Genre: Misdaad / Drama
Gesproken taal: Tsjechisch, Spaans en Engels
Releasedatum: 23 augustus 2007
Bekijk via CANAL+
Plot Alpha Dog
"One crime. 38 witnesses. No way back."
Film over het levensverhaal van Jesse James Hollywood, een drugsdealer die beschuldigd werd van moord en kidnapping en de jongste man ooit werd die op de FBI-'most wanted' lijst kwam te staan.
Johnny Truelove
Interviewer
Tiko 'TKO' Martinez
Pick Giaimo
Hollywood tegen Hollywood: film haalt feiten in door Ayfer Erkul
Een Hollywoodfilm die een commercieel succes beloofde te worden, mag niet worden vertoond. Alpha Dog, over het leven van een 25-jarige crimineel met de onwaarschijnlijke naam Jesse James Hollywood, kan niet gereleast worden zolang de rechtszaak tegen de man nog loopt.
Jesse James Hollywood zit momenteel in de cel en wordt beschuldigd van het laten ontvoeren en vermoorden van Nick Markowitz, een vijftienjarige jongen. Dat zou hij gedaan hebben uit wraak. Markowitz' halfbroer, die voor hem dealde, had geweigerd een schuld van 1.200 dollar terug te betalen. Op 6 augustus 2000 werd Markowitz ontvoerd toen hij naar zijn huis in San Fernando liep. Twee dagen lang werd de jongen vastgehouden, daarna werd hij in een bos afgemaakt met een geweer en begraven in een ondiep graf. Wandelaars vonden zijn lijk. Jesse James Hollywood kon vluchten. Hoe, dat is voorlopig nog niet bekend. Feit is wel dat hij de jongste was die ooit op de Most Wanted-lijst van de FBI terechtkwam.
Drugs, moord en familieleed. Het leven van Hollywood trok al snel de aandacht van dat andere Hollywood, de filmindustrie. Sterren als Bruce Willis en Sharon Stone werden aangezocht voor de film die Alpha Dog zou heten. Ook Justin Timberlake kreeg een van de hoofdrollen. De film had alles in zich om een commercieel succes te worden en was in maart zo goed als af toen zich een probleempje voordeed: Jesse James Hollywood werd opgepakt in Brazilië. Hij leefde al vijf jaar in het kuststadje Saquarema, op 90 kilometer van Rio de Janeiro. Daar gaf hij Engelse les en kreeg hij iedere maand geld toegestuurd van zijn ouders. Hollywood werd opgepakt toen hij bij een politiecontrole een vals paspoort bleek te hebben.
Hollywood pleitte onschuldig over de hele lijn. De verdediging van Hollywood had snel door dat ze de film zouden kunnen gebruiken tijdens het proces. Zo probeerden ze de procureur, die al van in het begin met de zaak bezig was, te laten ontslaan omdat hij inzage in zijn dossiers had gegeven aan researchers van de film. De rechter weigerde dat. Daarop gingen de advocaten in beroep.
Ook riep de verdediging Michael Mehas, een van de researchers van Alpha Dog, op om te getuigen. Mehas verklaarde dat de getuigenissen die sommigen in het proces tegen Hollywood hadden afgelegd, niet overeenstemden met wat ze tegen hem hadden gezegd. Meer wilde hij daarover niet kwijt. Daarop eiste de rechter zijn notitieboekjes op. Mehas, die van plan is om een boek te schrijven over de zaak, beriep zich op zijn recht als auteur en weigerde. Maar de rechter oordeelde dat het recht op een eerlijk proces van Hollywood primeerde op Mehas' rechten als schrijver.
Maandag moest auteur Michael Mehas zijn notities afgeven aan de rechter in Santa Barbara, waar de rechtszaak wordt gehouden. Ook de advocaten van Jesse James Hollywood zijn ten zeerste geïnteresseerd in wat er in de getuigenverklaringen staat. Voorlopig echter hebben ze geen toestemming gekregen om de notities in te kijken.
Met het lopende proces is niet zeker wanneer de film zal uitkomen. De geplande release in 2005 werd alvast uitgesteld tot februari 2006. De kans bestaat bovendien dat regisseur Nick Cassavetes zal moeten wachten tot het proces afgelopen is en alle beroepsmogelijkheden uitgeput zijn. Dat kan nog jaren duren.
bron DeMorgen
Macmanus
Niet zo heel veel.
