Armageddon (1998)
Gesproken taal: Engels en Russisch
Releasedatum: 9 juli 1998
Bekijk via NLZIET
Plot Armageddon
"The Earth's Darkest Day Will Be Man's Finest Hour"
Een gigantische meteoriet zal over 18 dagen inslaan op aarde. NASA roept de hulp in van Harry Stamper, een boor-expert, om de astronauten te trainen. Harry denkt echter dat de astronauten niet op tijd getraind kunnen zijn, en besluit zelf met z'n crew de klus te gaan klaren.
Harry S. Stamper
Colonel Willie Sharp
Oscar
Lev Andropov
seth gecko
ok,dit is ongeloofwaardige patriotische melige zever met de luidruchtige blow shit up michael baytouch en toch heb ik mij er nog mee geamuseerd..best raar.het entertaint gewoon.dat mensen lopen te zeiken dat het weer de amerikanen zijn die het oplossen...zucht..het is een amerikaanse film en wie anders dan de Nasa zou dat gaan oplossen..de Russen? en dat mensen zijn die zich o zo ergeren aan de onwaarschijnlijkheden en dommigheden in het dunne verhaal..t'is pure cartooneske popcorncinema die je gewoon om de oren moet slaan met melige romantiek en een heleboel dingen die ontploffen en zo..verre van een Lynch.
als je weet dat je een bay/bruckheimerfilm gaat kijken,dan weet je wat je gaat krijgen en als dat je niet aanstaat kijk dan gewoon niet ipv er achteraf blasé over te gaan doen.
rico_defender
Oke erg overdreven film met iets te weinig rust momenten
op bij te komen van de actie de stukjes diej ze zeg maar op de aarde hebben geschoten en tot ruimte station vind ik het leuk daarna vind ik het niet zo meer 3.0
s0njaa
Ik vind deze film echt wel 4,5 ** waard.. Totaal niet ongeloofwaardig.. je zal zo denken dat alles er echt zo aan toegaat in de ruimte enzo.. T is weer eens wat anders dan 'de belangrijkste acteur blijft leven (á la Clint Eastwood) .. Ja.. Ze hadden van mij WËL iemand anders mogen kiezen dan Ben Affleck.. hij klopt gewoon niet.. sorry..
code9
Misschien als Armageddon zichzelf nu gigantisch op de hak had genomen, dat er nog wat te genieten viel (met Bruce Willis had dat best gekund). Maar zó'n goedkoop stripverhaal zó bloedserieus brengen.... gruwelijk gewoon. Lachwekkend slecht - verder geen woorden meer aan vuil maken, één keer in mijn leven deze film gezien en dat was meer dan genoeg.
jaws 2
uitstekende film, gewoon spannend, hij komt wel in mijn top 10. maar er zit ook wel drama in vind ik als zo'n meteoor echt moest komen dan is dat toch wel meer drama vind ik dan actie
5.0
stefkuh
nee
deze film is echt super! waarom vind iedereen het einde zo overdreven? Net dat vind ik het beste in de film..
NightWolf
Leuke film. Deze film had werkelijk alles: spanning, actie, romantiek, verdriet, ...
En dit alles samengegoten in een heerlijk geheel.
Het einde vond ik perfect en zeker niet overdreven!
Lillytjuh
Echt een goeie film! dat ik deze eigelijk nog nooit gezien had vond ik al raar, echt heel goed. 4*
sinterklaas
Hele goede film, met goede sensatie. Soms ook erg cool hoe die meteorieten wel eens op een stad vallen.
4,5
HeatWave
Armageddon is nu echt een goed voorbeeld voor een film die alle spannende ingrediënten in zich heeft die een film nodig heeft en daarom vind ik 'm wel geslaagd.
Omdat het af en toe wel erg ver gezocht is geef ik het een half puntje minder, maar dan kom ik toch nog uit op 3.5 ster heb ik net beslist.
Julie
nee
helemaal mee akkoord...
