• 9.380.985 stemmen

Met onder meer: Tobey Maguire, Kirsten Dunst en James Franco

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 1 mei 2007

Plot Spider-Man 3

"The greatest battle lies within."

Een buitenaardse symbiote van een andere wereld geeft Peter Parker, alias Spider-Man, nieuwe krachten en een zwart pak die hij goed kan gebruiken om enkele nieuwe vijanden mee te bestrijden. Peters leven lijkt geweldig te zijn met zijn nieuwe pak, totdat hij en zijn geliefden merken dat er iets niet klopt in zijn gedrag...

Spider-Man / Peter Parker

Dr. Curt Connors

avatar van Sanderkeuh

Sanderkeuh

as schreef:

Was van korte duur. Is inmiddels verwijderd op verzoek van Sony. Waarschijnlijk hangt ie wel rond op het net. Even zoeken dus.

Helaas erg slechte kwaliteit.

avatar van D-ark

D-ark

De trailer staat op de fronpage van IMDb ziet er zeer goed uit

avatar van Riddick

Riddick

Ik vind dit wel een hele mooie poster..

En de Trailer is ook mooi.. Zoals ik al had verwacht.

Nu is het nog wachten op de Release..

avatar van lowhusky

lowhusky

Heel leuk .

avatar van Charles Manson

Charles Manson

ik ben toch bang dat we een nep Venom krijgen....

dus

geen enorme grote bek

geen lange scherpe tanden

geen groene klodders spuug

geen lange rode gespleten tong

geen spieren als de Hulk

geen ultra bruut wezen

geen vleesgeworden razernij

gewoon een normale spiderman alleen dan zwart.

jammer

avatar van Werwolf

Werwolf

Dan blijft er weinig Venom over inderdaad.. Erg jammerlijk als dit het geval zal zijn.

avatar van as

as

Als je goed kijkt dan zie je Venom met enorm gesperde bek. Verder Sam Raimi kennende zal hij het origineel wel een beetje in stand houden. Ziet er goed uit allemaal.

avatar van Wassup !

Wassup !

Nieuwe poster ??? Vond de vorige eerlijk gezegd beter .

avatar van as

as

as schreef:

Vervolg op bovenstaande bericht:

Voor wie nog twijfelde: ziet er uit zoals Venom er uit hoort te zien.

avatar van Phoenix

Phoenix

Woah, zie alleen de smurrie niet.

Maar als ik het goed heb hebben we nu dus te maken met:

1) Sandman
2) De invloed van de symbiote op Spider-Man
3) De symbiote in de vorm van Venom
4) Misschien nog een kleine rol voor de nieuwe Green Goblin

Of zijn 2) en 3) hetzelfde? Nee toch?

Spider-Man gaat het in ieder geval druk krijgen! Wordt een sterk staalte scriptschrijven als het allemaal logisch in elkaar gaat steken.

avatar van somebody

somebody

die foto van venom vond ik er niet fantastisch mooi uitzien

avatar van BlueSword

BlueSword

venom ziet er niet zo geweldig uit nee, nieuwe poster is wel mega vet!

avatar van Charles Manson

Charles Manson

Ik ben toch wel (aangenaam) verrast!

Toch wel een ECHTE Venom ipv slechts een zwarte Spiderman.

avatar van jazzy

jazzy

Volgens mij begrijpen jullie de vehaal niet , als peter parker de symbiote krijgt dan is hij geen venom dan is hij gewoon spiderman.

Venom komt pas als peter parker afstand doet van de symbiote en de symbiote zich bind met eddie brock, want het symbiote heeft een hekel aan spiderman en eddie brock ook.

Dus als ze zich binden dan pas komt het monster met enorme grote bek , lange scherpe tanden , groene klodders spuug , lange rode gespleten tong , spieren als de Hulk , ultra bruut wezen en vleesgeworden razernij .

Dus met peter parker heb je gewoon alleen de symbiote en mischien als eddie brock in het verhaal komt dat je heel michien nog venom krijgt.

avatar van muismat

muismat

Deze lijkt me vet na het zien van de trailer .

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Ik ben ook heel erg benieuwd. Veel schurken enzo dus, en ik vond Venom + de 'zwarte' Spider-man altijd heel erg leuk bij de serie. Ben erg benieuwd

avatar van Riekelt_R

Riekelt_R

Jazzy ik geef je gelijk hoor.

als we eerst maar de film weer kunnen zien.

hij worst vast SUPER

avatar van LEIDENAAR

LEIDENAAR

Volgens mij doet venom niet mee... Denk dat die eindigt met de komst van venom net zoals deel 2 eindigde dat harrry die goblin werd..

avatar van stan

stan

Link voor de officiele trailer

Je kan daar ook nog de teaser kijken

Heb er echt zin in

avatar van Horrordude

Horrordude

ik heb nieuws : Venom doet wél mee!

Topher Grace speelt de rol van Eddie Brock en de rol van Venom.

Bron : http://www.imdb.com/title/tt0413300/

Maar het kan natuurlijk ook zoals Leidenaar beweert, dat hij pas aan het einde van de film in beelt komt en in Venom verandert zodat het in deel 4 verder gaat.

avatar van Kevin13

Kevin13

ben echt benieuwd om hem te zien.

op de reclame zag ik dat Harry , de vriend van Peter, het Goblin pak aan had.

zo te zien een superfilm.

avatar van horror3d

horror3d

saai hoor hij doet zijn rood pak weg!

