Genre: Drama / Thriller
Verenigde Staten / Duitsland
Geregisseerd door: Steven Zaillian
Met onder meer: Sean Penn, Jude Law en Kate Winslet
Plot All the King's Men
"Some people will do anything to gain power. Some will do anything to keep it."
Willie Stark, een energieke plattelandsadvocaat, vecht zich een weg naar de top. Bijgestaan door zijn onwrikbare secretaresse Sadie Burke en de journalist Jack Burden bereikt hij de functie van gouverneur. Eenmaal gekozen, maakt Willie schaamteloos misbruik van zijn charme om een woeste dictator te worden, maar zijn onstuitbare honger naar macht dreigt de koning en zijn koningschap de das om te doen.
Willie Stark
Roderick "Sugar Boy" Ellis
Tom Stark
Tennis Boy
Esteban
Sean Penn lijkt absoluut het beste van zichzelf te geven in All the King's Men. Geen idee wat ons te wachten staat bij regisseur Steven Zaillian, but damn, onstabiele personages zijn Penn op 't lijf geschreven en verder Kate Winslet, Jude Law, Anthony Hopkins, Patricia Clarkson, Mark Ruffalo,... dat is om verwachtingen vragen!
Trailers : http://www.fxnetworks.com/shows/originals/niptuck/main.html
'Main Menu' (onder 'Nip Tuck') -> Sony Lounge -> Sit back and look.
Art
Dit klinkt inderdaad veel belovend! Een hoop goede acteurs en een interessant verhaal doen mij uitkijken naar deze film
bioscoopzaal
Sony bumps 'King's Men' to '06
Sony Pictures is postponing the release of All the King's Men -- in which Sean Penn will take on the role of fictional Southern politician Willie Stark under the direction of Steven Zaillian -- from Dec. 16 until next year. The film, which Sony had intended to push for Oscar consideration, does not have a new release date, but Jeff Blake, Sony chairman of worldwide marketing and distribution, said the film will be teed up next year at a date appropriate for awards consideration. "We have every confidence that when this is finished, we'll have that kind of movie," he said.
All the King's Men completed filming in April, but Zaillian is still editing the film and its music isn't finished. Producer Mike Medavoy, chairman and co-founder of Phoenix Pictures, said there is footage that Zaillian still hasn't yet reviewed. "We know we have a great movie, but we don't have the music set, and there is still editing to be done," he said. "We were basically rushing to do something to soothe my ego, and that's not good enough."
bron: IMDB Pro
Justice4All
Ben benieuwd hoe deze zal zijn. Op zich is Sean Penn best een goede acteur
MadBear
Mjah en onze vrienden van Sony Pictures in Nederland vinden het weer eens nodig deze film zolang uit te stellen in Nederland dat ie tegen de tijd dat ie hier in de bios is al uit is op DVD in de States..
8 maart.. jeez
spaceyfan
Oei, hij krijgt op Imdb en rottentomatoes niet zulke goeie reviews. Ik verwachtte er nog wel zoveel van. nou ja, misschien moet ik hem eerst zelf zien. Gelukkig heb ik ook het origineel. Die is zeker weten goed. Check die maar eens uit mensen. Oscar winnaar beste film en een hele goede Broderick crawford in een oscar winnende rol.
Lol...... bevestigd straks misschien bij een heleboel mensen weer dat een remake nooit beter kan zijn dan het origineel. Goed onderwerp voor een topic misschien
savi_7
Geen slechte film Penn is zoals altijd erg goed, maar vond het verhaal niet goed uitgewerkt had van mij nog wel een uurtje aan gekunt. Is erg jammer want nu is het oke terwijl het veel beter had gekunt. ***
MiekieMow
Trailer spreekt me zeer aan!
Kreeg spontaan schindler's list gevoel! Én Hopkins!!
Maar 30 april in de videotheek, betekent dat niet eerst in de bios?
Margreet
Goede film. Avondvullend vermaak, niet saai en niet al te voorspelbaar. Jude Law
De film is alleen de moeite waard voor de prachtige rol van Sean Penn.
Verder mooie muziek in een verder matige film zonder diepgang en emotie.
JSK
Een film met niet de minste acteurs dus had zo mijn verwachtingen van deze film.
Helaas heb ik de film niet afgezien want ik was deze na een uur al helemaal beu.
Er gebeurd zo weinig en het is zo langdradig dat het mij begon te vervelen.
Film's met een verhaal vind ik leuk, maar dan wel met wat meer inhoud en variatie.
Buitom dat ik het verhaal saai vond, vond ik de film wel mooi gefilmd en mooi "ouderwets"gemaakt.
Flash1494
Heb het orgineel nooit gezien, maar deze film vond ik zeker een goede avondvuller.
Het verhaal had hier en daar nog wel wat gaatjes. Ook een kleine discussie over wat er nou bedoelt was met sommige uitspraken en acties was noodzakelijk.
Vond dat de cast het zeer goed deed, het drama gehalte was zeker hoog.
Bij mij kwam de sfeer wel goed over, maar kan begrijpen dat als je met veel verwachtingen gaat zitten dat hij dan wat tegen valt. Het is namenlijk een zeer Amerikaans onderwerp waarvan wij in Nederland niet zo veel kaas van hebben gegeten(qua politiek systeem).
Als je hem ziet liggen en je twijfelt, gewoon meenemen!
Plankje
Gewoon een lekkere film
met een prima rol van Sean Penn.
Ga hem steeds meer waarderen als acteur.
