Mr. Woodcock (2007)
Met onder meer: Billy Bob Thornton, Seann William Scott en Susan Sarandon
Gesproken taal: Engels en Slowaaks
Releasedatum: 14 februari 2008
Plot Mr. Woodcock
"Letting Go of Your Past Is Hard... Especially When It's Dating Your Mom."
John Farley is schrijver van zelfhulpboeken, die terugkeert naar zijn geboorteplaats. Hier ontdekt hij dat zijn moeder verliefd is geworden op zijn oude aartsvijand, Mr. Woodcock, de gymleraar. Deze man heeft hem jaren van fysieke en psychische ellende bezorgd en John zet alles op alles om te voorkomen dat zijn moeder met deze bruut trouwt.
Jasper Woodcock
Nedderman's Brother
Zichzelf
Palumbo
jvdh
Vond de film niet echt super, saaie stukjes die soms wel eens werden vermaakt met wat leuke humor. Zeker niet mijn stijl film. 2*
BeKOS
Ik heb deze net bekeken en ik heb wel een paar keer gelachen, maar over het algemeen vond ik hem wel tegen vallen. Je kunt ook gewoon de trailer kijken en het daar dan bij laten. 2*
idd. genoeg gezegt
billgoldberg
Simpel verhaaltje, maar gelukkig met veel cynische humor. Billy BobThornton in goed gecast en in topvorm. Met een uitgestreken gezicht bedient hij zich van cynische opmerkingen (Complimenten voor de bedenkers ervan). Prachtig!!!
superred
Ik vond de film best leuk. Ik verwachte er niet veel van, waarschijnlijk viel hij daarom mee. Alleen het eind...pfff wat ontzettend soft en flauw...
J1981W
Niet orginele, erg voorspelbare en verder een vrij saaie film. Heb een aantal keren kunnen lachen en dat was het dan ook. Er zat niets nieuws of orgineels in de film. Op zich is dat niet erg maar dan moet het humorniveau wel hoger liggen dan dat hier het geval is. Ook een erg cheesy einde..... 1,5 ster.
papillon 25
volgens mij ben ik de enige die de film super tof vondt ik heb me kapot gelachen van de hilarisch stukken die er in zaten en vondt het een geweldige film, maar ja verschil van smaak.
voor mij een dikke 5*
Wezze
Hoopte dat Sean William Scott weer een soort 'Stifler'-karakter neer zou zetten zoals hij ook deed in Road trip (en natuurlijk in American Pie). Maar helaas.. dit keer een iets serieuzere rol, de grappige momenten moesten in deze film komen van Mr Woodcock.. en niet altijd met succes..
Ook jammer dat er tegen het einde nog ff een moraal en een happy end tegen aan word gegooid.. Tegenvaller, maar ja, wat kan je ook nog verwachten na het lezen van de titel..
skipy05
maar een flauwe komedie. met stomme grappen. en veel te voorspel baar. der hadden betere grappen in gekunnen.
RodneyS
Flauwe film! Leuk voor ff snel tussendoor. Misschien 3 echt kunnen lachen..
2,5
JohnWilliams
Ik kon 1 keer echt lachen en dat is die scene op het laatst als Woodcock op zijn plaat gaat met die rolstoel.
OlafK
Heel flauw met een zwak begin. Op een gegeven moment worden de grappen beter maar het einde is dan weer echt flauw gebral..
Moreau
slecht verhaal, dat kan bij een komedie.. maar dan moet de film zelf wel grappig zijn, en dat is deze niet.
Livefree70
Misschien ben ik de laatste tijd snel tevreden, maar ook deze komedie had redelijk wat grappige momenten, vooral het begin met de kids op gymles vond ik geweldig. Doorsnee verhaaltje met redelijk bekende acteurs, wat mij betreft een vrij aardige humorfilm, die zeker de moeite waard is.
luigi22
Geweldig leuke film! Billy Bob Thornton speelt echt fantastisch als mister Woodcock. Zitten enkele scenes in waarin ik echt dubbel lach van het lachen. Ik heb er van genoten in ieder geval:D
flrois
Dat is een flauwe film.
Billy Bob Thornton en Saen William spelen niet slecht.
bakaa
zijn wel veel leuke scenes.. veel gelachen..
maar niet echt een super film..
Respekked
Wat een slappe hap. Laat Stifler maar gewoon de gave peer uithangen in plaats van dit halfbakken poginkje tot acteren. Verder 0,0 verhaal, standaard Hollywood maar wel een aardig BBT.
DeDennis
Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai
Ik heb 1 keer kunnen lachen toen er iemand op zijn plaat ging. Heb de meeste hoofdstukken maar voor de helft of nog minder gekeken omdat ik bijna in slaap viel.
Krijgt van mij nog 1 ster voor de moeite.
Don_Mat
Leuke film om zo is op een zaterdag avond te kijken. Zeker geen topfilm, maar vanwege de goeie rollen en de voelbaar oplaaiende frustratie toch 2,5 *.
Charlie Cheese
- 1936 stemmen
Wat een frotfilm
Gare humor, zelden geglimlacht.
De turnaround van Woodcock=The Antichrist naar 'Well, he made me what I am today' was ook zovan: opeens..
Redelijke komedie die vooral overeind wordt gehouden door het sterke spel van BB Thornton. De leukste grappen zijn helaas al in de trailer voorbij gekomen. De film is bij vlagen best grappig, maar zakt op sommige momenten behoorlijk in. De scenes tussen Scott en Thornton dragen eigenlijk deze film, want die zijn vaak het best. Ondanks dat het allemaal best wat scherper en harder had gemogen, heb ik me niet verveeld.

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

Glory Road