snakevega
Super film!
Krijgen jullie ook zo'n brok in je keel van deze film te zien?
Armacky
hm mijn antwoord is: JA, alleen de eerste keren toen ik het keek, nou heb ik hem al vaak gezien, maar het blijft een leuke film.
bij dit film zie je niet vaak bij andere films, namelijk dat de hoofd acteur dood gaat.. dus dat vind ik apart, dus goed.
ik geef hier wel een 4* voor
Waku
Geen slechte film maar wel erg ongeloofwaardig zoals eerder genoemd in dit forum en erg patrionistisch inderdaad ( ook al gezegd)
Verder bij vlagen wel mooi gefilmd, en een prima soundtrack.
Toch nog een voldoende in mijn ogen..
Pilcrepus
Tja, een goede film kan ik het niet noemen maar ZO ongelofelijk slecht is hij ook weer niet.
Toch nog 2,5 sterren.
Kevin13
Van deze film krijg ik diarree.En deze film vond ik vroeger nog mooi.Ik schaam mij ervoor.
AGE-411
Een komeet van 98,5 km ?
Zeer realistisch
Deep Impact is veel realistischere en spannender.
Uitgerekend het enige aan de hele film wat realistisch kan zijn, pik je er uit als niet realistisch. Knap.
JoeCabot
Leuke no-brainer. Heb veel moeten lachen, niet alleen met de stukken die grappig bedoeld waren, maar eigenlijk ook met al de rest. Heerlijk hoe echt alles wat in een Michael Bay film in beeld komt moet ontploffen. Ook de clichés zijn erg grappig. Hoe alles in de laatse seconden net lukt bijvoorbeeld, of de gebieden buiten Amerika die precies worden weergegen zoals de gemiddelde Amerikaan denkt hoe het eruitziet. Verder moet ik zeggen dat ik het heel soms wel nog eens spannend vond.
jack-sparrow
echt een topfilm en overvol van goede bekende acteurs
mooie special effects en leuke scenes
Kisje
Dit is zeker geen slechte film, de nodige humor, ontroering én spanning! Het einde vond ik af...
3.5 *
movinnie
Dit is een hele goede film, en dat zoveel mensen er slechte dingen over zeggen is jammer, de film heeft juist een mooi einde, de actie is goed op aarde en in de ruimte, verder een goede soundtrack, wat humor, en ontroering, en saai is die zeker weten niet.
Dat de film op sommige punten ongeloofwaardig is, dat moet je dan maar wegdenken.
thunderball
Typische Bayfilm, goed gemaakte Hollywood actiefilm, maar vh woord nuance heeft hij blijkbaar nog nooit gehoord!
De ene wending met explosies en gevaar volgt de andere in rap tempo op! Uiterst spectaculair, maar ook erg vermoeiend om naar te kijken.
Subtiel is nu niet bepaald het juiste woord!
4 sterren.
Chattingforum
Deze film is echt mega cool, super film, veel special effects, wou alleen dat er nog meer kometen in de aarde kwamen.
LittleBox
Vreselijk veel bombast, totaal ongeloofwaardig, slechte dialogen, vreselijk vandikhoutzaagtmenplanken Amerikaans sentiment maar waarom waarom waarom heb ik hem dan al drie keer gezien en blijf ik kijken als-ie weer eens op TV is???

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

A24 onthult nieuwe trailer van 'The Drama' met Zendaya en Robert Pattinson

The Sixth Sense
Thriller, 1999

2001: A Space Odyssey
Sciencefiction / Avontuur, 1968
saving the worldparijs, frankrijkmaanwashington dcverlies van geliefdecataclysmasteroidself sacrificenasaspace marineu.s. air forcerace against timenatural disasterdochterruimteend of the worldrampbruiloftastronautduringcreditsstingerrampen filmheroic mission space centredaring rescues disaster film