• 9.377.055 stemmen

Geregisseerd door: Dave Payne

Met onder meer: Devon Gummersall, Derek Richardson en Michael Ironside

Gesproken taal: Spaans, Frans en Engels

Plot Reeker

"If you can't breathe, you can't scream"

Een groepje studenten is op weg naar een rave midden in de woestijn. Wanneer hun wagen het plots begeeft zijn ze verplicht te overnachten in een verlaten motel. Al snel merken ze dat deze plek een schuilplaats is van iets dat het midden houdt tussen leven en dood en ze zijn hun leven daar niet zeker.

avatar van M@us

M@us

ik heb de film nu net gezien.

En tja wat moet ik er van zeggen?

Op zich een ok film maar had wat meer verwacht.

Spanning had ik totaal niet in deze film.

Vond het allemaal maar wat gewoontjes en ik vind dat ze er meer mee hadden kunnen doen.

Maar dan het einde waar ik ook niks van snap?

Raar einde dus.

Mischien dat iemand mij kan uitleggen hoe het zit?

M@us schreef:
ik heb de film nu net gezien.
En tja wat moet ik er van zeggen?
Op zich een ok film maar had wat meer verwacht.
Spanning had ik totaal niet in deze film.

Maar dan het einde waar ik ook niks van snap?
Raar einde dus.
Mischien dat iemand mij kan uitleggen hoe het zit?

Ik dacht: Ze waren nog niet echt dood (na het ongeluk), dus moesten ze strijden tegen De Dood, en wie won, mocht nog leven.

delisomeister schreef:

het eind fascineert mij nog steeds.

ik hoop dat op de dvd veel extra,s staat.

het is een standaard horrrorfilmpje, maar wel vermakelijk.

een voldoende

2,5

2,5* komen overeen met een 5, wat geen voldoende is.

avatar van Lieke1976

Lieke1976

B-film eerste klas.

Het einde lijkt verdacht veel op het einde van Death End..

avatar van bananenneus

bananenneus

De film vond ik niet supergoed, meer 13 uit een dozijn.

Pas op het eind van de film had ik in de gaten hoe het in elkaar stak. Heb ik me even voor de gek laten houden!!!

Dankzij het einde krijgt Reeker van mij 3*

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Wat een bagger dit weer.

Ik heb er met veel moeite naar gekeken, en vond het dus echt niks.

Verhaal niet, acteurs niet en vond het niet echt spannend.

Absoluut geen aanrader.

avatar van patrick17

patrick17

Niet goed en niet slecht!!Soms spannende momenten maar geen schrikmomenten!!De film kan er mee door.

2.5 *

avatar van Sutherland

Sutherland

Een lachwekkende "horror". Ik vond er niets spannends aan, de moorden waren slecht en alles is zo standaard als 't maar zijn kan.

Alleen het einde was ietwat verrassend.

avatar van queenie

queenie

kon me niet echt boeien. Heb betere gezien. 1½*

avatar van Pinhead29

Pinhead29

Zeer geslaagde film, niet er origineel maar wel de moeite waard van het kijken,

En deze film heeft een zekere sfeer

avatar van Gehenna

Gehenna

Een wat vage b-horror over een gestrand groepje jongelui (origineel) in de middle of nowhere die stuk voor stuk door een "monster" worden opgejaagd en aangevallen. Het is net zo standaard als de omschrijving doet voorkomen en daar doet de "twist" aan het einde niet veel meer aan. 2.5*

avatar van deStef

deStef

Turkeyloverz schreef:

Ik denk dat, toen ze een ongeluk kregen, de tijd als het ware een microseconde heeft stil gestaan. En die hele film speelt zich dus af in die ene microseconde, waarbij "de dood" dus de mensen, die dood gaan in dat ongeluk, komt halen.

avatar van ebbuh

ebbuh

erg leuke en onderhoudende film, alleen jammer van de vage moordenaar die er in voorkomt

avatar van james_cameron

Goedgemaakte, spannende horrorfilm, maar als je sluitende logica zoekt in het verhaal ben je hier aan het verkeerde adres. Begint erg goed en de spanning wordt zorgvuldig opgebouwd, maar tegen het einde zakt alles een beetje als een pudding in. En de 'twist' die alles moet verklaren is noch origineel noch logisch.

avatar van sjeepie

sjeepie

wat een waardeloze film, 1 ster voor de moeite.

avatar van kimmetje194

kimmetje194

Gewoon een lekkere horror film. Geen toppertje, maar wel leuk voor de liefhebber.

avatar van RJRuitenbeek

RJRuitenbeek

Zeer interessante film. Misschien een B-film, maar dan wel een hele goede.

