie Brock/Venom
Spidey heeft in Spidey 3 dus 3 vijanden.
lust_for_life
Lijkt me Sin-city iets beter dan de afgelopen Spider-man films.
*San*
Opnieuw zit Kirsten erin
egt een goede actrice is zij!
Wassup !
Trailer eindelijk eens gezien en de effecten zien er weer super uit
! En er is eindelijk zekerheid dat Venom erin zit! Had Venom al heel graag in deze film zien verschijnen. Nu nog twee maanden wachten
as
Lijkt me Sin-city iets beter dan de afgelopen Spider-man films.
serpico
Sin City en Spider-Man vergelijken is inderdaad erg moeilijk. Zijn totaal verschillende films, die toevallig allebei op een comic gebaseerd zijn.

Spider-Man 2

Batman Begins
Actie / Misdaad, 2005

The Dark Knight Rises
Actie / Misdaad, 2012
verlies van geliefdedual identitygeheugenverliessandstormliefde voor iemands levenforgivenessspiderwretchegomania sandnarcissismhostilityvervolgsuperheldgebaseerd op stripwraaksymbiote spidermanspider-mansony's spider-manmarvel cinematic universe (mcu) alternate timeline