• 9.374.505 stemmen

Met onder meer: Billy Bob Thornton, Seann William Scott en Susan Sarandon

Gesproken taal: Engels en Slowaaks

Releasedatum: 14 februari 2008

Plot Mr. Woodcock

"Letting Go of Your Past Is Hard... Especially When It's Dating Your Mom."

John Farley is schrijver van zelfhulpboeken, die terugkeert naar zijn geboorteplaats. Hier ontdekt hij dat zijn moeder verliefd is geworden op zijn oude aartsvijand, Mr. Woodcock, de gymleraar. Deze man heeft hem jaren van fysieke en psychische ellende bezorgd en John zet alles op alles om te voorkomen dat zijn moeder met deze bruut trouwt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van soom

soom

Ja, ik heb Seann na Dude, Where's my Car? Niet echt meer bezig gezien, geloof ik. In elk geval vind ik hem erg flauw, en de ontknoping liet me nogal fronsen. Pluspunten waren er voor Billy Bob en Susan, maar niet met elkaar, dan zijn ze nogal flauw..

avatar van mayhemblik

mayhemblik

Dat ik er toch weer ben ingetrapt, op aanraden van een collega gehuurd, ik red het gewoon niet meer zulke films, ik vond er echt geen bal aan.

avatar van SanderSander88

SanderSander88

Wel een leuke comedy die jammergenoeg nergens zeer hilarisch word. Toch kon ik het samenspel van Thornton en Scott wel waarderen, ik vond het einde wel erg slordig en die "future girlfriend" van Scott vond ik ook erg matig uitgewerkt. Wel vermakelijke film.

avatar van dvd-me

dvd-me

beetje slap lul verhaal, alleen begin met die bolle is leuk....

Aardige comedy met dank aan BBT (en in mindere mate Ethan Suplee).

Sean William Scott is echt een vreselijk gedrocht. Lijkt een beetje op een jongere versie van Aaron Eckhart, irriteert de gehele film lang. Gelukkig kon ik veel meer met Thornton. Begin het een erg leuke acteur te vinden, een rol als deze staat hem dan ook wel op het lijf geschreven.

Aantal geinige scenes en wat sadistisch vermaak. De lompe humor komt van Suplee, die ook wel weg weet met zulk vermaak.

Film duurt niet te lang, zakt eigenlijk nergens in en wist mij de gehele tijd te vermaken. Einde is uiteraard weer het typische gezever maar het werd lekker kort gehouden zonder al te veel op drama over te schakelen.

Aardig filmpje, dat gered wordt door Thornton en wat droge lolbroekerij, anders had het al meteen een stuk minder geweest.

Kleine 3*

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Slappe hap. Zonder Thornton had dit geheid een 0,5 gescoord, maar ook voor zijn doen was dit bijzonder tam. Mr. Woodcock doet zich voor als gewaagde komedie maar is allesbehalve dat. Het script is zelfs bijzonder braaf te noemen. Elke scène die voor plaatsvervangende schaamte zou moeten zorgen is gebaseerd op een misverstand en is er feitelijk niets aan de hand. Het moraal zit er uiteindelijk dik bovenop en zo zijn er 80 minuten verstreken zonder dat ik maar één keer gelachen heb. Mr. Woodcock is weer zo'n eind goed al goed film die niets, maar dan ook niets toevoegt aan het fenomeen film.

avatar van Misery :3

Misery :3

Ons werd in de videotheek aangeraden om deze film te kijken. volgens diegene was hij geweldig. geweldig saai ja. Zoiets vragen we ook niet weer. Ik kon wel in slaap vallen tijdens deze film. En het eind was ook wel een beetje voorspelbaar dat uiteindelijk alles weer goed kwam. Gaap!!

avatar van coldheaven

coldheaven

Ongelofelijk he, hoe Billy Bob Thornton naar zo'n dieptepunt is gezakt de laatste jaren..

avatar van john constantine

john constantine

Pure entertaining deze film! Hoewel het een voorspelbare film was, heb ik toch wel een paar keer strakgelegen! Thornton zet een leuke rol neer als de gestoorde gymleraar. En scott ook een leuke rol! Er zaten best leuke grappen in de film. De film heeft me zeer vermaakt!

