Genre: Komedie / Drama
Gesproken taal: Engels, Portugees en Japans
Releasedatum: 19 oktober 2006
Bekijk via CANAL+
Plot Click
"What If You Had A Remote... That Controlled Your Universe?"
Het verhaal gaat over architect/workaholic Michael Newman, die een universele afstandsbediening krijgt waarmee hij bepaalde delen uit zijn leven vooruit kan spoelen en terugspoelen. Er ontstaan problemen wanneer de afstandsbediening niet meer doet wat Michael wil.
Michael Newman
Bill
Judy
Newman Employee
Northernstar
leuke film, niet alleen komisch maar ook dramatisch verhaal. aanradertje
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11913 berichten
Deze wil ik heel erg graag zien! Het verhaal is natuurlijk te belachelijk voor woorden, maar lijkt me erg leuk. En Beckinsale en Sandler bij elkaar: lijkt me wel vet!
kArIzMa_TuRk
ben benieuwd lijkt weer op een goeie film van A.Sandler..
balosa
best wel voorspelbaar allemaal, maar wel leuk gedaan, ik heb me geen moment verveeld 3.5*
hannes64
- 1926 berichten
1 van de allerleukste comedy`s /drama van Sandler.
verrassend leuk....vooral `t begin al met z`n buurjongetje die ie erg vaak beet neemt en ja....rob schneider heeft alwèèr een bijrolletje ..Kijk goed naar prins habeebu....
Een lach en een grote traan op `t eind...maar alles maakt `t weer goed.
De betere Sandler!!!!
Je haat hem, of je vind hem verschrikkelijk grappig (`t 2de dus voor mij) en 4 grote sterren.
dje-em
Wow, die drama twist maakt het zeer boeiend. Ook al had ik al snel een vermoeden over hoe de vork in de steel zat bleef ik geboeid kijken. Een topprestatie van Sandler die na Punch Drunk Love toch maar weer eens aantoont dat er meer in hem zit dan een domme komiek.
superred
Leuk. Niet alleen komedie, echt wel snikken op een gegeven moment, maar gelukkig dat einde...
, wat ik eigenlijk niet meer verwacht had en wat ik de film nog beter vind maken.
Puthenaer
Zojuist gezien op dvd; om het kort te zeggen; een dramatische komedie
In het begin zie je Sandler zoals 'we' hem kennen, maar later zie je toch dat hij veel meer is dan een komiek. Op het eind moest ik echt wel een paar keer slikken om mijn tranen binnen te kunnen houden....
ericck
Hij begint zoals ik verwachtte, veel flauwe grappen. Gaandeweg ontwikkelt zich echter een leuk verhaal dat het niveau van komedie ontstijgt. Zelfs het (Amerikaanse) happy end kan mijn avond niet verpesten, een aanrader!
Kaatjuh
Heb met veel plezier gekeken naar de film. Goed acteerwerk van Adam Sandler. Een komedie met een vleugje drama. En uiteraard een happy end. Zeker een aanrader.
DamnSexC
Telkens als er een film met Adam Sandler uit komt staat het weer garant voor de nodige lachspieroefeningen..
Zo ook in deze film.. een 4.5
chicow
Zeer leuke comedy/drama vind ik
Ik moest mijn tranen wel even wegslikken op een gegeven moment. Heb ook zeker gelachen! Misschien is voor sommige mensen deze film wel een eye-opener
****½
dennisr
Echt een mooi einde. Vond het een leuk maar ook verwarrend verhaal. Zeker een aanrader om die de 19e in de bioscoop te kijken. En als ik jou was zou ik hem met je vriend of vriendin kijken. Ik voelde me heel blij na de film
. Komt door het mooie einde!
Het verhaal is erg leuk uitgewerkt, en deed me enorm denken aan Charles Dickens' Christmas Carrol...
Wat een vreemd gevoel voor humor hebben die Happy Gilmore figuren toch. Van die kinderachtige verhaaltjes, maar wel met een hele lading platte humor er in, niet zo'n fijne combinatie.
Hier gooien ze ook nog eens een heel naar drama door de komische elementen heen.
Erg Rivella-achtig allemaal.
Een beetje vreemd, maar dan niet lekker.
chicow
Ik heb hem voor de tweede keer gekeken. Een paar scenes waren wel wat minder, maar deze film komt in mijn klassiekers. De film' groundhog day' was geweldig en in die gategorie vind ik deze film wel vallen
Het idee om een afstandsbediening te hebben om je leven mee te bedienen en alles even op stop mee te zetten!! Hier hebben denk ik veel mensen over gedroomd! Ik wel in ieder geval
Geniale humorvolle uitwerking en een mooi dramatisch einde
Geweldige film!!
Niqk
Geweldige film!!
dat maakt de film ook een heel stuk minder orgineel.
verder vond ik sandler ook matig acteren in sommige scenes.
voordelen waaren NATUURLIJK Kate Beckinsale...MAN.. wat is dat een mooi vrouwke.
het einde is wel mooi, 3,5* en een aanrader.
chicow
dat maakt de film ook een heel stuk minder orgineel.
verder vond ik sandler ook matig acteren in sommige scenes.
het einde is wel mooi, 3,5* en een aanrader.
Dat maakt het juist orgineel, omdat dit herkenbaar is voor veel mensen. Het is een goed formule om een film mee te maken. De droom voor vele mensen om het leven even stop te zetten--->mooie fantasie
gewoonweg geniaal, maar ben het wel met je eens dat het acteren beter kan!
En sommige scenes zijn gewoonweg slecht en dom....jammer.....als deze film iets beter uitgewerkt was en beter geacteerd dan was dit denk ik een supertopper geweest:-)
Puthenaer
Zeker als je je baas dan ff lekker in zijn noten kan trappen zonder dat hij weet wie dat gedaan heeft!

en zo zaten er tig fragmenten meer in die ik graaaaag zou willen kunnen
streeter
De Adam Sandler films zijn (met een paar uitzonderingen) grote hits in de VS, maar verdienen bijna niks in het buitenland.
Is Adam Sandler een beroemde akteur in Nederland? Ik was verbaasd dat zijn films zoveel stemmen hebben.
FisherKing
Adam Sandler is hier, vooral onder filmliefhebbers, een grote bron van irritatie (wellicht Punch Drunk Love uitgezonderd)
Sandler is redelijk populair in Nederland.
Op het niveau dat Steve Martin ooit had of zo, qua bekendheid.
neo
Denk dat Sandler nog steeds niet die echte status heeft als in eigen land...
dje-em
en dat is onterecht naar mijn niet zo onbescheiden mening.
erg mooi die emotionele scene waarin zijn vader zegt I love you. Elke zoon / vader moet hiervan tranen in de ogen krijgen. Anders heb je geen hart of zo...;-)
ex_uva
Wat een leuke film!!!
Ik vond dat stukje dat ie 'Michael Knight' in het gezicht slaat hilarisch. Hele goede film van Sandler. Mijn nacht kon niet meer stuk.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Nederlandse serie 'Rampvlucht' is een kijktip op NPO Start Plus