Jackass: The Movie (2002)
Genre: Komedie / Documentaire
Geregisseerd door: Jeff Tremaine
Met onder meer: Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O
Releasedatum: 13 februari 2003
Plot Jackass: The Movie
"Do not attempt this at home."
Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV show 'Jackass' (een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.
belgium21
vermakelijk anderhalf-uurtje, waarbij je af en toe de mondhoeken naar boven moet brengen. Als film is dit echter letterlijk en figuurlijk waarde(n)loos. 1.5*
tukkerstein
Als het vermakelijk is, waarom geef je de film dan 1,5 ster.
Ik vond het een geinige film, soms wel smerig. Het leek mij eigenlijk grappiger als er een soort verhaaltje in de film zat, en rondom dat verhaal worden allemaal stunts uitgehaald.
De film krijgt van mij 3,5 ster. Overigens is het camerawerk enorm slecht.
- 11917 berichten
Ik kan me herinneren dat ik ten tijde van de release van de film in een zeer gerenommeerde krant, ik dacht de Volkskrant, had gelezen dat sommige scenes pure kunst waren, waaronder de scene met al de muizenvallen. Kan ik ze geen ongelijk in geven. Toch?
JurassicPark
een 4,5. een hele leuke film van jackass. wel grappig zo een film na alle afleveringen. leuke stunts ook de film is zelf ook leuker dan de afleveringen
basketballerke
Er zitten inderdaad heftiger stunts in dan in de serie.
Spartaan1986
Als film slaat het natuurlijk helemaal nergens op maar ik heb goed hard zitten lachen gisteren, daarom kan deze 'film' van mij 4 sterren krijgen. Als je hier niet om kan lachen ben je tamelijk humorloos.
Laten we het eens omdraaien.
Als je hier om kan lachen ben je tamelijk humorloos
Godsiemijne wat een prut dit.
Mix de humor van Tom Green in Freddy got Fingered en de schijtlolligheid van 'De Lama's' samen en je hebt Jackass: The Movie.
Een opeenstapeling van flauwe,sadistische stunts die moeten dienen als vermaak voor de medemens. Yeah right!
De reden waarom deze 'film' 1* krijgt in plaats van een halve * is de scene in het golfpark waar ik nog wel om kon glimlachen.
Nog erger is dat er een deel 2 aankomt maar die sla ik maar over
- 11917 berichten
Ik kan begrijpen dat mensen dit niet leuk vinden, maar humorloos is dit zeker niet. Het leuke hiervan is dat ze het zichzelf aandoen: zij zijn er het slachtoffer van. En wat ook geldt voor Saw: zolang ze maar creatief blijven mogen ze wat mij betreft lang doorgaan!
Spartaan1986
Echt pijnigen van mensen al doen ze het zelf is 10x erger om te zien dan mensen die in een 'gespeelde' film worden vermoord of gemarteld.
Mensen vallen dagelijks van trappen af of struikelen over dingen en houden daar nare verwondingen aan over.
Maar het eerste is nog dat ze er zelf dubbel om liggen terwijl het geen moment grappig is.
Leuk voor mensen die genoten hebben van Freddy Got Fingered en dat zijn er aan de rating van deze 'film' te zien aardig wat.
- 11917 berichten
Ik zie het punt niet zo. Ze beleven er zelf lol aan, ze kennen de risico's, en het zijn professionals.
Er is een scene in deze film waar Johnny een kogel in zijn maag krijgt, met bescherming. Hij lacht er niet om, dus is het wat minder grappig. Zolang die gasten erom lachen, en ik vind het zelf ook écht leuk, vind ik dit prima.
Mensen die dagelijks van trappen vallen: zolang ze er zelf geen lol aan beleven en pijn hebben, is het vreselijk. Als ze er zelf om kunnen lachen, doe ik net zo hard mee.
Spartaan1986
Ik heb er geen problemen mee dat er mensen zijn die erom kunnen lachen,alleen snap ik totaal niet waarom.
Je kan net zo goed een paar America's Funniest Home Video's anderhalf uur aan elkaar plakken dan heb je nog een betere compilatie. Dat is ook niet grappig met het lachbandje op de achtergrond maar blijft tenminste onschuldig vermaak.
Dit is gewoon jezelf pijnigen om er zoveel mogelijk geld en aandacht mee te krijgen. Dat gaat er bij mij niet in.
