Genre: Komedie / Drama
Gesproken taal: Engels, Portugees en Japans
Releasedatum: 19 oktober 2006
Bekijk via CANAL+
Plot Click
"What If You Had A Remote... That Controlled Your Universe?"
Het verhaal gaat over architect/workaholic Michael Newman, die een universele afstandsbediening krijgt waarmee hij bepaalde delen uit zijn leven vooruit kan spoelen en terugspoelen. Er ontstaan problemen wanneer de afstandsbediening niet meer doet wat Michael wil.
Michael Newman
Bill
Judy
Newman Employee
steventje
Leuk filmpje met dat komisch begint en overhelt naar een dramatisch 2de deel.
Hasselhof, Walken en Winkler deden het zeker niet slecht.
Het feit dat die kindjes hun fietsje terug naar de winkel moesten brengen omdat hij geen geld genoeg zou hebben, vond ik toch iets overdreven.
Alsof een architect geen 300-400 dollar kan missen om zijn kindjes een fiets cadeau te doen. Het blijft film zeker
Sylk
Hoewel niet mijn genre, toch prima vermaakt, zelfs ontroerd op het laatst. Een film die we in het achterhoofd moeten houden met alle ambities die we hebben.
®Tc
Zeer geslaagde komedie. Veel komedies hebben een leuk plot enkel is de uitwerking enorm slecht, hier is de uitwerking dan wel weer goed. De lach is er (vooral wanneer ik The Fonz opmerkte
) en ook bij veel andere hilarische situaties in het begin. Dan vindt de film de perfecte balans naar het drama hoe snel het allemaal wel gaat, het zet je even tot na denken.
Zeker 3,5*
D-starz
Leuke film, zoals het genre aangeeft, Leuke komische momenten met drama verweven. Ik heb het een drie gegeven, het is nog altijd geen top film voor mij.
soom
I hate that man..
Ik vind Adam's werk meestal niet leuk. Liever mijd ik die films dan ook. Sommige echter, geef ik toe, zijn wel leuk. (daarbij doel ik vooral op I now pronounce you Chuck and Larry). Click is wel leuk, afgezien van wat extreem Amerikaanse, ongrappige humor, en hier en daar wat al te moralistisch geneuzel. Kan Adam hier wel waarderen, en Kate die eigenlijk best wel acteren kan, is als z'n vrouw goed op dreef. Hoewel ik nog niet echt overstag ben wat haar betreft, want echt veel films waarin Kate speelde heb ik nog niet gezien.
kimberlyVD
In zijn genre is dit toch wel een film die boven zijn 'collega's' uitsteekt. Het verhaal is toch wel uniek én bovendien zeer goed uitgewerkt. Sandler acteert zeker niet slecht en Walken, tja, die man heb ik al zoveel zien doen maar ik persoonlijk vind hem niet echt goed acteren, jammer. Maar dat maakt de film toch niet minder goed.
Bonifatius
Leuke film, maar na ongeveer een uur wordt hij veel te cliché en dat is jammer. 3 ***
DeCol
Leuk film waar ik toch best vaak om heb moeten lachen. Sommige scenes waren echt prachtig, wel flauw maar toch lachwekkend. Het verhaal vond ik niet helemaal super. Op een of andere manier kon het me niet bekoren. Het einde was natuurlijk heel voorspelbaar maar dat stoorde me niet zo. Het is een echte feelgood-movie met een soort van wijze boodschap. Als fan van Adam Sandler heb ik weer genoten. Ik vind het echter zeker niet zijn beste!
Svenster
Zoals de meeste films van Sandler, erg vermakelijk van het begin tot het eind. Een origineel verhaal dat leuk wordt neergezet. Ik geef em 3 en een halve ster.
MarcieMarc
Begon goed leuk en Hilarisch..maar pffffffffffff al die drama ineens en dat gekantel naar een liefdesverhaal..jammer jammer..had zogezegd meer ingezeten..maar des al niettemin 3 sterren want er zijn nie echt storende elementen
Click is een leuke komedie met af en toe grappige stukjes, maar helaas ook veel grappen die je ruim van tevoren aan ziet komen. Sandler doet het redelijk, maar vooral David Hasselhoff en Christopher Walken zijn goed op dreef. Jammer dat het allemaal nogal braaf blijft. Zo'n afsatndsbediening biedt natuurlijk tal van mogelijkheden. Het zou mij wel wat lijken zo'n afstandbediening, dat weet ik wel. Leuke onzin dus!
Loki87
Wat een braakfilm, elke keer weer opnieuw als ik deze man zie in een film is het niks. speelt hij ook in goede films?
Rebel80
Vind deze film super.
Hoewel die als comedy gelabeld is vind ik de serieuze gedeeltes erg goed gespeeld, vooral ze zoon als die ouder is.
5sterren van mij
B-daddy
Net bekeken en zag al bij de trailer dat het een leuke film zou worden.
En ik had gelijk, ik vond hem zeer leuk. Het werk van Sandler en Walker is zeer leuk geacteerd en gespeeld. Zeker één in mijn top 20.
