• 9.375.048 stemmen

Met onder meer: Adam Sandler, Kate Beckinsale en Christopher Walken

Gesproken taal: Engels, Portugees en Japans

Releasedatum: 19 oktober 2006

Plot Click

"What If You Had A Remote... That Controlled Your Universe?"

Het verhaal gaat over architect/workaholic Michael Newman, die een universele afstandsbediening krijgt waarmee hij bepaalde delen uit zijn leven vooruit kan spoelen en terugspoelen. Er ontstaan problemen wanneer de afstandsbediening niet meer doet wat Michael wil.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Erg leuke film , zeker mijn genre.

Namelijk het : Profiteren van terug of verder in de tijd kunnen reizen dat geeft een goede kick weet je.

4****

avatar van The Oceanic Six

Een mhow-film. Ik heb de 90 minuten probleemloos uitgezeten maar ik zal hem niet snel herkijken, daarvoor was ie toch te simpel. Het verhaalidee is natuurlijk leuk maar de uitvoering is weer te braaf. Sandler irriteert me niet in deze film, heb regelmatig dat ik het wel gehad heb met hem.

avatar van gebruiker_56935

gebruiker_56935

Ik vond hem erg leuk. Beter dan mijn verwachtingen. Sandler ook een keer leuk, meestal irriteer ik me dood aan hem. Dikke 4 sterren.

avatar van dinal12000

dinal12000

Aardige komedie, zeker in het begin, maar zodra Sandler zijn leven wat erg snel vooruit ziet spoelen neemt bij mij ook de neiging toe om de film te versnellen. Me toch wel vermaakt.

avatar van PKlijnstra

PKlijnstra

Leuke film 3*, Sandler is in deze film 'leuk' maar zeker niet top!

Op een regenachtige zondagmiddag is dit zeker geen verkeerde film, alhoewel het geen rewatch movie is.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

tommykonijn schreef:

Erg grappige Film als je het mij vraagt , Maar ik denk dat ik dit echter niet had gezegd als Adam Sandler deze rol niet had gedaan want hij is hem namelijk op zijn lijf geschreven, Het einde is nogal raar maar wel erg Leuk ingedacht kortom : Het is geen Topper dat vind ik niet maar je moet hem zien (vooral Komediefans.)

3.5* (Net geen 4*)

Toch verhoogd naar 4*, Erg mooi gemaakt en ik vindt 3.5* toch nog net te min.

avatar van NathanMandjes

NathanMandjes

De film begint als komedie maar wordt steeds somberder, had ik niet verwacht.. een slecht verhaal goed uitgevoerd. Vind ik 4 punten wel op zijn plaats.

avatar van red bull

red bull

mwah ik vind het echt een hele matige film, beetje afgezaagd allemaal... naar mijn mening echt geen topper

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Geen topper, wel leuk. Gaat van komedie een beetje over in drama (zo'n beetje op het moment dat de rol van David Hasselhoff is uitgespeeld, zit daar een verband? ) maar het is wel aardig uitgevoerd. Adam Sandler is voor de verandering een keer niet irritant.

Maar de ster van de show is David Hasselhoff. Iedere scène met hem is grappig. Wel slapstick onderbroekenhumor, maar ik heb een paar keer heel hard gelachen. Wat een briljante kerel. Zijn zelfspot is zo geniaal, hadden maar meer Hollywood "sterren" dat. Het mooiste was zelfs dat ik niet eens wist dat hij in de film zat!

Verder leuke rollen van de stem van Marge Simpson (kende het gezicht niet, maar herkende de stem, en bingo) en Henry "Fonzie" Winkler. Vond Christopher Walken - die normaal graag de show steelt - niet bijzonder. Die legde het toch ruimschoots af tegen het optreden van The Hoff.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

David Hasselhoff is inderdaad geweldig. Hij maakt het wel leuk. De film op zich vond ik opzich wel goed. Vooral de zielige gedeeltes waren wel aardig. En dat Morty opeens dark werd was ook zeker wel goed! Het is dan wel geen topper maar ik heb me wel een paar keer kapot gelachen. Vooral ook met die vent die auto. Die was echt geweldig. Bij de Delete Scene's zag je die vent nog een keer, jammer dat ze die er niet in hebben gedaan. Hopelijk weten jullie wie ik bedoel.

avatar van nightbreed

nightbreed

De eerste 5 minuten dacht ik dat dit een hele slecht film zou worden omdat het niveau niet om over naar huis te schrijven was.

Gelukkig herstelt de film daarna snel en wordt het een stuk leuker en boeiender om naar te kijken.

De film is nergens origineel maar het is dus wel erg leuk om naar te kijken.