Het openings nummer beloofde we heel erg weinig goeds. Waardeloos. Gelukkig bleek dat niet de vaste soundtrack van de film te zijn. En bleek het gewoon een filmpje te zijn over een paar blanke negers die "cool" proberen te doen in de suburbs.
Opzich is het allemaal nog best te doen, aardig in beeld gebracht best oke geacteerd, hoewel Ben Foster soms erg graag Tony Montana na doet. En Stone bewijst weer eens de meest waardeloze actrice te zijn die vrij rond loopt in Hollywood.
Maar ik kwam niet echt in de film. Het hele ontvoerings verhaaltje sloeg kant noch wal. En wanneer Foster zijn Jet Li imitatie mag doen (hilarische scene was dat wel trouwens helemaal met kleine chineesjes en al) dan weet je dat het niet veel meer gaat worden.
Kijkt weg, maar ook zo weer vergeten.
2.5 sterretjes.
Leland Palmer
Niet veel verwacht, wel veel gekregen...
Voor het zien van deze film dacht ik even een leuk tussendoortje tegemoet te gaan, maar niets was minder waar. Alpha Dog heb ik ervaren als een prachtige, erg sterke en verschrikkelijk boeiende film. Waarom de score hier zo laag is snap ik dan ook niet. Maar goed, voor mij was deze film zeker een erg grote verassing.
Ten eerste vond ik dat alle acteurs prima in hun rol zaten en het was voor mij duidelijk dat ze er allemaal plezier in hadden. Emile Hirsch speelt niet zo goed als in Into The Wild, maar hij zet zeker een leuke rol neer. Justin Timberlake was voor mij de grote verassing. Een erg goede rol van hem wat mij betreft. Naar mijn mening moet je wel goed uitkijken wanneer wel en waneer je de acteurs niet al te serieus moet nemen in hun rol. Ze zijn constant bezopen of onder invloed, hebben het domste praat en halen de gekste dingen uit. Gewoon lekker achterover zitten en genieten van de vele verassende wendingen die de film te bieden heeft. Want dat was zeker een sterk punt. De scene dat die kale nazi in gevecht komt met een aantal mensen is briljant. Hij schopt die Chinezen inelkaar en ramt tegelijkertijd een paar meiden naar de grond. Hilarisch gewoon! Nou jah, dat vond ik dan.
Het verhaal is erg goed. De film weet dit verhaal op een prima manier op te bouwen en op een geweldige manier te vertellen. De feesten zijn ongelovelijk en de onderlingen conversaties tussen de hoofdpersonen erg goed. Er word gefilmd op prachtige locaties. Zo worden de feesten gehouden achter in een tuin van een prachtig huis met een mooi zwembad. Dat spreekt me wel aan, maar het zijn de acteurs die het natuurlijk helemaal goed maken. Natuurlijk kan de film niet alleen maar uit mooie en vermakelijke elementen bestaan. Ook in deze film gaat het op een gegeven moment mis, wat misschien voorspelbaar was. Ondanks dat heb ik naar een geweldige film zitten kijken die ik zo snel mogelijk aan ga schaffen op dvd, want deze mag niet in mijn collectie ontbreken. Alpha Dog krijgt een hoge, maar verdiende score van mij!
Respekked
Iets teveel 'videoclip' deze film. Verder wel vermakelijk, maar zo over the top bij vlagen. Wel grappige scene wanneer mazursky sr. zo'n schoolfeestje binnen komt en daar een paar knallers uitdeelt.
Dit enigszins onderhoudende filmpje over de ontvoering van een tiener door een stel rijkelui-kiddo's kom mij weinig bekoren. Popster Timberlake doet het niet heel slecht, maar een echt feest is het ook weer niet. De film weet weinig te boeien en voelt soms ook wat onevenwichtig. Wat Willis en Stone hier te zoeken hebben is mij onduidelijk. Het opkalefateren, wat een reden zou kunnen zijn, is niet gelukt.
Erg gemiddeld allemaal.
