Genre: Komedie / Drama
Gesproken taal: Engels, Portugees en Japans
Releasedatum: 19 oktober 2006
Bekijk via CANAL+
Plot Click
"What If You Had A Remote... That Controlled Your Universe?"
Het verhaal gaat over architect/workaholic Michael Newman, die een universele afstandsbediening krijgt waarmee hij bepaalde delen uit zijn leven vooruit kan spoelen en terugspoelen. Er ontstaan problemen wanneer de afstandsbediening niet meer doet wat Michael wil.
Michael Newman
Bed, Bath & Beyond Guy
Bill
Judy
Newman Employee
Het verhaal is erg leuk uitgewerkt, en deed me enorm denken aan Charles Dickens' Christmas Carrol...
Wat een vreemd gevoel voor humor hebben die Happy Gilmore figuren toch. Van die kinderachtige verhaaltjes, maar wel met een hele lading platte humor er in, niet zo'n fijne combinatie.
Hier gooien ze ook nog eens een heel naar drama door de komische elementen heen.
Erg Rivella-achtig allemaal.
Een beetje vreemd, maar dan niet lekker.
sluit me aan bij de meeste mensen hier, de film was echt grappig, de grappen waren goed bedacht vond ik, maar het laatste half uur of zo was typische hollywood einde...vond het trouwens wel grappig dat ie vooruit spoelde en een dikke papzak bleek te zijn hahahahaha..te goed!
Rianneke_Dan
Vreselijk ook.
Idee was leuk, maar het was voor mijn idee niet grappig, eerlijk gezegd ook heerlijk in slaap gevallen bij deze film.
1* voor het idee.
otherfool
Als komedie tegenvallend (uit dit gegeven moeten toch leukere grappen kunnen worden getrokken?), maar verdraaid nog aan toe, dat einde... had Sandler me toch te pakken. Ontroerend, ja, mooi.
Daardoor toch nog 3*.
serpico
Deze film was wel aardig. Als komedie vond ik hem niet echt geslaagd, maar het nachtmerrie-gevoel kwam goed over. Aardig clichématig.
maxcomthrilla
Aardige film van Sandler die wat mat begint, maar zich toch weet te ontwikkelen tot een geslaagd verhaal, die gelukkig geen nachtmerrie is gebleken. Ik zou het wel weten als ik zo `n afstandbediening had. Niettegestaande, toch kun je er veel leuke momenten mee beleven. Vooral de momenten waarop Sandler, een context stilzette en veranderde waren grappig. Desondanks wel weer een vertrouwde rol voor Sandler, namelijk: als volwasssene constant adhd gedrag tentoonspreidden. In het begin stond mij dat wat tegen, maar uiteindelijk kon ik toch wel weer lachen om het grote kind. De bijrol van Walken vond ik pas echt misplaatst, zijn inbreng had immers weinig om het lijf. 3,5*
Madecineman (moderator films)
Matige komedie, die welliswaar best een aardige start heeft en er goed verzorgt uitziet. Het hele gegeven deed mij ook erg aan Bruce Almighty denken van een paar jaar geleden, verschil is dat Jim Carry itt Adam Sandler wel kan acteren. Sandler blijft imo toch vooral steken in zijn rol als beeldvulling.
Tegen het eind ontspoort Click jammerlijk in een behoorlijk, makkelijk op het sentiment spelend drama. De sterfscene van Sandler is eigenlijk best wel weer grappig maar vrees dat het niet de bedoeling van de makers was. Eerder de traantjes over de wangen laten rollen van ons onschuldige kijkers zal het beoogde doel zijn geweest. Helaas voor mij werkte dit dus niet.
Gelukkig blijkt het allemaal toch een droom te zijn geweest. Oh, nee toch niet. De grote man op zijn wolk besloot onze held toch nog een tweede kans te geven. Was ik de man op de wolk zou ik hem voor straf rechtstreeks naar de hel verbannen want welke sukkel wil nu een moment van zijn leven fast-forwarden met een vrouw als Kate Beckinsale aan zijn zij
Aardig begin maar hopeloos slecht einde, ik kom tot aan een 2*
Chainsaw
Best een leuk gegeven (hoewel het waarschijnlijk veel sterker was geweest in een sketch van maximaal 10 minuten), een redelijk bijrolletje van Walken en een paar geslaagde grappen maken Sandler's Click hier en daar nog best aardig. Alleen wel weer jammer dat de meeste geslaagde grappen ook al in de trailer te zien waren.