De bijrolletjes van Christopher Walken en David Hasselhoff zijn ook zeer genietbaar.

Ik vind dit denk ik de leukste film met Sandler in de hoofdrol.

Een dikke 3,5 (net geen 4) voor deze leuke film.

avatar van bibibaplo

bibibaplo

Ga hem zo zien, gezien de stemmen en reacties lijkt het mij een redelijke film om te zien. Sandler is zo slecht nog niet..

avatar van Denveen

Denveen

Leuke feel-good film, aardig om een keer te bekijken, maar zal me niet lang bijblijven

avatar van lizzy123

lizzy123

een zeer goede komidie echt te vet het toppunt is toch wel dan de eend het hondje en nog een ander hondje op elkaar gaan liggen

dit is toch wel het hoogtepunt

avatar van The Rockfather

The Rockfather

Dit is de beste comedy die ik heb gezien.

Er valt altijd wel wat te lachen en Sandler acteert ook wel goed.

avatar van jimcarrey gek

jimcarrey gek

leuke film 4,0 met kans op verhoging 4,5

avatar van JanVR

JanVR

Een van adam sandler zijn betere komedies, ik vond deze wel erg origineel.

avatar van Joe-K

Joe-K

Echt een geweldige film, heb hem net gezien voor de tweede keer.
Het was alweer een jaar geleden dat ik deze had gezien maar hij heeft me weer verrast. Echt een film die je niet snel zal vervelen, er zitten veel verschillende soorten scènes in, sommige zijn lachwekkend, en sommige vol met drama. Ik vind de afwisseling hierin echt perfect en op het einde zie je echt pas hoeveel er eigenlijk veranderd is in zijn leven, en hoe snel alles kan gaan. Deze film heeft mij toch een beetje aan het denken gezet en dat vind ik best knap voor een Sandler filmpje. Ik vind hem zeker wel een 4,0* waard.

avatar van witboek

witboek

Moet eerlijk zeggen dat ik niet echt een fan ben van Adam Sandler , maar heb toch wel gelachen met deze film. Een leuk verhaal vind ik.

avatar van PrinsesBanaan!

PrinsesBanaan!

Erg flauwe film,

het stuk dat zijn leven opeens heel snel voorbij raast is de pret eraf.

In het begin kon het er wel door, een paar toffe scenes..

Toch maar een 2* ..

avatar van notorious_kim

notorious_kim

ik vond hem goed, maar er vaak toch een beetje over. Ik heb hem in de cinema gezien, en dat vond ik hem niet waard, het is meer een zondagnamiddag thuis filmpje

avatar van Kricky

Kricky

leuk om een keertje te zien maar echt niet vaker

avatar van Devoo

Devoo

Grappig, emotioneel, en tof om naar te kijken. Beetje een cliché einde, maar dat mag de pret niet drukken. Geen supertopper, maar zeker geen slechte film. 3.5*

avatar van Sjaako

Sjaako

Leuk filmpje, niet echt een directe verhaallijn, maar best wat zijsprongetjes die je verderop weer herkend.

Zit gewoon goed in elkaar en is nog leuk ook, zeker door een aantal bekendere acteurs.

3.5 *

avatar van Film1

Film1

Top film.

Sandler, Becinsale, Walken, Winkler geweldige acteurs die geweldig hun rol doen, het verhaal van Click is erg leuk, vergezocht maar leuk. De special-effects zijn in één woord : great! Nooit gedacht dat dit zo'n goede film zou gaan worden. Deze film is een van mijn favorieten en dat zal hij ook altijd blijven.

Ik geef deze film 5,0*

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

In tegenstelling tot wat ik heb gehoord en gelezen vond ik dit een uitstekende film, samen met 50 First Dates een van Sandlers beste. Prachtige decors, vlot gespeeld en visueel erg sterk...dan neem je dat geforceered happy ending graag voor lief!

avatar van Miss Bean

Miss Bean

Samen met Anger Management de eerste film die ik van adam sandler zag en ik vond beiden erg leuk.

avatar van Suuziejj

Suuziejj

Ik vind het verhaal leuk. En ik vind adam sandler zelf ook heel leuk!

Duss.

avatar van joeri592

joeri592

super film, grappig en zielig

Leuke film,

Adam Sandler in een geweldige rol als architect en ook Christopher Walken is geweldig in zijn rol. Goede lachmomenten en ook mooi gemaakt de effecten hebben veel met de kleur blauw en er zit zelfs Drama in de film en dat zie je (opna Reign over Me en Punch-Drunk Love dan) niet echt vaak in een film met Sandler.

Wegens een geweldige kijkervaring 4,5*.