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Het is meer een diepgaand persoonlijkheidsgevecht dan dat hij even beslist zijn rode pakje weg te done

avatar van R-cloud

R-cloud

mijn 1e bericht

de trailer zag er erg goed uit,

eerste 2 delen waren ook super en verwacht van het 3e deel hetzelfde.

eindelijk venom in de film, 1 van de vetste personages uit de (tekenfilm)series... samen met carnage natuurlijk

ga hem zeker zien

en ook heel goed hoe ze die symbiote opgelost hebben, alleen had ik em toch liever uit de ruimte zien komen als in de serie

avatar van R-cloud

R-cloud

schrap dat laatste maar

ik dacht dat het puur vanwege zn "opgekropte gevoelens" kwam

Horrordude schreef:
ik heb nieuws : Venom doet wél mee!
Topher Grace speelt de rol van Eddie Brock en de rol van Venom.
Bron : http://www.imdb.com/title/tt0413300/

Ik heb gisteren een blad in handen(ik geloof dat het Movies of zoiets heet, en 't gaat alleen maar over superheldenfilms) gekregen met een 33 pagina tellende special over Spider-Man 3. Heel veel info dus.
Nog voor de duidelijkheid, de symbiote is een buitenaardse levensvorm die zich bind met een mens om te kunnen overleven. Spider-Man in zwart pak is dus niet Venom. Een paar bladzijden terug staat het uitgebreider uitgelegd hoe de symbiote op de aarde terecht is gekomen.
Topher Grace (bekend van That's 70's Show waarin hij Eric Forman speelde) zal inderdaad Eddie Brock spelen.
Spider-Man zal binden met de symbiote maar deze weer afschudden vanwege de negatieve effecten. Eddie Brock, een nieuwe reporter van de Daily Bugle, volgt Peter Parker en Spider-Man op de voet, en ziet dat de symbiote afgeschud wordt door Spider-Man. Eddie Brock haat Spider-Man(maar ik weet niet hoe dit in de film uitgewerkt word)grijpt hier dan zijn kans en word dan pas Venom. Venom en Spider-Man zijn dus twee verschillende personages, voor Spider-Man is de symbiote alleen een soort pak wat hem nieuwe en hefitge krachten geeft .

Het is niet zo dat hij dus pas aan het eind in beeld zal komen. Van wat ik er van begrepen heb gaat 't echt wel draaien om Venom en Spider-Man, en moet Spidey ondertussen ook nog battelen met Sandman.
Ik kan echt haast niet wachten om te zien hoe deze film eruit komt te zien!

avatar van LEIDENAAR

LEIDENAAR

Lijkt me sterk dat venom een grote rol krijgt..Eerst mot spidey het pak(de symbiote) nog krijgen..

Oke laten we ervan uitgaan dat dat gelijk in de eerste scene gebeurt dan.

Eerst vind die het pak fantastisch..

Langzamerhand(met de nadruk op langzaam) komt die erachter dat het pak hem slechter maakt.Z'n kwade kant naar boven drijft.

En dan mot die em ook nog kwijtraken.

Tussendoor moet die nog gevechten aan met sandman EN the green goblin en natuurlijk de romance met mary ann en volgens mij krijgt die blonde(ze stierf in de strips door de goblin,gwen stacy ofzo) ook een rol.

En er mot een verhaallijn inzitten tussen eddie brock en peter parker waarom die een hekel aan hem krijgt.

En dan denk je dat er ook nog hele gevechten(want venom laat je niet in 4 minuten KO slaan,zou erg teleurstellend zijn) inzitten tussen venom en spidey..

Lijkt me erg sterk,ook de trailer laat er niks van merken.

In deel 2 werd harry ook op het laatst pas goblin,dus venom zal dan ook wel ze opwachting maken en dat geeft een spannende uitkijk naar deel 4.. maar goed,ik ken er naast zitten..

Olivia

Nou dat is dus wel wat er zo ongeveer in het interview staat. Topher Grace krijgt een aardige rol. Ook als Venom.

Van wat ik er van begrepen heb is 't helemaal niet duidelijk of er wel een deel 4 komt. Dit is volgens mij niet bevestigd.

Ik weet niet of 't zozeer gaat draaien om Venom, maar wel dat-ie aardig wat screenplay zal krijgen. Hij komt zeker niet pas aan 't einde in beeld.

Ik weet ook niet zeker of de Green Goblin nou wel zo'n grote rol gaat spelen, 't interview was daar niet duidelijk over.

Ik zal eens kijken of ik stukjes uit het interview kan overschrijven. Wel is het zo dat er altijd wel weer een nieuwe trailer kan komen, én Sam Raimi laat expres veel geruchten vallen en dingen uitlekken.

@Leidenaar: ze heet trouwens Mary Jane, niet Mary Ann.

Die blonde heet Gwen Stacey. Zij zal hoogstwaarschijnlijk wel een nieuwe love interest worden ja.

Olivia

Nou, hier wat stukjes hoor: Het bevat wel een spoiler voor de film! Ik zet dat stukje dus even tussen tags.

Topher Grace over zijn rol:
"He is a great character to play because unlike most bad guys he truly loves being evil".

Het artikel: (over footage op Comic-Con)
"Grace standing in a church, praying for Peter Parker's death, Peter trying to rip the alien costume off his body, as one black drop of the liquid black, alien symbiote bonds with Grace's Brock to form Venom and finally a shot of Venom rising up, razor sharp teeth and pink tongue exposed".
En:
"Even with two new vicious villains to fight, Spider-Man's biggest battle comes in dealing with his own personal demons"

Over een vervolg, maar niet heel duidelijk:
"Of course, Raimi isn't just bringing in one new player for the third film. With some wondering if this will be Raimi's last Spider-Man film and if his departure wil spark Maguire and Dunst exit with him"

Nou, dat was 't even, het is al een beetje laat.
Het blad heet trouwens 'Wizard'.