Maar goed, op die momenten na is Click echt flink waardeloos. Grappen van een bijzonder laag niveau, beroerd acteerwerk, stomzinnige personages (weer met Astin in zo'n belachelijke rol) en een erg voorspelbaar plot. Maar het ergste van alles was nog wel dat onvermijdelijke verschrikkelijke en mierzoete moraal ('family comes first'), wat na een uurtje ineens op kwam zetten. Kom op zeg.
1,5 sterren.
Een filmpje in de stijl van Family man, Bruce Almighty en Christmas Carol. Sandler valt in dit filmpje nogal mee en het geheel is eigenlijk best wel aangenaam om te bekijken. Wel wat simpel uitgewerkt en niet echt origineel. Toch zijn er voldoende grappen die een glimlach deden ontstaan met running gags als die hond met de eend en de verwaande buurjongen. Een gemiddelde komedie, maar dat is tegenwoordig met al die kinderlijke humor in 40 year old virgin, scary movie 4, little man en andere gedrochten best wel een verademing. Heb er niet echt spijt van.
Respekked
(weer) Leuke rol van Sandler, hij weet op de een of andere manier toch vaak een aardige draai te geven aan zijn rollen. Kan zijn woede uitbarstingen altijd wel waarderen. Verder een leuk gegeven, maar enigszins vreemd dat er geen terugspoel knop op zit . Hoewel dat al te vaak is gedaan natuurlijk. Het hele drama gedeelte kwam me nogal geforceerd over en niet echt gepast, maar een aantal heerlijke grappen maken het geheel toch geslaagd.
p.s. David Hasselhof
Een mhow-film. Ik heb de 90 minuten probleemloos uitgezeten maar ik zal hem niet snel herkijken, daarvoor was ie toch te simpel. Het verhaalidee is natuurlijk leuk maar de uitvoering is weer te braaf. Sandler irriteert me niet in deze film, heb regelmatig dat ik het wel gehad heb met hem.
Captain Pervert
Geen topper, wel leuk. Gaat van komedie een beetje over in drama (zo'n beetje op het moment dat de rol van David Hasselhoff is uitgespeeld, zit daar een verband?
) maar het is wel aardig uitgevoerd. Adam Sandler is voor de verandering een keer niet irritant.
Maar de ster van de show is David Hasselhoff. Iedere scène met hem is grappig. Wel slapstick onderbroekenhumor, maar ik heb een paar keer heel hard gelachen. Wat een briljante kerel. Zijn zelfspot is zo geniaal, hadden maar meer Hollywood "sterren" dat. Het mooiste was zelfs dat ik niet eens wist dat hij in de film zat!
Verder leuke rollen van de stem van Marge Simpson (kende het gezicht niet, maar herkende de stem, en bingo) en Henry "Fonzie" Winkler. Vond Christopher Walken - die normaal graag de show steelt - niet bijzonder. Die legde het toch ruimschoots af tegen het optreden van The Hoff.
The Movie Meter
Leuke film,
Adam Sandler in een geweldige rol als architect en ook Christopher Walken is geweldig in zijn rol. Goede lachmomenten en ook mooi gemaakt de effecten hebben veel met de kleur blauw
en er zit zelfs Drama in de film en dat zie je (opna Reign over Me en Punch-Drunk Love dan) niet echt vaak in een film met Sandler.
Wegens een geweldige kijkervaring 4,5*.
®Tc
Zeer geslaagde komedie. Veel komedies hebben een leuk plot enkel is de uitwerking enorm slecht, hier is de uitwerking dan wel weer goed. De lach is er (vooral wanneer ik The Fonz opmerkte
) en ook bij veel andere hilarische situaties in het begin. Dan vindt de film de perfecte balans naar het drama hoe snel het allemaal wel gaat, het zet je even tot na denken.
Zeker 3,5*
DeCol
Leuk film waar ik toch best vaak om heb moeten lachen. Sommige scenes waren echt prachtig, wel flauw maar toch lachwekkend. Het verhaal vond ik niet helemaal super. Op een of andere manier kon het me niet bekoren. Het einde was natuurlijk heel voorspelbaar maar dat stoorde me niet zo. Het is een echte feelgood-movie met een soort van wijze boodschap. Als fan van Adam Sandler heb ik weer genoten. Ik vind het echter zeker niet zijn beste!
