• 9.376.124 stemmen

Geregisseerd door: Dave Payne

Met onder meer: Devon Gummersall, Derek Richardson en Michael Ironside

Gesproken taal: Spaans, Frans en Engels

Plot Reeker

"If you can't breathe, you can't scream"

Een groepje studenten is op weg naar een rave midden in de woestijn. Wanneer hun wagen het plots begeeft zijn ze verplicht te overnachten in een verlaten motel. Al snel merken ze dat deze plek een schuilplaats is van iets dat het midden houdt tussen leven en dood en ze zijn hun leven daar niet zeker.

Spartaan1986

Ondanks het standaard verhaal kijk ik best uit naar deze film.

Vele artikels gelezen over deze film die lovend waren.

De cast is ook best redelijk met Michael Ironside (Starship Troopers) en Derek Richardson (Hostel).

Al met al een Horrorfilm om in de gaten te houden.

avatar van BS

BS

De film is opzich best aardig.

Let wel, ik was gelijk gevangen door de openings-scene.Die is gewoon erg goed.Daarna begint de eigenlijke film en die opbouw duur me wat lang.

Hij begint zoals het verhaal al doet verwachten vrij 'standaart' met een stelletje tieners die vastlopen en ja, dan komt er een moordenaar.

Op een paar schrikmomenten na is er de eerste helft eigenlijk niet zoveel erg spannends te beleven.De special effects/make-up zijn wel gewoon goed!

Het begint in de 2de helft wel goed en het bouwt op zodra we de Reeker ook echt te zien krijgen.Dan krijgt de film ook ineens een hele andere aanpak lijkt het wel en vallen ook de meeste gewonden

Wat de film afmaakt is het eind.Een twist die alles in een ander daglicht zet.

De opening, het eind en de uitwerking van de Reeker zijn toch wel de hoogtepunten.Het acteernivo is zoals verwacht 'gemiddelt' en het verhaal brengt ( op het eind na ) niet al te veel verassingen met zich mee.

Kortom zeker een film die de moeite waard is voor zijn positive dingen, voor de rest niet zoveel byzonders.

Waarschijnlijk zal mijn waardering na een 2de keer kijken minder zijn maar voorlopig hou ik het op een 3,5

avatar van tovenaar

tovenaar

Volgens mij is het bijna moeilijk om een slechtere horror-film te maken. In het begin lijken de standaard ingrediënten toch nog wel aanwezig. Afgelegen plek, mooie mensjes en natuurlijk een stoere duistere killer. Als je je dan wil op maken voor een lekkere standaard horrorflick, met gore en naakte meiden en inderdaad die stoere killer, dan kan je beter niet eens aan de film beginnen. De killings zijn suf, de meiden zijn suf, de killer is suf. Ik weet niet wat voor budget deze film had, maar volgens mij hadden ze beter voor alle centen die ze voor Michael Ironside hebben neergelegd, wat betere visuele kerels kunnen halen. Bedroevend lelijk die Reeker, en eigenlijk is dat al moeilijk te zien, want die lelijke walm en dat gestuiter van de camera moet nog zoveel mogelijk proberen te verbloemen dat het eigenlijk gewoon lelijk is.

Alsof het niet genoeg is krijgen we ook nog eens een waardeloze onnodige twist op 't eind voorgeschoteld, waaruit blijkt dat de makers de kijkers allesbehalve serieus nemen. Het lijkt wel alsof ze hun bedoelingen aan een kleuterklas aan het uitleggen zijn. Ik voel me als kijker gewoon behandeld als een baby! Ben benieuwd wanneer de regisseur m'n r**t komt afvegen.

Spartaan1986

Ben het voor een groot gedeelte wel met Tovenaar eens.
De beginscene was al ontzettend slecht en nep waardoor je er al weinig meer van verwacht.
Maar als eenmaal de twintigers op weg zijn naar de plaats van hun bestemming begin je een beetje in de stemming te raken voor de film.
Het is allemaal een beetje mysterieus en dat trok me wel.
Maar oh wat waren die moordscenes ontzettend slecht.Wordt er 1 de wc pot ingetrokken, de ander krijgt een stuk glas in zijn nek waar hij toevallig inviel
Het acteerwerk was ook vrij matig(Behalve van Gummersall die als enige een redelijk personage weet neer te zetten)
En wat zag die 'Reeker´ er nep uit.

Ik geef de film uiteindelijk 2 sterren met de aantekening dat ik niet begrijp dat deze film de NL bioscoop gaat halen.

Downloadgedoe verwijderd.

avatar van illogical

illogical

Ik vond deze film wel leuk.. Alleen ik zal wel dom zijn, maar snapte het einde niet helemaal.

avatar van djkoelkast

djkoelkast

Zeker een goede film, absoluut een aanrader voor de horror liefhebbers.

Ik snap dat einde gezeur niet helemaal hoor, ik vond het einde juist goed, ok origineel misschien niet echt, maar deze film is absoluut de moeite van het kijken waard.

