Genre: Fantasy / Avontuur
Releasedatum: 13 juli 2006
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
"Captain Jack is back!"
De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
Weatherby Swann
Pintel
Ragetti
nummervlinder
Hier komt een beetje vervolg! (van pirates 3)
1. hoe kwam barbossa tot leven
2. wie is de vrouw van davy
3. jack en elizabeth zoende...will kwaad? of laat hij het maar zitten..
4. komt jack nog terug...of is hij dood
5. hoe word de kraken vermoord
6. krijgen ze het hart terug..
7. komt de Black Pearl terug
8. is jack boos op elizabeth..
Dit was het
alsjeblieft xD -xXx- kellyVolgens mij:
1. het aapje op het einde van P1
2. Tia Dalman
3. Ik zou kwaad zijn... Ik denk ook niet echt dat Will happy zal zijn, dus ja hij zal misschien wel kwaad zijn
4. Natuurlijk, zonder Johnny flopt de gehele film (vind ik
)5. /
6. Het is Disney, dus een happy end zal toch wel van pas komen.
7. Ja, denk ik Beckett is nu ook niet zo moeilijk te verslaan, ik bedoel het is geen piraat of zo.
8. Ach, ik denk eerder dat hij er eens goed mee zal lachen, ze gaan hem toch ook proberen redden, en als ze hem redden, zal het ook wel mede door haar komen, dus ik denk van niet.
nummervlinder
Tweede keer gezien, blijft net als zijn voorganger GEWELDIG!
buttista
Leuke onderhoudende film. Beetje eng voor de kleintjes. Depp is weer fabuleus. Deze rol is hem op het lijf geschreven. 4 sterretjes
dvdschaaf
Bij Avontuur/Aktie zou ik zeker graag humor willen toevoegen, want de film zit er vol mee. Johnny Depp speelt werkelijk fantastisch!! Jammer dat Keith Richards (zijn voorbeeld en zou zijn vader spelen(?)) niet meedoet of doet 'ie in het volgende deel mee?
Uitstekende speciale effecten!!
Blokland
1,5* Wat een deprimerend slechte film. It's just stuff happening.
Jivethem
Beter dan deel 1, meer humor, beter gebruik van de muziek. Jack sparrow is echt geweldig
Salto
dit is een tussenfilm.... om de mensen te lokken naar deel 3.
Vind ik op zich wel jammer....
anne J
Zozo.. Meer dan een maand geleden dat ik deze film had gezien, schande schande
Dus ik heb eergisteren en gisteren en vandaag de film gekeken (in delen hè.. niet 3x de film, hehe).
Tja tja... Hij blijft grappig
. En ik heb de film nou een stuk of 7/8 keer gezien dus ik zit nou op alles eromheen te letten. Ook leuk xD.
Er is echt zoveel gaande met al die mensen op de achtergrond, ik ken nou ook al veel meer bemanning van Jones dan eerst,
ik blijf zo steevast bij mijn mening, ook al zie ik hem wel 100x. Die 5* van mij, blijft ^^
FindingHalo
Ook een topper!
Alleen een beetje jammer dat er op het einde teveel nadruk gelegd wordt op het aankomende 3de deel..
4.0
Ook een topper!
4.0
Waarom stoort dat?
Sugakiss
Géweldige fim, vooral de scenes tussen Jack en Elizabeth zijn leuk! Ben benieuwd naar deel 3.......
Sugakiss
Maar toen Jack zijn kompas aan Elizabeth gaf, dat kompas dat wijst naar hetgene dat je het allerliefste wilt, toen wees die naar Jack!Misschien een voorteken? Maar anders zou ik het doodzonde vinden van William....maar toch ziet het ernaar uit dat Elizabeth naar Jack verlangt.
tuureluur
de eerste film is al zwaar overschat en de 2de is helemaalbout en comercieel na het slechte uitgekouwde einde van deel1 hadden ze de mogelijkheid om een nog slechtere opvolger te maken typies een standaard hollywood productie of was het walt disney ach wat maakt het uit.
nummervlinder
