• 9.375.163 stemmen

Met onder meer: Billy Bob Thornton, Seann William Scott en Susan Sarandon

Gesproken taal: Engels en Slowaaks

Releasedatum: 14 februari 2008

Plot Mr. Woodcock

"Letting Go of Your Past Is Hard... Especially When It's Dating Your Mom."

John Farley is schrijver van zelfhulpboeken, die terugkeert naar zijn geboorteplaats. Hier ontdekt hij dat zijn moeder verliefd is geworden op zijn oude aartsvijand, Mr. Woodcock, de gymleraar. Deze man heeft hem jaren van fysieke en psychische ellende bezorgd en John zet alles op alles om te voorkomen dat zijn moeder met deze bruut trouwt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van jvdh

jvdh

Vond de film niet echt super, saaie stukjes die soms wel eens werden vermaakt met wat leuke humor. Zeker niet mijn stijl film. 2*

avatar van sasjam

sasjam

Had er niet veel van verwacht maar is toch wel grappig 3*

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Soms grappig, maar meestal niet.

avatar van BeKOS

BeKOS

renekuipers schreef:

Ik heb deze net bekeken en ik heb wel een paar keer gelachen, maar over het algemeen vond ik hem wel tegen vallen. Je kunt ook gewoon de trailer kijken en het daar dan bij laten. 2*

idd. genoeg gezegt

avatar van billgoldberg

billgoldberg

Simpel verhaaltje, maar gelukkig met veel cynische humor. Billy BobThornton in goed gecast en in topvorm. Met een uitgestreken gezicht bedient hij zich van cynische opmerkingen (Complimenten voor de bedenkers ervan). Prachtig!!!

avatar van superred

superred

Ik vond de film best leuk. Ik verwachte er niet veel van, waarschijnlijk viel hij daarom mee. Alleen het eind...pfff wat ontzettend soft en flauw...

avatar van Jaap885

Jaap885

Helaas, veel van verwacht.. Maar een hele flauwe nietszeggende film

avatar van J1981W

J1981W

Niet orginele, erg voorspelbare en verder een vrij saaie film. Heb een aantal keren kunnen lachen en dat was het dan ook. Er zat niets nieuws of orgineels in de film. Op zich is dat niet erg maar dan moet het humorniveau wel hoger liggen dan dat hier het geval is. Ook een erg cheesy einde..... 1,5 ster.

avatar van papillon 25

papillon 25

volgens mij ben ik de enige die de film super tof vondt ik heb me kapot gelachen van de hilarisch stukken die er in zaten en vondt het een geweldige film, maar ja verschil van smaak.

voor mij een dikke 5*

avatar van Wezze

Wezze

Hoopte dat Sean William Scott weer een soort 'Stifler'-karakter neer zou zetten zoals hij ook deed in Road trip (en natuurlijk in American Pie). Maar helaas.. dit keer een iets serieuzere rol, de grappige momenten moesten in deze film komen van Mr Woodcock.. en niet altijd met succes..

Ook jammer dat er tegen het einde nog ff een moraal en een happy end tegen aan word gegooid.. Tegenvaller, maar ja, wat kan je ook nog verwachten na het lezen van de titel..

avatar van skipy05

skipy05

maar een flauwe komedie. met stomme grappen. en veel te voorspel baar. der hadden betere grappen in gekunnen.

avatar van jorit35

jorit35

vond het wel een boeiede film.

avatar van RodneyS

RodneyS

Flauwe film! Leuk voor ff snel tussendoor. Misschien 3 echt kunnen lachen..

2,5

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Ik kon 1 keer echt lachen en dat is die scene op het laatst als Woodcock op zijn plaat gaat met die rolstoel.

avatar van OlafK

OlafK

Heel flauw met een zwak begin. Op een gegeven moment worden de grappen beter maar het einde is dan weer echt flauw gebral..

avatar van Moreau

Moreau

slecht verhaal, dat kan bij een komedie.. maar dan moet de film zelf wel grappig zijn, en dat is deze niet.

avatar van Bosniian

Bosniian

Deze was flauw, maar omdat ie ook weer nie zo slecht was

...

avatar van scholtie

scholtie

zeer goed acteerwerk van Sean William Scott, met veel hummor.

avatar van Livefree70

Livefree70

Misschien ben ik de laatste tijd snel tevreden, maar ook deze komedie had redelijk wat grappige momenten, vooral het begin met de kids op gymles vond ik geweldig. Doorsnee verhaaltje met redelijk bekende acteurs, wat mij betreft een vrij aardige humorfilm, die zeker de moeite waard is.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Viel mij een beetje tegen. Had iets meer verwacht van Sean.

avatar van Car-freak

Car-freak

Wat een bagger film!

avatar van adinda

adinda

beetje flauwe film, en stom einde

avatar van luigi22

luigi22

Geweldig leuke film! Billy Bob Thornton speelt echt fantastisch als mister Woodcock. Zitten enkele scenes in waarin ik echt dubbel lach van het lachen. Ik heb er van genoten in ieder geval:D

avatar van flrois

flrois

Dat is een flauwe film.

Billy Bob Thornton en Saen William spelen niet slecht.

avatar van bakaa

bakaa

zijn wel veel leuke scenes.. veel gelachen..

maar niet echt een super film..

avatar van Respekked

Respekked

Wat een slappe hap. Laat Stifler maar gewoon de gave peer uithangen in plaats van dit halfbakken poginkje tot acteren. Verder 0,0 verhaal, standaard Hollywood maar wel een aardig BBT.

avatar van DeDennis

DeDennis

Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

Ik heb 1 keer kunnen lachen toen er iemand op zijn plaat ging. Heb de meeste hoofdstukken maar voor de helft of nog minder gekeken omdat ik bijna in slaap viel.

Krijgt van mij nog 1 ster voor de moeite.

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Leuke film om zo is op een zaterdag avond te kijken. Zeker geen topfilm, maar vanwege de goeie rollen en de voelbaar oplaaiende frustratie toch 2,5 *.

avatar van Charlie Cheese

Charlie Cheese

• 1936 stemmen

Wat een frotfilm .

Gare humor, zelden geglimlacht.

De turnaround van Woodcock=The Antichrist naar 'Well, he made me what I am today' was ook zovan: opeens..

avatar van Spetie

Redelijke komedie die vooral overeind wordt gehouden door het sterke spel van BB Thornton. De leukste grappen zijn helaas al in de trailer voorbij gekomen. De film is bij vlagen best grappig, maar zakt op sommige momenten behoorlijk in. De scenes tussen Scott en Thornton dragen eigenlijk deze film, want die zijn vaak het best. Ondanks dat het allemaal best wat scherper en harder had gemogen, heb ik me niet verveeld.