Click is een leuke komedie met af en toe grappige stukjes, maar helaas ook veel grappen die je ruim van tevoren aan ziet komen. Sandler doet het redelijk, maar vooral David Hasselhoff en Christopher Walken zijn goed op dreef. Jammer dat het allemaal nogal braaf blijft. Zo'n afsatndsbediening biedt natuurlijk tal van mogelijkheden. Het zou mij wel wat lijken zo'n afstandbediening, dat weet ik wel. Leuke onzin dus!
thijsman
Echt super leuke film, normaal houd ik niet zo van verhalen met een 'moraal' erin maar vooral het einde deed het 'm. Adam Sandler vind ik persoonlijk wel een goede acteur, en ook zeer grappig in 'Happy Gilmore', Walker vind ik eigenlijk ook wel geniaal vanwege het feit dat hij heel veel kleine rolletjes in heel veel films heeft. Daarom geef ik deze film 4,5 sterren.
Montorsi
Pijnlijk ongrappige film doordrenkt met irritante sentimentele feelgood. Clichématig en voorspelbaar ook. Moeilijk om dit uit te zitten, zeker met een sloot aan reclames ertussendoor. Bizar slechte film. 1*
Ontstijgt op meerdere fronten zijn genrebroeders, mede doordat er -enigszins gedurfd- meer op de drama kant gemikt wordt en door de frisse aanpak van het bekende gegeven.
Van de komediant Sandler ben ik niet zo'n fan; van de drama-acteur des te meer. Helaas is Coraci geen PT Anderson, maar Sandler weet zich grotendeels te redden, mede doordat hij Walken en Beckinsale tegenover zich heeft.
Leland Palmer
Erg vermakelijk filmpje. Adam Sandler vind ik sowieso wel een leuke gast en ook in deze film heb ik weer van hem genoten. Prima mix tussen komedie en drama, waar het einde me zelfs (bijna) nog (een beetje) wist te ontroeren
Grappig plot. Wel erg standaard uitgewerkt, maar dat maakt niet uit. De film kent genoeg grappige en mooie momenten om te blijven boeien. Jammer dat de film op een gegeven moment wat ontspoort als Sandler de afstandsbediening niet meer onder controle heeft. Erg veel matige momenten vanaf dan. Gelukkig wordt het naar het einde toe weer wat beter, hoe moralistisch en voorspelbaar dan ook.
De bijrollen van David Hasselhoff, Jennifer Coolidge en vooral Christopher Walken waren erg leuk. Erg leuk, dat tijdrijzen, veel grappige momenten, de nodige clichés worden uiteraard uit de kast getrokken, maar over het algemeen vond ik deze film prima te doen. Leuke komedie met een stukje sentiment wat er precies tussen past.
nouromidarno
rare film,het heeft op de 1 of andere manier mijn soort van denken veranderd voor 1 dagje,
in het begin denk je van WOW cool alle saaie momenten overslaan maar naar het einde toe blijkt alles veel beter te zijn zoals het is .
mooie film,zeker een aanrader !
booyo
De eerste helft, zeg maar het komedie gedeeltje, vond ik ontzettend grappig! Die stukken met dan Aziatische jochie en dat verwende buurjongetje waren hilarisch!! De tweede helft echter, naarmate het meer richting drama ging, kon mij niet zo bekoren. De hele boodschap erachter deed mij niet zoveel..
Maar hoe dan ook een leuke film, 3*
Tonypulp
Hele leuk melige komedie met een zoals meestal erg geestige sandler en een grappig verhaal.
Genoeg goede grappen en de drama is zelfs nog te pruimen..
Vinokourov
Onsympathiek, ongrappig en een vervelende film. Muziekkeuzes waren nog redelijk origineel, maar daarnaast heeft het beroerde script niets te bieden.
Leuke film met een boodschap (wees blij met wat je hebt )
Adam vond ik toch wel aardig.
Verhaal was super bedacht en goed uitgewerkt.
De humor vond ik er erg goed bij passen.
