Mr. Woodcock (2007)
Met onder meer: Billy Bob Thornton, Seann William Scott en Susan Sarandon
Gesproken taal: Engels en Slowaaks
Releasedatum: 14 februari 2008
Plot Mr. Woodcock
"Letting Go of Your Past Is Hard... Especially When It's Dating Your Mom."
John Farley is schrijver van zelfhulpboeken, die terugkeert naar zijn geboorteplaats. Hier ontdekt hij dat zijn moeder verliefd is geworden op zijn oude aartsvijand, Mr. Woodcock, de gymleraar. Deze man heeft hem jaren van fysieke en psychische ellende bezorgd en John zet alles op alles om te voorkomen dat zijn moeder met deze bruut trouwt.
Jasper Woodcock
Nedderman's Brother
Zichzelf
Palumbo
renekuipers
Ik heb deze net bekeken en ik heb wel een paar keer gelachen, maar over het algemeen vond ik hem wel tegen vallen. Je kunt ook gewoon de trailer kijken en het daar dan bij laten. 2*
teigetje37
Redelijke film.
Met enige grappige stukjes.
Waardering: **1/2
K.A.N. de Laar
wat een oer-vervelende film vond ik dit. Het verhaal heeft genoeg in zich om er iets leuks van te maken, maar ik heb misschien twee keer gegrijnsd..., meer was het niet.
PKlijnstra
Ik sluit me erbij aan, dat ook ik meer had verwacht van deze film.
Sean William Scott blijft toch wel een leuke acteur.
Het verhaal is simpel, en heb maar een paar keer moeten lachen.
2^
Ant
Een paar keer wel gelachen, maar als ik de CV van beide heren bekijk had er meer in gezeten. Ik geef het 2 sterren
JohnWilliams
Denk ik ook, al hoewel Thorton toch wel aardig speelde vond ik.
loosterlee
Toen ik de acteurs zag dacht ik dit word een hele goeie film, maar nadat ik de film gekeken had kreeg ik een andere indruk over de gehele film. Had er veel meer van verwacht en denk dat dat ook hetgene is waarom ik de film niet spectaculair vond!
Markvo
Wel aardige film met leuke stukjes. Best vermaakt alleen jammer van het matige einde.. 3*
Olivia
Een beetje timide.
Ik ben op zich niet zo heel erge liefhebber van komedies, maar deze film was nog wat aan de zwakke kant qua grappen en grofheid, terwijl ik dus normaal helemaal niet zo ben van de slapstick en zo.
Wel allemaal leuk en luchtig geacteerd, Thornton zet zeker wel een aardige Mr. Woodcock neer, maar John had wel wat sprekender gemogen.
Ik had ook wat meer van deze film verwacht, maar de beste grappen zitten eigenlijk al in de trailer. Al met al geen slechte film, maar had beter gekund. 3 *
donsebas
Billy Bob Thornton en Seann William Scott zorgen voor een leuke en vermakkelijke komedie. De film is niet bijzonder en over het algemeen ook niet echt grappig maar er zit wel een vaart in de film waar door je toch blijft kijken.
Hij had van mij wel wat harder mogen zijn want af en toe lijkt het of de film zich inhoudt zodat het voor een groter publiek toegangelijk is.
Obiwan
Vermakelijke film !!
Maar ik ga er niet voor naar de bios !
3 *** van mij ....... zeker niet meer
ghislaine
Echt een mega KUT-film! en dat zeg ik echt niet gouw, maar deze film was gewoon niet leuk, niet grappig en er zat absoluut geen verhaal in. Een dikke 1!
Sandertju
Geen bijzondere film om te zien, hier en daar wat grappige momenten. Billy Bob Thornton doet het als duivelse gymleraar niet eens zo slecht, Seann William Scott was daarentegen leuker in American Pie en Susan Sarandon hoeven ze van mij niet meer te vragen voor een film.
Heb de film alleen afgekeken omdat ik wilde weten hoe het tussen de twee kemphanen zou eindigen, maar misschien is dat dan weer het knappe van de film.
Verder was het niet veel bijzonders, niet meer dan 2,5 waard in mijn ogen.
kanjertje
Middelmatige komedie.
Af en toe goed gelachen maar ook niet meer.
2,5
faun
Ik vond hem best goed eigenlijk, voor zo'n rol is billy bob uitermate geschikt.
mrhanky
Komedie die af en toe grappig is. Billy Bob doet het niet slecht als "dictator". Er zitten een paar goede grappen, helaas zijn er veel grappen te flauw en slaan ze niet echt aan. 3.0
Doom
Standaard humor, standaard verhaal, standaard moraal gedoe, maar stiekem toch ook wel weer een degelijke film.
Real_Movie
Ik vondt de film heel erg saai en het was totaal niet grappig.
De acteerprestaties waren zeer onder de maat en er was totaal geen verhaallijn en die flashbacks vondt ik heel irritant en totaal niet grappig het kwam steeds in herhaling.
0,5
MrCoen
Het verhaal was eigenlijk maar dunnetjes en de humor evenmin! Heb hem gister in de sneak gezien...anders had ik hem absoluut links laten liggen!
Hij krijgt toch twee punten door de enkele lachwekkende momenten(stuk of 3) en de leuke aftitelingsfilmpjes!
malfunction
Jammer, dacht echt even van "eindelijk weer eens een beetje komedie uit"......
Viel goed tegen.........net als de rest van de komedie meuk van deze tijd...
kanjertje
Is een zeer middelmatige film.
Heeft zijn goede humorperiodes maar kan ze niet de hele film doortrekken
lagaiske
Een flauwe komedie waarvan je er 12 in een dozijn hebt.
Enkele grappen zijn vrij goed maar doorgaans is het een saaie en flauwe film.
2 Sterren

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

Glory Road

We Are Marshall