YSL
ja in Reign Over Me
Weertenaar
De slappe start wordt nog redelijk goed gemaakt: 2.50 (2.50)
Ik had het zwaar het eerste uur. Een plot dat werkelijk nergens op aan stuurt, ronduit slecht acteerwerk en flauwe afgezaagde grappen kleuren het eerste halfuur donkerzwart. En net toen ik dacht dat het niet meer goed zou gaan komen, kruipt Click na een halfuur langzaam uit z'n schulp en wordt het zowaar toch nog heel aardig, hetgeen ik absoluut niet meer had verwacht. Er worden een aantal aardige dingen uitgehaald met de 'universele' afstandsbediening, is het leven dat letterlijk aan Michael voorbij flitst aardig vormgegeven en ontbreken de grappen die uit de situaties worden gelicht niet. Met het plot groeit ook het acteerwerk van onder andere Sandler en Walken mee omhoog. Het overdreven moralistische slotakkoord had wellicht iets subtieler gebracht kunnen worden, maar vooruit. En owja, dat het een droom was lag er wel heel erg dik bovenop, tenminste, ik kreeg direct toen hij op het bed plofte al de indruk: nu gaat zijn droom beginnen. En ja dus.
Cinematografisch zit Click degelijk in elkaar, zonder dat Coraci rare sprongen maakt. De film kent bij vlagen een aantal aardige shots, zit het met de regie wel snor, zijn de special effects van voldoende niveau en valt vooral de gelikte montage op. Voor wat betreft het acteerwerk gaat het in Click twee kanten uit (of eigenlijk één kant). Het begin is van bijna iedereen zwak tot matig, maar daarentegen lijkt ook iedereen in zijn rol te groeien. Met name Walken en Sandler staan hier in Click symbool voor. Overigens ietwat vreemd dat ik Walken in dit soort films terugzie, hij had zeker behoefte aan iets 'luchtigs' na tal van serieuze rollen... Beckinsale is de hele prent van een voldoende, constant niveau, voor Hasselhoff geldt het tegengestelde; een constant zeer matig niveau. Hij pakt zijn rol veel te overdreven op, hetgeen een averechts effect heeft. De dialogen zijn verder weinig onthullend.
Veel meer heb ik eigenlijk niet aan Click toe te voegen, enkel dan het feit dat het zeer opmerkelijk is dat het niveau van de film over alle schijven genomen, zichtbaar groeit naarmate Click vordert. Zoiets heb ik eigenlijk nog niet eerder gezien. Echter leidt dat er niet toe dat Click van voldoende naar uistekend groeit, maar van matig/slecht tot redelijk. Het concept wordt naar mijn idee redelijk benut ondanks dat het moralistische gezever af en toe teveel de aandacht opeist, zit de film technisch degelijk in elkaar en balanceren de acteerprestaties op het randje tussen wat redelijk en onvoldoende heet. Ondanks het gebrek aan echt sterke, gevatte grappen weet Click al bij al toch redelijk te vermaken na een tergend zwak eerste halfuur, hetgeen ik bijna een wonder zou willen noemen.
Script / Verhaal:................ 2,00
Acteerwerk:....................... 2,00
Regie / Speelduur:...........3,00
Realisme:......................... 2,50
Cinematografie:............... 3,00
Positie: 158/320
Click staat daarmee voor 'Jackass 2' en achter 'Cop Land'
Tigerlily
In mijn opinie, een echte slechte film. Waardeloze Sandler (Ik heb echt zo'n zin om die kerel te meppen!), totaal niet grappig en dom verhaal.... Naja, ik vond er echt niks aan
Iemand vertelde dat ze ging huilen aan het eind, maar daar had ik totaal geen last van. Irriteerde me eerder aan Sandler z'n gebrek aan emoties in zijn gezicht en de aanstellerige blikken van Beckinsale.
0,5 sterren
hpdw
0,5 sterren
Het is ook niet bedoelt om zo grappig te zijn deze film dus kalmeer een beetje. Ik vind deze film vooral zo sterk door het geloofwaardige acteerwerk (vooral de slachtoffer rol) en het geniaale verhaal met een plot dat geen enkele film kent
thijsman
Echt super leuke film, normaal houd ik niet zo van verhalen met een 'moraal' erin maar vooral het einde deed het 'm. Adam Sandler vind ik persoonlijk wel een goede acteur, en ook zeer grappig in 'Happy Gilmore', Walker vind ik eigenlijk ook wel geniaal vanwege het feit dat hij heel veel kleine rolletjes in heel veel films heeft. Daarom geef ik deze film 4,5 sterren.
Al DeNiro
In het begin denk je dat het zo'n standaard komedie van Adam Sandler is, maar er zit een duidelijke boodschap/moraal in.
Dat maakt Click stukken beter dan de gemiddelde komedie.
MNV2
- 1900 stemmen
Matige komedie met (een soms wat vervelende) Adam Sandler. Het idee van een afstandsbediening waar je werkelijk alles mee kunt doen is interessant en is leuk voor een verhaal, toch vond ik de grappen niet altijd even geslaagd. 'Click' is eigenlijk niets meer dan een matige feelgood-film.
Montorsi
Pijnlijk ongrappige film doordrenkt met irritante sentimentele feelgood. Clichématig en voorspelbaar ook. Moeilijk om dit uit te zitten, zeker met een sloot aan reclames ertussendoor. Bizar slechte film. 1*
Ralf81
Vooraf was ik vrij sceptisch over deze Adam Sandler film. Het begin was echter vrij goed en de humor lag me wel. Was bang dat de film op den duur zou inzakken, maar dit gebeurde niet. Integendeel, Click heeft me tot het einde weten te boeien. Mooi verhaal met een goede moraal! Hoewel komedie niet mijn favoriete genre is vind ik deze productie zeer geslaagd!
Wel de laatste keer dat ik een film op de commerciële zender kijk, die (c.a. 6!) reclamemomenten - met promo's en Piets weerbericht - waren gruwelijk irritant en deden mijn inlevingsvermogen geen goed!

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

The Butterfly Effect
Sciencefiction / Thriller, 2004