Krijgt van mij een 3.5*!!

avatar van Blokland

Blokland

Net als je denk, deze film is helemaal niets gebeurt er wel weer iets aardigs, maar het blijft behelpen....

avatar van Bonifatius

Bonifatius

Ik had al geen goed gevoel toen ik het hoesje van de dvd zag. Ik heb hem toch gezien en ik vond het geen goede film. Het leek alleen maar te draaien om schoppen in de ballen, schelden en seks. Mr. Woodcock is op sommige momenten heel bot en hard, maar toch geeft hij z'n 'slachtoffer' zo'n gevoel dat hij het kan, wat een rare combinatie is. Ik heb geen een keer gelachen, kan niet begrijpen dat mensen dit leuk vinden.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Redelijk grappig, iets te cliché meest van tijd.

Het leuke verhaal en enkele goede grappen maken het best vermakelijk om naar te kijken!

avatar van Theunissen

Het enige leuke in deze film is Billy Bob Thornton. Alleen dankzij hem is deze film nog het aankijken waard. De rest is echt bagger, vooral Sean William Scott is totaal niet grappig.

avatar van Justinx

Justinx

Voordat je aan deze film begint, weet je precies wat je kunt verwachten. Een niet al te ingewikkeld plot van dit soort komedies schemert al door dat de humor een belangrijke rol moet spelen en dat daar de gehele film op staat of op valt. Van te voren weet je dan ook dat je geen hoge verwachtingen moet hebben en vooral met een knipoog de gehele film moet aanschouwen.

Zo ook bij Mr. Woodcock. Het plot geeft weinig ruimte voor ingewikkelde mumbo-jumo en moet de film het hebben van humoristische innovatie. Dat dit laatste toch echt ontbreekt is de doodslag van deze film. Lachmomenten bestaan voornamelijk uit seksueel getinte uitspraken en desastreuze valpartijen. Niets mis mee op zijn tijd, maar totaal niet bevredigend voor de gemiddelde filmliefhebber.

Mr. Woodcock laat je dan ook achter met een leeg gevoel en het feit dat dit totaal niet kan bijdrage aan het bestaande aanbod. Maar zoals ik al zei, zet je zulke films op voor de gezelligheid en om even 'verstand-op-nul' je te excuseren van intellectuele programma's op televisie en diepgaande gesprekken in de huiskamer.

avatar van playah26

playah26

Matige comedy die eigenlijk nergens 'echt' leuk word.

vanmiddag gezien gezien omdat ik me verveelde, aardige wegkijker, maar niet meer of minder.

avatar van undeviljur

undeviljur

ja idd een behoorlijke k*t film

avatar van cales77

cales77

de gymleraar was wel geinig, verder niet echt boeiend...

avatar van Aapje81

Aapje81

Best een leuke rol van Billy Bob Thornton. De bijrol van Amy Phoeler als bookagent vond ik echter het leukste. Verder valt op de film best wel wat aan te merken maar er wordt toch te goed geacteerd om een onvoldoende te geven en ik heb hier en daar best kunnen lachen en dat is tegenwoordig al heel wat.

avatar van helleke

helleke

Flauw filmke met redelijke standaardgrappen

2 sterren.

avatar van stoffel75

stoffel75

Onderhoudend tussendoortje; allemaal nogal voorspelbaar en tam, maar Thornton steelt wel lekker de show. Jammer dat de rol van Poehler niet meer aan bod komt, want zij is de enige die me echt aan het lachen kreeg. Sarandon is hier niet op haar plaats, het weze haar vergeven.

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Kon er niet om lachen.

Had er meer van verwacht en heb spijt dat ik em gekocht heb.

avatar van Remi

Remi

Voordat ik deze film keek, voelde ik me eigenlijk niet echt goed. Dus meestal als ik me niet lekker voel of wat dan ook, vind ik het wel vermaklijk om naar een flauwe, voorspelbare film te kijken die je toch wel aan het lachen maakt.