Je zegt wel slechtere opvolger, maar je hebt hem wel meer gegeven dan het eerste deel, een woordje uitleg...
lienaa
super leuk film vond hem beter dan 1 gaat ook minder snel vervelen.
alle rollen werden nu ook veel beter gespeelt.
en door het eind MOET ik nu ook deel 3 zien.
nickje76
een heerlijke ontspannende film om te kijken. Er werd zeker beter in geacteerd! En een grappig verhaallijn! Wel iets commercieel, maar daar door wel heel leuk om naar te kijken!
Dutchmeister
Vond het wel een leuke film om naar te kijken. Was moooi gemaakt allemaal dus zeker de moeite waard!
thomzi50
- 1991 berichten
Als je deel 1 al een domper vond, waarom ga je dan in hemelsnaam naar deel twee???
?
Beetje late reactie: Ik ga niet puur naar de films waarvan ik hoge verwachtingen heb, ook soms 'ns naar een film die Nederland leuk vindt, om te begrijpen wat men er in ziet.
Ja
ben ook benieuwd naar deel 3 ben ook erg benieuwd hoe will zal reageren
ben trouwens ook heel benieuwd hoe ze reageren op barbossa
nou ja
beetje he davy johnes ziet er een beetje glibberig uit
maar niet echt eng ofzo maar 1 procent
lol
Volgens mij:
1. het aapje op het einde van P1
2. Tia Dalman
4. Natuurlijk, zonder Johnny flopt de gehele film (vind ik
)5. /
6. Het is Disney, dus een happy end zal toch wel van pas komen.
even antwoordje van 1. het aapje op het einde van p1
nou denk het niet he want het aapje pakt de munt
niet barbossa ik denk dat tia dalma iets heeft gedaan en dat kunnen ze dan denk ik ook bij jack doen
en 8. Ach, ik denk eerder dat hij er eens goed mee zal lachen, ze gaan hem toch ook proberen redden, en als ze hem redden, zal het ook wel mede door haar komen, dus ik denk van niet ....ik bedoelde eigelijk is will ook kwaad op jack
lol
--kellytje--
wat ik wel een beetje vaag vind is : in deel 1 kun je die eene barbossa en die bemanning niet dooden en in deel 2 kun je davy jones en zijn mannetjes niet doden
vaag maar wel lol
--kellytje--
Ik heb zogezegd gelezen dat Johnny Depp er niet meer in meedoet, zoniet, ben ik teleurgesteld en ben ik niet zeker of ik ga gaan kijke, als er iemand het grappig maakt en goeie actie erin steekt is hij het wel.
geloof jij dat? nou ik zou dat niet geloven want het draait wel een beetje om piraten en hij is een piraat en de kapitein van de black pearl hij komt in deel 3 en 4 nog wel hoor xD
--kellytje--
In het begin van Pirates 2 zie ik jack uit een doden kist komen waarvoor zit hij in die doden kist? (ja ik ben lastig
Roodkapje
Wel dan spreek jij toch voor je zelf, hoor. Het is lachwekkend, ik bedoel als er één film is die je niet zult vergeten is het deze, toch?
Ik had het gevoel dat ik dit al hondermaal gezien heb. De "grapjes" die gebruikt worden, het acteren.... bandwerk is dit.
Karinaaa
Gewoon geweldige film! Ik vind de Pirates films echt super, en dat is niet omdat ik een Depp fan ben. De film is voor mij gewoon compleet ; actie,humor,spanning en nog wat romantische scenes er doorheen. Ik heb deel 2 nu 7 keer gezien, en je komt alleen maar meer te weten! Deze film is voor mij zeker 5 sterren waard!

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
2017

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003

Avontuurlijke film 'Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest' wordt vanavond uitgezonden op televisie

Rechtszaak 'Pirates of the Caribbean'-franchise tegen Disney krijgt vervolg

The Lord of the Rings: The Return of the King