Mede dankzij de goede special effects en creepy sfeer een 4,5

avatar van hoogland

hoogland

Eindelijk een film naar m'n hart. Goed geregisseerd en goed geacteerd. Deze film krijgt echt een goede dikke 5

Spartaan1986

Eindelijk een film naar je hart??

Je hebt 80 procent van je films 5 sterren gegeven.

avatar van jerooney

jerooney

Spartaan1986 schreef:

Eindelijk een film naar je hart??

Je hebt 80 procent van je films 5 sterren gegeven.

haha disse baasje

jerooney schreef:

haha disse baasje

baasje??

avatar van sun

sun

Minder goed dan ik had verwacht. Hetgeen mij stoort is dat de clichés blijven gebruikt worden in dit soort van films.

Aan de moorden is niks nieuws.

Het einde van de film is wel goed maar daar blijft het dan ook bij.

Een 1,5

avatar van veendiek

veendiek

is deze al in de bios???

Spartaan1986

Nee er stond eerst ergens in Augustus maar dat is alweer weggehaald.

avatar van turksoldier_61

turksoldier_61

BS schreef:

De film is opzich best aardig.

Wat de film afmaakt is het eind.Een twist die alles in een ander daglicht zet.

daar ben ik helemaal mee eens die einde enzo, een 3,5*

avatar van ebbuh

ebbuh

gewoon een goede standaard horror!

avatar van Mvisser

Mvisser

nou vond het niet echt een horror eigelnijk!! kon weining spanning ontdekken en openingsscene sloeg helemaal nergens op.

Het einde was het enige goede aan de film.

avatar van zeuteke

zeuteke

hey, vond de film niet zo slecht mocht wel meer inhoud over de karakters van de spelers zijn

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Deze film heb ik gisternacht gezien en ik moet zeggen, ik heb gemengde gevoelens hierover. Ik ben dol op het genre (groepje jongeren in een horrorfilm).

Het acteerwerk was matig, maar lette daar niet veel op.

Op het begin en tegen het eind vond ik de film ietwat ''floppig'', maar het einde vond ik weer wel verrassend en dat maakte de film nog iets beter.

Ik heb zeker genoten van deze film (wel voor 1 keer),

P.S: door zulke ietwat matige filmpjes mis ik toch de goede films, like TCM (2003) die ik trouwens verhoog naar 4*

avatar van melanie178

melanie178

Ik heb in mijn bescheiden 24 jaar op deze aarde verschrikkelijk veel slechte B-films gezien, maar deze komt toch wel met stip binnen in de top 40 hoor.....mijn hemel, wat een vreselijk slechte film. Special effects zijn gewoonweg beroerd, er gebeurt weinig en ALS er wat gebeurd is het te snel voorbij en te donker om het goed te kunnen zien.

Wat was ik blij met de "Stop" knop op mijn ab!

avatar van _Daan_

_Daan_

Lekkere Horror veel bloed mooi begin maar vreemd einde..

4,5

avatar van delisomeister

delisomeister

het eind fascineert mij nog steeds.

ik hoop dat op de dvd veel extra,s staat.

het is een standaard horrrorfilmpje, maar wel vermakelijk.

een voldoende

2,5

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Is dit The Hills have Eyes meets Night of the Living Dead meets House of the Dead?

avatar van daandiebanaan

daandiebanaan

Ik vond het gewoon geen slechte film,maar bijzonder was hij zeer zeker ook niet.

Heb op bepaalde momenten behoorlijk moeten lachen.

Achja,maak ook maar eens een horrorfilm die echt eng is zonder gruwelijk te zijn he?

Heb hem 3* gegeven omdat ik me heb vermaakt en er slechtere films zijn.

avatar van deStef

deStef

Ik vond het een vermakelijke film. Er zat wat leuke humor in, en op het einde wordt helemaal duidelijk gemaakt in welk tijdsbestek je het moet plaatsen. Het kan zijn dat dit verhaal gedeeltelijk is gejat, maar het verraste ons wel positief. 3,5*

avatar van Horrordude

Horrordude

Kan iemand mij vertellen wat voor een horror-film dit is??

Toch niet zo eentje met vloeken,en geesten enzo...

dat is namelijk echt saaie horror

avatar van deStef

deStef

Horrordude schreef:

Kan iemand mij vertellen wat voor een horror-film dit is??

Toch niet zo eentje met vloeken,en geesten enzo...

dat is namelijk echt saaie horror

Zo eentje is het niet.

avatar van Horrordude

Horrordude

wat een saaie film... dacht ik de hele film lang...

maar toen de clou aan het einde in het licht kwam...

kon ik het toch wel waarderen.

Toch ziet de poster er leuker uit, dan dat de film in werkelijkheid is.

avatar van Maroquinho

Maroquinho

goede standaard hollywood horror-film...

3,0

avatar van samtari

samtari

Best een spannende film . Het einde vind ik dan wel weer erg gejat van dead end .