• 9.378.596 stemmen

Met onder meer: Adam Sandler, Kate Beckinsale en Christopher Walken

Gesproken taal: Engels, Portugees en Japans

Releasedatum: 19 oktober 2006

Plot Click

"What If You Had A Remote... That Controlled Your Universe?"

Het verhaal gaat over architect/workaholic Michael Newman, die een universele afstandsbediening krijgt waarmee hij bepaalde delen uit zijn leven vooruit kan spoelen en terugspoelen. Er ontstaan problemen wanneer de afstandsbediening niet meer doet wat Michael wil.

avatar van Melvin Udall

Melvin Udall

Geestige film waarin Sandler lekker tekeer kan gaan. Met een aantal prima bijrollen en flink wat geslaagde grappen.

Binnen het genre komt ie makkelijk boven de middelijn uit.

avatar van gotti

Ontstijgt op meerdere fronten zijn genrebroeders, mede doordat er -enigszins gedurfd- meer op de drama kant gemikt wordt en door de frisse aanpak van het bekende gegeven.

Van de komediant Sandler ben ik niet zo'n fan; van de drama-acteur des te meer. Helaas is Coraci geen PT Anderson, maar Sandler weet zich grotendeels te redden, mede doordat hij Walken en Beckinsale tegenover zich heeft.

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Betere film dan ik had verwacht.

Na een uiterst matig, saai begin herpakt de film zich uitstekend met enkele zeer geslaagde grappen en een goede verhaalsontwikkeling.

De dramatische wending pakte ook goed uit.

3,5*.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Erg vermakelijk filmpje. Adam Sandler vind ik sowieso wel een leuke gast en ook in deze film heb ik weer van hem genoten. Prima mix tussen komedie en drama, waar het einde me zelfs (bijna) nog (een beetje) wist te ontroeren

Grappig plot. Wel erg standaard uitgewerkt, maar dat maakt niet uit. De film kent genoeg grappige en mooie momenten om te blijven boeien. Jammer dat de film op een gegeven moment wat ontspoort als Sandler de afstandsbediening niet meer onder controle heeft. Erg veel matige momenten vanaf dan. Gelukkig wordt het naar het einde toe weer wat beter, hoe moralistisch en voorspelbaar dan ook.

De bijrollen van David Hasselhoff, Jennifer Coolidge en vooral Christopher Walken waren erg leuk. Erg leuk, dat tijdrijzen, veel grappige momenten, de nodige clichés worden uiteraard uit de kast getrokken, maar over het algemeen vond ik deze film prima te doen. Leuke komedie met een stukje sentiment wat er precies tussen past.

avatar van navulverpakking

navulverpakking

Al DeNiro schreef:

Dat maakt Click stukken beter dan de gemiddelde komedie.

Precies, hier sluit ik me bij aan.

hollywood king

paar mooie grappen, maar ik ben echt telleurgesteld ik had er meer van verwacht.

avatar van aburex

aburex

Wat begint als een komedie gaat langzamerhand over in een dramatisch gegeven. Sandler die kiest voor zijn carrière en niet voor zijn gezin. De film wil een boodschap meegeven en slaagt daar wonderwel in

avatar van Handige Harrie

Handige Harrie

Inderdaad leuke combi drama-komedie. Iets wat niet vaak voor komt ...

avatar van papaEd

papaEd

Hele leuke familie film hebben ons geen moment verveeld tijdens deze film.

avatar van rox91

rox91

Erg leuke film!

4 sterren.

avatar van djtommy

djtommy

Leuke film die ik op de gok in de bioscoop heb gekeken.

Maar het was zo de moeite waard dat ik deze na de release meteen op blu-ray disc heb aangeschaft.

Voor mij is deze film wel 4* waard.

avatar van mbas

mbas

Na de 1e keer gezien te hebben had ik een minder beeld. Nu na de 2e keer gezien te hebben is hij toch wel goed.

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Bevat Spoiler

Hij begint mooi en dan denk je dat die op het eind somber eindigt maar komt er toch nog een mooi eind aan!