3,5 ster
elmo4ever
dit is wat ik wil als ik een comedy ga kijken!!! Ik heb me dood gelachen en moest bijna huilen!!! Goed gespeeld en leuk bedacht.
dave
Grote teleurstelling. Vooral het feit dat ze je op het einde zo goedkoop de laan in sturen kan er bij mij niet in. Waarom hebben ze in hemelsnaam geopteerd voor zo'n enorm voorspelbare en flauwe afloop? Ik heb er geen woorden voor. What were they thinking? Tussendoor verscheen er misschien een glimlach of twee op mijn gezicht, mede dankzij een klassieke trap in de genitaliën. Maar over het algemeen is dit een onaangename zit. De acteurs doen hun werk niet goed en buiten Walken is geen enkel personage de moeite waard om langer dan vijf seconden bekeken te worden. Moest het matige verhaaltje, 'Bruce Almighty' met Sandler en Walken voor mijn part, afgesloten zijn met een cynische noot, dan zou de waardering hoger liggen. De realiteit ligt helaas anders en loopt aldus uit op een onvoldoende.
2,00
Minotaures
''P.S. Your wife's rockin' body still drives me crazy.''
Een leuke komedie van Sandler met een boodschap.
Een aardig verhaal met een goede uitwerking. Personages waren grappig en leuk. Het drama-gehalte was goed aanwezig en ook goed gelukt en de komische stukken waren leuk en op een goed moment aanwezig.
Sandler is, net als Carell, een geknipte persoon voor komedie's. Al vond ik Walken niet echt een komedie-acteur, maar gelukkig was zijn rol beperkt wat dat betreft. En dan Beckinsale, echt een geweldig mooi en aantrekkelijke vrouw. Wat Walken allemaal zei (quote boven), sluit ik me volledig bij aan. Een lust voor het oog als ze telkens op beeld komt. Het bedrijf waar Sandler werkt stikt er ook mee, in zo'n bedrijf zou ik er ook niets tegen hebben als ik daar moest werken. Wel leuk dat die, nadat die een periode heeft doorgespoeld, niet weet wat er gaande is en wat die afgelopen tijd heeft gedaan (zijn speech bij de trouwerij van Ben, om een voorbeeld te geven). Leuk, zo'n moment. Daarnaast is er ook veel aandacht aan de decors besteed. Zowel de oude jaren (vanaf het moment dat die geboren was, tot in z'n jeugd) als de toekomst (het groeien van z'n kinderen, de dood van z'n vader, z'n scheiding) zien er mooi uit. Vooral de creatifiteit hoe het in 2020+ eruit zal zien, de kantoren, gebouwen en andere objecten. Mooi en gedetailleerd gedaan.
Qua voorspelbaarheid zat het een beetje aan te komen, maar ik zat er verbaasd naar te kijken toen het allemaal een droom bleek te zijn. Zijn reactie daarop was echt spontaan en logisch (zou ik ook hebben gedaan). De effecten zijn mooi en goed bewerkt hierin, als voorbeeld hoe zo'n afstandsbediening werkt en z'n gehele menu en al dat doorskippen. Netjes gedaan, allemaal. Alleen bij zulke genres blijf ik natuurlijk de speelduur wat aan de lange kant vinden, want er zitten genoeg stukjes die korter mochten zijn of geknipt mochten worden.
Een leuke komedie, met een aparte verhaal en boodschap. Erg vermakelijk om een keer te zien.
jumpstylemovie
Heerlijke komedie met een fantastisch onderwerp. Een afstandsbediening om je leven mee te beslissen.
De film was wat ik van te voren verwachtte: Hij was leuk, vlot en de tweede helft zou wat cliché worden met Sandler die zijn orginele leven weer wil verbeteren. Ik heb een aantal keren hardop gelachen, bijvoorbeel bij de scéne waarin Sandler zijn baas op pauze zet en even in z'n gezicht ruft etc. Een geweldige rol van Hasselhof trouwens! Leukste personage uit de film.
Ook grappig om die stoere neger nog even langs te zien komen in zijn auto
Zat er trouwens geen terugspoel knop op die afstandsbediening? Die had ie anders wel wat vaker mogen gebruiken.
SmackItUp
Goeie film. Ik vond het emotionele gedeelte juist erg goed gespeeld. Het verhaal is goed bedacht en heb zo nu en dan best kunnen lachen. De boodschap zet je toch aan het nadenken, je moet alles nemen zoals het is en niet altijd meer willen.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

The Butterfly Effect
Sciencefiction / Thriller, 2004