• 9.375.568 stemmen

Met onder meer: Adam Sandler, Kate Beckinsale en Christopher Walken

Gesproken taal: Engels, Portugees en Japans

Releasedatum: 19 oktober 2006

Plot Click

"What If You Had A Remote... That Controlled Your Universe?"

Het verhaal gaat over architect/workaholic Michael Newman, die een universele afstandsbediening krijgt waarmee hij bepaalde delen uit zijn leven vooruit kan spoelen en terugspoelen. Er ontstaan problemen wanneer de afstandsbediening niet meer doet wat Michael wil.

avatar van luoqi

luoqi

het is meer een drama film vond ik.

maar ik vond het einde wel mooi

avatar van Northernstar

Northernstar

leuke film, niet alleen komisch maar ook dramatisch verhaal. aanradertje

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Deze wil ik heel erg graag zien! Het verhaal is natuurlijk te belachelijk voor woorden, maar lijkt me erg leuk. En Beckinsale en Sandler bij elkaar: lijkt me wel vet!

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

ben benieuwd lijkt weer op een goeie film van A.Sandler..

avatar van TimD

TimD

Zijn genoeg goede films van Sandler.

avatar van balosa

balosa

best wel voorspelbaar allemaal, maar wel leuk gedaan, ik heb me geen moment verveeld 3.5*

avatar van demonski

demonski

ik vond hem erg leuk.....en kate hmmmmmmmmmm

3.5 *

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

1 van de allerleukste comedy`s /drama van Sandler.
verrassend leuk....vooral `t begin al met z`n buurjongetje die ie erg vaak beet neemt en ja....rob schneider heeft alwèèr een bijrolletje ..Kijk goed naar prins habeebu....
Een lach en een grote traan op `t eind...maar alles maakt `t weer goed.
De betere Sandler!!!!
Je haat hem, of je vind hem verschrikkelijk grappig (`t 2de dus voor mij) en 4 grote sterren.

avatar van dje-em

dje-em

Wow, die drama twist maakt het zeer boeiend. Ook al had ik al snel een vermoeden over hoe de vork in de steel zat bleef ik geboeid kijken. Een topprestatie van Sandler die na Punch Drunk Love toch maar weer eens aantoont dat er meer in hem zit dan een domme komiek.

avatar van chava

chava

deze was echt leuk!Zo leuk niet verwacht!!

Sandler is cool!!

dikke 4

avatar van linda1968

linda1968

leuke film echt een aanrader

avatar van superred

superred

Leuk. Niet alleen komedie, echt wel snikken op een gegeven moment, maar gelukkig dat einde... , wat ik eigenlijk niet meer verwacht had en wat ik de film nog beter vind maken.

avatar van Puthenaer

Puthenaer

Zojuist gezien op dvd; om het kort te zeggen; een dramatische komedie .

In het begin zie je Sandler zoals 'we' hem kennen, maar later zie je toch dat hij veel meer is dan een komiek. Op het eind moest ik echt wel een paar keer slikken om mijn tranen binnen te kunnen houden....

avatar van ericck

ericck

Hij begint zoals ik verwachtte, veel flauwe grappen. Gaandeweg ontwikkelt zich echter een leuk verhaal dat het niveau van komedie ontstijgt. Zelfs het (Amerikaanse) happy end kan mijn avond niet verpesten, een aanrader!

avatar van Kaatjuh

Kaatjuh

Heb met veel plezier gekeken naar de film. Goed acteerwerk van Adam Sandler. Een komedie met een vleugje drama. En uiteraard een happy end. Zeker een aanrader.

avatar van DamnSexC

DamnSexC

Telkens als er een film met Adam Sandler uit komt staat het weer garant voor de nodige lachspieroefeningen..