Goeie Adam Sandler film

avatar van niethie

niethie

Had er weinig van verwacht, maar het bleek achteraf toch een verrasend leuk filmpje te zijn. Het hele idee om met een afstandsbediening je leven te regelen is natuurlijk leuk verzonnen, misschien ook wel een soort van aanklacht tegen de moderne technologie ofzo, wie zal het zeggen. Sandler deed het voor een keer ook wel aardig, de film kent een hoop leuke momenten en het heeft een lekker hoog wegkijk gehalte.

avatar van nouromidarno

nouromidarno

rare film,het heeft op de 1 of andere manier mijn soort van denken veranderd voor 1 dagje,

in het begin denk je van WOW cool alle saaie momenten overslaan maar naar het einde toe blijkt alles veel beter te zijn zoals het is .

mooie film,zeker een aanrader !

avatar van PitbullMeid

PitbullMeid

Al DeNiro: In het begin denk je dat het zo'n standaard komedie van Adam Sandler is, maar er zit een duidelijke boodschap/moraal in.

Dat maakt Click stukken beter dan de gemiddelde komedie.

navulverpakking: Precies, hier sluit ik me bij aan.

Make that 3

avatar van K)Roos

K)Roos

Een erg goede film met een mooie boodschap.

Want je ziet gewoon dat hij zijn leven verpest.

Ik vind het ook een leuke & orginele verhaallijn.

Vooral het stukje dat hij dood ging vond ik erg mooi, indrukwekkend.

avatar van horrorfreak23

horrorfreak23

Erg goeie film. Verwachtte er niet te veel van maar heeft me overdonderd vooral het einde. Ik moest echt wenen en een film die emotie kan opwekken is altijd goed voor mij!

booyo

De eerste helft, zeg maar het komedie gedeeltje, vond ik ontzettend grappig! Die stukken met dan Aziatische jochie en dat verwende buurjongetje waren hilarisch!! De tweede helft echter, naarmate het meer richting drama ging, kon mij niet zo bekoren. De hele boodschap erachter deed mij niet zoveel..

Maar hoe dan ook een leuke film, 3*

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Hele leuk melige komedie met een zoals meestal erg geestige sandler en een grappig verhaal.

Genoeg goede grappen en de drama is zelfs nog te pruimen..

avatar van BasvanGroesen

BasvanGroesen

Sandler, Tja meestal flauwe rollen maar hier zet die zijn rol tog geweldig neer, drama en komedie wordt uitstekent samen gevoegt, echt aanrader dus!

avatar van Koudbloed

Koudbloed

Whoow! Wat een goede film, een komedie op een manier dat je niet zo snel zou verwachten maar wel met een stevig moraal erin. Erg bijzonder van mij krijgt het een dikke 4.5*

AddictedToMovies

Zoveelste flauwe komedies dat zinkt in de clichés.

De opzet is een klassieker: leven van een man met moeilijkheden, gebeurd iets speciaals, begin lijkt leuk maar later wordt het een ramp, maar alles komt goed in een uitgebreid happy end waar hij heeft geleerd van z'n fouten. Hoevaak moeten we dat nog zien? Die Adam Sandler kwam me na 5 minuten al de strot uit. Het komedie gedeelte van de film was niet grappig, door het slechte script met de enorm flauwe grappen en de B-acteurs. Christopher Walken is natuurlijk geen B-acteur, hoewel hij hier nou ook niet bepaald de sterren van de hemel speelt. Misschien wel de slechtste rol van hem die ik heb gezien. Zijn personage was ik trouwens bij het Hollywood-recept vergeten, er zit natuurlijk ook altijd een 'engel' achtig personage in. Vervolgens is het dramatisch gedeelte veel en veel te lang en vervelend. Dan dat verschrikkelijke einde erachteraan... Verder niks dat de film kan redden; visueel nergens interessant, muziek niet boeiend, niks.

AddictedToMovies

O, de grap "Did you put shit in my lunch?" mag wel genomineerd worden voor slechtste grap aller tijden.

AddictedToMovies schreef:

In welk stuk was dat ook alweer?

AddictedToMovies

Sandler hoort dat ie niet gepromoveerd was, zet de tijd op pauze, en gaat scheten laten in het gezicht van z'n baas.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Huaha, moet al lachen als ik het lees.

avatar van iNDOPE

iNDOPE

Indrukwekkende film met een goede boodschap!

Misschien wel een van Adam Sandler's beste als acteur.

avatar van Kilii

Kilii

Vermakelijke komedie, niets meer en ook niets minder.

Zeer aangenaam 1ste deel, maar een loodzwaar 2e.

Goed acteer werk, van grotendeels volledige cast.

AddictedToMovies schreef:

Vond ik nog best wel grappig eigelijk