Helaas is Mr. Woodcock een film die je juist alleen maar depressiever maakt. Er zitten een paar leuke stukjes bij, maar dat is het. Voor de rest is het voor mij maar een flauwe komedie die z'n best doet om grappig te zijn, maar het lukt maar niet.

Normaal kan ik altijd wel lachen om Sean William Scott, zo heb ik me echt vermaakt met American Pie 1, 2 & 3 en Dude, Where's my car?. Maar hier kon ik gewoon niet om hem lachen. Om Billy Bob Thornton kon ik eigenlijk wel lachen, maar meer om het idee dat hij gewoon geen indruk maakt op mij als sadistische gynleraar.

Het idee was wel leuk, maar de uitvoering is echt het tegenover gestelde, jammer.

avatar van Noodless

Noodless

Lachen was er niet echt bij en de boodschap achter de film vond ik een waardeloze, vreselijke gedachte. 3/10

avatar van DVD-T

DVD-T

Op een enkele grap na een totaal niet grappige film.

Mr. Woodcock bestaat uit een enkele geslaagde grap, dat zijn de lekkere harde momenten in de gymzaal, helaas is de rest van de film niet zo leuk. Best standaard karakters, een cliché verhaaltje met een moraal wat er iets te dik bovenop ligt. Scott is niet zo leuk als in de American Pie films, Thornton doet het wel weer heel leuk, wat een droogkloot is het eigenlijk, dat heeft hij ook al bewezen in het leuke Pushing Tin. Surrandon, voegt niet echt iets toe. Suplee heeft ook zo z'n leuke momenten. Verder een film om snel weer te vergeten.

avatar van peruaansefilm

peruaansefilm

VOnd hem leuk en JAsper speelt erg goed z`n rol, hij was lekker vermakelijk en daar gaat het toch om ?

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Op zich vond ik dit niet echt een geweldige comedie. Ik heb een paar keer zitten grinniken. Voornamelijk tijdens de scene's in het verleden, als hij als leraar voor zijn leerlingen in het gymlokaal staat. Maar echt een keer goed in een deuk gelegen heb ik eigenlijk niet.

Het laatste stukje vond ik eigenlijk wel het grappigst van heel de film. Billy Bob Thornton is echt heel goed in dit soort rollen maar helaas tilde hij de rest van de film niet omhoog. Sean William Scott vond ik helaas niet echt bijster goed.

Tsja, gewoon een gemiddelde comedie.... wel geinig.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Ik vond het een redelijk geslaagde komedie. Ik ben nergens neergegaan van het lachen, maar er zaten, met dank aan het personage Woodcock, toch enkele leuke momenten in.

avatar van FillumGek

FillumGek

Zonder Thornton was de film helemaal mislukt. Want erg geweldig was hij niet. Thonton speelt leuk als de sadistische gymcoach, maar Scott viel dan weer tegen. Ik heb een paar keer echt gelachen (lopende band, Tyra Banks show, videoband, brancard), maar daar tussenin zaten een hoop net-niet scènes. En dat is de film ook; net niet.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Lijkt me een geweldige film. Dat word kijken aangezien mijn zomervakantie die dag begint

avatar van simonvinkie

simonvinkie

Saaie duffe en totaal (op een paar leuke stukjes na) geen grappige film. Alleen Billy Bob Thornton red de film nog een beetje. Want vooral Sean William Scott was vreselijk! Alleen in de American Pie reeks in hij wel aardig, want over het algemeen is het echt een vreselijke acteur. Deze film had ik eigenlijk al een tijdje geleden gezien, maar toen hij vanavond weer op tv was, kwam ik erachter dat ik hier nog nooit een stem voor had gegeven. Verder was die erg voorspelbaar, en was de humor veel te flauw. Een film die ik gelukkig al weer vergeten was (tot vanavond), maar het is me al eens eerder gelukt, dus snel vergeten deze troep.

1,5* voor Billy Bob Thornton en de twee leuke grappen in de film.