Aardige onderhoudende film, die bij vlagen overtuigd, maar . Hoewel het verhaal op zich niet slecht is, blijven de karakters ondanks dat de film wel twee uur duurt helaas erg oppervlakkig. Qua acteerwerk laat Justin Timberlake zien dat hij voor een zanger toch behoorlijk kan acteren. Ook de jonge Anton Yelchin laat degelijk acteerwerk zien. Het is ook de relatie tussen de karakters Zack en Frankie, die de film interessanter maakt en de nodige diepgang meegeeft. Zack mag alles doen van Frankie en vertrouwd hem meer en meer, helaas voor Zack onterecht zo zal later blijken. Verder is het weinig bijzonder wat in deze film gebeurd. De film is af en toe wel lekker rauw en hard, er zijn nog bijrollen voor Bruce Willis en Sharon Stone, maar voegen allebei niets aan de film toe. Geen film die je lang bij zal blijven wat mij betreft!
Tommeh
Vreemde, onsamenhangende film. Het verhaal over een aantal pubers die hun realiteitszin verliezen is nog wel interessant. De regie is alleen zwaar beneden peil. Cassavetes probeert op de vreemdste momenten wat visuele trucjes uit te halen (de splitscreens, de "getuigengetallen") en gooit er lukraak maar wat flashforwards doorheen. Het kwam allemaal veel te gekunsteld over.
Begrijpelijk dat hij zo dicht mogelijk bij de feiten wilde blijven, maar er worden veel te veel karakters geïntroduceerd die we vervolgens maar een paar minuten in beeld krijgen. Van mij had er een flink aantal geschrapt mogen worden.
Het acteerwerk was nog redelijk, Timberlake was niet onaardig en leuk om Harry Dean Stanton weer een keer langs te zien komen, maar verder dan dat kom ik ook niet.
Elineloves
Ik weigerde deze film te kijken vanwege JT, omdat ik verwachtte dat het toch niks zou zijn, een film waarin hij een belangrijke rol speelde.
Toch op een avond deze film maar eens opgezet, vooral omdat degene waarmee ik zou gaan kijken deze film graag wou zien.
Toch vond ik de film zeer verrassend. Een paar grote namen die zeker niet teleurstellen. In het begin is al snel duidelijk waar het allemaal om draait: wiet, seks, geweld en hiphop. Ik kwam echt in hun wereld terecht en dat maakt het makkelijk te beseffen dat het een waargebeurd verhaal is. Het is daarbij erg aangrijpend om te zien dat een jongen vermoord wordt voor 1400$.
Het verhaal volgt zich goed op, en het heeft mij geboeid weten te houden. Regisseur Nick Cassavetes, onder andere van The Notebook en John Q heeft dit verhaal goed neer weten te zetten. Het verhaal laat goed zien hoe oneerlijk de wereld soms is, en hoe hard mensen kunnen zijn.
Toch blijft de verrassing JT, die in mijn ogen het beste uit de verf komt in deze film. Had niet gedacht dat ons populaire zangertje ook nog daadwerkelijk zou kunnen acteren. Met deze film heeft hij bewezen dat het wel zo is.
Ik zou deze film niet ingaan met al te hoge verwachten, want dan kun je wellicht teleurgesteld worden. Mijn verwachtingen waren zeer laag, maar ik ben positief verrast. Hij heeft mij aangegrepen, hoewel ik normaal gesproken geen fan ben van 'hippe drugsfilmpjes'.
Captain Pervert
Deze film heb ik altijd links laten liggen omdat ik dacht dat het zo'n goedkope cliche gangsta/hip-hop-film was, maar dan met blanken.
Toen ik de film zag liggen voor 2,99 euro bij MM zei ik tegen mezelf 'zie je wel, een domme waardeloze B-film' en ik pakte de film ff op om mezelf te verzekeren dat dit een kutfilm was.
Tot zover gaan we gelijk op (ook ik heb het ding uit de grabbelbak).
Maar toen ik hem ging kijken viel hij mee noch tegen, want mijn verwachtingen waren behoorlijk laag. Ik verwachtte een whigger ripoff van "Boys 'n da Hood" of "Menace 2 Society" en verhip, die kreeg ik. De personages zijn stuk voor stuk om van te kotsen, en het feit dat ze allemaal - behalve nota bene Justin Timberlake - totaal ongeloofwaardig overkomen helpt ook niet. Stone en Willis staan op de cover om kijkers te trekken, hun rolletjes zijn verwaarloosbaar.