- 11917 berichten
Wat betreft dat laatste over geld en aandacht: zolang ik erom kan lachen, heb ik er geen problemen mee.
Jackass zelf is ook harstikke onschuldig, het wordt alleen schuldig gemaakt door de sukkels die ze na gaan lopen doen.
Spartaan1986
Onschuldig kan ik het niet noemen.
Er was er toch 1 zwaargewond geraakt?
- 11917 berichten
Ja, maar ze kennen de risico's. Qua vermaak vind ik dit heel erg onschuldig. Gewoon een paar gasten die lol trappen, daar komt het in feite op neer.
Ik kan trouwens wel heel goed begrijpen dat mensen het niet leuk vinden, maar op zijn tijd kan ik hier heel erg om lachen. Een beetje leedvermaak is nooit weg.
IcU
Onschuldig kan ik het niet noemen.
Er was er toch 1 zwaargewond geraakt?
Wie dan, Knoxville toch? Die had bijna zijn nek gebroken, ofzoiets.
Spartaan1986
Expres leedvermaak vind ik wel erg.
Maar goed daar verschillen wij dan van mening in
- 11917 berichten
Maar dat zijn in feite toch heel veel komedies? Om maar een voorbeeld te noemen: de scenes in het hele niet leuke Dodgeball waarin al die spelers een bal tegen bepaalde lichaamsdelen krijgen. Heel veel komedies bestaan toch uit expres leedvermaak dat ook van te voren in scene is gezet?
Spartaan1986
Heb die film niet gezien. Was dat ook een film waarin het echt gebeurde dus zonder fictie?
Nope.
Dan is het toch wel anders dan deze
Dat gaf ik ook al eerder aan(het verschil tussen echt pijnigen en fictief)
Sagittarius
Jajajajajajajajaja wahahaahahahaha, helemaal toppie deze film. Ik moest bijna 112 laten bellen. Die gasten zijn toch super jongens, schitterend. Vooral de intro en de outro filmpje zijn ook zo komisch, hoe verzinnen ze het vraag je je wel is af. echt een hele dikke 5!!!!!!!!!
Ninto
Laten we het eens omdraaien.
Als je hier om kan lachen ben je tamelijk humorloos
Godsiemijne wat een prut dit.
Nog erger is dat er een deel 2 aankomt maar die sla ik maar over
Jij bent dus officieel humorloos! De Lama's, Jackass en Tom Green vind jij geen reet aan!? Misschien moet je is aan een psychiater denken ofzo?
Doe eens normaal zeg, ik vind dat ook maar humor voor op de middelbare school.
Ninto
Jesus... meen je dat nou? Dat je Tom Green niet leuk vind kan ik nog wel begrijpen... maar Jackass en De Lama's is toch gewoon dikke humor.
TimD
Ik vond Freddy Got Fingered geen hol aan maar deze film wel, die stunts zijn hartstikke melig. Volgens mij heb jij er heel weinig verstand van.
Overigens kun je de Lama's geen poep en pies humor noemen, of je hebt er nog nooit naar gekeken.
pompoen
basketballerke
Kinderlijke, onnozel gewoon afval voor de (jammer genoeg) moderne jeugd.
Beetje onzinnig, je rekent iedereen er gelijk mee af
Kinderlijke, onnozel gewoon afval voor de (jammer genoeg) moderne jeugd.
Wat is dat nu weer voor lamme opmerking... altijd dat gezeik over "rotzooi voor de jeugd van tegenwoordig", "de MTV-generatie". Wat een onzin zeg. Het is gewoon een ander soort humor, dingen veranderen met de tijd. En ik zeg niet dat ik "de oudere humor" niet leuk vind... in tegendeel zelfs. Maar ga alsjeblieft niet met dat soort citaten strooien.
Ik zie trouwens dat je ook de humor uit Ace Ventura waardeerdt, dus daar hebben we iets gemeen. Maar omdat jij Jackass niet leuk vindt is het ineens "een gestoord filmpje voor mensen met puisten". Komop zeg, geef je mening, maar ga niet alle mensen die Jackass wel leuk vinden belachelijk maken.

Jackass Forever

Jackass 2.5
2007

Jackass Number Two
2006

Van interventies tot huiselijk geweld: hoe verliepen de afgelopen jaren voor de grote 'Jackass'-sterren?

Het gaat weer beter met 'Jackass'-ster Bam Margera: Acteur honderd dagen clean

Je houdt er wel of niet van: 'Jackass: The Movie' vanavond te zien op Paramount Network

Beelden arrestatie 'Jackass'-ster Bam Margera gaan internet over: 'Het is verdrietig'

Chun Jiang Shui Nuan
Drama, 2019