De film is behoorlijk vaag, maar juist daardoor blijf je van begin tot eind geboeid. Aan het einde wordt alles duidelijk en ik moet zeggen dat ik even een paar minuten nodig had voordat ik het door had.

Dan rest de conclusie te zeggen dat deze film een absolute aanrader is.

avatar van Smiley

Smiley

Ik vond de film wel spannend. Film komt wat traag op gang maar daarna wordt het creepy. Je begint je af te vragen wat er nou precies aan de hand is, daardoor blijft het boeiend en spannend. Het einde vond ik verrassend goed doordacht.

avatar van saleena

saleena

Ik vond de film een beetje vaag en het is niet helemaal wat ik ervan verwacht had

0.5 helaas

avatar van The_Game

The_Game

Enorme B-film met slechte special effect. Ik vond het echt weer eens zonde van mn tijd.

avatar van brucecampbell

brucecampbell

ik heb moeite gehad om de hele film uit te zitten.

slechte acteurs, slechte effecten en al helemaal geen spanning, alleen een "verrassend" einde.

waar is de tijd van de goede horrorfilm zoals ze die maakten in de jaren 70 en 80?

avatar van Waku

Waku

Beetje horror die weg heeft van zowel Cabin Fever als

final destination en misschien zelfs wel scream.

Het begint allemaal wel aardig.

Vooral de mysterieuze sfeer doet de film goed.

Maar op het moment dat het bekend is wie of wat de Reeker is wordt het allemaal een beetje kneuterig.

Het einde daarintegen is even vergezocht als ook weer origineel.

Een kleine voldoende voor The Reeker

avatar van hellraiser

hellraiser

ik vind dat de film nogal traag op gang komt wat ik spijtig vond.Ik vond hem een beetje saai , pas op het einde begon het me te boeien.Wel positief vond ik het creepy sfeertje van de film en het einde was verassend.Maar ik vond de film nogal leeg , dit ook door het traag op gang komen van de film. 2.5*

avatar van deppfan

deppfan

De openingsscene van deze film vond ik goed. Ik zat echt te walgen. Maar daarna, tja, afgezaagd verhaal hoor; jongelui in een verlaten tent die uiteraard stuk voor stuk worden uitgemoord. De moordenaar was ook alles behalve angstaanjagend en het door het ''verassende'' einde zakt de hele film ineen. 1.5*, die deze film vooral te danken heeft aan dat eerste stukje, en de spanning die in het begin van het verhaal nog wel goed wordt opgebouwd..

avatar van ralfsjam

ralfsjam

doorsnee horror filmpje, openings scene was wel ok, maar dan verpesten ze dat weer met overmatig bloed op de voorruit! dan ga ik van mn puntje van mn stoel rustig achterover liggen op de bank.

avatar van JodyWeistra

JodyWeistra

opening scene indd goed. Maar het werd verpest door de kerel met het halve gezicht..

totaal geen spanning en de dood was erg dom en nep.

avatar van Chriz05

Chriz05

Net deze film gekeken en was toch leuker dan verwacht.

Na alle reacties van jullie wist ik niet wat er zou komen.

Haha zaten wel grappige momenten in de film vond ik zelf, maar m'n vriendin staat nog steeds bij te komen

Iemand had geschreven dat er geen schrik momenten in zaten maar vertel dat haar maar eens

Ik geef 'm 2*, maar toch hebben we een leuke avond gehad!

avatar van mikoz

mikoz

Turkeyloverz schreef:

2,5* komen overeen met een 5, wat geen voldoende is.

Een 2,5 op stemgebied is heel anders dan een simpele ''5'' in schooltermen.

Turkeyloverz

Maakt niet uit of het om films of school of wat dan ook gaat. Ik vind 50% op elk gebied onvoldoende.

avatar van M.ike

M.ike

moet ik bij deze film denken aan : wrong turn , the hills have eyes , the texas chansaiw massacre ?

als ik het verhaal lees , moet ik daar aan denken namelijk.