Is er dan iets goed? Ja, wel. Het verhaal is oké, de flashforwards geven het geheel wat extra cachet, maar op het einde is het enorm afgeraffeld. Je verwacht een enorme showdown tussen Truelove en die neonazi, maar na het spectaculaire gevecht dat laatstgenoemde levert op een feestje waar hij op zoek is naar Truelove, komt hij totaal niet meer in het verhaal voor. Huh??? Positief is de de keuze van wie dood gaat en wie niet, het is niet wat je zou verwachten.
Het is goed kijkbaar maar de film wordt verpest door een hoog "ik wil wel, maar ik kan niet" gehalte met acteurs die nèt niet goed bij hun rol passen en hippe visuele spitsvondigheden van de regisseur (het eerder genoemde "Witness # 12" gedoe) die de film alleen maar omlaag halen naar een inhoudsloos prul.
Boeiend drama met een schokkend einde. Prima cast overigens.
Dit is dus waargebeurd ?
Maar niet over jesse james maar Johnny Truelove.
Verders zeer goede film en een schokkende scene.
heel goed geacteerd door iedereen.
Goed beeld over kei harde wereld.
Reservoir Dogs
Ik begrijp eigenlijk niet zo goed, dat ze niet beseften waar ze eigenlijk mee bezig waren en wat de gevolgen konden zijn. Verder vond ik de film redelijk goed en er werd goed geacteerd.
Heel aardig. Bij vlagen een beetje Larry Clark-achtig. De film is vooral vrij sterk in het beschrijven van een groepsproces. Een stel suburban kids die allemaal in een andere fase de grenzen tussen verveelde baldadigheid, experimenteerzucht, beetje de wet overtreden en zware criminaliteit verkennen. Met uiteindelijk fatale gevolgen.
Zo zie je nooit een film met Justin Timberlake en zo zie je er twee achter elkaar en de vooroordelen worden niet bevestigd want in beide films is er niets mis met zijn prestaties. Vond de cast hier sowieso ok.
De film werkt alleen niet helemaal. Er gaan twee dingen fout. Het eerste is de vorm met de flashforwards in interviewvorm. Dat is zo weinig consequent doorgevoerd dat de een beetje loos aan de film hangen. Een nog veel groter probleem is het laatste stuk van de film, de film had moeten stoppen na de moord, nu hangt er nog een heel stuk over de arrestaties enhet zoekraken van de hoofddader aan de film. Een stuk dat nauwelijks wordt uitgewerkt, geen spanningsopbouw heeft en totaal niet werkt. Het zorgt voor en film die niet ontroerend of heftig eindigt maar die als een nachtkaars uitgaat. Gewoon de hele afloop in de regeltjes die erna kwamen samenvatten, veel beter.
Kost de film toch wel zeker een halve ster.
gvlaere
Deze film en de verhaallijn was voor mij boven verwachting. Boeiend tot het einde. Ik vind hem zelfs ondergewaardeerd. Zeker 4 sterren waard voor mij!
Uitstekende film gebaseerd op waargebeurde feiten waarin een ongeplande en ongebruikelijke gijzeling dramatische gevolgen heeft. De wereld van de jongeren waarin feesten, drugs en chillen voorop staan, komt goed uit de verf. De personages zijn goed geschreven en de hele situatie die uit de hand loopt, komt geloofwaardig over. Ook de cast, bestaande uit een nieuwe generatie acteurs, is meer dan goed. Vooral Ben Foster zet een sterke rol neer.
K. V.
Het begin vond 'k ook niet zo waw (de leefwereld van de "gangster/rappers" is niet zo aan me besteed), maar eenmaal dat de kidnapping dan begint vond 'k het wel een goeie film. De cast deed het goed, al vond 'k het wel wat spijtig dat Sharon Stone op het laatste zo'n soort van fat suit droeg en het wat minder geloofwaardig overkwam.
Maar al bij al een goeie film die zeker eens het bekijken waard is (of zelfs meerdere keren).
'k vond het wel straf dat je in Amerika levenslang krijgt voor ontvoering.
Insignificance
Drank, drugs, grove taal, een stel enorme domkoppen (waarvan Foster lekker tekeer mag gaan) en een gezellige ontvoering. Het is een soort zonnig filmpje totdat het duister wordt in beeld en sfeer. En dat werkt eigenlijk best aardig. Cassavetes heeft een paar trucjes in petto die niet allemaal werken. De fast forwards zijn te weinig aanwezig om iets positiefs bij te dragen. Sterker nog, Stone staat er eentje behoorlijk te verprutsen.
