• 9.379.001 stemmen

Gesproken taal: Tsjechisch, Spaans en Engels

Releasedatum: 23 augustus 2007

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Alpha Dog

"One crime. 38 witnesses. No way back."

Film over het levensverhaal van Jesse James Hollywood, een drugsdealer die beschuldigd werd van moord en kidnapping en de jongste man ooit werd die op de FBI-'most wanted' lijst kwam te staan.

Johnny Truelove

Interviewer

Tiko 'TKO' Martinez

avatar van Tolkienfan

Tolkienfan

vreemd.. Hier op 23 augustus in de bios en vanaf 20 augustus al te koop op dvd via play.com. Hoe kan dat nou??

avatar van soete

soete

Ik vond dit echt een dope film. Het zit vol met criminaliteit, drank, drugs, feesten en familiedrama. Justin Timberlake steelt de show, tot mijn verrassing. 4*

avatar van e8212

e8212

3 Sterren,

De beschrijving van de film was leuker dan de film zelf. Viel daarom wel wat tegen.

avatar van MDOE

MDOE

Einde vond ik zeer sterk..

daarnaast werd er ook wel goed geacteerd, ook door Justin Timberlake, waar ik in eerste instantie tegen op zag.

een 3.0

avatar van Rizico

Rizico

het begin een beetje vaag.. maaar daarna werd het toch wel een hele strakke film !!

zellfs justin was hard !!

zeker wel een *4 !

avatar van Riekelt_R

Riekelt_R

leuke film.

alleen het einde vond ik heel slecht afgewerkt, (op de berg heb ik het over)

3.0

avatar van follieboy

follieboy

Echt een drama deze film. Het begint erg warrig... wie is nu jake en wie is dat.. beetje wazig allemaal.

De slechte computer animaties (special effects) hebben het voor mij helemaal verpest. Dat het er vanuit de lucht naar het busje wordt gefilmd en dan helemaal ingezoomd, gaat heel snel maar het is nog slechter dan menig computerspelletjes. Geldt tevens voor wat schoten die worden gelost.

Het eind is nog erger, je begint bijna te denken dat je aircrash investigations aan het kijken bent op Discovery Channel.

wat een pauper film zeg!

avatar van Betamax

Betamax

Vond ik een erg goeie film.

kwam op mij erg realistisch over.

Veel agressie in die drugscene trouwens.

avatar van nairobi

nairobi

Best aardig, soms een beetje over de top.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Tolkienfan schreef:

De film is een jaar geleden in Amerika al in de bios geweest.... we lopen dus een beetje achter hier.

avatar van - M -

- M -

Een opmerkelijk en onverwacht goede film. Eentje die niet past in het gebruikelijke rijtje van actiefilms over penoze-jongens en drugs. Realistischer dan deze. Een film die ik daarom wel kon waarderen.

avatar van Casii

Casii

Justin vind ik heel erg over the top spelen, de scene op de berg speelt die voor mij part zeker niet overtuigend. Heb verder veel respect voor het acteren van Zack oftewel Anton Yelchin. Hij komt weer heel goed over als acteur zijnde. een 3,5

avatar van Dr.Strangelove

Dr.Strangelove

3* vanwege het feit dat het op ware feiten is gebaseerd, anders zou het compleet ongeloofwaardig zijn. Wat een Losers zijn die gasten geweest.

avatar van The_Game

The_Game

Goed drama, maar moest wel even op gang komen. Ben Foster vond ik hier de ster van de film, maar ook Justin doet het dit keer ook best aardig.

...Amanda Seyfried is schattig.

avatar van Tabossi

Tabossi

Beetje triest dat Justin Timberlake hier zo wordt verguisd. Ben echt geen fan van de 'man', maar ik vond juist dat hij de rol van vrolijke, onbezonnen dombo best goed neerzette (hoewel dat ook een teken aan de wand kan zijn...).

Vreemd dat ik verder niemand over de climax hoor. Ik ben best wel wat gewend, maar het stuk waarbij de 15-jarige jongen wordt doodgeschoten raakte me serieus diep in het hart. Vreemd eigenlijk, maar ik ging er helemaal vanuit dat het wel weer goed zou komen (kende het verhaal er nog niet achter) Verder veel gefuck en leuke zwembadscene De indruk die die bepaalde scene maakte zorgt ervoor dat ik voor 4 sterren ga.

avatar van Riddick

Riddick

Ben het totaal eens met Tabossi.. Hoef er eigenlijk ook geen woorden meer aan toe te voegen.

Wat hij zegt over de scene waar Zack wordt neergeschoten ben ik het helemaal eens!!..

avatar van nietdatdus

nietdatdus

lordhumangus schreef:

de eerste indruk was veel babyfaces met stoppelbaarden en tattoo's waarvan de helft nog geen baard in de keel hadden leek het.

Ik denk dat dat ook de look was waar ze voor gingen, het was niet voor niets "jongste man ooit werd die op de FBI-'most wanted' lijst kwam te staan".

Zeer vermakelijke film, goed geacteerd en leuke stukjes.

avatar van james_cameron

Redelijk interessant drama, met een schrijnend verhaal dat langzaam maar zeker ontaard in een nachtmerrie. De jonge cast is prima, met een uitstekende rol van Timberlake. De montage kon me niet zo bekoren; vooral de split-screen scenes waren onnodig. Ook de opgezwollen Sharon Stone was te overdreven. Verder een degelijk gemaakte en onderhoudende film.

avatar van Vinco

Vinco

Prima film,bizar dat dit allemaal verlopen is.

Justin speelde en acteerde een uitstekende rol!

avatar van *Joly*

*Joly*

Justin Timberlake acteert niet echt supergoed in deze film maar toch. Aan het einde van de film kreeg ik wel tranen in me ogen terwijl de film me niet echt boeide waarschijnlijk omdat het echt gebeurd is.:P

avatar van ADDICTED

ADDICTED

Sad story,

dat het een waargebeurd verhaal is maakt de film goed.

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

erg goeie en harde film veel fuck , bitch en dick maar geef em een dikke verdiende 4,5*

avatar van dulcinea

dulcinea

ADDICTED schreef:

Sad story,

dat het een waargebeurd verhaal is maakt de film goed.

Voor mij ook, aan de harde taal en de rest had ik geen boodschap, maar bon het hoorde er nu eenmaal bij. Vooral naar het einde wordt de film echt goed en aangrijpend, en deze keer vond ik Justin toch sterk hoor.

avatar van ArthurH

ArthurH

Film is zeker wel de moeite waard, komt niet in mijn lijst van topfilms te staan maar toch aardig om te kijken. De film had van mij korter gemogen 90 min. had ook mooi geweest. 3 1/2 ster

avatar van gieluzz

gieluzz

Goeie Film! Zeker geen happy end, maar erg goeie film..

avatar van pvdt

pvdt

leuke film, best raar als je beseft dat het een waargebeurt verhaal is. Boeiende film met hoge amuserende waarde.

avatar van johan76

johan76

Film was ok maar ook niet meer dan dat, het laatste stuk had van mij iets langer uitgewerkt mogen worden!

avatar van Meerkerkertje

Meerkerkertje

Mwaah aardige film boeit wel tot het eind maar zeker geen topfilm in dit genre

avatar van cia7676

cia7676

Goeie film, lekkere sfeer, entertaint, geeft wel valse hoop. Ik had gehoopt dat die taekwando van Zack zijn werk nog ging doen maar hij eindigt triest zoals het een op waargebeurt verhaal gebaseerde film wellicht betaamt Uiteindelijk enigszins aangrijpend al valt dat wel mee vind ik. 3,5*