Het thema moet je liggen.
Is dat zo, is de film zeker de moeite waard.
Zeer onevenwichtige film. Begint nog vrij goed, maar in het laatste uur zwalkt het verhaal alle kanten op en wordt de rol van Sean Penn nogal karikaturaal. De personages blijven allen afstandelijk en het verhaal is nergens meeslepend of zelfs maar origineel. Jammer van de geweldige cast en het prachtige camerawerk.
No-zem
3* voor goede acteer prestaties (Penn fan
) en voor een redelijk verhaal waar wel wat meer actie in mocht zitten,ik vond hem nogal langdradig.
PaulieWalnuts
Geen erg origineel verhaal. De gebruikelijke clichés over vaders en lovers worden weer uit de kast gehaald. Ook werd 't iets te langdradig op het eind. Toch had de film wel een mooie sfeer en goede acteurs, maar ik miste ook een meeslepend verhaal (zoals iemand al zei).
3,0
ChrisD
Een film zonder echte duidelijk hoofdrolspeler. Het spant een beetje tussen Law en Penn in. Wel beloofd de film in het begin een hele goeie te worden maar ebt dan langzaam weg waarna het einde echt aan elkaar gefrommeld overkomt. Te gehaast afgerond lijkt het. Jammer want er zat veel meer in. Penn speelt zo ongeloofelijk goed dat je je niet voor kunt stellen dat hij ooit nog zonder Zuiderlijk accent kan praten.
Wie moest trouwens nog meer enorm aan Sarkozy (franse president) denken bij Sean Penn's vertolking van de politicus Willie Stark? Ik vond de gelijkenis opzienbarend ondanks dat het puur op toeval berust.
sam007
voortreffelijk film een aanrader erg origineel is het verhaal niet maar dat stoort niet in V.S is de film geflopt onterecht
thedudesons
sean penn speelt zijn rol perfect, de rest van de film was een beetje saai
Bellerophon
Zeer goede film, raar dat hij toch niet echt gewaardeerd wordt gezien het lage cijfer.
Penn weer meesterlijk. Echt een aanrader.
Tarkus
Prachtige film, met een goed scenario.
Fantastische cast ook, maar hoed af voor Sean Penn, wat een prachtprestatie zet hij hier neer, ongelooflijk sterk.
Ook Jude Law is zeer goed en natuurlijk ook Anthony Hopkins, die steeds grandioos is hoe klein of groot zijn rol ook is, opvallen doet hij steeds.
En om maar door te gaan, ook Kate Winslet schittert niet alleen door haar schoonheid maar ook door haar acteertalent.
Voor wie van politiek en intriges houdt is dit de ideale film.
sklaverdijk
mwhow, wel een aardige film. Sean Penn zet een mooi karakter neer, maar ik vind jammer dat we niet meer gezien hebben van de meest grandiose actuur alle tijde Sir Anthony Hopkins.
Waar ik wel heel erg moe van werd was het oefenloze gelul in veel scenes. Misschien was ik wat moe dat ik het wast moeilijk kon volgen maar de helft van de tijd begreep ik er geen zak van wat ze nou werkelijk wilde vertellen. Ik kan helaas geen voorbeeld hiervan geven.
Toch nog een 3 waard wat mij betreft
Oh ja, Kate Winslet met blond haar
doe toch maar niet. Het leek net een pruik (was het misschien ook wel
Gerritj
Ajax&Filmfreak
Gestopt
Dank je wel, altijd al over de film willen weten
raymondg
Gestopt
ehhm, als je engels gebrekkig is, moet je misschien zorgen dat je een fatsoenlijke nederlandse versie te pakken krijgt?
DragQueen
Op zich een prima film, met een degelijk verhaal. dat overigens wel wat meer uitgediept had kunnen worden, naar mijn mening. het acteerwerk is niks op aan te merken. penn zet zijn rol met overtuiging neer. ook jude law doet het prima, net als de overige cast in de bijrollen. hopkins is hiervan de beste toevoeging uiteraard. prima kijkvoer voor een keer, maar niet hoogstaand. krijgt van mij 3 sterren.
xangadix
Film hield mijn aandacht niet vast. Stuk voor stuk prima acteurs, maar het verhaal kon me na de speech op de kermis echt niet meer zo boeien.
Legan
Zo'n cast schept verwachtingen maar uiteindelijk werd het een teleurstelling. Erg langdradig en melodramatisch.
Donkerwoud
Deze film heeft alles in huis om oscar-materiaal te worden: een fantastische cast waar elke regisseur van droomt, genoeg budget om de jaren '30 geloofwaardig in beeld te brengen en een verhaal vol intriges, waarbij de scheidslijn tussen goed en slecht flinterdun blijkt. En toch was er mijnerzijds een zucht van verlichting toen de aftiteling over het scherm rolde.
Het grootste probleem is dat de relaties tussen de karakters onvoldoende wordt uitgewerkt, waardoor geen van de triple-A acteurs diepgang aan zijn karakter kan geven. Voor een verhaal over ambiguiteit in de politiek is het toch een gemiste kans dat er alleen maar archetypen voor handen zijn.Daarbij is het te duidelijk dat het een verfilming is van een boek uit de jaren '40. De toon is politiek-correct en belegen op een manier die in de moderne cinema niet meer geplaatst kan worden. Vooral de monologen van Jude Law zijn verschrikkelijk ouderwets.

Vijf films met een wereldcast die een tegenvallende beoordeling kregen

Dolores Claiborne
Drama / Mystery, 1995