Wanneer een kamer ineens wat kleiner lijkt te worden, wil dat ook niet echt werken, maar de split screen als ommekeer is wel aardig en de optelsom aan getuigen geeft het een zuur bijsmaakje in iets dat toch steeds ongemakkelijker wordt om naar te kijken. Inclusief kookpunt. Gek genoeg krijgt Hirsch lange tijd niet eens zo heel veel te doen als middelpunt, waardoor de nasleep, zoals in dat hotelletje, niet zoveel indruk meer maakt.
sinterklaas
Behoorlijk goede en subtiele misdaadfilm van John Cassavetes, waar het dus niet om het heldendom en de actie draait en het nu vrijwel de realistische kant op gaat. En het doelt dus om het feit van hoe je ergens diep in de shit raakt zonder dat je het zelf door hebt. We hebben het over de gretige en toch naive Zach Mazursky die zich al heel snel verdiept in het leven van zijn broer Jake (schitterend neergezet door Ben Foster en zijn karakter deed me erg aan Derk Vinyard uit American History X denken) Het grappige van alles is, omdat Zach toevallig bij hem was, staat er een prijs op zijn hoofd, wat hem al gelijk een doelwit maakt voor Jake's rivalen, maar uiteindelijk gaat Zach met ze de zee in omdat er toch wel een soort van wereld open gaat voor een 15 jarige, wat drugsfeestjes, dames, drank enz betreft.
En zo komt hij ook steeds dieper in de problemen omdat hij zonder dat hij het doorheeft steeds word betrapt door iedereen dat hij meedoet met een criminele bende (terwijl hij eigenlijk maar een scholier is) althans.... dat was toch wel de theorie van de regisseur? Plus dat hij zijn broer verraad met zijn behoeftes, en uiteindelijk.... ook als vermist word opgegeven.
En zo krijgen we op een realistische manier kijk op een vicieuze cirkel waarin Zach verzeild in is geraakt. Erg knap neergezet en de groezelige achterbuurten van LA werken erg goed mee. Het word geen exposieve pief paf poef film met stoere mannetjes, maar dit is gewoon ook de keiharde realiteit. Het einde was ook erg recht voor zijn raap.
Ook waren de bijrollen van Bruce Willis en die ouwe compaan van hem geweldig. En Justin Timberlake acteert ook nog best wel goed.
Gewoon een erg sterke en subtiele misdaadfilm.
david bohm
Zeker een onderhoudende maar geen overtuigende film. Het op ware gebeurtenissen gebaseerde verhaal is in orde maar de uitwerking niet helemaal. Teveel acteurs die wat overacteren en Emile Hirsch werkt voor mij niet als alpha dog. Ook de bijeenkomsten en feestjes van de jongelui ogen erg geënsceneerd. Vind Amanda Seyfried er overigens prachtig uitzien in deze film.
Aardig.
Movsin
Sterke film uit de drugs- en hemeltergende fuck, fuck, fuck...-wereld.
Vond de opbouw prima, de sfeerschepping indringend en vooral de acteerprestaties van een aantal van die gasten (Ben Foster, Justin Timberlake...) uiterst geslaagd.
De muziek is uit het geschetste milieu en zit goed in de film.
Normaal niet mijn ding, maar deze vond ik ruim het volgen waard.
Tarkus
Van deze film had ik wel wat meer verwacht, zeker met zulk een cast.
Hoewel er op de acteerprestaties niets op aan te merken valt, en iedereen het best aardig doet, is er van het verhaal, dat waar gebeurt is, toch maar een rommeltje gemaakt, zo erg zelfs dat het ongeloofwaardig overkomt.
Het eerste uur is traag en vervelend, het is pas in het tweede uur dat de film op dreef komt en het eigenlijke verhaal naar boven komt, en de film dan pas ook wat spanning krijgt.
Het had dus best een half uur korter gekund en ook het scenario had veel beter uitgewerkt kunnen worden.
Zonde, want er zat veel meer in dit gegeven.
Wel een zeer goede soundtrack trouwens !!
Na het herbekijken van deze film blijf ik bij mijn eerste mening.
De film kan me nog steeds niet bekoren, ondanks de goede cast.