Zo ook in deze film.. een 4.5

chicow

Zeer leuke comedy/drama vind ik Ik moest mijn tranen wel even wegslikken op een gegeven moment. Heb ook zeker gelachen! Misschien is voor sommige mensen deze film wel een eye-opener

****½

avatar van dennisr

dennisr

Echt een mooi einde. Vond het een leuk maar ook verwarrend verhaal. Zeker een aanrader om die de 19e in de bioscoop te kijken. En als ik jou was zou ik hem met je vriend of vriendin kijken. Ik voelde me heel blij na de film . Komt door het mooie einde!

WB schreef:

Het verhaal is erg leuk uitgewerkt, en deed me enorm denken aan Charles Dickens' Christmas Carrol...

Uiteraard, het is ook gewoon A Christmas Carol maar dan zonder kerst.

Wat een vreemd gevoel voor humor hebben die Happy Gilmore figuren toch. Van die kinderachtige verhaaltjes, maar wel met een hele lading platte humor er in, niet zo'n fijne combinatie.

Hier gooien ze ook nog eens een heel naar drama door de komische elementen heen.

Erg Rivella-achtig allemaal.

Een beetje vreemd, maar dan niet lekker.

chicow

Ik heb hem voor de tweede keer gekeken. Een paar scenes waren wel wat minder, maar deze film komt in mijn klassiekers. De film' groundhog day' was geweldig en in die gategorie vind ik deze film wel vallen

Het idee om een afstandsbediening te hebben om je leven mee te bedienen en alles even op stop mee te zetten!! Hier hebben denk ik veel mensen over gedroomd! Ik wel in ieder geval

Geniale humorvolle uitwerking en een mooi dramatisch einde

Geweldige film!!

avatar van Niqk

Niqk

chicow schreef:

Geweldige film!!

dat maakt de film ook een heel stuk minder orgineel.

verder vond ik sandler ook matig acteren in sommige scenes.

voordelen waaren NATUURLIJK Kate Beckinsale...MAN.. wat is dat een mooi vrouwke.

het einde is wel mooi, 3,5* en een aanrader.

Niqk schreef:

dat maakt de film ook een heel stuk minder orgineel.

verder vond ik sandler ook matig acteren in sommige scenes.

het einde is wel mooi, 3,5* en een aanrader.

Dat maakt het juist orgineel, omdat dit herkenbaar is voor veel mensen. Het is een goed formule om een film mee te maken. De droom voor vele mensen om het leven even stop te zetten--->mooie fantasie gewoonweg geniaal, maar ben het wel met je eens dat het acteren beter kan!

En sommige scenes zijn gewoonweg slecht en dom....jammer.....als deze film iets beter uitgewerkt was en beter geacteerd dan was dit denk ik een supertopper geweest:-)

avatar van Puthenaer

Puthenaer

chicow schreef:

Zeker als je je baas dan ff lekker in zijn noten kan trappen zonder dat hij weet wie dat gedaan heeft!

en zo zaten er tig fragmenten meer in die ik graaaaag zou willen kunnen

avatar van streeter

streeter

De Adam Sandler films zijn (met een paar uitzonderingen) grote hits in de VS, maar verdienen bijna niks in het buitenland.

Is Adam Sandler een beroemde akteur in Nederland? Ik was verbaasd dat zijn films zoveel stemmen hebben.

avatar van FisherKing

FisherKing

Adam Sandler is hier, vooral onder filmliefhebbers, een grote bron van irritatie (wellicht Punch Drunk Love uitgezonderd)

Sandler is redelijk populair in Nederland.

Op het niveau dat Steve Martin ooit had of zo, qua bekendheid.

avatar van neo

neo

Denk dat Sandler nog steeds niet die echte status heeft als in eigen land...

Dat niet nee.

avatar van dje-em

dje-em

en dat is onterecht naar mijn niet zo onbescheiden mening.

erg mooi die emotionele scene waarin zijn vader zegt I love you. Elke zoon / vader moet hiervan tranen in de ogen krijgen. Anders heb je geen hart of zo...;-)

avatar van ex_uva

ex_uva

Wat een leuke film!!!

Ik vond dat stukje dat ie 'Michael Knight' in het gezicht slaat hilarisch. Hele goede film van Sandler. Mijn nacht kon niet meer stuk.