Filmkriebel
Alpha Dog is een erg geslaagde reconstructie van een spraakmakende en ook misselijkmakende moord op een minderjarige. Een groepje lowlifes rond een jonge drugdealer, Johnny Truelove, kidnappen de jonge broer van een kerel die nog schulden heeft aan hem, om hem zodoende tot afbetaling te dwingen.
De groepsdynamiek wordt prima geschetst. Die Truelove is dan nog wel een slimmerd omdat hij iedereen rond zijn vinger kan winden met geld en chique parties. De gekidnapte ziet het allemaal eerder als een spelletje met goede afloop. Ik moet zeggen dat ik de moordscène hartverscheurend en naar vond omdat die jongen zijn moordenaars tot het einde vertrouwde . Daarna die moeder die zowat instortte in dat footage materiaal . Ik kreeg er een rot gevoel bij. Toch positief dat gerechtigheid uiteindelijk is geschied maar wat ben je er mee als je zoon dood is.
Tot slot helemaal goed geacteerd door Foster, Hirsch en vooral Timberlake die een erg verdeeld personage neerzet. Triestig zo'n verhalen. Wat me ook opviel is dat die nullen uit de hogere sociale klassen kwamen. ... Met de moord door die Reuzegom studentengroep hebben we hier in België trouwens een gelijkaardig feit te pakken; zelfde milieu, zelfde soort verveelde rijkeluiszoontjes die stilaan de criminele weg opgaan.
flaphead
Verrassend goed. De openingsscene presenteert een familiegevoelig drama inclusief bijbehorende muziek, dat beloofd weinig goeds. Ik skipte zelfs een minuut. Gelukkig totaal niet representatief voor de rest van de film.
We volgen enkele tieners die 'gangstertje spelen', met passende levensstijl. Het lijkt wat geforceerd en 'te cool' te zijn, maar gaandeweg wordt je er helemaal in meegenomen. Het spel is fris, niet te moeilijk en het verhaal voldoet genoeg. Bijzonder is dat elk karakter likeable (b)lijkt te zijn, wat knap is in een misdaaddrama. Sterke rollen van Timberlake en Foster. Voldoende subtiele humor ook.
Door de interview-edits, hoewel ook geacteerd, wordt je eraan herinnert dat het een waargebeurd verhaal is. Dat wordt niet zo aangekondigd en dat is een plus. Het post-interview met Olive had overigens niet gehoeven.
Dikke meevaller, goede film gewoon, kijkt lekker weg, niet te ingewikkeld, maar ook niet oppervlakkig.
Herzien, en ik ben het nog 100% eens met mijn recensie van 7 jaar geleden. Uitstekende film. Ik zit qua scores eigenlijk standaard onder het gemiddelde, maar deze bevalt me duidelijk beter dan de rest. Ik ben normaal niet zo van de 'stoere types' en dito levensstijl, maar op een of andere manier wordt het hier zo neergezet dat ik regelmatig met een grijns toe zat te kijken. Gewoon goed.
Shadowed
Regisseur Nick Cassavetes, die over z’n loopbaan heen toch wel verdienstelijke kwaliteit heeft geleverd, brengt met zijn misdaaddrama Alpha Dog een hoop bekende acteurs en actrices bij elkaar zonder dat veel van deze leden echt indruk maken. Met name Emile Hirsch en Justin Timberlake zijn behoorlijke miscasts, maar ook Ben Foster levert hier één van zijn mindere rollen af. Niet omdat hij het per definitie slecht doet, wel omdat zijn overacterende houding vooral voor onbedoelde hilariteit zorgt. De bijrollen van Anton Yelchin en Dominique Swain maken uiteindelijk de meeste indruk. Voor de langste tijd komt de rauwheid van het verhaal door het constante, vulgaire geschmier niet echt over, waardoor de finale erg "laat" en geforceerd aanvoelt. Eenmaal diezelfde finale is aangebroken staat er plots wel een betere film voor je neus, maar tegen die tijd zijn we al bijna 100 minuten verder. Cassavetes wisselt qua locatie vaak af en gaat gedetailleerd te werk met het waargebeurde bronmateriaal, maar Alpha Dog maakt uiteindelijk vooral een misplaatste indruk.

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

A24 onthult nieuwe trailer van 'The Drama' met Zendaya en Robert Pattinson

Lucky Number Slevin